Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la p@rtibrejker »

mmilo42 je napisao/la:Pravi navijaci bodre ekipu i kad ide i kad neide, a ne kukaju ko tetkice i odma traže zamjene.
Ferrari je 2008 ostao bez kljucnih ljudi (Todt, Brawn) i ekipa gubi ozbiljnost .
Taljanski mentalitet momcadi dolazi do izražaja i svedoci smo pocetnickim greskama
koje su i 2009 nastavili praviti (nesto manje). I u toj situaciji decki osvajaju konstruktorski naslov
a Massa se bori do zadnje trke i gubi za 1 bod. Zar pravom navijacu nije sve jedno koji vozac ?
Ove godine što zbog zbrkanih pravila što zbog lošeg bolida što zbog Massine ozljede
tu smo gdje smo. Kimi vozi dobro i po mom a po mišljenju struke iz bolida izvlaci maximum.
Onaj ko pravo navija bit ce za KImija i Massu i znat ce sto dobija.
Još nešto vidimo što se dogodilo Renaultu, bez ikakvog amoziteta prema Alonsu
koji je to nema sumnje odlican vozac ali iza njega potop.
Stoga ako se rješe Kimija necu vise biti navijac ferrarija( poslije dugog vremena) jer to nema veze sa
vozackom kvalitetom nego lovom.
Hm, dakle pravi navijaci ne smiju imati osobno misljenje o pojedinim vozacima, misliti da bi netko vise napravio za tim od nekog drugog, zeljeti tom logikom da bolji vozac dodje u tim?
Koliko sam shvatio izjavio si da neces navijati za Ferrari ako Kimi ode?
Ali pravi navijaci bodre ekipu i kad ide i kad ne ide, a ne kukaju ko tetkice.

:D
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

sunseeker je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Pravi navijaci bodre ekipu i kad ide i kad neide, a ne kukaju ko tetkice i odma traže zamjene.
Ferrari je 2008 ostao bez kljucnih ljudi (Todt, Brawn) i ekipa gubi ozbiljnost .
Taljanski mentalitet momcadi dolazi do izražaja i svedoci smo pocetnickim greskama
koje su i 2009 nastavili praviti (nesto manje). I u toj situaciji decki osvajaju konstruktorski naslov
a Massa se bori do zadnje trke i gubi za 1 bod. Zar pravom navijacu nije sve jedno koji vozac ?
Ove godine što zbog zbrkanih pravila što zbog lošeg bolida što zbog Massine ozljede
tu smo gdje smo. Kimi vozi dobro i po mom a po mišljenju struke iz bolida izvlaci maximum.
Stoga ako se rješe Kimija necu vise biti navijac ferrarija( poslije dugog vremena) jer to nema veze sa
link?

Imaš izjavu Domenicalija koji kaže da uopce neznaju kakav im je bolid jer mislili su da je slab ali Kimi
iz njega izvlaci maximum pa sad neznaju di su. A cuo si i Jergovica a brate imaš i oci pa vidiš.
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

p@rtibrejker je napisao/la:
Hm, dakle pravi navijaci ne smiju imati osobno misljenje o pojedinim vozacima, misliti da bi netko vise napravio za tim od nekog drugog, zeljeti tom logikom da bolji vozac dodje u tim?

Pravi navijaci da a vi niste Ferrarijevi nego Alonsovi navijaci tako da nemamo što pricati. [-X
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Kako nemamo? Pa nisi niti ti Ferrarijev nego Kimijev.
Stoga ako se rješe Kimija necu vise biti navijac ferrarija
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

p@rtibrejker je napisao/la:Kako nemamo? Pa nisi niti ti Ferrarijev nego Kimijev.
Stoga ako se rješe Kimija necu vise biti navijac ferrarija

Kimija se još nisu rješili a ja se nadam da i nece.
Inace ja sam Ferrarijev navijac još od Mansella.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

mmilo42 je napisao/la:Kimija se još nisu rješili a ja se nadam da i nece.
A kakve sad to uopce ima veze sa ovim sto pricamo?
Da se pojave glasine kako umjesto Kimija zele dovesti Albersa za istu placu razumio bih tvoje tvrdnje, ali posto se prica o Alonsu koji je u nijansama razlicit od Kimija ne shvacam kako timski igrac moze prestati navijati za Ferrari. #-o
- Oviedon Ihmisohjus -
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

p@rtibrejker je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Kimija se još nisu rješili a ja se nadam da i nece.
A kakve sad to uopce ima veze sa ovim sto pricamo?
Da se pojave glasine kako umjesto Kimija zele dovesti Albersa za istu placu razumio bih tvoje tvrdnje, ali posto se prica o Alonsu koji je u nijansama razlicit od Kimija ne shvacam kako timski igrac moze prestati navijati za Ferrari. #-o
Rekao sam ti nisi Ferrarijev navijac nego Alonsov, ja to jesam dugo godina i zelim dobro i Ferrariju i Kimiju
a ti samo želš uvaliti svog ljubimca u najbolju momcad ne birajuci sredstva, ovo drugo su sve floskule i
price za malu dicu.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

mmilo42

Ni ti sam ne znas sta pricas, prvo kazes jedno, pa onda drugo. Isto je tako bilo i u raspravi oko Menadzera.

p@rti ti je lijepo citirao tvoju izjavu, a sada pricas drugu pricu
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Ferrari-BiH je napisao/la:mmilo42

Ni ti sam ne znas sta pricas, prvo kazes jedno, pa onda drugo. Isto je tako bilo i u raspravi oko Menadzera.

Prijatelju moj nemoj komplicirati ja uvijek pricam isto, kao Ferrarist i Kimijev navijac
protiv toga sam da Alonso dođe u Ferrari bilo umjesto Kimija ili Masse, Ferrariju taj mutež netreba.
Da dolazi Vettel ili recimo Kubica nebi reka ni ric ali sa Alonsom se ne mirim i to je to prica je uvik ista
samo triba pažljivo citati .
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

mmilo42 je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:mmilo42

Prijatelju moj nemoj komplicirati ja uvijek pricam isto, kao Ferrarist i Kimijev navijac
protiv toga sam da Alonso dođe u Ferrari bilo umjesto Kimija ili Masse, Ferrariju taj mutež netreba.
Da dolazi Vettel ili recimo Kubica nebi reka ni ric ali sa Alonsom se ne mirim i to je to prica je uvik ista
samo triba pažljivo citati .

Pa zasto onda izjavljujes da neces navijati za Ferrari ako Kimi ode a Alonso dodje. Reci da neces navijati za Alonsa a ne da neces navijati za Ferrari.
Da si odmah napisao ovako ne bi bilo rasprave.

Iskreno i ja bih vise volio vidjeti Vettela u Ferrariju nego Alonsa, ali posto je to sada nemoguce (zbog vec potpisanog ugovora Vettela sa Red Bullom) onda cu se pomiriti sa Alonsovim eventualnim dolaskom.

Ti ako ne volis Alonsa ostaje ti Massa da za njega navijas, ili da cekas nekog drugog vozaca da dodje, a do tada da navijas za EKIPU.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

mmilo42 je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:Hm, dakle pravi navijaci ne smiju imati osobno misljenje o pojedinim vozacima, misliti da bi netko vise napravio za tim od nekog drugog, zeljeti tom logikom da bolji vozac dodje u tim?

Pravi navijaci da a vi niste Ferrarijevi nego Alonsovi navijaci tako da nemamo što pricati. [-X
Dakle da se jos jednom vratim na pocetak price. Obratiti pozornost na boldano molim lijepo. Sta ti onda smeta taj Alonso?
A ti se i dalje drzis te svoje neke price? I jos gospodin ne zeli pricati sa "Alonsovim navijacima koji ga pod svaku cijenu zele gurnuti u najbolji tim"?

ig................
- Oviedon Ihmisohjus -
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Ja se sa Alonsovim dolaskom ako dođe necu pomiriti i dok je on u Ferrariju ja necu navijati za nijednu ekipu.
Kimi pa Massa i to je to.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

mmilo42 je napisao/la:Ja se sa Alonsovim dolaskom ako dođe necu pomiriti i dok je on u Ferrariju ja necu navijati za nijednu ekipu.
Čemu toliko mržnje ? Da braniš Kimija razumijem ( ista sam kad je Massa u pitanju ) , ali toliko netrpeljivosti prema ostalima ... Malo sam čitala postove par dana unazad ( nemogu baš redovito na forum ) i moram ti reći Kimi je vrhunski vozač kad ima želju , a nešto ( neznam pravi razlog ) ga je " štufalo " formule i mislim da mu fali novog izazova , tako da bi mogao iznenaditi u drugim disciplinama jer je to nešto novo za postić . A činjenica je ( po mom skromnom mišljenju ) da kakav god bio neki vozač , menadžer je taj koji osigura dobar ček , NHF 8)Usput nemam ništa protiv Alonsa u Ferrarija jer utjecaja na to nemam , a Massa se nosio sa Schumijem i Kimijem , tako da vjerujem da je dovoljno jak i za Alonsa .
... Forza Massa ...
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

mmilo42 je napisao/la:Ja se sa Alonsovim dolaskom ako dođe necu pomiriti i dok je on u Ferrariju ja necu navijati za nijednu ekipu.
Onda molim te ne pricaj tu o "pravim navijacima", jer si ocito "samo" Kimijev pravi navijac, i očigledno anti-Alonsovac.
Gle, ja vjerujem da Ferrari mnogo više zna o Kimiju i o Alonsu no što mi znamo, i mnogo bolje znaju što im treba i kakav vozač im treba.
Da se Alonso vozi u najslabijem bolidu na začelju i dalje bih ga bodrio. I ne mrzim McLaren slijepo kako ti vjerujem mrziš Alonsa.

Ako Alonso dođe u Ferrari to će biti zasluženo, i voziti će crveni bolid sa punim pravom.

A ako ćemo na tvoj način, tko si ti da ne daš svim sredstvima Alonsu u Ferrari? :lol:

BTW
Ti ako ne volis Alonsa ostaje ti Massa da za njega navijas, ili da cekas nekog drugog vozaca da dodje, a do tada da navijas za EKIPU.
Čovjek ti je sve rekao. Poslušaj njegove riječi što se tiče navijanja za ekipu.
- Oviedon Ihmisohjus -
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Ferrari4ever je napisao/la:
Čemu toliko mržnje ? Da braniš Kimija razumijem ( ista sam kad je Massa u pitanju ) , ali toliko netrpeljivosti prema ostalima ... Malo sam čitala postove par dana unazad ( nemogu baš redovito na forum ) i moram ti reći Kimi je vrhunski vozač kad ima želju , a nešto ( neznam pravi razlog ) ga je " štufalo " formule i mislim da mu fali novog izazova , tako da bi mogao iznenaditi u drugim disciplinama jer je to nešto novo za postić . A činjenica je ( po mom skromnom mišljenju ) da kakav god bio neki vozač , menadžer je taj koji osigura dobar ček , NHF 8)Usput nemam ništa protiv Alonsa u Ferrarija jer utjecaja na to nemam , a Massa se nosio sa Schumijem i Kimijem , tako da vjerujem da je dovoljno jak i za Alonsa .
Nije mržnja ja ne mrzim nikoga. Ali jednostavno covik je mucak, pokvaren i ma koliko bio kvalitetan
kao vozac nikakav je covik. A to se kosi sa svime što ja volim u sportu bilo kojem pa tako i u f1.
Ali možda sam ja staromodan kad još virujem u fer play.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

mmilo42 je napisao/la:

Imaš izjavu Domenicalija koji kaže da uopce neznaju kakav im je bolid jer mislili su da je slab ali Kimi
iz njega izvlaci maximum pa sad neznaju di su. A cuo si i Jergovica a brate imaš i oci pa vidiš.
ja stvarno ne znam koliko kimi iz njega izvlači jer nema masse, dok je massa vozio to izvlačenje je bilo evidentnije......

osim ako ti je badoer referenca......onda te razumijem :biggrin:
mmilo42 je napisao/la:
Nije mržnja ja ne mrzim nikoga. Ali jednostavno covik je mucak, pokvaren i ma koliko bio kvalitetan
kao vozac nikakav je covik. A to se kosi sa svime što ja volim u sportu bilo kojem pa tako i u f1.
bio je ovdje na forumu jedan lik koji je alonsa također osobno poznavao.....možda i bolje od tebe.....

ali složit ću se s tobom da alonso ima malo podlosti u sebi, to je činjenica
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

sunseeker je napisao/la: ja stvarno ne znam koliko kimi iz njega izvlači jer nema masse, dok je massa vozio to izvlačenje je bilo evidentnije......
osim ako ti je badoer referenca......onda te razumijem :biggrin:
ni ja stvarno neznam koliko alonso izvlači iz renaulta, jer ako ti je piquet referenca (ili grosjean). :roll: isto se tako može reć. ;) da mu je neki bolji vozač timski kolega tek bi onda vidjeli kakav je alonso zapravo, a to već dvije godine nemožemo vidjet...

a na ovom forumu stvari stoje ovako: kad alonso osvoji bod ili dva svi ga uzdižu u nebesa i govore kako izvlači maksimum iz bolida i kako je nevjerojatan, a kad kimi osvoji postolje u isto tako jadnom ferrariju, onda govorite kako je kimi zapravo slab jer je ferrari zapravo odličan bolid. :roll: ma dajte molim vas...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

p@rtibrejker je napisao/la: A kakve sad to uopce ima veze sa ovim sto pricamo?
Ma prijatelju, ne isplati se! ;)
Pa ja to već 5 dana pokušavam reći, ali to ti je kao da gluhom kažeš: "dobar dan!" :doubt: :roll:
mmilo42 je napisao/la: Nije mržnja ja ne mrzim nikoga. Ali jednostavno covik je mucak, pokvaren i ma koliko bio kvalitetan
To šta ti mrziš Alonsa, to je tvoja stvar! Ali onda nemoj pričati da Alonso ne zaslužuje prelazak u Ferrari samo zato jer tebi to ne sjeda zbog mogućeg odlaska Kimija. To pravi Ferrarijevac nebi nikad rekao. ;)
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Jebemti ekipu kakva je Ferrari...Bez obzira na neke nezainteresirane predstave Kimija, sramotno je to što je Massa taj što ostaje(bez uvrede Massini navijači) jer čovjek em možda neće moći voziti na razini potrebnoj za naslov prvaka, em ima lošije plasmane na kraju prvenstva...Dokaz da se u Ferrariju ne gleda uspjeh nego lova...Sramota za mene...Čak niti ova 4 postolja nisu dovoljno za još jednu godinu...Jednostavno užas, zgadila mi se ta ekipa zajedno sa elegantnim pederom...
Mislim da nisi u pravu! Pogotovo šta podcjenjuješ Massu. Po čemu je on bio gori od Kimija? Po naslovu? Kimi ga je uzeo za bod, Massa ga je izgubio za bod. Massa je lani bio bolji od Kimija, ove sezone je (do ozlijede) isto vozio dosta bolje od Kimija i sad ti kažeš da je lošiji... :roll: Po čemu??
Ali vidim da nema svrhe prepirati se s vama Kimijevcima. Jbg, i meni je žao ako ode, ali jbg, ako ostane, onda neka se potrudi zaraditi te silne pare koliko ga plaćaju.
A uostalom, ako ode, neće ga zamijeniti lošiji vozač. ;)
Kolega, prvo, ne nazivaj me Kimijevcem jer navijam za Ferrari jednako kao što navijam za njega, a drugo zašto ću prestati navijati za Ferrari jeste zato što ne mogu vjerovati da bi oni mogli nešto takvo napraviti.Oni su za mene, kako da ti velim, svetinja, ali na ovakav način otpustiti čovjeka koji se stvarno trudi i kojeg btw još uvijek veže ugovor je po meni gnjusno.Na stranu to što ja navijam za Kimija.Taj crveni bolid kad vidiš na stazi naježiš se.Vidio ja Kimija, Massu, Fisichellu ili Badoera, ali ja za Ferrari navijam jednako kao i za Kimija.I zato mi je nekako čudno i glupo da ekipa za koju navijam tako nešto napravi.Ja sam osobno nemam ništa protiv da Alonso dođe u Ferrari, ali problem je što ne želim da Kimi ode, jer uz Ferrari ja navijam i za Kimija.Ne mogu ti opisat kako se sada osjećam.Drugačija bi stvar bila da se nije desilo ovih zadnjih nekoliko utrka i onaj naslov.Ovako, Ferrari otpušta vozača koji je miran, osicilira u vožnjama dakako i ne mislim ga braniti ni slučajno, ali čovjeka kojeg kad mu se puhne može biti najbrži na gridu.Onih Alonsovih 6 desetniki je ništa naspram onoga što može Kimi, koji je i brži vozač.Međutim, ono što Alonsa čini u rangu, možda i rang iznad njega je što je Alonso zagrižen ua cijelu stvar, a Kimi nije.Spajanjem Alosnove zagriženosi i Kimijeve brzine dobivamo Frankensteina Formule 1..Koji mu vrag brani da dođe 2011?Mlad je, ako će bit kao Rubens, što za zaljubljenika u F1 kao Alonsa možemo reći, vozit će još 10 godina.Tko mu onda brani, nek vozi.Nema veze, ja sam toliko razočaran sa ovom odlukom da je to strašno.Kao da mi se cijeli svijet srušio.Vas, a i ljude u Ferrariju boli briga što ću ja možda prestat navijat za Ferrari, ali mene ne boli.Zato mi sve ovo i tako teško pada... :( :( :(
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Kimi the best
Početnik
Početnik

Post Postao/la Kimi the best »

Ja samo ne mogu da razumem Kimijeve navijace koji zale zbog njegovog odlaska iz Ferrarija, ajde ove mladje i nekako ali da neko ko kaze da navija za Kimija i da je gledao njegove voznje iz Meclarena zali zbog odlaska iz Ferrarija, tu nesto nije u redu....

Problemi u Ferrariju postoje, to je ocigledno, dovoljno je pomenuti da mu se ove godine promenio trkacki inzinjer, covek sa kojim treba da ima najbolji odnos i sa kojim je 2007 osvojio WDC. Ko je kriv za takav odnos mogu samo da nagadjam, ali je opsta cinjenica da stvari nisu onakve kakve bi trebale da budu.

E sad jos samo jedno pitanje za navijace Meclarena- da li zelite povratak Kimija :D :D :D ?
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Kimi the best je napisao/la:Ja samo ne mogu da razumem Kimijeve navijace koji zale zbog njegovog odlaska iz Ferrarija, ajde ove mladje i nekako ali da neko ko kaze da navija za Kimija i da je gledao njegove voznje iz Meclarena zali zbog odlaska iz Ferrarija, tu nesto nije u redu....

Problemi u Ferrariju postoje, to je ocigledno, dovoljno je pomenuti da mu se ove godine promenio trkacki inzinjer, covek sa kojim treba da ima najbolji odnos i sa kojim je 2007 osvojio WDC. Ko je kriv za takav odnos mogu samo da nagadjam, ali je opsta cinjenica da stvari nisu onakve kakve bi trebale da budu.

E sad jos samo jedno pitanje za navijace Meclarena- da li zelite povratak Kimija :D :D :D ?
E pa ja jedva čekam...Ne želim da bude ni sekunde u ovakvom Ferrariju više...Gledao sam onu 2005. i sjećam se njegovih vožnji...Žalim samo što mi je Ferrari najdraža ekipa, pa zato...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Kimi the best je napisao/la: E sad jos samo jedno pitanje za navijace Meclarena- da li zelite povratak Kimija :D :D :D ?
Pa normalno da DA! Kojeg li glupog pitanja (šala)! Čekamo ga sa fanfarama!!!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Kimi the best
Početnik
Početnik

Post Postao/la Kimi the best »

Tebi se poklopilo najdraza ekipa-najdrazi vozac :( ...

Sad se prica o njegova cetiri uzaspona podijuma, a njemu je cela 2003 bila takva sezona gde je izgubio titulu od MS za 2 boda, u bolidu koji je bio tad treca snaga iza Ferrarija i Williamsa, znaci nesto kao sad F60 (mada je sad tesko reci gde se F60 nalazi zbog variranja forme svih ekipa), ali tu je negde, i taj proslogodisnji Meclaren se nije razvijao vise od pola sezone u ocekivanju novog bolida, koji nikada nije video svetost dana...
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

luka_kimi je napisao/la: Kolega, prvo, ne nazivaj me Kimijevcem jer navijam za Ferrari jednako kao što navijam za njega, a drugo zašto ću prestati navijati za Ferrari jeste zato što ne mogu vjerovati da bi oni mogli nešto takvo napraviti.Oni su za mene, kako da ti velim, svetinja, ali na ovakav način otpustiti čovjeka koji se stvarno trudi i kojeg btw još uvijek veže ugovor je po meni gnjusno.Na stranu to što ja navijam za Kimija.Taj crveni bolid kad vidiš na stazi naježiš se.Vidio ja Kimija, Massu, Fisichellu ili Badoera, ali ja za Ferrari navijam jednako kao i za Kimija.I zato mi je nekako čudno i glupo da ekipa za koju navijam tako nešto napravi.Ja sam osobno nemam ništa protiv da Alonso dođe u Ferrari, ali problem je što ne želim da Kimi ode, jer uz Ferrari ja navijam i za Kimija.Ne mogu ti opisat kako se sada osjećam.Drugačija bi stvar bila da se nije desilo ovih zadnjih nekoliko utrka i onaj naslov.Ovako, Ferrari otpušta vozača koji je miran, osicilira u vožnjama dakako i ne mislim ga braniti ni slučajno, ali čovjeka kojeg kad mu se puhne može biti najbrži na gridu.Onih Alonsovih 6 desetniki je ništa naspram onoga što može Kimi, koji je i brži vozač.Međutim, ono što Alonsa čini u rangu, možda i rang iznad njega je što je Alonso zagrižen ua cijelu stvar, a Kimi nije.Spajanjem Alosnove zagriženosi i Kimijeve brzine dobivamo Frankensteina Formule 1..Koji mu vrag brani da dođe 2011?Mlad je, ako će bit kao Rubens, što za zaljubljenika u F1 kao Alonsa možemo reći, vozit će još 10 godina.Tko mu onda brani, nek vozi.Nema veze, ja sam toliko razočaran sa ovom odlukom da je to strašno.Kao da mi se cijeli svijet srušio.Vas, a i ljude u Ferrariju boli briga što ću ja možda prestat navijat za Ferrari, ali mene ne boli.Zato mi sve ovo i tako teško pada... :( :( :(
Kužim tvoje razmišljanje koje ipak ne može biti objektivno jer navijaš za Kimija isto kao i za Ferrari. Ali, ako si zaista Ferrarijevac (kako kažeš) onda nikad nebi napisao ovo:
Jebemti ekipu kakva je Ferrari..
Pogotovo ne zato jer umjesto njega ne dolazi LOŠIJI vozač u momčad!
Ajde da si ti to izjavio jer Kimija tjeraju, a dolazi recimo Liuzzi (ovo govorim bezveze, bez uvrede navijačima Liuzzia :D ), ali u mjesto Kimija bi trebao doći još bolji vozač Alonso, a ti kažeš da *ebeš takvu ekipu... :doubt: :doubt: :doubt:
Neću se više prepirati jer ja pokušavam objektivno napisati neke stvari već 3 dana, a vi izvlačite neke moje riječi iz konteksta, pretvarate ih u druge. Činjenice nećete ni uzeti u obzir. I čemu da se trudim uopće? Ja imam svoje mišljenje s kojim će se netko složiti netko neće, a na vama stoji vaše mišljenje. Svi odjednom postali pravi Tifosi, a hebu sve živo po timu, više neće navijati za njega... :blabla:
Kako hoćete! Ja i dalje navijam za Ferrari vozio tamo Alonso ili Kimi.
Eto toliko... ;)
luka_kimi
Moderator
Moderator

Još jednom pročitaj moj post...Jer izgleda da niti ti ne čitaš postove kako spada.Ti navijaš isključivo za Ferrari, dok ja uz njega navijam i za Kimija.I meni je jednako stalo do oboje.Nepojmljivo mi je da bi ljudi u Ferrariju napravili nešto tako, potjerali momka koji se stvarno trudi i ide do kraja, barem ove sezone...I krivo mi je zbog toga jako.
slika
Odgovori