luka_kimi je napisao/la:
Kolega, prvo, ne nazivaj me Kimijevcem jer navijam za Ferrari jednako kao što navijam za njega, a drugo zašto ću prestati navijati za Ferrari jeste zato što ne mogu vjerovati da bi oni mogli nešto takvo napraviti.Oni su za mene, kako da ti velim, svetinja, ali na ovakav način otpustiti čovjeka koji se stvarno trudi i kojeg btw još uvijek veže ugovor je po meni gnjusno.Na stranu to što ja navijam za Kimija.Taj crveni bolid kad vidiš na stazi naježiš se.Vidio ja Kimija, Massu, Fisichellu ili Badoera, ali ja za Ferrari navijam jednako kao i za Kimija.I zato mi je nekako čudno i glupo da ekipa za koju navijam tako nešto napravi.Ja sam osobno nemam ništa protiv da Alonso dođe u Ferrari, ali problem je što ne želim da Kimi ode, jer uz Ferrari ja navijam i za Kimija.Ne mogu ti opisat kako se sada osjećam.Drugačija bi stvar bila da se nije desilo ovih zadnjih nekoliko utrka i onaj naslov.Ovako, Ferrari otpušta vozača koji je miran, osicilira u vožnjama dakako i ne mislim ga braniti ni slučajno, ali čovjeka kojeg kad mu se puhne može biti najbrži na gridu.Onih Alonsovih 6 desetniki je ništa naspram onoga što može Kimi, koji je i brži vozač.Međutim, ono što Alonsa čini u rangu, možda i rang iznad njega je što je Alonso zagrižen ua cijelu stvar, a Kimi nije.Spajanjem Alosnove zagriženosi i Kimijeve brzine dobivamo Frankensteina Formule 1..Koji mu vrag brani da dođe 2011?Mlad je, ako će bit kao Rubens, što za zaljubljenika u F1 kao Alonsa možemo reći, vozit će još 10 godina.Tko mu onda brani, nek vozi.Nema veze, ja sam toliko razočaran sa ovom odlukom da je to strašno.Kao da mi se cijeli svijet srušio.Vas, a i ljude u Ferrariju boli briga što ću ja možda prestat navijat za Ferrari, ali mene ne boli.Zato mi sve ovo i tako teško pada...

Kužim tvoje razmišljanje koje ipak ne može biti objektivno jer navijaš za Kimija isto kao i za Ferrari. Ali, ako si zaista Ferrarijevac (kako kažeš) onda nikad nebi napisao ovo:
Jebemti ekipu kakva je Ferrari..
Pogotovo ne zato jer umjesto njega ne dolazi LOŠIJI vozač u momčad!
Ajde da si ti to izjavio jer Kimija tjeraju, a dolazi recimo Liuzzi (ovo govorim bezveze, bez uvrede navijačima Liuzzia

), ali u mjesto Kimija bi trebao doći još bolji vozač Alonso, a ti kažeš da *ebeš takvu ekipu...
Neću se više prepirati jer ja pokušavam objektivno napisati neke stvari već 3 dana, a vi izvlačite neke moje riječi iz konteksta, pretvarate ih u druge. Činjenice nećete ni uzeti u obzir. I čemu da se trudim uopće? Ja imam svoje mišljenje s kojim će se netko složiti netko neće, a na vama stoji vaše mišljenje. Svi odjednom postali pravi Tifosi, a hebu sve živo po timu, više neće navijati za njega...
Kako hoćete! Ja i dalje navijam za Ferrari vozio tamo Alonso ili Kimi.
Eto toliko...