a lani ga je ima za dlaku.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
pa naravno da mu je dao šansu, ipak je on najbolji drugi vozačFelipe Massa je napisao/la:A jedva cekam da ga vidim ponovo u bolidu.Hvala Luci sto mu je dao sansu...
To je najbolji 2. vozač koji je zamalo oteo titulu jednom prvom vozaču!pinkdpanter je napisao/la: pa naravno da mu je dao šansu, ipak je on najbolji drugi vozač
Ravnopravan je on jer se za to izborio svojim vožnjama no to je teško objasniti nekima...nadam se da ti ne misliš da je on 2. vozač u "tvojoj" momčadi...a ovo "zamalo" jeSchumy.d je napisao/la:U svakom slučaju i "zamalo" je odlično za jednog 2. vozača...Toon Army je napisao/la: Oprosti ali moram: Zaboravio si naglasiti rijeć "ZAMALO"![]()
pa ,ako je on najbolji drugi vozac koji li je onda Kimi ... mozda 14536437 najbolji vozac.Cim ga tjeraju iz Ferrarija.A i razumijem kako ti je jbga odlazi Kimi iz Ferrarija.Sad se samo mozete poklopiti usima ...Znam da ti je krivo ,ali sta da se radi takav ti je zivot... Gledace Kimi sledece sezone Felipea u retrovizor,kad ga ovaj bude stizao za cjeli krug.pinkdpanter je napisao/la:pa naravno da mu je dao šansu, ipak je on najbolji drugi vozačFelipe Massa je napisao/la:A jedva cekam da ga vidim ponovo u bolidu.Hvala Luci sto mu je dao sansu...
E tebe nerazumin nikako, pa Massa je najveci napredak kao vozac postigao vozeci sa KimijemFelipe Massa je napisao/la:pa ,ako je on najbolji drugi vozac koji li je onda Kimi ... mozda 14536437 najbolji vozac.Cim ga tjeraju iz Ferrarija.A i razumijem kako ti je jbga odlazi Kimi iz Ferrarija.Sad se samo mozete poklopiti usima ...Znam da ti je krivo ,ali sta da se radi takav ti je zivot... Gledace Kimi sledece sezone Felipea u retrovizor,kad ga ovaj bude stizao za cjeli krug.pinkdpanter je napisao/la:pa naravno da mu je dao šansu, ipak je on najbolji drugi vozačFelipe Massa je napisao/la:A jedva cekam da ga vidim ponovo u bolidu.Hvala Luci sto mu je dao sansu...
ma pusti sad to... jbga da je bilo bilo bi,al nije.Da Glock nije pustio Hamiltona ,Massa bi bio prvak al jbga,to je sve F1... Ma krivo im sto Kimi odlazi pa sad seru i po Ferrariju i po Massi.GT-R je napisao/la:Daj ohladi malo više s tim Kimijem, samo Kimi, Kimi.. bla bla..luka_kimi je napisao/la: pa naravno da mu je dao šansu, ipak je on najbolji drugi vozač
pa ,ako je on najbolji drugi vozac koji li je onda Kimi ... mozda 14536437 najbolji vozac.Cim ga tjeraju iz Ferrarija.A i razumijem kako ti je jbga odlazi Kimi iz Ferrarija.Sad se samo mozete poklopiti usima ...Znam da ti je krivo ,ali sta da se radi takav ti je zivot... Gledace Kimi sledece sezone Felipea u retrovizor,kad ga ovaj bude stizao za cjeli krug.
Ma da je Kimi 197439812734982164872461 nabolji drugi vozač, on je osvojio naslov, a Massa nije, zati tiTo što je ovaj dobio za bod, a ovaj izgubio za bod nikog neće bit briga za 50 godina, pamtit će se samo osvajač...
![]()
Eto kod tebe ne pali izgleda da normalno razogvaramo, nego provociraš i jebeš ga...![]()
Da glupan Piquet nije prošle godine poslušao Briatorea na VN Singapura, i da nije namjerno izletio, Massa bi bio prvak, i nebi Alonso pobjedio..
Eh, kako se sjećam te prošlogodišnje VN Brazila.. Zadnji krug.. počela kiša.. svi u box osim Glocka koji je vozio na gumama za suho.. Čini mi se da je bio 5. i onda ga Hamilton prestigne, Massa projuri kroz cilj, slavlje započelo, ali tek onda skužili da je Hamilton prošao Glocka i da je on prvak.. Isss kakvo razočaranje..Felipe Massa je napisao/la:ma pusti sad to... jbga da je bilo bilo bi,al nije.Da Glock nije pustio Hamiltona ,Massa bi bio prvak al jbga,to je sve F1... Ma krivo im sto Kimi odlazi pa sad seru i po Ferrariju i po Massi.GT-R je napisao/la:Daj ohladi malo više s tim Kimijem, samo Kimi, Kimi.. bla bla..luka_kimi je napisao/la: pa naravno da mu je dao šansu, ipak je on najbolji drugi vozač
pa ,ako je on najbolji drugi vozac koji li je onda Kimi ... mozda 14536437 najbolji vozac.Cim ga tjeraju iz Ferrarija.A i razumijem kako ti je jbga odlazi Kimi iz Ferrarija.Sad se samo mozete poklopiti usima ...Znam da ti je krivo ,ali sta da se radi takav ti je zivot... Gledace Kimi sledece sezone Felipea u retrovizor,kad ga ovaj bude stizao za cjeli krug.
Ma da je Kimi 197439812734982164872461 nabolji drugi vozač, on je osvojio naslov, a Massa nije, zati tiTo što je ovaj dobio za bod, a ovaj izgubio za bod nikog neće bit briga za 50 godina, pamtit će se samo osvajač...
![]()
Eto kod tebe ne pali izgleda da normalno razogvaramo, nego provociraš i jebeš ga...![]()
Da glupan Piquet nije prošle godine poslušao Briatorea na VN Singapura, i da nije namjerno izletio, Massa bi bio prvak, i nebi Alonso pobjedio..
Ni mene ova druga slika nije ostavila optimističnom. Nakon te vožnej, izjavio je da nema nikakvih fizičkih problema. Jučer je, navaodno, odvezao 70 krugova...tomidix je napisao/la:Kako izgleda, jao... Ja mu nebi dao da vozi... Za njegovo dobro... Stvarno mi ga je zao
Ali drago mi je da ima zelju za povratkom... Svaka cast Felipe...
Više je napredovao vozeci s Kimijem od Shumija je mogao nauciti jedino kako nositi vodu.sunseeker je napisao/la:svaka čast felipe! ne daš se, vidi se da imaš žilave korjene!
iako mi felipe nije bio previše simpatčan za vrijeme svog boravka u sauberu, nakon dolaska u ferrari i upijanjem schumacherovog znanja napravio je golem napredak, vjerojatno najveći od svih ostalih vozača....klasičan primjer čovjeka koji uči na vlastitim greškama i kojeg nije sram priznati vlastite nedostatke i raditi na njima ( pod priznati ne mislim priznati javnosti ili medijima )
bilo bi krasno da sjedne u f60 već u abu dabiju!
Ja se moram pridružiti ovome komentaru, i podržati ovaj komentar......... Ne bih htio ništa ureći, jer nemam ništa proti' Felipea, no izgleda grozno....tomidix je napisao/la:Kako izgleda, jao... Ja mu nebi dao da vozi... Za njegovo dobro... Stvarno mi ga je zao
Ali drago mi je da ima zelju za povratkom... Svaka cast Felipe...