Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

sunseeker je napisao/la:jedna stvar je sasvim sigurna, ne bude li alonso dao što ferrari od njega očekuje čeka ga ista sudbina kao i finca

ma da =D> =D> :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Edit - odgovor sam prebacio u temu Fernando Alonso, da ovdje ne offtopicarimo.
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

kako se samo stvari u 2,3 godine preokrenu,vi ste svi Ferrarijevci prije tri godine mrzili Alonsa,a sad ga želite u svojoj momčadi,isto tako ja sam mrzio Lewisa,ali ako se ostvari Massa-Alonso i Lewis-Kimi.....
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
racer@work
Navijam za: Kubica

Post Postao/la racer@work »

posve je iracionalno i glupo mrziti nekog vozača bez obzira na to za koga navijaš. Nitko od nas ne poznaje vozače privatno, svoja mišljenja temeljimo na novinarskim napisima i vlastitim procjenama. Novinari nastoje prodati vijest pa često pretjeruju i izmišljaju priče o vozačima, a naš subektivni doživljaj se na tome temelji i na koji sat što ih gledamo za vrijeme utrka. A to ni u kom slučaju nije dovoljno da ih poznajemo za mržnju.
Zato su mi, osobno, debilna prepucavanja na osnovu onoga što ja, iz nedovoljnih informacija i često primitivnih natpisa novinara, zaključujem o nekom vozaču.
Osobno, sviđami se Kimijev način vožnje i njegov odnos prema nekim stvarima (jer imamo sličan karakter-možda isuviše racionalan, bez previše, često i nepotrebnih, emocija) ali to ne znači da ne poštujem druge vozače, svih 19 drugih. To su ljudi koji, iako dobro plaćeni, ali ipak riskiraju i svoje živote da nas zabavljaju. I zato imaju moje poštovanje. I nije mi potrebno omalovažavati drugog vozača kako bi uzdizao onog za kojeg navijam. Jer, ako je doista dobar, bit će dobar bez obzira na druge.
Malo osoban post, ali mi je doista primitivno prepucavanje po ovim temama. I usput, ja ne mogu biti sretniji jer Kimi ide iz Ferrarija. Niti volim taj tim, a niti želim da bude u timu koji ga netreba i kojem je on samo teret.
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Raikkonen u Japanu očekuje još goru situaciju
KLIK

Fino.
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Scuderia je napisao/la:Raikkonen u Japanu očekuje još goru situaciju
KLIK

Fino.
Sta drugo da ocekuje???

Ferrari nijednog novog elementa nije stavio na bolid vec 2 mjeseca.Samo nesto sitnije,sto je potrebno kako bi se bolid prilagodio razlicitim stazama...

Razumljivo je da ce biti sve gore i gore do kraja sezone.Mada ovo je i jedan od nacina da se malo skine pritisak borbe za to 3.mjesto i kako bi momcad mogla dati svoj maksimum u posljednje 3 utrke...
FORZA FERRARI!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

A gle, Ferrari je lošiji od McM-a trenutno, a do kraja je ostalo malo utrka tako da je bolje da Kimi i Fisico probaju što više izvući iz ovakvog bolida nego da se puno posvećuju njemu jer je teško samo tako poboljšati bolid.
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Kimi gotovo sigurno ide u Mclaren:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/78995" onclick="window.open(this.href);return false;
Avanti FER, Avanti!!!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

The Greatest je napisao/la:Kimi gotovo sigurno ide u Mclaren:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/78995" onclick="window.open(this.href);return false;
Vala napokon da se ovo rijesi.
Alonso je u Ferrari-ju vec mozda i mjesec dana sa gotovim ugovorom.
Jos Kubica,Rosberg,Kovalainen,Nakajima,Barichello,Heidfield da se rijese i to je to.Ali sve ce se to jedno za drugim rijesiti cim Ferrari potvrdi da ce Alonso voziti za njih u 2010..
FORZA FERRARI!!!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Scuderia je napisao/la:Raikkonen u Japanu očekuje još goru situaciju
KLIK

Fino.
Govori realno,ali bolje da i obustave razvoj bolida za ovu sezonu,jer svakako im nista nece znaciti i da se okrenu sledecoj sezonu...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

obustavljen je razvoj već davno, zadnje fenomenalni rezultati ferrarija su došli isključivo zbog kimijevog majstorstva :)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Domi je napisao/la:obustavljen je razvoj već davno, zadnje fenomenalni rezultati ferrarija su došli isključivo zbog kimijevog majstorstva :)
Ja isto mislim ma me strah reci. =P~
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

pa di će kimi, kaj nebu vozil kaj ide na godišnji
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

sada jos zeljno iscekujemo potvrdu da se Lesi vraca kuci :D
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Evo i kimijeva izjava. U prilično lijepom i neobično emocionalnom tonu se oprašta od ferrarija:
"I am very sad to be leaving a team with which I have spent three fantastic years, during which time I won plenty of races.
Together, we have won 50% of the world titles in that period and I managed to take the Drivers' title in 2007, thus achieving the target I had set myself at the start of my career. I have always felt at home with everyone here and I will have many happy memories of my time with the team."
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

K1M1 je napisao/la:Evo i kimijeva izjava. U prilično lijepom i neobično emocionalnom tonu se oprašta od ferrarija:
"I am very sad to be leaving a team with which I have spent three fantastic years, during which time I won plenty of races.
Together, we have won 50% of the world titles in that period and I managed to take the Drivers' title in 2007, thus achieving the target I had set myself at the start of my career. I have always felt at home with everyone here and I will have many happy memories of my time with the team."
To možeš više smatrati Kolajanievom izjavom...
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

K1M1 je napisao/la:Evo i kimijeva izjava. U prilično lijepom i neobično emocionalnom tonu se oprašta od ferrarija:

Gospodin do kraja spotaš bez mrlje u karijeri.
Sve najbolje u McM. =D>
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

kimi hvala na svim ovim lijepim trenucima u ferrariju, nikad neću prežaliti ovaj njegov odlazak, dok je schumi vozio kimija nisam volio zbog McM-a al dolaskom u ferrari zavolio sam ga ko schumija te mi pada jednako teško kao i njegov odlazak :( Sretno Kimi <3
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Kimi ,svaka cast za sve sto si dao Ferrariju hvala ti... Sretno u McLarenu.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ovo je jedan jako tužan dan za mene...Jako jako tužan...Najdraži mi vozač odlazi iz najdražeg tima...Bravo majstore, bravo Kimi, idemo po naslov u 2010.

A Felipeu Massi želim da ne bude drugi vozač i da završi 2.u ukupnom poretku... :biggrin:

Kimi je pokazao da je gospodin.Velik čovjek na odlasku iz velike ekipe zbori velikim riječima.Za razliku od nekih na odlasku iz neke druge ekipe.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

nekima je žao ali meni je drago što će bit mi u najdražoj momčadi 2 najdraža vozača današnjice. Meni je bilo najviše žao kad je mikka odlazio iz McL, nisam vjerovao da će ga mladi zemljak tako dobro nasljedit. Mislio sam evo još jednog prosječnog vozača poput Coultharda i McL će propast s ovakvima. Borio se skoro svake sezone za naslov i kad mu je bolid bio dobro podešen i uštiman bio je neuhvatljiv. Žao mi je bilo kad je odlazio iz McL-na pogotovo u protivničku momčad al želio sam mu sve najbolje što mu se i ostvarilo. Znao sam da neće tako lako napustit F1 koliko je god govorio o rally-u jer će sljedeća sezona biti prezanimljiva. Nisam za to da u McL-u odrede prvog vozača nego želim između njega i Lewisa vidjet ravnopravnu i neizvjesnu borbu do kraja. Jedino ako jedan od njih napravi ogromnu bodovnu razliku da ga kolega nemože do kraja ulovit onda sam za to da si pomognu na stazi ako bude potrebno al naravno nebi volio da do toga dođe nego da bude razlika od par bodova i neizvjesnost do samog kraja i onda naslov jednog :D
slika
I C E
Navijam za: Msc

Post Postao/la I C E »

kimi#1 je napisao/la:kako se samo stvari u 2,3 godine preokrenu,vi ste svi Ferrarijevci prije tri godine mrzili Alonsa,a sad ga želite u svojoj momčadi,isto tako ja sam mrzio Lewisa,ali ako se ostvari Massa-Alonso i Lewis-Kimi.....
Ja ne mirzim alonsa ali ce mi nick i slika ostati do kraja zivota jer Kimi Prvi covjek i vozac koji je jedini posle Schumahera osvojio naslov prvaka za Ferrari. Kimi Sretno u Mclarenu
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Pa ovo je i ocekivano.On je otkako je dosao u Ferrari stalno naglasavao atmosferu u toj momcadi kao kucnu.Osjecao se kao dio jedne porodice sto Scuderia Ferrari uistinu i jeste.Moze pricati ko sta hoce,ali Ferrari je ipak momcad koja ima neki poseban duh i zivi neki svoj imaginarni zivot.
Kimiju je sigurno zao zbog svega,i naravno zao sto nije mogao dati onaj svoj maksimum koji on posjeduje.

Mislim da je vecini Ferrari-jevih navijaca vrlo emocionalan ovaj odlazak Kimija.Meni uistinu jeste i nisam se nadao da ce to tako izgledati.Kimi mi je karakterno,kao covjek prirastao k srcu i prilicno mi je zao sto je otisao.

A ova izjava mu je zaista,van njegovog stila,puna emocija..Mislim da mu je Ferrari puno znacio..

SRETNO KIMI U BILO KOJOJ MOMCADI DA BUDES!!!

Ako ne pobijedi crveni bolid,onda neka to bude Iceman...

FORZA KIIIMIIIIIIII!!!!
FORZA FERRARI!!!
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

Ako se Kimi stvarno vrati,a po svemu če se vratit,moja dva najdraža vozača u najdražoj mi momčadi,još samo moraju dobit konkurentan bolid,kako bi bilo dobro kad bi dominirali ko Senna i Prost kad su vozili za McM
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Malo sam čitao po drugim forumima o f1 neke postove o Kimiju Raikkonenu.Naišao sam na post koji je uistinu fantastičan, koji fantastično odražava moje mišljenje, majke mi kao da sam ga sam pisao, u rečenicu me pogodio...
Kimi :cry: :cry: :cry:

kao veliki fan Schumija,nisam nikad mislio da ću za nekog navijat s toliko srca i euforije kao što sam za Schumija navijo,ali onda je došao Kimi u Ferrari i na svoje iznenađenje opet sam počeo navijati za nekog vozača,u ovom slučaju Kimija s toliko žara i srca.prije nego je vozio u Ferrariju,uvijek mi se činio ok i nisam ga nikad ne volio.3 godine sam njegov vjerni fan i dalje ću ostat nakon što odlazi iz Ferrarija.nikad neću zaboravit kako sam bio sretan,koliko sam se dero i skako po kući nakon Brazila 2007.bilo je odličnih trenutaka i vožnji,uvijek je bio i osto smiren,pravi Iceman i baš zbog tog karaktera mi se i najviše svidio.sad sam neopisivo tužan jer odlazi,jer ga tjeraju,i tako se licemjerno prema njemu ponašaju,i uopće to nije zaslužio već je zaslužio da odradi zadnju godinu ugovora,dobije pravi bolid u ruke i osvoji još jedan naslov...fala Kimiju za sve lijepe trenutke,neka mu je sa srećom u budućnosti i kad pobjedi,bit ću sretan i skakat po kući

Bravo majstore =D>
To je moje mišljenje, te bih istaknuo ovu boldanu rečenicu kao ključnu rečenicu ovog teksta...Razočaran sam i tužan...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Odgovori