Da, taj se datum već neko vrijeme spominjao... Ovo s Renaultom može biti jednostavno, ali komplicirano. Ako se ne uspije utvrditi da je postojao dogovor u onom sudaru Piquet će ispast...ono što smrdi. A ako se dokaže onda; osim kažnjavanja Renaulta koje možda bude prekretnica u Renaultovoj F1 budućnosti, može biti i stvar zbog koje, ukoliko ih FIA isključi iz rezultata te sezone, ili nakon Singapura se budu tražile revizije rezultata. Iako sumnjam da će netko (svejedno tko; Piquet ili xy) tek tako uletit s "dokazima" o takom nećem, volio bih da se ne dokaže krivnja o planiranju tog udesa. Prvo bi bacilo veliku mrlju na F1, a s vremenom i određene sumnje na određene događaje u trkama; možda u prošlosti, možda u budućnosti. Sve u svemu, Formuli 1 nije "potrebna" još jedna afera...garx je napisao/la:sada i sluzbeno:
pozvani su na sastanak/saslusanje 21.9.
ako dobro kuzim, nasli su dovoljno dokaza da se stavar zakotrlja
http://www.itv-f1.com/News_Article.aspx?id=46792" onclick="window.open(this.href);return false;
Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Formula 1 team - Renault

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ako se ispostavi da je cijela stvar namještena onda je nelshino debil kakvog majka rijetko rađa ako je pristao na potencijalno samoubilački potez zabijanja u zid.gringo73 je napisao/la: Da, taj se datum već neko vrijeme spominjao... Ovo s Renaultom može biti jednostavno, ali komplicirano. Ako se ne uspije utvrditi da je postojao dogovor u onom sudaru Piquet će ispast...ono što smrdi. A ako se dokaže onda; osim kažnjavanja Renaulta koje možda bude prekretnica u Renaultovoj F1 budućnosti, može biti i stvar zbog koje, ukoliko ih FIA isključi iz rezultata te sezone, ili nakon Singapura se budu tražile revizije rezultata. Iako sumnjam da će netko (svejedno tko; Piquet ili xy) tek tako uletit s "dokazima" o takom nećem, volio bih da se ne dokaže krivnja o planiranju tog udesa. Prvo bi bacilo veliku mrlju na F1, a s vremenom i određene sumnje na određene događaje u trkama; možda u prošlosti, možda u budućnosti. Sve u svemu, Formuli 1 nije "potrebna" još jedna afera...
ja osobno ne vjerujem da je stvar namještena, iako kad je briatore u pitanju nikad ne možeš biti sasvim siguran.....
u f1 su laganje, varanje i špijunaža normalna pojava, baš kao i namještavanje rezultata...........čak smo vidjeli i namjerna zabijanja u protivnike, ali da se netko namjerno zabije u zid tokom utrke..........
kad čovjek malo bolje razmisli i ne zvuči tako suludo.......
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Ma kakva namjestaljka, to je splet okolnosti .Fernando se nasao na pravom mjestu u pravo vrijeme i to je to.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
A kakve su moguce posljedice?Ne bi me ni cudilo,ako je i bilo necega da ovi iz Fie joes kazne i Fernanda
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ajd nadam se da ce ga dobro iskoristit i probat napast postoljeRenault vraća KERS za Monzu!
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
mozda i ocekivano ,zbog same stazeIcy je napisao/la:Renault vraća KERS za Monzu!

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Pat Symonds kaže da će KERS davati prednost cca 1 sekunu, a na kvalama i višeIcy je napisao/la:Renault vraća KERS za Monzu!

kakav potpis staviti???
- sunseeker
- Profesionalni vozač
"a quarter of a second" kaže, ne sekundu!Maestro je napisao/la:Pat Symonds kaže da će KERS davati prednost cca 1 sekunu, a na kvalama i višeIcy je napisao/la:Renault vraća KERS za Monzu!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
A četvrtinu sekunde. Moja greška. Nisam skontao odmah.sunseeker je napisao/la:"a quarter of a second" kaže, ne sekundu!Maestro je napisao/la:Pat Symonds kaže da će KERS davati prednost cca 1 sekunu, a na kvalama i višeIcy je napisao/la:Renault vraća KERS za Monzu!

kakav potpis staviti???
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Jedni vele 0,250, drugi 0,6 sek. Tko će im više vjerovati?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
A vjerojatno sve to ovisi o obliku staze.Dani je napisao/la:Jedni vele 0,250, drugi 0,6 sek. Tko će im više vjerovati?

- Ferrari-BiH
- Veteran
Zar pvo gore podaci se ne odnose samo na Monzu? Ili sam ja krivo shvatioSchumy.d je napisao/la:A vjerojatno sve to ovisi o obliku staze.Dani je napisao/la:Jedni vele 0,250, drugi 0,6 sek. Tko će im više vjerovati?

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- jaki
- Rezervni vozač
0.6 u kvalifikacijama (dupla upotreba na startno ciljnoj ravnini, odnosno cca 6.5 sek poslije Parabolice i ostatak (novo "punjenje") kasnije u mjerenom krugu), a ipak nešto manje u utrci. Naravno govorim o Monzi.Ferrari-BiH je napisao/la:Zar pvo gore podaci se ne odnose samo na Monzu? Ili sam ja krivo shvatioSchumy.d je napisao/la:A vjerojatno sve to ovisi o obliku staze.Dani je napisao/la:Jedni vele 0,250, drugi 0,6 sek. Tko će im više vjerovati?
- Schumy.d
- Legenda
Aha... ako je tako, onda ne znam.Ferrari-BiH je napisao/la: Zar pvo gore podaci se ne odnose samo na Monzu? Ili sam ja krivo shvatio

- gringo73
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Hehe ljudska mašta nema granica.
P.S.
David Richards bi mogao naslijediti Briatorea u Renaultu. A ako se Renault povuće na kraju godine, tada bi Prodrive preuzeo ekipu.
http://uk.eurosport.yahoo.com/17092009/ ... lt-f1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S.
David Richards bi mogao naslijediti Briatorea u Renaultu. A ako se Renault povuće na kraju godine, tada bi Prodrive preuzeo ekipu.

http://uk.eurosport.yahoo.com/17092009/ ... lt-f1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
Do kraja godine momčad će, umjesto smjenjenog Briatorea, voditi Bob Bell. Link

- gringo73
Danas je Renault dobio 2 nova udarca, na financijskom polju. Prvo je sponzorstvo otkazala Mutua Madrilena (link), a nedugo nakon te objave i glavni sponzor ING (link) Sutra ćemo gledati bolide Renaulte bez prepoznatljivih natpisa.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Muke po Renaultu....
E sada, da li ce cijeli tim izgledati smijesno i ne truditi se na ostalim utrkama ili ce za inat svemu dati sve od sebe da ostvare sto bolji rezultat. Sta vi mislite?
E sada, da li ce cijeli tim izgledati smijesno i ne truditi se na ostalim utrkama ili ce za inat svemu dati sve od sebe da ostvare sto bolji rezultat. Sta vi mislite?
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- sunseeker
- Profesionalni vozač
raspad sistema...
ne razumijem renaultovu motivaciju da ostanu u f1......zašto? čemu? da bolje prodaju clio sport? wtf?
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Katastrofa za Renault.Bice dobro ako se na ovome zavrsi...
FORZA FERRARI!!!
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Eh, sad je pitanje dana kada će objaviti da se povlače iz formule. Nema smisla više. Bez par ključnih ljudi, bez glavnog sponzora za iduću godinu (sad niko više ne želi da sponzoriše Renault), bez pravih vozača za iduću sezonu, sa dosta narušenim ugledom... Ne znam šta više čekaju. Povuci se i zdravo.
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Početnik
Nisam ocekivao da ce sponzori poceti ovako masovno odlaziti, ovdje mi se dokaze cine jos tanji nego u aferi Mclerana prije 2 godine, a i afera je bila daleko vise punila novinske stupce. Koliko se sjecam tamo su sponzori ostali uz ekipu.