Nađi jeda post gdje sam ja to napisao!!!luka_kimi je napisao/la:
To pišete vi-Alonsovi navijači...
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Re: Formula 1 team - Ferrari
kakav potpis staviti???
-
Chuck Norris
- Veteran

Ja to nigdje nisam pročitao,a ja bi baš volio da Kimi i Alonso voze za istu momčad pa da vidimo ko je bolji,i nadam se da će dogodine biti ta postava u ferrariuluka_kimi je napisao/la:
...put u raj nije posut ružama...
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Ne znam, ja sam zakljkučio iz nekih vaših postova(ne nužno tvojih Chuck ili Maestro, ne znam kako si se ti našao prozvan)da vi želite da Massa i Alonso voze za Ferrari 2010...Isprika ako sam krivo zaključio...Chuck Norris je napisao/la:Ja to nigdje nisam pročitao,a ja bi baš volio da Kimi i Alonso voze za istu momčad pa da vidimo ko je bolji,i nadam se da će dogodine biti ta postava u ferrariuluka_kimi je napisao/la:

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Ricxpa
- Test vozač

- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Par puta sam spomenuo da bi kombinacija Massa - Alonso bila najrealnija ponajvise zato sto se Kimijev odlazak spominjao jako cesto dok se pak Massa uvjek stavljao u konteks ''potvrdjenog'' vozaca. Ne znam kako bi funkcionirala bilo koja kombinacija ali radi zanimljivijeg prvenstva volio bi recimo da ne voze Alonso i Kimi u istom bolidu (mada mislim da bi se njih dva slagali, ponajvise radi kontrasta u temperamentu).
Ono sto je sigurno (za sada) jest da Ferrari ceka rezultate saslusanja i da ne izlazi s nikakvim informacijama, pa tako nisu potvrdili niti jednog vozaca za 2010.
Ono sto je sigurno (za sada) jest da Ferrari ceka rezultate saslusanja i da ne izlazi s nikakvim informacijama, pa tako nisu potvrdili niti jednog vozaca za 2010.
-
decori
- Navijam za: Ferrari
ako ferrari promjeni postavu, mislim da mogu samo nazadovati. bar što se tiće 2010.
ali navijat ću za njih, čak i ako alonso dođe-kojeg baš ne volim previše.....
ali navijat ću za njih, čak i ako alonso dođe-kojeg baš ne volim previše.....
- Armanini
- Svjetski prvak

najatraktivnija postava bi bila kimi - alonso, ali ja bi radije da jos sljedecu godinu odvoze kimi i massa...
ono sto ja malo razmisljam, ako alonso ne dodje sljedece sezone, ferrari mora drzati fige za massin potpuni oporavak jer iako su sada mirni i racunaju da imaju hrpu vozaca to uopce nije tako jer nekako sumnjam da je shumi uopce u nekoj kalkulaciji za vozaca tako da im ostaje situacija prakticki kao sad, ukoliko svi vozaci uspiju naci mjesto negdje..
ono sto ja malo razmisljam, ako alonso ne dodje sljedece sezone, ferrari mora drzati fige za massin potpuni oporavak jer iako su sada mirni i racunaju da imaju hrpu vozaca to uopce nije tako jer nekako sumnjam da je shumi uopce u nekoj kalkulaciji za vozaca tako da im ostaje situacija prakticki kao sad, ukoliko svi vozaci uspiju naci mjesto negdje..
- racer@work
- Navijam za: Kubica
Speed TV u Maranellu (nisam našao da je netko postao, ako je, brišite):
Možda Massin tata nešto više zna:
http://www.motorsport-total.com/f1/spli ... 82501.html
Možda Massin tata nešto više zna:
http://www.motorsport-total.com/f1/spli ... 82501.html
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Priča o tri bolida mi je bez veze i mislim da pretjeruju , a u 2010 očekujem Massu natrag , a uz njega tko god , mislim da je dovoljno pokazao do sada da me ne brine da će ga netko lako izgurat ! malo OT idu mi na živce sa tim taticama u boksevima ( Hami je počeo tu modu , pa je prihvatio Felipe sad i Jenson - bez veze) , šta im moraju nos brisat !
... Forza Massa ...
-
I C E
- Navijam za: Msc
sto se tice tri bolida ferrari tu ima nesto cim je uporan da budu tei bolida sledece sezoneFerrari4ever je napisao/la:Priča o tri bolida mi je bez veze i mislim da pretjeruju , a u 2010 očekujem Massu natrag , a uz njega tko god , mislim da je dovoljno pokazao do sada da me ne brine da će ga netko lako izgurat ! malo OT idu mi na živce sa tim taticama u boksevima ( Hami je počeo tu modu , pa je prihvatio Felipe sad i Jenson - bez veze) , šta im moraju nos brisat !
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Navijam za: Ferrari - Massa
Ma ok ima nešto ,ali baš nekužim šta i ovako za 2010 nemožemo reć da će falit timova , ok neki odlaze , ali dolaze i novi ... neznam koja svrha tri bolida ?
... Forza Massa ...
- racer@work
- Navijam za: Kubica
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
- Icy
- Svjetski prvak

- Navijam za: Crvenog Baruna
Hehe, vidi se moja pederuša koja služi kao volan
Uh da mi je imat svu tu Ferrari obleku....zakon 
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- ivanpetka
- Početnik

- Navijam za: Massu
Budući da je relativno da Alonso dolazi u Ferrari sljedeće sezone, što će biti s Kimijem onda? Neće valjda napustit F1?
AA! Ljuti umak je ljut!!
- kimi#1
- Početnik

- Navijam za: Kimi MS
Neznam samo šta oni misle u Ferrariju(Montezemolo),da će ih Alonso preporodit?Ali ispast će da će Ferrari napraviti dobar bolid za 2010. pa će se onda ALonso opet dizat u nebesa.I ne vjerujem baš da će Massa htjet vozit s njim....
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- pinkdpanter
- Rezervni vozač

- Navijam za: kimi raikkonen
od kud si ti paoivanpetka je napisao/la:Budući da je relativno da Alonso dolazi u Ferrari sljedeće sezone, što će biti s Kimijem onda? Neće valjda napustit F1?
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- Schumy.d
- Legenda

A otkud ti znaš da neće?kimi#1 je napisao/la:Neznam samo šta oni misle u Ferrariju(Montezemolo),da će ih Alonso preporodit?
- mmilo42
- Početnik

- Navijam za: Kimi Raikkonen
Što ne preporodi Renault nego se vuku po sudovima.Schumy.d je napisao/la:A otkud ti znaš da neće?kimi#1 je napisao/la:Neznam samo šta oni misle u Ferrariju(Montezemolo),da će ih Alonso preporodit?
- Schumy.d
- Legenda

Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.mmilo42 je napisao/la: Što ne preporodi Renault nego se vuku po sudovima.
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
isto kao i kimi u ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.

-
Chuck Norris
- Veteran

Točno,obojica ove godine izvlače maximum iz bolida i svaka im čast.I bilo bi ih lijepo viditi u istom bolidu.K1M1 je napisao/la:isto kao i kimi u ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.
...put u raj nije posut ružama...
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
u potpunosti se slažem, to je i moja velika želja.Chuck Norris je napisao/la: Točno,obojica ove godine izvlače maximum iz bolida i svaka im čast.I bilo bi ih lijepo viditi u istom bolidu.

- nikolaa
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FERRARI
Bila bi to paklena kombinacija.Previse i rizicna..Ali sta mislite kad bi bilo pravilo sa 3 bolida i tu da budu u Ferrari-ju Alonso/Raikkonen/Massa..Pa tu bi na kraju sezone Ferrari imao 350 bodova,a drugi u poretku 50 bodova..Chuck Norris je napisao/la:Točno,obojica ove godine izvlače maximum iz bolida i svaka im čast.I bilo bi ih lijepo viditi u istom bolidu.K1M1 je napisao/la:isto kao i kimi u ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.
I ova kombinacija Raikkonen/Massa je prilicno jaka...
FORZA FERRARI!!!
- Schumy.d
- Legenda

To je istina i slažem se s tim.K1M1 je napisao/la:isto kao i kimi u ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.
Kažete da bi bila rizična kombinacija Kimi - Alonso. Možda i bi, ali imati takva 2 vozača u timu je privilegija za momčad.
A šta mislite kako bi rizična postava recimo bila u Mclarenu da Kimi ode tamo? Kimi - Hamilton??
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Uhhhhhhhhh...Stvari se lagano zakuhavaju...Za Ferrari bi bila grehota da opuste Kimstera, ako to naprave, zauvijek su izgubili moju, a vjerujem i naklonost nekih drugih ljudi.Kimi nije zaslužio, pogotovo ovim zadnjim vožnjama da ga tako sele svugdje samo ne u Ferrari.Žalosno.Schumy.d je napisao/la:To je istina i slažem se s tim.K1M1 je napisao/la:isto kao i kimi u ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.
Kažete da bi bila rizična kombinacija Kimi - Alonso. Možda i bi, ali imati takva 2 vozača u timu je privilegija za momčad.
A šta mislite kako bi rizična postava recimo bila u Mclarenu da Kimi ode tamo? Kimi - Hamilton??

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Armanini
- Svjetski prvak

ja sam nekako prizeljkivao da ce jos sljedece sezone ostati kimi i massa, ali izgleda da to nije moguce zbog toga jer onda alonso prakticki nema tim.. bojim se samo da ako kimi ode, a massa se ne oporavi potpuno onda su u banani.. osim ako ne bude spektakl i u nedostatku pravih vozaca postava bude alonso - schumi 
al eto.. nije da mi je drago ako kimi ode u mcm, ali ako vec tako mora bit, neka oplete hamiltona i sve 5
al eto.. nije da mi je drago ako kimi ode u mcm, ali ako vec tako mora bit, neka oplete hamiltona i sve 5