1960.- 1969.
A evo slika, bolid, staza, godina i vozac?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A prije toga smo 5 dana cekali da bluemonday postavi sliku....luka_kimi je napisao/la:Kako novo razdoblje, kada smo izabrali novo prije dva dana?
Nema veze sad, samo ne kopčam
domenico je napisao/la:1965, Clermont Ferrand, Gp Francuske, Jackie Stewart, BRM
MIsliš 5 smo dana čekali da netko pogodi njegovu slikuFerrari-BiH je napisao/la:A prije toga smo 5 dana cekali da bluemonday postavi sliku....luka_kimi je napisao/la:Kako novo razdoblje, kada smo izabrali novo prije dva dana?
SUTI I TRPI
Tako je!Ferrari-BiH je napisao/la:1966. Monaco McLaren, McLaren
neću se niti truditi pogađati dok ne naučim stavljati sliku ovdjeFerrari-BiH je napisao/la:A prije toga smo 5 dana cekali da bluemonday postavi sliku....luka_kimi je napisao/la:Kako novo razdoblje, kada smo izabrali novo prije dva dana?
SUTI I TRPI
Ako zelis javi se na PP da ti objasnim kako postaviti sliku...lako jebluemonday je napisao/la: neću se niti truditi pogađati dok ne naučim stavljati sliku ovdje
Da namjerno sam postavio sliku na kojoj sve pisedomenico je napisao/la:1969 GP Great Britain, Silverstone
br 4 Matra, Jean Pierre Beltoise
br.7 Brabham, Jackie Ickx
br. 6 McLaren, Bruce McLaren.
Stazu Silverstone, Matru br 4 (u pozadini piše 3-Matra) te McLaren sam odmah pripozna, a ostalo sam provjerio u F1 enciklopediji !
Sve točno!!Ferrari-BiH je napisao/la:Ovo je Brabham u Brabhamu, a mislim da je na treningu na Monzi 1967. koristio ovaj kokpit, ali je odustao od njega zbog toga sto se nije dobro vidjelo kroz pleksiglas i bilo je jako vruce u kokpitu. (znam za taj slucaj ali nikada nisam vidio sliku, pa pretpostavljam da je to to)