Prosle godine je vodio i rikne mu motor,ove godine ova nesreca,nema srece u toj madjarskoj ali lani je dokazao da tamo dobro vozi.edo je napisao/la:Felipe se posvadjao sa bratom,uvjeren da bi pobijedio u madjarskoj i na kraju
motiviran vise nego ikad...Forza Felipe...
http://www.sarajevo-x.com/sport/formula ... /090802027" onclick="window.open(this.href);return false;
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- A.Senna
- Početnik
Re: Felipe Massa
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Prve slike nakon izlaska iz bolnice:

Sjecate li se one slike, kada je njegova zena dosla, sva u suzama... Sada je to drugacije..

Podrska...

Sjecate li se one slike, kada je njegova zena dosla, sva u suzama... Sada je to drugacije..

Podrska...

- edo
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
http://f1.gpupdate.net/en/videos/interv ... massa_173/" onclick="window.open(this.href);return false;
Danasnji intervju sa Felipeom!!!
Danasnji intervju sa Felipeom!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
znamda je još rano ali što mislite,kad bi se Massa mogao vratiti?
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

-
- Navijam za: n-a
Propušta čovjek sezonu kompletnu najvjerojatnije. Bar sam to negdje procitao.
- Ferrari4ever
- Test vozač
Daj sjeti se di si pročitao , jer nigdje nisam jasno pročitala mišljenja doktora , ferrarija ili sl. tako da mi je sve nejasno . Obzirom da je ozljeda glave vjerovatno je da je sezona za njega gotova , ali opet nikad se nezna ! Jel se netko sjeća kad se vratio Schumi nakon loma noge ?
... Forza Massa ...
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Taman tu negde kolko imaš do kraja ove sezone , sedam utrka je moral propustiti (ako računaš i silverston), a ako misliš u mjesecima, tri mjeseca i nekaj sitno mu je trebalo da se vratiFerrari4ever je napisao/la: Jel se netko sjeća kad se vratio Schumi nakon loma noge ?
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
-
- Navijam za: n-a
Teško da cu se sjetiti, nazalostFerrari4ever je napisao/la:Daj sjeti se di si pročitao , jer nigdje nisam jasno pročitala mišljenja doktora , ferrarija ili sl. tako da mi je sve nejasno . Obzirom da je ozljeda glave vjerovatno je da je sezona za njega gotova , ali opet nikad se nezna ! Jel se netko sjeća kad se vratio Schumi nakon loma noge ?

- Ferrari4ever
- Test vozač
Baš mi je krivo za Felipe , nije da baš ima ludilo sezonu - da se bori za 1. mjesto ili sl , ali nekako on osobno je krenuo velikim koracima naprijed , samo zato mi je malo krivo !Vleki je napisao/la:Taman tu negde kolko imaš do kraja ove sezone , sedam utrka je moral propustiti (ako računaš i silverston), a ako misliš u mjesecima, tri mjeseca i nekaj sitno mu je trebalo da se vratiFerrari4ever je napisao/la: Jel se netko sjeća kad se vratio Schumi nakon loma noge ?
... Forza Massa ...
- Ferraristica
- Navijam za: Ferrari-Massa
Ma biće ok i ako starta tek na na VN Australije...samo neka se oporavi i krene odmoran u ovu sezonu .
- ivanpetka
- Početnik
- Navijam za: Massu
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Da, nakon onoga što je doživio možemo biti sretni da posljedice nisu gore kao npr. da je ostao bez oka što bi mu upropastilo karijeru.
Važno je da živ i da će se oporaviti.
Važno je da živ i da će se oporaviti.
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
Bome mu ne izgleda lijepo ono lijevo oko
al nema veze sve ce to zacijelit za par mjeseci, bitno da nije ništa ozbiljnije.Nadam se da će nakon svega ovoga izać psihički još jači za iduću sezonu.

Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
- ivanpetka
- Početnik
Pa kako bi mu lijepo izgledalo oko kad ga je pri brzini od 220 kmh udarila opruga?tvojnov2 je napisao/la:Bome mu ne izgleda lijepo ono lijevo okoal nema veze sve ce to zacijelit za par mjeseci, bitno da nije ništa ozbiljnije.Nadam se da će nakon svega ovoga izać psihički još jači za iduću sezonu.

AA! Ljuti umak je ljut!!
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
Pa zato i kazemivanpetka je napisao/la:Pa kako bi mu lijepo izgledalo oko kad ga je pri brzini od 220 kmh udarila opruga?tvojnov2 je napisao/la:Bome mu ne izgleda lijepo ono lijevo okoal nema veze sve ce to zacijelit za par mjeseci, bitno da nije ništa ozbiljnije.Nadam se da će nakon svega ovoga izać psihički još jači za iduću sezonu.

Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
- Scuderia
- Moderator
Talijanski mediji pisu da postoji sansa da se Felipe vrati, kada se bude vozila VN Italije.
Govore da oporavak ide brze nego sto su lijecnici mislili, te sam Felipe govori kako jedva ceka da opet vozi.
Negdje pocetkom rujna, odlazi u Pariz na pregled-e.
Tko zna, ako lijecnici procjene da je sve u redu, Felipea mozda vidimo u Monzi.
Govore da oporavak ide brze nego sto su lijecnici mislili, te sam Felipe govori kako jedva ceka da opet vozi.
Negdje pocetkom rujna, odlazi u Pariz na pregled-e.
Tko zna, ako lijecnici procjene da je sve u redu, Felipea mozda vidimo u Monzi.

- Ferraristica
- Navijam za: Ferrari-Massa
Felipe najavio povratak u oktobru,na VN Brazila
http://www.rtl.de/sport/formel-1/formel ... t_id=23886

http://www.rtl.de/sport/formel-1/formel ... t_id=23886
- Scuderia
- Moderator
Massa u petak odlazi u Ameriku, na dodatne preglede. Mozda u petak mozemo saznati kada se vraca na stazu.

- ivanpetka
- Početnik
Bilo bi lijepo da još samo Spa odležiScuderia je napisao/la:Massa u petak odlazi u Ameriku, na dodatne preglede. Mozda u petak mozemo saznati kada se vraca na stazu.

AA! Ljuti umak je ljut!!
- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Bit ce dobro ako se vrati i druge sezone.
- Scuderia
- Moderator
Prebacujem iz teme Grosjaen i iz teme Raikkonen.
Post od jucer.
Heh, Jergovic bi vjerovatno volio da se dogodi obratno. Massa u Renault, a Kubica u Ferrari. Hehe. Na kraju kada Felipe ode u USF1...

Post od jucer.
Od kud ta informacija?luka_kimi je napisao/la: btw. danas sam slušao jergovića i nez kako nitko nije to spomenuo, pa ću ja i nije da sad to ističem ili nešto, nego je dosta zanimljivo...dakle kada se pričalo o odlsacima/dolascima za iduću godinu, jergović je rekao da bi mogao massa otići iz ferrarija i to u renault...hmmm....intresting...

Hehehe....Zanimljivo. Procitao sam prije par dana... Rosberg-McLaren, KUBICA-Renault.luka_kimi je napisao/la: Nagađa, ali to nije njegovo nagađanje...Rekao je "priča se da bi Massa vrlo lako mogao otići", a ne bi čovjek na TV-u izjavljivao tako nešto bez povoda...Ali, ja ne želim da Felipe ode, neka to svima bude jasno!Želim da ostanu obojica, ali ako jedan mora otići, onda ipak prednost dajem Kimiju jer mi je draži i mislim da je bolji vozač...
Heh, Jergovic bi vjerovatno volio da se dogodi obratno. Massa u Renault, a Kubica u Ferrari. Hehe. Na kraju kada Felipe ode u USF1...

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ne znam odkud, Mladen je rekao, a ne bi čovjek izjavljivao stvari bez nekog povoda na televiziji, još pogotovo kad zna da ga gledaju forumaši sa našeg foruma koji djeluju vrlo sposobni počiniti ubojstvo ako kaže nešto protiv vozača za kojeg se navijaScuderia je napisao/la:Prebacujem iz teme Grosjaen i iz teme Raikkonen.
Post od jucer.Od kud ta informacija?luka_kimi je napisao/la: btw. danas sam slušao jergovića i nez kako nitko nije to spomenuo, pa ću ja i nije da sad to ističem ili nešto, nego je dosta zanimljivo...dakle kada se pričalo o odlsacima/dolascima za iduću godinu, jergović je rekao da bi mogao massa otići iz ferrarija i to u renault...hmmm....intresting...![]()
Hehehe....Zanimljivo. Procitao sam prije par dana... Rosberg-McLaren, KUBICA-Renault.luka_kimi je napisao/la: Nagađa, ali to nije njegovo nagađanje...Rekao je "priča se da bi Massa vrlo lako mogao otići", a ne bi čovjek na TV-u izjavljivao tako nešto bez povoda...Ali, ja ne želim da Felipe ode, neka to svima bude jasno!Želim da ostanu obojica, ali ako jedan mora otići, onda ipak prednost dajem Kimiju jer mi je draži i mislim da je bolji vozač...
Heh, Jergovic bi vjerovatno volio da se dogodi obratno. Massa u Renault, a Kubica u Ferrari. Hehe. Na kraju kada Felipe ode u USF1...![]()

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- doxy
- Navijam za: mclaren
Vleki je napisao/la:Taman tu negde kolko imaš do kraja ove sezone , sedam utrka je moral propustiti (ako računaš i silverston), a ako misliš u mjesecima, tri mjeseca i nekaj sitno mu je trebalo da se vratiFerrari4ever je napisao/la: Jel se netko sjeća kad se vratio Schumi nakon loma noge ?
samo da nadodam.jedno je lom noge a druga stvar je lom lubanje.te dvije stvari nikako ne možemo uspoređivati.glava je glava.osobno bih volio da se vrati ali danas ili sutra bi trebale doći nekakbve vijesti iz Miamia gdje je bio kod nekog doktora na pregledu.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Felipe neće voziti Ferrari u 2009.!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/78235" onclick="window.open(this.href);return false;
Prema ovoj vijesti Robert Kubica je blizu vožnje Ferrarija u 2009.-oj!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/78235" onclick="window.open(this.href);return false;
Prema ovoj vijesti Robert Kubica je blizu vožnje Ferrarija u 2009.-oj!
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.