Zanimaju me vožnje i utrke, a ne što tko izjavljuje.

Pa kad smo kod toga...
ALONSO!!! hehe
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
racer@work je napisao/la:NHF, ali ti si Kimijev potez u Beligiji nazvao jadnim jer je dobio 2 mjesta na Les Combesu (time i pobjeda postaje jadna jer je to bio ključni dio utrke), a sada opravdavaš ovu Alonsovu izjavu jer je utrku osvojio "vožnjom nakon SC-a"?sunseeker je napisao/la:pa i ne umanjuje, alonso je do pobjede došao zahvaljujući svojoj vožnji nakon SC-agringo73 je napisao/la:Alonso je izjavio da namješteni sudar ne umanjuje značaj njegove prošlogodišnje pobjede u Singaporeu.![]()
Link na španjolskom
ok, piquet ga je gurnuo na vrh poretka ali nije mu uručio pobjedu na pladnju
da se razumijemo, niti u kojem slučaju ne odobravam kretenariju koju su izveli!
Hmmm, znači njemu je pobjedu donijelo umjeće vožnje nakon SC-a, a drugom vozaču "jadan potez", kao da i ovaj nije vozio nakon tog poteza. Dvostruka mjerila, prijatelju! On je odvozio tu pobjedu, ali reći da ovakva stvar ne umanjuje pobjedu je u najmanju ruku bezveze. Naravno da umanjuje, itekako umanjuje. Znao on za nju ili ne. Mogao je reći kako mu je žao što je njegova dobra vožnja zasjenjena ovakvim skandalom, nije uopće morao ulaziti u izjave o umanjivanju/uvećavanju pobjede. Ne bi bio prvi koji je zaobišao izravno odgovoriti na novinarsko pitanje.sunseeker je napisao/la:i onda još blažićko sere kak je to apsolutno regularno, kakve veze ima što je regularno ak je jadno
sunseeker je napisao/la: kimijev les combes ove sezone u spa 7/10
alonsovo guranje hamiltona u spa 2007 5/10
zašto ti je to čudno? alonso i hamilton su se borili za pozicije, nešto što bi u f1 trebalo biti uobičajeno........takvih primjera guranja imaš barem 15 po sezoni, mogao sam kao primjer navesti hamiltona prošle godine u monzi ili massino zatvaranje alonsa...ista stvar, schumacher je takvih poteza imao barem 70.......razlog zašto je takav potez manje rangiran na ljestvici "jadnosti" je isključivo iz razloga što je to borba na staziHOS je napisao/la:sunseeker je napisao/la: kimijev les combes ove sezone u spa 7/10
alonsovo guranje hamiltona u spa 2007 5/10![]()
sunseeker je napisao/la:zašto ti je to čudno? alonso i hamilton su se borili za pozicije, nešto što bi u f1 trebalo biti uobičajeno........takvih primjera guranja imaš barem 15 po sezoni, mogao sam kao primjer navesti hamiltona prošle godine u monzi ili massino zatvaranje alonsa...ista stvar, schumacher je takvih poteza imao barem 70.......razlog zašto je takav potez manje rangiran na ljestvici "jadnosti" je isključivo iz razloga što je to borba na staziHOS je napisao/la:sunseeker je napisao/la: kimijev les combes ove sezone u spa 7/10
alonsovo guranje hamiltona u spa 2007 5/10![]()
uostalom, baš kod tog slučaja alonso-hamilton, gdje je alonso hamiltona gurnuo van u les combesu se vidjelo kako je u tom zavoju zapravo bolje ići van nego ga pokušati preći u gabaritima staze, jer alonso ga je gurnuo, ovaj je (baš kao kimi) izašao široko i onda na kraju još izbio skoro ispred alonsa..
ista stvar se desila prošle sezone u fujiu kad je kamikaza lewis napravio kaos na prvom zavoju izašao široko van i onda na kraju još uspio doći na drugu ili treću poziciju, koristeći asfaltiranu zonu van staze.....
izaći van staze (kad je vani asfalt) ne znači uvijek biti i sporiji u tom zavoju.....
jedino ako Briatore nagovori hamiltona da se zabije u zidRicxpa je napisao/la:Alonso ne otpisuje mogućnost pobjedničkog postolja
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Drago mi je da pozitivno razmislja i da je pozitivna atmosfera kod francuza.
lagati ?The Greatest je napisao/la: na miru da radi ono što najbolje zna.
LOL. mislim da si fulao temu, primjerenije bi tao bilo komentirati OVDJEDomi je napisao/la:lagati ?The Greatest je napisao/la: na miru da radi ono što najbolje zna.
I opet u svoj toj objektivnosti ima podosta nelogicnosti i apsurda:luka_kimi je napisao/la:Napisat ću ga najobjektivnije što mogu
Ako netko ne ispuni ocekivanja koja su mu postavljena, znaci ne ispuni cilj, onda automatski mozemo reci da je podbacio. Ili ti imas posebne definicije po tom pitanju?luka_kimi je napisao/la: Kimi Raikkonen nije opravdao očekivanja u Ferrariju.To je činjenica.Ali govoriti da je podbacio nije istina.To je također činjenica.
Evo sto mene konkretno smeta kod vecine ''poznavaoca'' sporta sto u prvi plan guraju nekakve osobne stvari koje se javljaju kod vozaca a konkretno njihove vozacke sposobnosti padaju u drugi plan. Iskreno mislim da Ferrari nije tim koji dovodi vozace koji lijepo izgledaju, ili pak da dovodi vozace koji su ''mamino zlato'' - prije bi rekao da Ferrari dovodi i nastoji dovesti sto kvalitetnije vozace koji ce osvajati trofeje i pobjedjivati, po tom pitanju je Alonso maestro, valjda ovi iz Ferraria to bolje znaju nego ti i ja. Uostalom kada smo vec zasli u sfere osobne prirode vozaca, ne znam kako nitko od Alonsovaca i ljubitelja ljigavca nije spominjao njegovu ukljucenost u humanitarne aktivnosti, donacije, pomaganje drugima i sl. Malo mi je to opet kontradiktorno da jedan F1 ljigavac ima karizmu humanitarca.luka_kimi je napisao/la: Stvari koje me muče, peku i bole.To je dovođenje Fernanda Alonsa.Navijaš za Ferrari i svejedno ti je tko vozi, važno ti je da se pobjeduje.Kako navijam za Ferrari za njega želim samo najbolje.A to nije Fernando Alonso.Zašto?Čovjek je ljigavac.Najbolji je vozač na gridu, ali ne sa takvom razlikom kakvu vi naglašavate kao onom koja će preporoditi Ferrari.
In my humble opinion, ako je danas od aktualnih vozaca i tko slican Michaelu po karakteru i svemu ostalom onda je to upravo Alonso. Mislim da bi trebali malo vise zahvalnosti pokazati (ukoliko ZBILJA VOLITE FERRARI) sto jedan takav vozac dolazi u vas tim.luka_kimi je napisao/la:Ferrariju treba vozač kakav je bio Michael Schumacher.Mislim na karakter.Čovjek koji bi, ako treba i umro za Ferrari!Fernando Alonso to nikad ne bi napravio.I ne mogu gledati vozača za kojeg znam, da ako će biti neko sranje u ekipi, on neće biti uz Ferrari.
Iskren si, i to je najvaznije ali da u nekim tvojim stajalistima ima ''rupica'', tu se slazem.luka_kimi je napisao/la:Možda sam ovaj post napisao opet subjektivno u nekim djelovima, i žao mi je zbog toga
Nitko te nece pljuvati, bez obzira sto se smatram ljubiteljem Alonsa, njegovog pristupa prema sportu, sto se divim njegovoj karizmi i uzivam gledati njegove voznje, i kada kazes nesto sto ima smisla, rado to prihvacam, ali pak druge stvari za koje mislim da su plod ''slijepog navijanja'' i nisu objektivne, s velikim gustom nastojim demantirati.luka_kimi je napisao/la: Znam da će me sada ovi Alonso fanovi napadati, pljuvati me, secirati moj post vrlo vjerojatno, ali sve što sam ja napisao su činjenice i neka moja razmišljanja o nekim ljudima.Isprika zbog dugog posta.
Kao što ti je uvaženi kolega partybreaker rekao fulao si temu.Domi je napisao/la:lagati ?The Greatest je napisao/la: na miru da radi ono što najbolje zna.
IZVOR:f1racing.com.hrAlonso je se i iz današnje utrke izvukao nekažnjen bez obzira što je izišao sa staze dok se borio sa Sebastianom Vettelom za treće mjesto. Mark Webber je za isti potez danas dobio FIA-ino upozorenje te je mjeseto stečeno na takav način morao vratiti.
Sad me zanimaju one priče da nije vozač za Ferrari...Dani je napisao/la:A Alonso je odlično odvozio ovu utrku i postavio najbrži krug u utrci.