pojest cemo se do onda
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
samo.. tko ce sad cekati mjesec dana do prvih treninga ..
pojest cemo se do onda
pojest cemo se do onda
- vidc
- Veteran

- Navijam za: Scuderia Ferrari
ovo zaslužuje novu temu 
- Ricxpa
- Test vozač

- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Najveci se vratio, jedva cekam Valenciju i lekcije od tate Sumahera
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Njegova izjava:Schumy.d je napisao/la: Tako je!
Ajd onda ga jedva čekam ponovno gledati. Imam osjećaj da će sad "divljati" s tim autom jer je sigurno željan utrkivanja!
+ ovo"Als Wettkämpfer freue ich mich auf diese Herausforderung"
Car, ostaje car.Schumacher selbst bestätigt: "Obwohl das Thema Formel 1 für mich seit langem und komplett abgeschlossen war, kann ich aus Verbundenheit zum Team diese unglückliche Situation nicht ignorieren. Als Wettkämpfer, der ich nun mal bin, freue ich mich aber auch auf diese Herausforderung."

- Schumy.d
- Legenda

Ma sad ćete vidjeti kad Schumi dođe, odvozi par krugova, odmah će bit u boksu: "Ovo i ono vam ne valja, to napravite drukčije..." 
A onda će auto biti vrhunski!

A onda će auto biti vrhunski!
- Armanini
- Svjetski prvak

kuzim samo da se ne boji 
daj si malo truda pa prevedi nama nelingvistima
- garx
- Početnik

@ Edo
nitko ne ocekuje da ce Schumi pomest konkurenciju...
ali mislim da ce Schumi dosta podici ferrari, cisto na nivou motivacije. isto tako, mislim da ce se scumacherov ferrari vrlo brzo (mozda ne u valenciji, ali u Spa dosta izvjesno) poceti ponasati kako scumacher zeli.
mozda se varam, ali nije Formula 1 kosarka pa da 2 i pol godine pauze znace totalni pad igre...
jednom kada si prilagodi auto, biti ce vrlo vrlo brz, tj brz koliko mu ferrari dopusta..
s obzirom da ferrariju ove godine pasu spore utrke, biti ce vrlo zanimljivo gledat utrke...
nitko ne ocekuje da ce Schumi pomest konkurenciju...
ali mislim da ce Schumi dosta podici ferrari, cisto na nivou motivacije. isto tako, mislim da ce se scumacherov ferrari vrlo brzo (mozda ne u valenciji, ali u Spa dosta izvjesno) poceti ponasati kako scumacher zeli.
mozda se varam, ali nije Formula 1 kosarka pa da 2 i pol godine pauze znace totalni pad igre...
jednom kada si prilagodi auto, biti ce vrlo vrlo brz, tj brz koliko mu ferrari dopusta..
s obzirom da ferrariju ove godine pasu spore utrke, biti ce vrlo zanimljivo gledat utrke...
- Scuderia
- Moderator

Htio sam, no prije nego sam se logirao na pocetnoj stranici, dali su si truda i preveli ovo.Armanini je napisao/la:kuzim samo da se ne boji
ako je istina da je zaglavlje Formule 1 za mene bilo zatvoreno duže vrijeme, također je istina da zbog odanosti prema momčadi ne mogu ignorirati ovu nesretnu situaciju. Ali, s obzirom na to kakav sam natjecatelj, veoma se radujem suočavanju s ovim izazovom."

- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
armanini je spomenuo i ja to mislim sročit ovako...
u ferrariju gaje nevjerojatno poštovanje prema michaelu schumacheru, on je za njih Bog koji ih je podigao iz pepela kad su počela sranja u prvoj polovici devedesetih...bez obzira što on neće voziti onako kako je vozio i što će vjerojatno(a možda i ne ko zna)postizat slabije rezultate nego kimi, ovo je kimiju šansa da se dokaže sada...ukoliko pobjedi michalea, ukoliko bude bolji od njega kupit će si gotovo sigurno novi mercedes...(haha šala)mislim kupit će se ulaznicu za iduću godinu...toliko je u maranellu poštovanje prema michaelu...zato, kimi, sad ili nikad!
u ferrariju gaje nevjerojatno poštovanje prema michaelu schumacheru, on je za njih Bog koji ih je podigao iz pepela kad su počela sranja u prvoj polovici devedesetih...bez obzira što on neće voziti onako kako je vozio i što će vjerojatno(a možda i ne ko zna)postizat slabije rezultate nego kimi, ovo je kimiju šansa da se dokaže sada...ukoliko pobjedi michalea, ukoliko bude bolji od njega kupit će si gotovo sigurno novi mercedes...(haha šala)mislim kupit će se ulaznicu za iduću godinu...toliko je u maranellu poštovanje prema michaelu...zato, kimi, sad ili nikad!

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Krscho
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1HR TMNF Team
Mislim da odlaskom BMW-a mozemo i ove varijacije sada gledati tko će vozit u Ferrariju 2010
Kubica - Massa
Massa - Alonso
Alonso - Kubica
Naravno ako se Kimi povuče
Kubica - Massa
Massa - Alonso
Alonso - Kubica
Naravno ako se Kimi povuče
- tibor21
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
ajde neka se malo raduje i šumiiiiii
- ivan599
- Početnik

- Navijam za: Michaela Schumachera
- Robert Kubica
- Navijam za: Roberta Kubicu
- Kontakt:
naravno da je največi, on i senna su legendeivan599 je napisao/la:Vraca se najveci od najvecih

- sunseeker
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1
iskreno, ne razumijem ovu schumacherovu odluku, ali drago mi je što će ponovo sjesti u ferrari
ustvari ovo je samo po sebi vrlo indikativno i samo potvrđuje da schumacher nije baš sasvim svojevoljno 2006. objesio kacigu o klin......ja bi rekao da mu je glavni motiv učiniti čovjeka zbog kojeg je morao otići smiješnim i to će učiniti
ustvari ovo je samo po sebi vrlo indikativno i samo potvrđuje da schumacher nije baš sasvim svojevoljno 2006. objesio kacigu o klin......ja bi rekao da mu je glavni motiv učiniti čovjeka zbog kojeg je morao otići smiješnim i to će učiniti
- darky
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
ma ljudi njemu je dosadno...
dokaz su moto-utrke, što mu to treba?
Sad je masa van igre par tjedana, i eto prilike da bez ikakvih obveza uživa u F1 brzinama, a i Ferariju to paše, jer koga bi bilo briga da su pozvali test vozača ili kakvog nepoznatog vozaća.
Njemu su nakon silnih godina dosta tih razvoja, treninga, testiranja, simulatora, novinara i ko zna čega sve ne.
Sad se vratio za tih par utrka, uživati će i nakon toga još zadovljniji se vratiti u penziju...
dokaz su moto-utrke, što mu to treba?
Sad je masa van igre par tjedana, i eto prilike da bez ikakvih obveza uživa u F1 brzinama, a i Ferariju to paše, jer koga bi bilo briga da su pozvali test vozača ili kakvog nepoznatog vozaća.
Njemu su nakon silnih godina dosta tih razvoja, treninga, testiranja, simulatora, novinara i ko zna čega sve ne.
Sad se vratio za tih par utrka, uživati će i nakon toga još zadovljniji se vratiti u penziju...
- mmilo42
- Početnik

- Navijam za: Kimi Raikkonen
Ako šumi i kimmi odvezu par dobrih utrka mogu lako biti par za novu sezonu sponzori bi poludili .
- Scuderia
- Moderator

Da mi je znati kako.mmilo42 je napisao/la:Ako šumi i kimmi odvezu par dobrih utrka mogu lako biti par za novu sezonu sponzori bi poludili .

- edo
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Postoji opcija Schumi ostane,Massa ostane,kimi sayonara...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Schumy.d
- Legenda

E za to NEMA ŠANSE, ali nikakve.edo je napisao/la:Postoji opcija Schumi ostane,Massa ostane,kimi sayonara...
- mmilo42
- Početnik

- Navijam za: Kimi Raikkonen
Šumi i kimmi to je dobitna kombinacija .
- One and only
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Isto ko što nije bilo nikakve šanse da Schumi sjedne ponovo u bolid na GP utrci. Kako je krenulo s njim ništa više nije nemogućeSchumy.d je napisao/la:E za to NEMA ŠANSE, ali nikakve.edo je napisao/la:Postoji opcija Schumi ostane,Massa ostane,kimi sayonara...

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu
-
hamilton_legenda
- Navijam za: Hamiltona
iskreno da vam kažem..nevolim što se šumi vratio u f1 jer mislim da on tu više nema šta tražiti..otišao je i gotovo...šta se on više tu pojavljuje...ionako ovo radi zbog novaca kao da mu je nestalo....mislin da on nebih trbao sad voziti umjesto masse....ali eto njegova odluka...nikad nisam volio ferrari a pogotovo šumija i massu...massu mrzim uiz dna duše....najdraži mi je mclaren...a kao vozač hamilton....
- Schumy.d
- Legenda

Grdno se varaš!hamilton_legenda je napisao/la:šta se on više tu pojavljuje...ionako ovo radi zbog novaca kao da mu je nestalo....
Pa da, baš se pitam zašto si protiv njegovog povratka...hamilton_legenda je napisao/la:nikad nisam volio ferrari a pogotovo šumija i massu...massu mrzim uiz dna duše....najdraži mi je mclaren...a kao vozač hamilton....
- ivan599
- Početnik

- Navijam za: Michaela Schumachera
Nije lako pomirit se s cinjenocom da mclaren nema takve vozace među svojim redovima pa onda njihovi navijaci izražavaju svu silu gnjeva i grubih rjeci protiv Ferrarija i njihoviv vozaca.hamilton_legenda je napisao/la:iskreno da vam kažem..nevolim što se šumi vratio u f1 jer mislim da on tu više nema šta tražiti..otišao je i gotovo...šta se on više tu pojavljuje...ionako ovo radi zbog novaca kao da mu je nestalo....mislin da on nebih trbao sad voziti umjesto masse....ali eto njegova odluka...nikad nisam volio ferrari a pogotovo šumija i massu...massu mrzim uiz dna duše....najdraži mi je mclaren...a kao vozač hamilton....
Budi reala i pomire s stvarnoscu.

- GT-R
- Početnik

- Navijam za: Schumacher i Massa
Mislim da ovo uopće netreba komentirati...hamilton_legenda je napisao/la:iskreno da vam kažem..nevolim što se šumi vratio u f1 jer mislim da on tu više nema šta tražiti..otišao je i gotovo...šta se on više tu pojavljuje...ionako ovo radi zbog novaca kao da mu je nestalo....mislin da on nebih trbao sad voziti umjesto masse....ali eto njegova odluka...nikad nisam volio ferrari a pogotovo šumija i massu...massu mrzim uiz dna duše....najdraži mi je mclaren...a kao vozač hamilton....
Stvarno ostavljaš glupe komentare.
Kao 1. Schumi se nevraća zbog novaca, već da zamjeni Massu (njegovog bliskog prijatelja), dakle tu se radi o prijateljstvu
Kao 2. Vidiš, kolko ti mrziš Massu, toliko i ja mrzim Hamiltona, a svi (i oni koji ne navijaju za Massu) su rekli da im je žao što je stradao, ma kolko god ga mrzili, jedino se ti praviš pametan pa si samo za Hamiltona a na druge vozače ni nemisliš
Kao 3. Nemoraš se bojati da će Schumi odmah pobjediti u sve utrke i da će tvoj Hamilton ostati bez pobjede