Ček, šta on to vozi? F2008?Schumy.d je napisao/la:Kako mi je sad čudan ovaj bolid!
Jel ima di kakav video?

EDIT: mislim na video s testiranjima
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ček, šta on to vozi? F2008?Schumy.d je napisao/la:Kako mi je sad čudan ovaj bolid!
GT-R je napisao/la:
Ček, šta on to vozi? F2008?
Jel ima di kakav video?
EDIT: mislim na video s testiranjima
Schumi je odvezao 67 krugova, a najbolje vrijeme je 1:23.736. Uspoređivanja vremena su nezahvalna zbog aerodinamičkih postavki koje su bile za ovo testiranje. Ali samo napomene radi, u isto doba 2007 Massa je vozio 1:20.194, a zimus sa F60 vozio 1:23.981.ivan599 je napisao/la:Jel ima gdje koja je vremena postizao ???
U usporedbi s vremenima kada se taj bolid koristio naravno.
Glupost! Ima slickove na bolidu od prije 2 godine koji je totalna suprotnost današnjim i sad se bune...Scuderia je napisao/la:Ostale momcadi se bune na testiranje. Radi se o tome, Schumacher je vozio na slick gumama, a one su zabranjene. (testiranje). Ferrari pak kaze da je testirao s gumama koje se pojavljuju tj. koriste u GP2 seriji.
Ceka se FiA...
to možda kod tebe...koliko znam, iz ferrarija nitko ne odlazi niti itko dolazi, a što se tiče masse suzdrži se od takvih komentara tipa massa ostaje, bolji je od kimija i tako to...nerviraš ljude s tim...edo je napisao/la:De mi reci kako se zna da Alonso dolazi???Jedino sto je sigurno je to da Massa ostaje,ostalo se nista ne zna!!!
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=54" onclick="window.open(this.href);return false;
I ko mi sada moze reci da ce Schumi voziti do kraja sezone,a mozda je i Valensija upitna!!!
Mislim da bi se više ljudi skupilo na finale SP-a u nogometuA.Senna je napisao/la:Ja mislim da ce slijedeca utrka u Valenciji definitivno biti najgledaniji dogadjaj u svijetu ove godine
Pa s obzirom da tog finala ove godine nema nevjerujem da ce ista konkuriratiivanpetka je napisao/la:Mislim da bi se više ljudi skupilo na finale SP-a u nogometuA.Senna je napisao/la:Ja mislim da ce slijedeca utrka u Valenciji definitivno biti najgledaniji dogadjaj u svijetu ove godine
Al nikad se ne zna
Čisto PR sranje.Buba je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/77518
Zar nije najjaci lik u Formuli 1...covjek koji je i u teskim i u dobrim vremenima ostao fer i korektan uvijek....RESPECT!!
Ralf sere kvake, ispo je iz F1 jer mu nijedna momčad nije više htjela ponudit ugovor jer su vidjeli da u njemu nema potencijala jer je imao jedno vrijeme BMW Williams bolid koji je bio jako dobar i vidjelo se po tome što je Montoya radio dar mar s tim bolidom i postavljao rekorde na stazama i borio se u ludim dvobojima s Schumiem. Dok je za to vrijeme Ralf spavo u istom bolidu i borio se tamo negdje za 8. mjesto. Isti slučaj 2005 i 2006 s Alonsom i Fiskiom, dok je jedan radio dar mar drugi spava.luka_kimi je napisao/la:ovo je zanimljivo
Ralf Schumacher: "Kimi je i prije bio sporiji od mog brata, bit će i sada"
Ti si taj koji "sere"Ćale od Lewisa je napisao/la: Ralf sere kvake, ispo je iz F1 jer mu nijedna momčad nije više htjela ponudit ugovor jer su vidjeli da u njemu nema potencijala jer je imao jedno vrijeme BMW Williams bolid koji je bio jako dobar i vidjelo se po tome što je Montoya radio dar mar s tim bolidom i postavljao rekorde na stazama i borio se u ludim dvobojima s Schumiem. Dok je za to vrijeme Ralf spavo u istom bolidu i borio se tamo negdje za 8. mjesto. Isti slučaj 2005 i 2006 s Alonsom i Fiskiom, dok je jedan radio dar mar drugi spava.