Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mmilo42
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Re: Kimi Raikkonen
Rekao sam ne kužim trecu sezonu za redom ga rastura !
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
NIsam niti ja razumio...Kolega sunseeker navija za Alonsa pa me ni ne čudi što priča protvi Kimija...mmilo42 je napisao/la:Rekao sam ne kužim trecu sezonu za redom ga rastura !

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Slazem se s ovim boldanim, steta sto necemo saznati,volio bih vidjeti kako bi se stvari odvijale izmedju njih, pogotovo kada bolid nije tako brz. Steta.K1M1 je napisao/la: ako se ne varam i 2007 je massa nakon 5 utrka imao više bodova od kimija, pa ga je ovaj kasnije stigao i na kraju osvojio naslov, a massa završio tek 4.
nikad nećemo znat kako bi bilo ove sezone da se massa nije ozljedio, al iskreno sumnjam da bi u zadnje 4 utrke postizao bolje rezultate od ovih kimijevih...
a vidim neki (sunseeker, ricxpa, felipe massa) su ovdje jako ljubomorni na ove kimijeve rezultate u zadnje 4 utrke. i neka su.
A gle, ono gore sta sam napisao su statistke. Nisam ih izmislio, one su takve.Tako je, kako je.luka_kimi je napisao/la:Da, ajde nemojte više.
Stvar je u tome što je Kimi kvalitetniji vozač, brži, ali Felipe je više napredovao, i još napreduje, veliki je radnik i vozi sa puno emocija, dopušta da ga publika ponese i to ga čini vozačem koji se bez problema suprotstavlja Kimiju, iako je manje kvalitetan.
To smo već nekoliko puta prožvakali, pisao sam romane što se događalo protekle sezone, i više mi se ne da niti gledat to niti slušat.Dođem ovdje da pročitam nešto pametno, a sada kada sam ja prestao nađe se netko drugi koji se svađa kada netko nekoga napadne.To nema smisla, jednostavno nema.Obojica voze crveni auto, i ako itko voli taj auto treba ih voljet obojicu.Nije da volim Massu, ali ga jako jako poštujem, zbog svega što je u svojoj f1 i privatnoj karijeri napravio.I ne, kao navijač Kimija ne mrzim Massu, kao što neki njegovi navijači mrze Kimija.Samo vas molim da prestanete sa tim glupostima...
I da ne bi bilo da sam pokvario temu....
Kimi unatoc dobrim rezultatima nije siguran u Ferrariju.
KLIK

- luka_kimi
- Moderator
@Scud-nisamo mislio na tebe kad sam rekao da prekinete sa gluparijama...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
reći ću vam ja čaroliju, Kimi pušta kosu i sve što je duža ima veću snagu(samsonovu) haha
po meni mu je ružan ovaj imiđ,bolje mu stoji vojnička zurka. Izgledao je mlađe i ozbiljnije

po meni mu je ružan ovaj imiđ,bolje mu stoji vojnička zurka. Izgledao je mlađe i ozbiljnije

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
Ćale od Lewisa je napisao/la:reći ću vam ja čaroliju, Kimi pušta kosu i sve što je duža ima veću snagu(samsonovu) haha![]()
ovo je nekako po prirodi stvari kontradiktorno, ne?
- luka_kimi
- Moderator
Najjače mi je svaka pressica poslije utrke, mali prst i u uho, čačka..Još niti jednom nije se desilo da to nije napravio...

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ja sam primjetio dok je vozio za mcl, da kad je uvjek stajao na postolju s tenisicom si je spuštao hlače od odijela. Kao da mu smeta ili da ga žuljaluka_kimi je napisao/la:Najjače mi je svaka pressica poslije utrke, mali prst i u uho, čačka..Još niti jednom nije se desilo da to nije napravio...

- mmilo42
- Početnik
A tko je u Ferrariju siguran ?
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
možda plavokrvni gospo'n?mmilo42 je napisao/la:A tko je u Ferrariju siguran ?

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- mmilo42
- Početnik
U Ferrariju je jedino sigurno da ništa nije sigurno .
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
ferraro nisam volio dok kimi nije sjeo u njega, mislim da ću ga uskoro opet zamrzit, i biće mi dragommilo42 je napisao/la:U Ferrariju je jedino sigurno da ništa nije sigurno .

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- fenomeno
- Početnik
I ja tako osjećam,a nije ni da ga volim dok je kimi bio u njemu.pinkdpanter je napisao/la:ferraro nisam volio dok kimi nije sjeo u njega, mislim da ću ga uskoro opet zamrzit, i biće mi dragommilo42 je napisao/la:U Ferrariju je jedino sigurno da ništa nije sigurno .![]()
biće zanimljivo ako bi se vratio u mečku
- Kimi the best
- Početnik
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- mmilo42
- Početnik
Slika govori više od tisuću riječi .
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Meni slika ništa ne govori. Vozač i njegov bivši šef se pozdravljaju....
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Meni isto ništa ne govori ova slika... Pa tamo se svi međusobno poznaju, a da ne govorim kako se ova dvojica poznaju...mmilo42 je napisao/la:Slika govori više od tisuću riječi .
- mmilo42
- Početnik
Mašta radi svašta .
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Možda i previše.mmilo42 je napisao/la:Mašta radi svašta .

- mmilo42
- Početnik
Možda tebi premalo. 

Zadnja izmjena: mmilo42, dana/u 15 ruj 2009, 08:48, ukupno mijenjano 1 put.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Vidim da bi mnogi navijaci Kimija voljeli vidjeti tog Finca u McLaren-u..Pomalo meni razocaravajuce,ali svako ima svoj odabir.
Ja bi iskreno volio da ostane u Ferrari-ju jer je zaista ultrabrz vozac,konstantan i hladan.U mnogim stvarima zanimljiv i drugaciji od ostatka.Sigurno je da nije bas nice gay,ali je jako dobar lik.
Sad je sve na Domenicalli-ju i Montezzemolu..Da je Jean Todt jos na celu Ferrari-ja,sigurno je da bi zagarantovano bio i sljedece sezone u Ferrari-ju,jer da je taj covjek jos na celu Fernando Alonso ne bi bio ni u opticaju za sjedalo u Ferrari-ju.Ovako je prilicno guravo,a Ferrari nece da natukne bilo sta..
Ja bi iskreno volio da ostane u Ferrari-ju jer je zaista ultrabrz vozac,konstantan i hladan.U mnogim stvarima zanimljiv i drugaciji od ostatka.Sigurno je da nije bas nice gay,ali je jako dobar lik.
Sad je sve na Domenicalli-ju i Montezzemolu..Da je Jean Todt jos na celu Ferrari-ja,sigurno je da bi zagarantovano bio i sljedece sezone u Ferrari-ju,jer da je taj covjek jos na celu Fernando Alonso ne bi bio ni u opticaju za sjedalo u Ferrari-ju.Ovako je prilicno guravo,a Ferrari nece da natukne bilo sta..
FORZA FERRARI!!!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
nikolaa je napisao/la:Vidim da bi mnogi navijaci Kimija voljeli vidjeti tog Finca u McLaren-u..Pomalo meni razocaravajuce,ali svako ima svoj odabir.

Zadnja izmjena: sunseeker, dana/u 14 ruj 2009, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
- mmilo42
- Početnik
Ako nevalja Ferrariju sigurno da bi Kimijevi navijaci voljeli da ode u neku konkurentnu momcad -McLaren -Brawn.
Zadnja izmjena: mmilo42, dana/u 15 ruj 2009, 08:50, ukupno mijenjano 2 puta.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
Nzm sto ovo znaci.sunseeker je napisao/la:nikolaa je napisao/la:Vidim da bi mnogi navijaci Kimija voljeli vidjeti tog Finca u McLaren-u..Pomalo meni razocaravajuce,ali svako ima svoj odabir.
Nije nice guy poput Barichella,koji se stalno smjeska,druzeljubiv,voli pricati i druziti se sa svim vozacima F1.Kimi je svoj tip i zato kazem da nije perfektan,ali da je lik to jeste...
Zadnja izmjena: nikolaa, dana/u 14 ruj 2009, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA FERRARI!!!
- nikolaa
- Profesionalni vozač
Koliko znam Ferrari se jos nije izjasnio po tom pitanju...prema tome...mmilo42 je napisao/la:Ako nevalja Ferrariju sigurno da bi Kimijevi navijaci volili da ode u neku konkurentnu momcad -McLaren -Brawn .

FORZA FERRARI!!!