Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la Arai »

pinkdpanter je napisao/la:
130R je napisao/la:FOTA je odlučila da neće koristiti KERS iduće sezone. Ali Williams, Force India, USF1, Manor i Campos nisu članovi FOTA-e, i postoji mogučnost da netko od njih koristi KERS, a onda bi ga vjerojatno uveli i McLaren i Ferrari.
čisto sumnjam da imaju oni para za razvoj kers-a :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Samo ti sumnjaj, ali kako sam već rekao Williams razvija svoj KERS, a Force India ga je planirala uvesti na Nirburgringu...
Za ove nove neznam, i sličnog sam mišljenja kao i ti.
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

luka_kimi je napisao/la:WTF???????????

McLaren pokušao vratiti Alonsa?????
Mislim da je sponzor uvelike utjecao na to. Ali nema šanse po meni da se Alonso vrati u Mclaren. Isto kao i moguć Kimijev povratak. ;)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Piše El Mundo. Jao zašto se ne čudim? Hamilton nije imao nikakvu ulogu u odlasku Alonsa ( možda svojim vožnjama ) . Alonso se sam istjerao iz tima.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Daj Dani prestani ***at vise sa svojim komentarima ak ne mislis stavit neki argument koji ce ih drzat...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Dobro u članku ispod Alonsove slike piše: "Alonso je svojim problematičnim karakterom 2007. posvađao sve stolice u McLarenu"
Tako i je bilo,to se vidjelo njbolje na VN SAD-a kad nije mogao Hamija prestignut pa je šaku kazal prema Mclarenovom pit wallu.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

King iCool je napisao/la:Dobro u članku ispod Alonsove slike piše: "Alonso je svojim problematičnim karakterom 2007. posvađao sve stolice u McLarenu"
Tako i je bilo,to se vidjelo njbolje na VN SAD-a kad nije mogao Hamija prestignut pa je šaku kazal prema Mclarenovom pit wallu.
Mislim da smo na toj utrci mogli čuti Lewisov team radio nakon utrke... Trkači inženjer čestita na pobjedi, Hamilton čestita i zahvaljuje njima,
ovo, ono... I onda na kraju javljanja inžinjer poruči Lewisu da Dennisu duguje veliku zahvalu zato što je dopustio fer i pošten obračun njega i
Alonsa. Alonso je vjerojatno htio timske odredbe, pa je to razlog one šake.
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Mozda Dennisu duguje veliku zahvalu jer je Hami imo bolji bolid od Alonsa (kazem mozda)!!?? Da su bili normalniji (pohlepni Dennis, ćale i mali lewis) McM bi odnio oba naslova te godine... Greske se skupo placaju, a Alonso svoju jos uvijek placa (donekle)... U ovakav tim vise nikad ne treba ic...
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
luka_kimi
Moderator
Moderator

tomidix je napisao/la:Mozda Dennisu duguje veliku zahvalu jer je Hami imo bolji bolid od Alonsa (kazem mozda)!!?? Da su bili normalniji (pohlepni Dennis, ćale i mali lewis) McM bi odnio oba naslova te godine... Greske se skupo placaju, a Alonso svoju jos uvijek placa (donekle)... U ovakav tim vise nikad ne treba ic...
A i ti kolega tomidix prekini govorit gluposti kada znaš da je barem polovicu svega toga kriv i zakuhao alonso!Nije da mrzim alonsa, dapače, mislim da bih nakon što kimi ode mogao navijati za njega, ali što je je, sjebao je stvar 2007.godine i amen!
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

luka_kimi je napisao/la:A i ti kolega tomidix prekini govorit gluposti kada znaš da je barem polovicu svega toga kriv i zakuhao alonso!Nije da mrzim alonsa, dapače, mislim da bih nakon što kimi ode mogao navijati za njega, ali što je je, sjebao je stvar 2007.godine i amen!
A što ako ja sad kažem da mi ne znamo niti polovicu toga što se događalo? :D
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

tomidix je napisao/la:Mozda Dennisu duguje veliku zahvalu jer je Hami imo bolji bolid od Alonsa (kazem mozda)!!?? Da su bili normalniji (pohlepni Dennis, ćale i mali lewis) McM bi odnio oba naslova te godine... Greske se skupo placaju, a Alonso svoju jos uvijek placa (donekle)... U ovakav tim vise nikad ne treba ic...
Možda nije... Sumnjam da bi debitantu dali bolji bolid, a dvostrukom svjetskom pravku slabiji... Ja sam samo rekao ono što sam čuo,
jer je vjerojatno Alonso tražio da ga Hamilton propusti, a nije ga, i zato duguje Dennisu zahvalu.
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Arai je napisao/la:
Možda nije... Sumnjam da bi debitantu dali bolji bolid, a dvostrukom svjetskom pravku slabiji... Ja sam samo rekao ono što sam čuo,
jer je vjerojatno Alonso tražio da ga Hamilton propusti, a nije ga, i zato duguje Dennisu zahvalu.
nema tu bolji ili slabiji bolid, oba su došli prvi put u McL u nove bolide i potpuno iste samo s drugim trkaćim inženjerima. Bilo je samo pitanje vremena ko će se brže prilagodit bolidu, jer bolid koliko se sjećam je ipak malo rađen prema alonsovom stilu vožnje koliko su uspili ulovit podataka od zimskih testiranja prije sezone. Al eto bolji se snašao i izborio! Može sad Alonso pričat mogo sam ovo mogo sam ono.... mogo si!!!! al zašto nisi? nema mogo sam, ili jesam ili nisam. Čim kažeš mogo sam a nisi, znači da nemožeš!
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Da i ja izrazim svoje mišljenje. Obojica su imali iste bolide, Alonso se trebao priviknuti na Brigstone gume, a Hamilton na F1 bolid. Na početku sezone momčad je stajala uz Alonsa, kasnije uz Hamiltona. Obojica imaju 4 pobjede, Hamilton 5 drugih i 3 treča mjesta, a Alonso 4 druga i 4 treča. Svako ima jedno odustajanje svojom greškom, a na kraju sezone i isti broj bodova. Mislim da izjednačeniji nisu mogli biti, a po mojem mišljenju imali su iste uvjete, a sigurno su imali iste bolide. Alonsa je sigurno iznenadio (pre)dobar momčadski kolega, a Hamilton je na kraju malo popustio pod pritiskom, i opet su na istom. To je samo moje mišljenje.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Alonso je vrhunski vozac,stvarno top klasa,ali se boji konkurencije, i cmizdri kao malo dijete...on je ocekivao od Rona Dennisa da mu bude Flavio Briatore...ja mislim da bi to sve mnogo drugacije izgledalo da je Whitmarsh vodio tada momcad....taj covjek je toliko otvoreniji,razumniji od Dennisa,on bi def zadrzao Alonsa...a i Alonso je pretjerao,posvadjao se sa svim mogucim ljudima u Mclarenu,cak je i svoje inzinjere iznapadao u tabloidima,sve mostove srusio,to mu nije trebalo...ali valjda u ferrariju nece napraviti iste greske...ako ga Kimi bude otresao kao slinu ne bi me cudila repriza Mclarena 07
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Buba je napisao/la:Alonso je vrhunski vozac,stvarno top klasa,ali se boji konkurencije, i cmizdri kao malo dijete...on je ocekivao od Rona Dennisa da mu bude Flavio Briatore...ja mislim da bi to sve mnogo drugacije izgledalo da je Whitmarsh vodio tada momcad....taj covjek je toliko otvoreniji,razumniji od Dennisa,on bi def zadrzao Alonsa...a i Alonso je pretjerao,posvadjao se sa svim mogucim ljudima u Mclarenu,cak je i svoje inzinjere iznapadao u tabloidima,sve mostove srusio,to mu nije trebalo...ali valjda u ferrariju nece napraviti iste greske...ako ga Kimi bude otresao kao slinu ne bi me cudila repriza Mclarena 07
kako ti znaš da su mostovi srušeni? jedini most koji bi bio eventualna zapreka više nije prisutan........ ali to više ionako nije bitno obzirom da alonso ima sasvim drugu perspektivu.

ali ako ćemo baš o mostovima, sjeti se početka sezone i događanja nakon australije..........kako se hamilton ponio prema "svom" timu.....makar tu je veću odgovornost imao njegov otac nego on sam, nažalost to je tako kad ti tatica govori kaj da radiš....
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Buba je napisao/la:Alonso je vrhunski vozac,stvarno top klasa,ali se boji konkurencije, i cmizdri kao malo dijete...on je ocekivao od Rona Dennisa da mu bude Flavio Briatore...ja mislim da bi to sve mnogo drugacije izgledalo da je Whitmarsh vodio tada momcad....taj covjek je toliko otvoreniji,razumniji od Dennisa,on bi def zadrzao Alonsa...a i Alonso je pretjerao,posvadjao se sa svim mogucim ljudima u Mclarenu,cak je i svoje inzinjere iznapadao u tabloidima,sve mostove srusio,to mu nije trebalo...ali valjda u ferrariju nece napraviti iste greske...ako ga Kimi bude otresao kao slinu ne bi me cudila repriza Mclarena 07
Sve to piše o Fernandu i dodali su da je problematičan karakter. Pa naravno da je problematičan karakter, kada nije po njegovom.... Kako god nazivali njegov karakter i kad god krenuo voziti u Ferrariju ( 2010., 2011., ili 2012. ) tamo bude odradio svoje i dokazao da je trenutno najkompletniji vozač na gridu. Točnije, vozač sa najmanje mana, uključujući i problematični karakter - a ljudi smo, bolje i ako je problematični karakter, nego da je zao, podmukao i sebičan karakter ( a takvi postoje i u F1 ).

Fernando vozi glavom i srcem, ali preteže mu srce - a ako više vozi sa srcem, onda je to iskrenije, stvarnije, jače..... sjetite se Suzuke '89..... kada su Alain i Ayrton imali jednake bolide.... i kada je Ayrton sustizao Alaina.... komentar je bio: Ayrton vozi sa srcem.... a Alain - profesor ( pokazalo se poslije ) je sve iskalkulirao i maznuo Ayrtona u šikani..... znači, ako ne voziš srcem - varaš.

P.S. Fernando vozi i živi srcem. Zapamtite to, što vam pišem. ;)
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

pospani gad je napisao/la:
Sve to piše o Fernandu i dodali su da je problematičan karakter. Pa naravno da je problematičan karakter, kada nije po njegovom.... Kako god nazivali njegov karakter i kad god krenuo voziti u Ferrariju ( 2010., 2011., ili 2012. ) tamo bude odradio svoje i dokazao da je trenutno najkompletniji vozač na gridu. Točnije, vozač sa najmanje mana, uključujući i problematični karakter - a ljudi smo, bolje i ako je problematični karakter, nego da je zao, podmukao i sebičan karakter ( a takvi postoje i u F1 ).

Fernando vozi glavom i srcem, ali preteže mu srce - a ako više vozi sa srcem, onda je to iskrenije, stvarnije, jače..... sjetite se Suzuke '89..... kada su Alain i Ayrton imali jednake bolide.... i kada je Ayrton sustizao Alaina.... komentar je bio: Ayrton vozi sa srcem.... a Alain - profesor ( pokazalo se poslije ) je sve iskalkulirao i maznuo Ayrtona u šikani..... znači, ako ne voziš srcem - varaš.

P.S. Fernando vozi i živi srcem. Zapamtite to, što vam pišem. ;)
i zapisat čemo :biggrin:
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
prekro

Post Postao/la prekro »

ma je....fernando vozi sa srcem, a ostali sa novčanikom...daj me nemoj hebat, nisam hlebinac! svi ti vozači su totalni zaljubljenici u formulu i automobilizam uopće, jer da nisu nebi bili toliko dobri!

i te fore kak je on "malo problematičan", a neko je "podmukao, zao i sebičan" su isto za 3. razred osnovne škole...svi su oni (pogotovo ovi najbolji) egocentrični (uostalom - oni su najbolji vozači svijeta), a da je netko podmukao i zao nebi baš postizao velike uspjehe u ovom sportu jer je potrebno surađivat sa velikim brojem ljudi koji svi čine jedan tim...što bolji tim - to bolji rezultati

tako da, pospani gade, pusti te priče u stilu "dobar, loš, zao" jer su zbilja smiješne...navijaj za čovjeka za kojeg želiš, veličaj njegove uspjehe, al nemoj ga kao osobu izdizat iznad ostalih jer nemaš blagog pojma (ko ni ja) kakvi su zapravo u osobnom životu
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

luka_kimi je napisao/la:A i ti kolega tomidix prekini govorit gluposti kada znaš da je barem polovicu svega toga kriv i zakuhao alonso!Nije da mrzim alonsa, dapače, mislim da bih nakon što kimi ode mogao navijati za njega, ali što je je, sjebao je stvar 2007.godine i amen!
Koliko znam zakuhao je Hamilton u Mađarskoj kada nije poslušao momčad a alonsovo zadržavanje Hamiltona u boksu je samo njegova reakcija na Hamiltonov neposluh.Ovdje ga neki nazivaju cmizdravim,čovjek je samo osjetio nepravdu na svojoj koži i reagirao(kao što bi svako reagirao)
Al bolje bit i cmizdrav nego :^o
A ova izjava o odnosu prema Alonsu u prilog tome govori:
"Ponekad smo bili prearogantni, moramo to prihvatiti," priznao je Whitmarsh. "
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

McLaren vise nece razvijati KERS
NJEMACKI!!!
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Navijači Alonsa očito ili ne vide ili ne žele vidjeti određene stvari.NIje sad stvar u tome tko je prvi počeo, važno je da je Alonso to nastavio.Zamislite koliko bi veći čovjek ispao da nije napravio u Mađarskoj ono što je napravio.Hamilton bi bio crna guja, a Alonso bi bio hvaljen kao veliki čovjekšto bi na kraju i bio.Koga vraga njega boli ona stvar što to Hamilton radi po stazi, njegovo je bilo da vozi i pobjeđuje, a ne uštopava timskog kolegu da ne bi napravio vrijeme.Alonso je cmizdrav, i mislim naravno da ima na to pravo, jer je dvostruki prvak, ali mislite li da bi se Kovalainen usudio nešto takvo napraviti?Stvar je u psihi, Alonso ima određenu dozu bahatosti, na koju, opet velim ima i pravo, ali što je previše, previše je.Alonso je sam sudjelovao u aferi Stepneygate, ali je izdao momčad da bi spasio vlastitu guzicu.Dobro je Lewis rekao sada na presici u Valenciji:zajdeno pobjeđujemo, zajedno gubimo.I zbog te rečenice cjenim Lewisa kao vozača više nego Alonsa.Naravno, poslije će mi Alonso biti draži budući da će voziti Ferrari, ali otom potom.Formula 1 nije pojedinačni, već i momčadski sport.Schumacher, koji je vama mnogima ljigav, nikad ne bi napravio nešto tako, radije bi potonuo sa Ferrarijem, nego izdao ekipu da bi spasio sebe.I ne znam za vas, ali ja uvijek cjenim više ljude koji ne bi prvo spašavali sebe i svoju guzicu iako u cijeloj toj priči imaju udjela, nego ljude koji su se spremni žrtvovati za ekipu.Sad da uzmem i Kimija za primjer u još jednoj situaciji:nije li se Alonso u cijeloj toj priči mogao ponašati kao on?Nije li?Dok se lijepo Alonso žalio, Kimi je osvojio naslov njemu pred nosom.I koji je pristup bolji?Procijenite sami...
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

luka_kimi je napisao/la:Navijači Alonsa očito ili ne vide ili ne žele vidjeti određene stvari.NIje sad stvar u tome tko je prvi počeo, važno je da je Alonso to nastavio.Zamislite koliko bi veći čovjek ispao da nije napravio u Mađarskoj ono što je napravio.Hamilton bi bio crna guja, a Alonso bi bio hvaljen kao veliki čovjekšto bi na kraju i bio.Koga vraga njega boli ona stvar što to Hamilton radi po stazi, njegovo je bilo da vozi i pobjeđuje, a ne uštopava timskog kolegu da ne bi napravio vrijeme.Alonso je cmizdrav, i mislim naravno da ima na to pravo, jer je dvostruki prvak, ali mislite li da bi se Kovalainen usudio nešto takvo napraviti?Stvar je u psihi, Alonso ima određenu dozu bahatosti, na koju, opet velim ima i pravo, ali što je previše, previše je.Alonso je sam sudjelovao u aferi Stepneygate, ali je izdao momčad da bi spasio vlastitu guzicu.Dobro je Lewis rekao sada na presici u Valenciji:zajdeno pobjeđujemo, zajedno gubimo.I zbog te rečenice cjenim Lewisa kao vozača više nego Alonsa.Naravno, poslije će mi Alonso biti draži budući da će voziti Ferrari, ali otom potom.Formula 1 nije pojedinačni, već i momčadski sport.Schumacher, koji je vama mnogima ljigav, nikad ne bi napravio nešto tako, radije bi potonuo sa Ferrarijem, nego izdao ekipu da bi spasio sebe.I ne znam za vas, ali ja uvijek cjenim više ljude koji ne bi prvo spašavali sebe i svoju guzicu iako u cijeloj toj priči imaju udjela, nego ljude koji su se spremni žrtvovati za ekipu.Sad da uzmem i Kimija za primjer u još jednoj situaciji:nije li se Alonso u cijeloj toj priči mogao ponašati kao on?Nije li?Dok se lijepo Alonso žalio, Kimi je osvojio naslov njemu pred nosom.I koji je pristup bolji?Procijenite sami...
Ti misljenja mijenjas kao carape [-X

Sto se tice ove situacije Hamilton - Alonso, ne znam kome bih dao prednost, vjerovatno Hamiltonu jer nije cmizdrio, igrao je "prljavo", i Alonso je pokuso, ali je naisao na veci otpor nego li se nadao, nije navikao da nije sve po njegovom, mislim da bi se isto tako proveo da je te godine vozio sa Kimijem ili sa recimo Schumyem.
Mislim da je Alonso sada mnogo zreliji, i da te greske nece ponoviti, kao ni Hamiltonu uostalom.

Mislim da je staza mjesto gdje se takvi sukobi rijesavaju, ali ne nekim pogibeljnim potezima koji bi cijelom timu donijeli stetu, nego u smislu da jedan drugom budu motiv.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ferrari-BiH je napisao/la:Ti misljenja mijenjas kao carape
Nija istina, rekao sam da trenutno zbog timske igre više cijenim Hamiltona nego Alonsa, ali to neće bii isto više kada Alonso dođe u Ferrari, u tim za kojeg navijam...
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Lako je tebi pricat ovo ono... I ti bi kao dvostruki prvak prvak osjetio pobunu kad ti bahati malac koji 6. put nastupa na gp ne poslusa timsku odredbu i ne dobije kaznu za to... Vjerojatno je takvih stvari bilo jos samo mi to ne znamo... A ovo za cuvanje momcadi... Da je momcad bila vjerna njemu i da su ga stavili za 1. vozaca alonso ih nebi izdao... Kao sto nije Renault... Za njih je 2006. nakon Kine rekao da im je svejedno hoce li on osvojit naslov jer odlazi u Mcm i nosi broj 1 tamo... Ali je Renault druga momcad koja se trgnula na takve izjave i dokazala da im je drago sto su imali takvog vozaca... Zbog takvih stvari su dobili ponovo njegovu naklonost za manje novaca nego sto je nudila i toyota i honda i... Alonso se vratio ponovo u "svoj" Renault (za njega je ocito to momcad koju on nebi izdao, kao sto je za hamiltona Mcm)... A malo si i pobrkao pojmove... Naslov nije maznut Alonsu nego Hamiltonu... Tu je glavna stvar... Da je Alonso imao toliku prednost (imao bi ju da je bio prvi vozac u momcadi) bio bi i prvak, i takoder nebi radio protiv momcadi u SG aferi...
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Kolege, jeste vi svjesni da je od ovog što pričate prošlo dvije godine? A što smo saznali u te dvije godine?

1. McLaren je spreman lagati i varati
2. Novi šef momčadi polako okreće ploču
3. Vidi vraga, unatoč lošoj poziciji i bolidu Alonso još uvijek nije kukao i pljuvao po svojima

Evo pročitajte ove tri činjenice, dokazano dakle, pa malo razmislite što pričate. I probajte malo proširiti vidike. Jer tu postoji čitav spektar mogućnosti koji se mogao događati ispod površine.
Kao što je Alonso mogao ustvari biti potpuni krivac za sve, tako se može reći i suprotno, da ne pričam o kombinacijama između.
Nadam se da će jednom nečiji memoari otkriti što se događalo.
Do onda to sve vodi samo svađi i napuhavanju.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Odgovori