Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la luka_kimi »

Felipe Massa je napisao/la:Sta ste se odma digli nakon jedne utrke.Sto nije vozio ovako od pocetka sezone????Vidjecemo gdje ce zavrsiti sledecu utrku.
a pravi se javio molim te lijepo... 8)
bolid nije bio na razini, bile su dvije utrke gdje je konfiguracija staze odgovarala ferrarijevom bolidu i kimi je na tim utrkama bio na postolju...cilj je ispunio...molim te ne provociraj kad dobro znaš da tvoje riječi nemaju smisla, jer na kraju krajeva niti felipe nije od početka vozio fantastično, već zadnje dvije utrke kada je ferrari sklepao bolid koji može u prvih 10...to nam govori da nije kimi kriv, jer da je on kriv, onda bi massa bio na postoljima u prvim trkama...dakle bolid nije bio na razini...ako ćemo tako, onda bismo imali prigovora i na hamiltona kako nije otpočetka pobijeđivao...ispeci pa reci... ;)
Robert Kubica je napisao/la:kimi je kraljina ali je stvoren za relly
ako je stvoren za relly ne bi bio prvak u f1, već bismo ga danas gledali rame uz rame sa sebom loebom(dobro možda ne rame uz rame, ali kotač uz kotač)...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Arai je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Sta ste se odma digli nakon jedne utrke.Sto nije vozio ovako od pocetka sezone????Vidjecemo gdje ce zavrsiti sledecu utrku.
Ovako nije vozio od početka sezone jer mu to bolid nije omogućavo... To je bar jasno. ;)
e ovo stvarno nisam očekivao,da čovjek s kojim sam se svađao oko Lewisa sad brani Kimija od čovjeka koji prigovara zasluženo 2.mjesto posvećeno Felipeu.... :?
što se tiče starta utrke,vidjelo se da je Kimi bio i ispred Lewisa,ali nije imao gdje pa je završio između dva Redbulla.......
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Hitler je već rekao svoje mišljenje o raskolu u formuli1 :lol: ,a sada je jako uznemiren sa ovim nagađanjima da Kimi odlazi iz F1 i da na njegovo mjesto dolazi Alonso :smijeh: :smijeh:

:smijeh: :smijeh:
slika slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

prejaaaaaaaak video...mislim da bi ferrariju ovo trebalo bit dovoljno...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

hehehehe predobro i istinito :)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
sp33d
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la sp33d »

ahahahaha, prejak video.
najviše sam se prikesio kad hitler kaže dače se napit montezemolove krvi i mala počne plakat, a druga žena joj kaže da se ne brine jer montezemolova krv ima okus ko crno vino. hahahhahha!
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

ma ne, najbolje je kad kaže da će alonsa deportirati rusima :biggrin:
luka_kimi
Moderator
Moderator

mene ne zanima plasman, zanima me živo kako će se kimi snać uz majstora svih majstora...

GO KIMI!možda budu on i schumi 1-2...uz neku kaotičnu utrku bi se i moglo desit nekaj ovakvo...
slika
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Ako Raikkonen ne bude oko pola sekunde brzi zarsio je karijeru, mislim zavrsio je on karijeru odavno ali da on njega bude brzi covek koji prvi put seda u bolid posle par godina pa bio on i Schumacher.... Eh da mi je da znam sta sad Kimi misli, da li je stvarno toliko "leden" pa da mu je svejedno.

A posle Valensije Spa......
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Kimi the best je napisao/la: A posle Valensije Spa......
Uf... Kimijeva i majstorova staza... Bit ce svega.
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Kimi the best je napisao/la:Ako Raikkonen ne bude oko pola sekunde brzi zarsio je karijeru, mislim zavrsio je on karijeru odavno ali da on njega bude brzi covek koji prvi put seda u bolid posle par godina pa bio on i Schumacher.... Eh da mi je da znam sta sad Kimi misli, da li je stvarno toliko "leden" pa da mu je svejedno.

A posle Valensije Spa......
imam isto mišljenje kao i ti...što se sada zbiva u njegovoj glavi...već znam kaj bude bilo sutra-presica, kimi odgovara na pitanje:im sure its great that michael is back, but, i think only about me...
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ma kimi će sad bit super motiviran, to je sigurno.. ;)
ali šumi i kimi u istom bolidu, tko bi rekao da će se to ikada dogoditi. Stvarno ne mogu vjerovat. \:D/ =P~
slika
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

a ljudi ja vam nemogu opisat kolko jedva čekam sljedeću utrku...joj
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ako Kimi ne bude bolji od Majstora na ovoj utrci, onda ne znam...jedinstvena prilika da ostane i iduce sezone u Ferrariju.
slika
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

I evo konacno sta kaze Kimi na dolazak Schumachera:

Q: What do you think about Michael Schumacher joining you as the second driver at Ferrari?
KR: I actually heard it yesterday. For me it makes no difference who drives the second car. I don’t think it is 100 per cent sure that he will drive as he is still checking things out. But it will be nice to have him as a team-mate. It nearly happened before.

A razlog sto vozi ovog vikenda reli, prejako :D

Q: Kimi, firstly welcome to the WRC. We have seen you compete on events this year but what has made you decide to compete on a round of the World Rally Championship and what have you thought of the experience so far?
KR: The biggest decision was that I have the time now and I don’t have anything else to do this weekend.

I cini mi se da je sad prvi put pomenuo da bi mogao da nastavi da vozi reli posle f1 karijere, do sad je pricao da je i ranije zeleo da se oproba u reliju ali da mu ugovor sa Meclarenom zabranjivao tako nesto.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Tipičan odgovor Kimstera.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

:)

a pitaju ga zasto ce voziti bas u finskoj (mislim glupog pitanja)

a on kaze - zasto ne :)

al nije pricao o tome da bi vozio rally, on tvrdi da je sljedece godine i dalje u ferrariju i rekao je ako bude situacija kao i ova, da je pauza bez testiranja i ako bude imao vremena da ce vozit..
http://wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=101&id ... onen%20Q&A" onclick="window.open(this.href);return false;

za nesto manje od 5 sati pocinje "prijenos" rallya na wrc-u..
rFactor F1 HR server Info
slika
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

Post Postao/la Lorenzo cro »

Kimi mi se nekad činio bolji vozač, a od prošle godine me počelo iritirati to što skoro svaku utrku mora pod bilo kakvim okolnostima, ako ništa drugo, bar malo oštetiti bolid.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Evo prvih rezultata:
http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=10 ... 0Raikkonen" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=10 ... berg%20out" onclick="window.open(this.href);return false;!
http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=10 ... 20rallying" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Lorenzo cro je napisao/la:Kimi mi se nekad činio bolji vozač, a od prošle godine me počelo iritirati to što skoro svaku utrku mora pod bilo kakvim okolnostima, ako ništa drugo, bar malo oštetiti bolid.
a i ti isto to spominješ ko papiga...već si 3 posta napisal kak on razbija bolid...daj oladi malo...slupo se jer mora vozit na rubu a tada su greške sasvim normalne... :roll:
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

steta za rally.. bio je konstatno dobar.. - 15-ta vremena je stalno vozio sto je stvarno odlicno..

10, 15-ak sek sporiji za nekim vozacima u focusima i citroenima..
rFactor F1 HR server Info
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

luka_kimi je napisao/la:
Lorenzo cro je napisao/la:Kimi mi se nekad činio bolji vozač, a od prošle godine me počelo iritirati to što skoro svaku utrku mora pod bilo kakvim okolnostima, ako ništa drugo, bar malo oštetiti bolid.
a i ti isto to spominješ ko papiga...već si 3 posta napisal kak on razbija bolid...daj oladi malo...slupo se jer mora vozit na rubu a tada su greške sasvim normalne... :roll:
Ma da,oduvijek vozi na rubu,samo kimi i niko vise... =D>
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
luka_kimi
Moderator
Moderator

edo je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:
Ma da,oduvijek vozi na rubu,samo kimi i niko vise... =D>
dragi moj kolega, to vrijedi za sve vozače...svi voze na rubu, neki pod tim nazovimo pritiskom griješe više, a neki manje...a i pravi se našao kazivat meni o čemu ja govorim, ti si za felipea koda je od suhog zlata napravljen... :evil:
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

malo si gledam, evo jedan video, kad ga gledam uhvati me takva tuga i sjeta...a i pjesma koja je preeedobra mi to još više naglasi...ah

isprike na duplom postu...
slika
Odgovori