Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Scuderia »

Steta, u boksu su ga zeznuli. ( poznato mi je to vec negdje)
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

A što reći,katastrofa,razočaran sam i sa performansama bolida i sa boksom
Ovakav bolid nije dostojan ovakvog vozača
...put u raj nije posut ružama...
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Pobjeda nije bila za očekivati, ali bilo bi fora da je došao treći, tri prvaka na postolju, ali i to se događa, njemu čak drugi put.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Jebiga, više sreće drugi put. Ja nisam toliko razočaran performansama jer u prvih par krugova dok su gume bile u redu je stvarao solidnu prednost, nažalost gume su se brzo raspale pa je morao i ranije od planiranog u boks.
Da je bilo sve kako treba mislim da bi mogao i do postolja danas
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Realno,mogao je medju prvih pet,al jbga vise srece drugi put!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

edo je napisao/la:Realno,mogao je medju prvih pet,al jbga vise srece drugi put!!!
Realno, da nije odustao svejedno nebi osvojio niti jedan bod jer se na stazu vratio iza Trullija, a bio je na taktici 3 zaustavljanja.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

jaki je napisao/la:
edo je napisao/la:Realno,mogao je medju prvih pet,al jbga vise srece drugi put!!!
Realno, da nije odustao svejedno nebi osvojio niti jedan bod jer se na stazu vratio iza Trullija, a bio je na taktici 3 zaustavljanja.
Da, a nije niti onako lagan uspio ostvariti neku prednost...jednostavno bolid nije bio konkuretan pa je i prvo mjesto u kvalifikacijama lagano čudo...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Robert Kubica
Navijam za: Roberta Kubicu
Kontakt:

Post Postao/la Robert Kubica »

uuuu koji ammateri... alonso će se spasiti kad ode u Ferrari
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Lol, pravi mi se javlja s amaterizmom... Naslovu u zadnjih 10 godina nisu ni prismrdili... a veliki spas kad ode u ferrari... ako mislis samo na greske u boksu.. ferrari ih u zadnje vrijeme radi puno vise, i puno gore izgledaju...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
bluemonday
Početnik
Početnik
Navijam za: williamsF1

Post Postao/la bluemonday »

Renault je kaženjen nevoženjem iduće utrke u Valenciji pa bi ga mogli u ferrariju iznajmiti za jednu trku
ako se Massa ne oporavi do tada
Robert Kubica
Kontakt:

tomidix je napisao/la:Lol, pravi mi se javlja s amaterizmom... Naslovu u zadnjih 10 godina nisu ni prismrdili... a veliki spas kad ode u ferrari... ako mislis samo na greske u boksu.. ferrari ih u zadnje vrijeme radi puno vise, i puno gore izgledaju...
jedino sto valja u reanaultu je motor
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

onda u bmwu apsolutno nista ne valja... ovo nije tema za takve postove, nego za nesto vezano za vozace... prema tome... ako mislis vrijedat renault imas njihovu temu pa vrijedaj tamo, a dokaz da pricas nebuloze je upravo fernando alonso koji sjedi u tom bolidu i ako on ne pljuje po njima i ima postovanja makar malo onda mos stvarno i ti... ipak su 05 i 06 bili najbolji i to je pokazatelj da u toj momcadi svasta valja kad se posloze kockice... a i proslogodisnji povratak takoder to pokazuje...
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
schumy
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la schumy »

ovo je katastrofa!!! pa ovo više nije sport! kakva je to glupa kazna? zato što mu je otpao kotač??? šta će sad kažnjavat sve ako im i guma pukne (osim mclarena naravno)? mclaren je lagao sudcima i dobili su opomenu... pa ko tu koga je...

ovo je totalna nepravda, renault se treba žalit jer je ovo čista glupost!

još su pregledavali poslije trke start kimija. čudno mi da ga već nisu kaznili... koliko je puta ham izgurao ostale sa staze i nikom ništa... ma katastrofa... počinje mi se gadit sve ovo...
Robert Kubica
Kontakt:

tomidix je napisao/la:onda u bmwu apsolutno nista ne valja... ovo nije tema za takve postove, nego za nesto vezano za vozace... prema tome... ako mislis vrijedat renault imas njihovu temu pa vrijedaj tamo, a dokaz da pricas nebuloze je upravo fernando alonso koji sjedi u tom bolidu i ako on ne pljuje po njima i ima postovanja makar malo onda mos stvarno i ti... ipak su 05 i 06 bili najbolji i to je pokazatelj da u toj momcadi svasta valja kad se posloze kockice... a i proslogodisnji povratak takoder to pokazuje...
samo žalim alonsa zbog današnje katastrofalne utrke zbog koje je kriv zna se tko
U priopćenju kojeg su suci izdali stoji da je Renault napravio nekoliko prekršaja, među kojima su i "otpuštanje bolida br. 7 iz boksa uz svjesnost da nedostaje jedan od elemenata koji maticu kotača drži na svom mjestu, što je samo po sebi indikacija da kotač nije pravopisno osiguran."

Renault je, smatraju suci, "bio svjestan toga, ali nije poduzeo nikakve akcije da spriječi odlazeći bolid." Uz to su, kako tvrde, "propustili informirati vozača o problemu ili ga savjetovati na akcije s obzirom na okolnosti, iako ih je vozač kontaktirao preko radija vjerujući da mu je pukla guma."
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

schumy je napisao/la:ovo je katastrofa!!! pa ovo više nije sport! kakva je to glupa kazna? zato što mu je otpao kotač??? šta će sad kažnjavat sve ako im i guma pukne (osim mclarena naravno)? mclaren je lagao sudcima i dobili su opomenu... pa ko tu koga je...
Ta je kazna samo zbog nesreće u kojoj je stradao masa dan ranije
da nije jučer stradao masa, ne bi ni renault bio kažnjen
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ljudi,al RENAULT je kaznjen,a ne Fernando i kazna je zasluzena,dajte malo razmislite,pa sta je trebalo da se ponovi Surtesse i da nekoga usmrti guma,zar je bitnije Renaultu da uzme par bodova,nego da zivot drugih bude ugrozen,trebalo ga je maknuti sa staze i caos ili ne pustati iz boksa,nije im niko iz FIA namjerno odvrnuo sarafe vec je iskljucivo njihova greska,jeste nenamjerna,al je greska koja je mogla zivota kostati nekoga!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Robert Kubica
Kontakt:

edo je napisao/la:Ljudi,al RENAULT je kaznjen,a ne Fernando i kazna je zasluzena,dajte malo razmislite,pa sta je trebalo da se ponovi Surtesse i da nekoga usmrti guma,zar je bitnije Renaultu da uzme par bodova,nego da zivot drugih bude ugrozen,trebalo ga je maknuti sa staze i caos ili ne pustati iz boksa,nije im niko iz FIA namjerno odvrnuo sarafe vec je iskljucivo njihova greska,jeste nenamjerna,al je greska koja je mogla zivota kostati nekoga!!!
=D>
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

tocno tako, i upravo zato treba bit kaznjeg reno, a ne vozaci.. neka im opizde par stok eura i bok.. , a nene pustit ih da voze..

smjesne su mi ova vasa shvacanja da danas on ne bi ni u bodove jer bi dosao iza trulija..
on je na pocetku sasvim brzo odvezao tih par krugova i napravio je solidnu prednost, da su gume jos malo izdrzale bilo bi jos i bolje i tko za sto bi poslije bilo.. kao da je gotovo nakon prvog ulaska u boks..

alonso je brz vozac i pokusao bi sve da uzme dobru poziciju..
rFactor F1 HR server Info
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Jučerašnja utrka za Fernanda nažalost je završila u negativnom tonu ali mi je opet s druge strane drago vidjeti da taj čovjek konstantno radi, gura naprijed i s relativno lošim Renaultom se uspije izboriti za neku konkretnu poziciju. U Renaultu očekujem neke promjene, kao prvo ne znam koji vrag više drže Piqueta i zašto ne daju priliku nekom drugom vozaču jer skoro 2 godine ovaj momak ne ostvaruje nikakve rezultate i još u maniri Rubensa ''laje'' o nekakvim drugačijim tretmanima.

Bez obzira na sve to, on je svojim vlastitim greškama u par navrata upropastio dobre plasmane na kvalifikacijama i utrkama i mislim da je ovo kap koja je trebala preliti tu prokletu čašu.

Nadalje, onako šlampav i NEODGOVORAN rad u boxu nisam vidio još od Singapura i Ferrarija, pa ljudi moji, plaćeni ste da u tih par sekundi stavite kotače, nadolijete čorbu i da pregledate bolid i da ga na kraju pustite na stazu ISPRAVNOG, a ne da vozač riskira svoj i život drugih vozača na stazi. U ovom slučaju Alonsa ne mogu okriviti jer ni on sam nije znao do čega je (pretpostavljao je da se radi o puknuću gume), ali ovi genijalci su ga pustili bez obzira što jedan mehaničar nije dao znak da je kotač pričvršćen i spreman i još uz to u timu su mu javili da može nastaviti voziti.

Kazna definitivno zaslužena bez obzira što se radi o momčadi za koju navijam, ali sami smo svjedoci kako se u jednom trenutku može dosta toga promjeniti i kako je granica između života i smrti jako mala.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ovo vam moram pejstat :)

pise lik na "susjednom" forumu:
Alonsa nikako ne bih probavio u Ferrariju, lik me neopisivo živcira.

Takvi su ti vozači koji se puno bave politkom. Isto kao i pokojni Senna. Gdje bi se taj pojavio sve bi se stolice posvađale. I takvi vozači u svojoj karijeri promijene po 10-15 momčadi. I, recimo, ako žemo razmišljati... čiji je na kraju bio vozač Senna... Tolemanov? Lotusov? McLarenov? Williamsov? Malo mu je nedostajalo da završi i u Ferrariju... Fangio je, zato, završio. A još je vozio i za Mercedes i Maserati...

Isto i s Alonsom... je li on Renaultov vozač? Hoće li ga po tome pamtiti? Ili je on McLarenov vozač?

Novinari koji pričaju s Alonsom uvijek naglase da vas taj lik nikad ne gleda u oči.

Tip se oduvijek bavi politkom, spletkari, nikad nije bio otvoren i iskren nego uvijek drži nekaku figu. Nikad nije bio ni strastven ni agresivan, uvijek postoji ta nekakva politička zadrška kod njega.

Ni najmanje mi se ne sviđa i jedvo čekam da ga ode...
Onda je 2006. plakao da Formula 1 više nije sport iz prostog razloga što nije pobjeđivao. Ratovao je s Ferrarijem i sutra bi vozio za tu momčad. Meni je apsolutno nepojmljivo da netko može sutra voziti za svog najvećeg suparnika. Osim toga, Alonso je 2001. imao nekakav predugovor ili dogovor s Todtom kojeg kasnije, posve u svom stilu, nije ispoštovao i zato je Todt rekao da Alonso u Ferrari neće dok je njega tamo.
Tip je jednostavno prepolitičan i takvi vozači obično promijene milijun momčadi. Najbolji primjeri su Senna, zbog kojeg bi se sve stolice posvađale gdje god se našao, i, recimo iz daleke prošlosti, Fangio koji je isto promijenio tisuću momčadi, a znamo i kakvu je politiku vodio iz epizode kad je potplatio mehaničare da mu zamijene bolid od momčadskog kolege.
Došao je u McLaren i svi su se na kraju posvađali. Vidjeli smo što je bilo. Cinkao je momčad, nije išao na sud kad je trebalo, a onda je kasnije govorio da je sve super i da su svi zajedno u sjajnim odnosima.

zanimaju me vasa misljenja oko ovih tu nekh naklapanja..
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

lik sere govna zato jer ga tip nervira, sve ovo kaj je napisao je čisti proljev
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

To su gluposti, lika živcira Alonso i onda piše svakakve gluposti. Zna se da su Fangia mehaničari voljeli, kao i Sennu, to što se Senna posvađao sa Prostom to je druga stvar, a za Fangia ne znam da se s ikim svađao. Lika jednostavno živciraju ti ljudi i onda preokreče stvari protiv njih.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

ja se slažem sa ovim zadnjim citiranim...nije bilo u redu od fernanda to što je odmah cinkao ekipu, je da bi tako trebalo biti, ali recimo u mojim bi očima porastao da se ponio kao lewis u australiji...ili nitko ne tone, ili svi tonemo zajedno...sad ne znam to je moje mišljenje...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

da, a ja mislim da je bolje da "svi tonemo skupa" jer ocito su neki u mcmu glupi ako misle da fia neke stvari nece otkrit i da se mogu zataskat... a hamilton je kao da nema mozga poslusao sto su mu rekli, umjesto da je rekao istinu sam i tada bi postao velik u mojim ocima... ako si vec dospio pred suce, nemoras i tamo lagati, taman stitio ne znam kakvu momcad... jer ovo je ipak sport, a nije pitanje zivota ili smrti...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

lol, pa naravno da ce rec ono sto im je receno unutar tima..ne budite smjesni.. kakve to veze ima sa moralom ili obrazom?
slika
Odgovori