Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Arai
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - Renault
Opa, pogledajte OVO !! Navodno se Piquet u Singapuru namjerno zabio u zid...

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nevjerovatno.Sumnjam da je istina ali nikad se ne zna sa Briatorem sve je moguće 

...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ma sumnjam da je to istina. 
Još BRAZILSKA televizija...

Još BRAZILSKA televizija...

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ma to je vjerojatno Piquet frustriran što su ga napucali iz Renaulta, pa se hoće osvetiti Briatoreu...
A i sam način nakoji se zabio u zid teško da može biti namjeran.
A i sam način nakoji se zabio u zid teško da može biti namjeran.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ipak je on u tome stručnjakArai je napisao/la:A i sam način nakoji se zabio u zid teško da može biti namjeran.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Hahahaha... A ovo mu je trening bio za sudar... warmup krug u singaporeu... [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=feXvqfttAuw&NR=1[/youtube]
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Veteran
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86
Izgleda da misle ozbiljno.Ma mislim da je ovo smiješno
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
A kakve su moguće kazne, dal zna možda netko? Vidim da se spominje McLaren i 100 milijuna $...Chuck Norris je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86

-
- Navijam za: Renault
- Kontakt:
E ljudi nakon što sam ovo pročitao ostao sam totalno paf! Pa zar FIA nema nadzor nad team radiom? Ako ima onda se nema o čemu raspravljati. Ako su pak prije utrke dogovorili ovakav scenarij u Renaultu onda im treba dati 30 Oscara. ...ili je možda i to malo!
Koje gluposti... Sve se svodi na osobni obračun Mosleya i Piqueta na jednoj strani i Briatorea na drugoj strani!
Koje gluposti... Sve se svodi na osobni obračun Mosleya i Piqueta na jednoj strani i Briatorea na drugoj strani!
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Ne znam kako će to dokazati, Piquet će možda reči da je tako zato jer je ljut na Briatorea, ali njegove izjave se nebi trebale uzimati u obzir. Ne vjerujem da je istina, iako je sve moguće.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
-
- Veteran
a najzanimljiviji mi je ovaj dio teksta

Šta su smišljali,otmicu Hamiltona moždaČini se da je Piquet odlučio progovoriti i o drugim, ozbiljnijim stvarima koje su smišljali Alonso i Briatore koje više neće kružiti samo medijskim prostorom, nego će se njima pozabaviti i FIA.

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ovo je nevjerojatno..Pa taman su se smirile stvari oko politicarenja u F1 i sport se okrenuo sportu,a ono sad opet sudovi i afere.
Ali nije mi jasno kako nije FIA znala za ovo kad je team radio u potpunoj kontroli tog organa.
Mosley se prvo osvetio Denisu,nema sta nije radio dok covjeka bukvalno nije izbacio iz F1.
Sada se sveti Briatore-u,uz pomoc Piquet-a.Ovaj covjek izgleda ne ostaje nikom duzan,osim mozda markizu Montezzemolu i Ferrari-ju koji su ili vrlo vjesti ili drze Mosley-a i FIA-u u saci svojim argumentima..
A taman sam se ponadao da ce bar kraj sezone proci bas u duhu ovog sporta.Transferi vozaca,utrke,forme momcadi..taman krenulo sve da se vrti oko toga i sad ovo..jbg..
Ali nije mi jasno kako nije FIA znala za ovo kad je team radio u potpunoj kontroli tog organa.
Mosley se prvo osvetio Denisu,nema sta nije radio dok covjeka bukvalno nije izbacio iz F1.
Sada se sveti Briatore-u,uz pomoc Piquet-a.Ovaj covjek izgleda ne ostaje nikom duzan,osim mozda markizu Montezzemolu i Ferrari-ju koji su ili vrlo vjesti ili drze Mosley-a i FIA-u u saci svojim argumentima..
A taman sam se ponadao da ce bar kraj sezone proci bas u duhu ovog sporta.Transferi vozaca,utrke,forme momcadi..taman krenulo sve da se vrti oko toga i sad ovo..jbg..
FORZA FERRARI!!!
-
- Kontakt:
Znate li možda pišu li još neke internet stranice o ovome, a ne samo F1Racing i ta brazilska!?
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Da, da... Pišu... Evo, ima na GP Update-u. KLIKcro_blue je napisao/la:Znate li možda pišu li još neke internet stranice o ovome, a ne samo F1Racing i ta brazilska!?

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ako su to dogovorili prije utrke, onda ih treba još i nagraditi, a ne kazniti!cro_blue je napisao/la:Ako su pak prije utrke dogovorili ovakav scenarij u Renaultu onda im treba dati 30 Oscara. ...ili je možda i to malo!

- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
Evo, i izgleda da ce FIA da pokrene istagu http://www.autosport.com/news/report.php/id/78195" onclick="window.open(this.href);return false;cro_blue je napisao/la:Znate li možda pišu li još neke internet stranice o ovome, a ne samo F1Racing i ta brazilska!?
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Baš me zanima kako se on to mogao baš na taj način skršiti u zid. Mislim da bi se puno toga saznalo ako netko nađe onboard snimku
s Piquetovog bolida onog trenutka kad se on razbije o zid...
s Piquetovog bolida onog trenutka kad se on razbije o zid...

-
- Kontakt:
Žao mi je što se ovakve stvari sve više provlače kroz Formulu 1. Od onako plemenitog sporta Mosley i gadovi poput njega stvorili su doslovno cirkus (u negativnom smislu te riječi). Kamo sreće da ga (Mosleya) je vrag odnio iz FIA-e tijekom one nazi afere. Sad sigurno ne bi bilo ovakvih sra***!
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
da je to istina! onda su lijepo on i njegov stari mogli držati Briatorea za muda cijele godine i ucijenjivati da će s tim izać u javnost ukoliko sinćić nebude imao tretman kakav misli da bi trebao imat.
Kad nema političkih gluposti u formuli 1 onda ih treba napravit
baš uvijek mora biti tako

Kad nema političkih gluposti u formuli 1 onda ih treba napravit

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ako jos i ovo kod fi-e prode kaznjeno vise mi se gubi smisao za gledanje formule.Piquet svakim danom sve vise pokazuje kakav je covjek,a kao vozac da ne govorim.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ja mu ne zamjeram,očito je frustriran otkazom još uvijek,pa to je normalna reakcija,što je tu je
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ne znam koliko ima istine u svemu ovome. Ako mislite da je jedina prepreka to da se sudar nije mogao iscenirati varate se. Jednostavno Piquet stisne malo jače gas iz krivine i na stazi kao što je Singapur zid je više nego izvjestan. Znao je kad će Alonso u boks i kad treba da se razbije.
Opet jako mi je teško povjerovati da bi nešto takvo smislili u momčadi Renaulta. Briatore je, vjerujem, kadar učiniti takvo nešto, ali opet nije glup da uradi takvo nešto, pogotovo ne s nekim kao što je Piquet jr. Alonso dobije pobjedu, Briatore dobije pobjedu, a šta dobija Piquet? Niko nije toliko glup.
Jedino što se sada može sa sigurnošću tvrditi je to da će Piquet prije pronaći Sveti gral nego vozačko mjesto u nekom ozbiljnom takmičenju. Ni tata Piquet nije svemoćan.
Opet jako mi je teško povjerovati da bi nešto takvo smislili u momčadi Renaulta. Briatore je, vjerujem, kadar učiniti takvo nešto, ali opet nije glup da uradi takvo nešto, pogotovo ne s nekim kao što je Piquet jr. Alonso dobije pobjedu, Briatore dobije pobjedu, a šta dobija Piquet? Niko nije toliko glup.
Jedino što se sada može sa sigurnošću tvrditi je to da će Piquet prije pronaći Sveti gral nego vozačko mjesto u nekom ozbiljnom takmičenju. Ni tata Piquet nije svemoćan.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Mali Nelsinho iz dana u dan sve vise i vise pokazuje kakav je smrad od covjeka, i nije mi jasno kako se jos uvijek nije pomirio s cinjenicom da F1 nije za njega.
- don_vicenzo
- Test vozač
- Navijam za: Renault_Alonso
- Kontakt:
sudeći prema tome vjerojatno je i Massa i Ferrari sudjelovao u tom scenariju da Alonso pobjedi....

RENAULT F1 EQUIPE