Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mmilo42
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Re: Kimi Raikkonen
Kimi je trenutno u velikoj formi . Izvlaci sve iz bolida evo vidimo Fisica prošlu trku pole i skoro pobjeda a u ferrariju ne ide . Znam treba se navici na bolid ali i njegova zamjena Liuzzi treba se navici pa je bio 7. kvalifikacijama i u trci do kvara bolida stajao odlicno . meni je to potvrda da KImi radi odlican posao sa lošim bolidom .
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Lošim?mmilo42 je napisao/la: meni je to potvrda da KImi radi odlican posao sa lošim bolidom .
Pa ne bih se složio da je bolid tako loš... Istina, nije ni ekstra, ali po meni nije toliko loš.

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Bolid je 3 na gridu sto se tice brzine.To mjesto djeli sa McLarenom ,tako da i nije los.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- mmilo42
- Početnik
Mislim da Ferrari sa drugim vozacem teško da bi bio svaku trku u bodovima , postolje i pobjede bile bi san .
-
- Svjetski prvak
mmilo42 je napisao/la:Mislim da Ferrari sa drugim vozacem teško da bi bio svaku trku u bodovima , postolje i pobjede bile bi san .

- mmilo42
- Početnik
Brawn , McLaren , Red Bull , Force India pa tek Ferrari tako da nema pretjerivanja .
-
- Svjetski prvak
Cuj Force India ,nidje veze.Daleko su oni iz Ferrarija...

- mmilo42
- Početnik
Zadnje dvi trke su brži . Kako daleko 1 sekundu cilu trku .Felipe Massa je napisao/la:Cuj Force India ,nidje veze.Daleko su oni iz Ferrarija...
- Schumy.d
- Legenda
Brži su, a zadnje 2 utrke su bili IZA Ferrarija.mmilo42 je napisao/la: Zadnje dvi trke su brži . Kako daleko 1 sekundu cilu trku .

- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Pa, zar je tako teško shvatiti da jačina, tj. brzina bolida varira od staze do staze? Za završnicu bolidi neće biti na istim razinama kao i sad...mmilo42 je napisao/la:Brawn , McLaren , Red Bull , Force India pa tek Ferrari tako da nema pretjerivanja .
Mislim da će tu puno sporija biti Force India, na vrhu Brawn i RBR (ne nužno tim redosljedom, možda Newey poboljša RBR), a nakon njih
McLaren i Ferrari...
Sve u svemu, činjenica je da Raikkonen radio odličan posao. I ako nastavi ovim tempom, i ako Fisi proradi u narednih par utrka treće
mjesto u konkurenciji konstrukora čini se izglednim. A ako Mclaren misli prestići Ferrari, sad je pravo vrijeme da završe s rasipavanjem
bodova, kako od strane Hamiltona, tako i od strane Kovalainena.

- mmilo42
- Početnik
Bili su iza Kimija .
- Schumy.d
- Legenda
A šta on vozi? Tačku?mmilo42 je napisao/la:Bili su iza Kimija .

Ne možeš bit 4 puta zaredom na postolju sa kantom od bolida pa da si neznam tko...
- mmilo42
- Početnik
Bolid nije kanta ali je daleko od postolja , ovo drugo su Kimijeve carolije htjeli mi to priznati ili ne .Schumy.d je napisao/la:A šta on vozi? Tačku?mmilo42 je napisao/la:Bili su iza Kimija .![]()
Ne možeš bit 4 puta zaredom na postolju sa kantom od bolida pa da si neznam tko...
-
- Svjetski prvak
Ma Kimi je najbolji.Bolji i od Schumija i od Senne 

- mmilo42
- Početnik
Budimo ozbiljni govorimo o vozacima koji trenutno voze .Felipe Massa je napisao/la:Ma Kimi je najbolji.Bolji i od Schumija i od Senne
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Vozio je istim tempom kao i Button i Alonso (jesu li i oni carobnjaci)? Ne vidim stvarno cemu dizanje spomenikammilo42 je napisao/la:Bolid nije kanta ali je daleko od postolja , ovo drugo su Kimijeve carolije htjeli mi to priznati ili ne .Schumy.d je napisao/la:A šta on vozi? Tačku?mmilo42 je napisao/la:Bili su iza Kimija .![]()

- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Svaka cast Kimiju!!! konacno imam osjecaj da je to onaj stari Kimi koji potrga sve zivo... Samo da jos ima bolji bolid sljedece godine...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- mmilo42
- Početnik
Alonso vozio istim tempom kao Kimi ma i brže samo nece niko da se zabije u zid .
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
čarolije? čemu nerealno glorificiranje? gdje je refernca kimijevih vožnji?mmilo42 je napisao/la:
Bolid nije kanta ali je daleko od postolja , ovo drugo su Kimijeve carolije htjeli mi to priznati ili ne .
massa ga je ( i to treću sezonu zaredom ) do nesreće u mađarskoj razvaljivao...... dali bi tako bilo i sada....? vrlo vjerojatno.....
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Čini mi se da je Kimi samo opet dobio "motiv" gristi i "boriti se". Vjerojatno mu je sjedalo u bolidu (bilo ili još jeste) opasno ugroženo te čovjek pokušava osigurati poziciju u F1 i slijedeće godine. Slažem se da je nepotrebno nerealno glorificirati njegove vožnje... kvaliteta nije bila upitna već pristup nakon naslova.sunseeker je napisao/la: čarolije? čemu nerealno glorificiranje? gdje je refernca kimijevih vožnji?
massa ga je ( i to treću sezonu zaredom ) do nesreće u mađarskoj razvaljivao...... dali bi tako bilo i sada....? vrlo vjerojatno.....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- mmilo42
- Početnik
Ovo ne kužim trecu sezonu za redom , Što nije Kimi 07 prvi a Massa cetvrti ?sunseeker je napisao/la:čarolije? čemu nerealno glorificiranje? gdje je refernca kimijevih vožnji?mmilo42 je napisao/la:
Bolid nije kanta ali je daleko od postolja , ovo drugo su Kimijeve carolije htjeli mi to priznati ili ne .
Sezona 08 Massa drugi KImi treci .
O ovoj sezoni netreba trošiti rjeci.
I sad prvo i trece misto ili cetvrto i drugo što je vridnije ?
Di je tu razvaljivanje - da se razumimo Massa je dobar vozac , tek se po ovim zamjenama vidi koliko .
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
mmilo42 je napisao/la:Ovo ne kužim trecu sezonu za redom , Što nije Kimi 07 prvi a Massa cetvrti ?
Sezona 08 Massa drugi KImi treci .
O ovoj sezoni netreba trošiti rjeci.
I sad prvo i trece misto ili cetvrto i drugo što je vridnije ?
Di je tu razvaljivanje - da se razumimo Massa je dobar vozac , tek se po ovim zamjenama vidi koliko .
Ne znam sta ti tu nije jasno. Sunseeker je rekao da je Felipe bio bolji od Kimija do nesrece u Madjarskoj. I u pravu je. Imao je vise bodova od Kimija.
Znaci nakon VN Madjarske je bilo ovako stanje:
Kimi 18
Felipe 22
Makni sada Madjarsku jer Felipe nije vozio na toj utrci, dakle ciljam na rezultate VN Njemacke.
Kimi 10
Felipe 22

- racer@work
- Navijam za: Kubica
Isuse, kako se vama da žvakat jedne te iste teme!?
Moj je tata jači od bilo čijeg tate!!!!
kindergarten that way --->
Moj je tata jači od bilo čijeg tate!!!!
kindergarten that way --->
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Da, ajde nemojte više.
Stvar je u tome što je Kimi kvalitetniji vozač, brži, ali Felipe je više napredovao, i još napreduje, veliki je radnik i vozi sa puno emocija, dopušta da ga publika ponese i to ga čini vozačem koji se bez problema suprotstavlja Kimiju, iako je manje kvalitetan.
To smo već nekoliko puta prožvakali, pisao sam romane što se događalo protekle sezone, i više mi se ne da niti gledat to niti slušat.Dođem ovdje da pročitam nešto pametno, a sada kada sam ja prestao nađe se netko drugi koji se svađa kada netko nekoga napadne.To nema smisla, jednostavno nema.Obojica voze crveni auto, i ako itko voli taj auto treba ih voljet obojicu.Nije da volim Massu, ali ga jako jako poštujem, zbog svega što je u svojoj f1 i privatnoj karijeri napravio.I ne, kao navijač Kimija ne mrzim Massu, kao što neki njegovi navijači mrze Kimija.Samo vas molim da prestanete sa tim glupostima...
@Scud-moram to spomenut, pregledaval sam stare teme, one iz 2007., mislim da je tema Kimi-razočaranje, ili tako nekako kada si napisao nakon španjolske ili turske nešto u stilu:ne vidim načina na koji bi kimi mogao završiti sezonu ispred felipea...
Ja sam vidio
(sorry, morao sam malo, šala naravno)
Stvar je u tome što je Kimi kvalitetniji vozač, brži, ali Felipe je više napredovao, i još napreduje, veliki je radnik i vozi sa puno emocija, dopušta da ga publika ponese i to ga čini vozačem koji se bez problema suprotstavlja Kimiju, iako je manje kvalitetan.
To smo već nekoliko puta prožvakali, pisao sam romane što se događalo protekle sezone, i više mi se ne da niti gledat to niti slušat.Dođem ovdje da pročitam nešto pametno, a sada kada sam ja prestao nađe se netko drugi koji se svađa kada netko nekoga napadne.To nema smisla, jednostavno nema.Obojica voze crveni auto, i ako itko voli taj auto treba ih voljet obojicu.Nije da volim Massu, ali ga jako jako poštujem, zbog svega što je u svojoj f1 i privatnoj karijeri napravio.I ne, kao navijač Kimija ne mrzim Massu, kao što neki njegovi navijači mrze Kimija.Samo vas molim da prestanete sa tim glupostima...
@Scud-moram to spomenut, pregledaval sam stare teme, one iz 2007., mislim da je tema Kimi-razočaranje, ili tako nekako kada si napisao nakon španjolske ili turske nešto u stilu:ne vidim načina na koji bi kimi mogao završiti sezonu ispred felipea...

Ja sam vidio

Zadnja izmjena: luka_kimi, dana/u 14 ruj 2009, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
ako se ne varam i 2007 je massa nakon 5 utrka imao više bodova od kimija, pa ga je ovaj kasnije stigao i na kraju osvojio naslov, a massa završio tek 4.Scuderia je napisao/la: Ne znam sta ti tu nije jasno. Sunseeker je rekao da je Felipe bio bolji od Kimija do nesrece u Madjarskoj. I u pravu je. Imao je vise bodova od Kimija.
Znaci nakon VN Madjarske je bilo ovako stanje:
Kimi 18
Felipe 22
Makni sada Madjarsku jer Felipe nije vozio na toj utrci, dakle ciljam na rezultate VN Njemacke.
Kimi 10
Felipe 22
nikad nećemo znat kako bi bilo ove sezone da se massa nije ozljedio, al iskreno sumnjam da bi u zadnje 4 utrke postizao bolje rezultate od ovih kimijevih...
a vidim neki (sunseeker, ricxpa, felipe massa) su ovdje jako ljubomorni na ove kimijeve rezultate u zadnje 4 utrke. i neka su.