sunseeker je napisao/la:jedna stvar je sasvim sigurna, ne bude li alonso dao što ferrari od njega očekuje čeka ga ista sudbina kao i finca
ma da

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
sunseeker je napisao/la:jedna stvar je sasvim sigurna, ne bude li alonso dao što ferrari od njega očekuje čeka ga ista sudbina kao i finca
Sta drugo da ocekuje???
Vala napokon da se ovo rijesi.The Greatest je napisao/la:Kimi gotovo sigurno ide u Mclaren:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/78995" onclick="window.open(this.href);return false;
Govori realno,ali bolje da i obustave razvoj bolida za ovu sezonu,jer svakako im nista nece znaciti i da se okrenu sledecoj sezonu...
Ja isto mislim ma me strah reci.Domi je napisao/la:obustavljen je razvoj već davno, zadnje fenomenalni rezultati ferrarija su došli isključivo zbog kimijevog majstorstva
To možeš više smatrati Kolajanievom izjavom...K1M1 je napisao/la:Evo i kimijeva izjava. U prilično lijepom i neobično emocionalnom tonu se oprašta od ferrarija:
"I am very sad to be leaving a team with which I have spent three fantastic years, during which time I won plenty of races.
Together, we have won 50% of the world titles in that period and I managed to take the Drivers' title in 2007, thus achieving the target I had set myself at the start of my career. I have always felt at home with everyone here and I will have many happy memories of my time with the team."
K1M1 je napisao/la:Evo i kimijeva izjava. U prilično lijepom i neobično emocionalnom tonu se oprašta od ferrarija:
"I am very sad to be leaving a team with which I have spent three fantastic years, during which time I won plenty of races.
Together, we have won 50% of the world titles in that period and I managed to take the Drivers' title in 2007, thus achieving the target I had set myself at the start of my career. I have always felt at home with everyone here and I will have many happy memories of my time with the team."
Ja ne mirzim alonsa ali ce mi nick i slika ostati do kraja zivota jer Kimi Prvi covjek i vozac koji je jedini posle Schumahera osvojio naslov prvaka za Ferrari. Kimi Sretno u Mclarenukimi#1 je napisao/la:kako se samo stvari u 2,3 godine preokrenu,vi ste svi Ferrarijevci prije tri godine mrzili Alonsa,a sad ga želite u svojoj momčadi,isto tako ja sam mrzio Lewisa,ali ako se ostvari Massa-Alonso i Lewis-Kimi.....
Pa ovo je i ocekivano.On je otkako je dosao u Ferrari stalno naglasavao atmosferu u toj momcadi kao kucnu.Osjecao se kao dio jedne porodice sto Scuderia Ferrari uistinu i jeste.Moze pricati ko sta hoce,ali Ferrari je ipak momcad koja ima neki poseban duh i zivi neki svoj imaginarni zivot.K1M1 je napisao/la:Evo i kimijeva izjava. U prilično lijepom i neobično emocionalnom tonu se oprašta od ferrarija:
To je moje mišljenje, te bih istaknuo ovu boldanu rečenicu kao ključnu rečenicu ovog teksta...Razočaran sam i tužan...Kimi![]()
![]()
![]()
kao veliki fan Schumija,nisam nikad mislio da ću za nekog navijat s toliko srca i euforije kao što sam za Schumija navijo,ali onda je došao Kimi u Ferrari i na svoje iznenađenje opet sam počeo navijati za nekog vozača,u ovom slučaju Kimija s toliko žara i srca.prije nego je vozio u Ferrariju,uvijek mi se činio ok i nisam ga nikad ne volio.3 godine sam njegov vjerni fan i dalje ću ostat nakon što odlazi iz Ferrarija.nikad neću zaboravit kako sam bio sretan,koliko sam se dero i skako po kući nakon Brazila 2007.bilo je odličnih trenutaka i vožnji,uvijek je bio i osto smiren,pravi Iceman i baš zbog tog karaktera mi se i najviše svidio.sad sam neopisivo tužan jer odlazi,jer ga tjeraju,i tako se licemjerno prema njemu ponašaju,i uopće to nije zaslužio već je zaslužio da odradi zadnju godinu ugovora,dobije pravi bolid u ruke i osvoji još jedan naslov...fala Kimiju za sve lijepe trenutke,neka mu je sa srećom u budućnosti i kad pobjedi,bit ću sretan i skakat po kući
Bravo majstore![]()