Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
garx
Početnik
Početnik

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la garx »

sada ce bar imati frizider johnny walkera na raspolaganju :biggrin:
racer@work
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kubica

Post Postao/la racer@work »

All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
prljavi harry
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la prljavi harry »

Dobar je ovaj interview gore.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
raikkonenica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimija Raikkonena

Post Postao/la raikkonenica »

....Niste uopće fora vi koji vrijeđate Kimija.... Ipak je on svjetski prvak!!! Neka sada Alonso dođe u Ferrari,ali problem je što će tamo onda biti dva latinska temperamenta, a dobro znamo kako bi to moglo završiti...Da se ne bi slučajno ponovila 2007.sezona i sukob Hamiltona i Alonsa... A najveća mi je želja vidjetiKImija u McLarenu,...!!!
KImI RAIKKONEN _ THE KING OF SPA !!!
KiKi_Pu
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la KiKi_Pu »

S obzirom da je Kimi pomalo nepredvidljiv i čudnovat pitanje je što će biti sa njim slijedeće godine.. Ipak mislim da će najvjerojatnije ostati u f1..
Koliko god se činile druge ideje(rally i sl.) zanimljivima zarada je tamo daleko manja i ne može se usporediti sa ovom iz Ferrarija..Čak i ako potpiše slijedeće sezone za Mclaren ne vjerujem da će to biti za neki sitniš...Novac je definitvno još jedan razlog da ostane i dalje u f1...Tko bi mogao odoljeti tim silnim milijunima?
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

racer@work je napisao/la:Toyota se uključila u igru!
Kao sto sam vec i predvidjeo na jednoj od tema na ovom forumu.Toyota ima pare,a pare izgleda trenutno najvise mame Kimija Raikkonena koji je i sam rekao kako je ispunio svoj cilj,a to je osvajanje naslova prvaka.Sada vec i nije maksimalno nabrijan kakav je bio prije osvajanja naslova.

Vrlo je moguce da Kimi ode u Toyotu koja ce,ja mislim biti takodjer odredjen faktor iduce sezone.Nakupili su se dosta strucnjaka,prije svega Franck Dernie,a sad dovode jednog top vozaca.Mislim da se od njih moze ocekivati dobra 2010 sezona,jer mislim da,iako nisu objavili,oni su zamrzli razvoj TF109 jer odavno na tom bolidu nije implementirano novih dijelova.

Ipak cemo morati jos pricekati dok Kimi odluci gdje ce,a po meni 100% je da ce voziti u F1 i sljedece godine...
FORZA FERRARI!!!
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Ja mislim da je Kimi dogovorio sve sa McM još prije misec dana a sad samo malo glume i drže stvar napetu.
Što se tice Toyote tu ce vjerovatno Kubica.
IH!
Navijam za: McLaren

Post Postao/la IH! »

Prizeljkujem Kimijev odlazak u Toyotu =D> :biggrin:

Hajde Toyota,odrijesite kesu :biggrin: ...samo sto dalje od McM [-X
slika
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

IH! je napisao/la:Prizeljkujem Kimijev odlazak u Toyotu =D> :biggrin:

Hajde Toyota,odrijesite kesu :biggrin: ...samo sto dalje od McM [-X
Sto to?
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

šta je vama,ja mislim da je odlazak kimija u toyotu nemoguc jel je on sam napomeno kako odlazak u jedno od slabijih timova nemoguć
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

SFM je napisao/la:šta je vama,ja mislim da je odlazak kimija u toyotu nemoguc jel je on sam napomeno kako odlazak u jedno od slabijih timova nemoguć
Slažem se s time. Rekao je to u jednom interviewu... A, pročitao sam ovdje negdje da je Kimi već odbio ponudu Toyote...
slika
Taxirat
Navijam za: Sauber BMW

Post Postao/la Taxirat »

SFM je napisao/la:šta je vama,ja mislim da je odlazak kimija u toyotu nemoguc jel je on sam napomeno kako odlazak u jedno od slabijih timova nemoguć
Hamilton poslije 14 utrka ima 13 bodova više od Tima Glocka, t.j. 1 bod po utrci. Mislio sam da je to razlika u vozačkoj kvaliteti, a ne u kvaliteti bolida :? Valjda je Raikkonen brži za bod po utrci od Glocka u istom bolidu :?: :!: Ako jeste, onda su McLaren i Toyota podjednaki i ne vidim razloga da Kimi odbije Toyotu koja bi ga zasigurno mnogo bolje tretirala nego McLewis-Mercedes.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Taxirat je napisao/la:
Hamilton poslije 14 utrka ima 13 bodova više od Tima Glocka, t.j. 1 bod po utrci. Mislio sam da je to razlika u vozačkoj kvaliteti, a ne u kvaliteti bolida :? Valjda je Raikkonen brži za bod po utrci od Glocka u istom bolidu :?: :!: Ako jeste, onda su McLaren i Toyota podjednaki i ne vidim razloga da Kimi odbije Toyotu koja bi ga zasigurno mnogo bolje tretirala nego McLewis-Mercedes.
ne mozes to tako gledati,jer McLaren je uvijek bio u vrhu F1.Desi se da jedne godine tu ne bude ali se sledece ponovo vrate u sam vrh.Dok Toyota jos nema ni pojedu ,tako da je razlika ogromna.
slika

ZDRAVKO
Navijam za: raikonen

Post Postao/la ZDRAVKO »

Poštovanje svima,navijam za kimija i drago mi je što ide iz ferarija a neka ferari potraži sreću sa alonsom.Mislim da su problemi u ferariju veći nego što se pokaziva a to je po meni u sledećem:
-Nemaju više sastav koji je bijo u vrjeme šumahera.
-Nemaju inovativnost u tehničkom smislu i nisu u stanju sastaviti bolid koji je u rangu imena i ugleda ,već u zadnje vrjeme se bore da postignu
poboljšanja na tragu ideja drugih timova.
Ovo je moj osobni stav i vjerojatno da ima i drugih mišljenja -nebih polemizirao vrjeme će pokazati jesam li u krivu.
Što se budućnosti kimija tiče mislim da su veliki izgledi za MCM mada se bojim i klauzula ugovora sa ferarijem jer su sigurno uz odštetu i nešto uvjetovali i dogovorili.U nadi dobre utrke sve vas pozdravljam.Zdravko iz hercegovine.PS Navijte satove i mobitele da se ne prespava start utrke jer bit će sigurno svašta.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Meni nije jasno kako sad da je vecini Kimijevih fanova drago sto on ide iz Ferrarija ,a prije mjesec dana svi ste zeljeli da on vozi za Ferrari i sledece sezone ...
slika

mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Felipe Massa je napisao/la:Meni nije jasno kako sad da je vecini Kimijevih fanova drago sto on ide iz Ferrarija ,a prije mjesec dana svi ste zeljeli da on vozi za Ferrari i sledece sezone ...
Neznam za druge meni bi bilo drago da je osta u Ferrariju, a sad kad nije život ide dalje nek nađe što bolju ekipu.
racer@work
Navijam za: Kubica

Post Postao/la racer@work »

@Felipe Massa
Koji su to svi? Vjerovatno oni koji i inače navijaju za Ferrari. Recimo, meni nikad nije bilo drago što je iz McM-a otišao u Ferrari, al šta ćeš. I ima sigurno još puuno takvih Kimijevih navijača. Ako pogledaš po drugim (stranim) forumima, naćićeš puno više takvih Kimijevih navijača (kojima je bilo žao što je otišao u Ferrari i kojima je drago što ide) negoli ovih drugih jer su za Kimija počeli navijati prije Ferrarija (ja recimo još od vremena dok je vozio u Sauberu). I zato mi je i sada drago što ide, bilo u McM, WRC ili bilo što drugo.
A zašto i ne bi bilo drago!? Ferrari je jasno dao do znanja da više žele Alonsa, toliko više da su bili spremni platiti oko 50 mil € za to da se Kimi skloni. Sigurno je bolje da bude u momčadi koja želi da on za njih vozi, i svaki njegov pravi navijač želi ga gledati u momčadi koja ga želi a ne u onoj koja ga ne treba.
Tako bi bilo i s Massom ili Alonsom ili bilo kojim drugim vozačem.
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

ZDRAVKO je napisao/la:Poštovanje svima,navijam za kimija i drago mi je što ide iz ferarija a neka ferari potraži sreću sa alonsom.Mislim da su problemi u ferariju veći nego što se pokaziva a to je po meni u sledećem:
-Nemaju inovativnost u tehničkom smislu i nisu u stanju sastaviti bolid koji je u rangu imena i ugleda ,već u zadnje vrjeme se bore da postignu
Ovo je moj osobni stav i vjerojatno da ima i drugih mišljenja -nebih polemizirao vrjeme će pokazati jesam li u krivu.
Što se budućnosti kimija tiče mislim da su veliki izgledi za MCM mada se bojim i klauzula ugovora sa ferarijem jer su sigurno uz odštetu i nešto uvjetovali i dogovorili.U nadi dobre utrke sve vas pozdravljam.Zdravko iz hercegovine.PS Navijte satove i mobitele da se ne prespava start utrke jer bit će sigurno svašta.
Izvini ali demantiraš sam sebe u ovom postu. Nemaju više sustav koji je bio u vrijeme Schumachera? Nemaju 3-4 čovjeka koji su bili u Schumacherovo doba. Jako teško je vjerovati da sa 4 čovjeka manjka ne znaju više proizvesti odličan auto. To su pokazali 2007. i 2008. odličnim autom u dvije sezone zaredom.

Nemaju inovativnost? Vidi prvo.

Potpuno je suludo prebacivat' krivnju na Ferrari jer Kimi nije ostvario ono što je očekivano od njega (osim ove sezone jer auto nije bio konkurentan)

Njima jednostavno treba novi Scumacher koji će se posvetiti Ferrariju i uvijek davat' 100%. Da li je to Alonso, ne znam. Iduća sezona će pokazati ko je upravu a ko ne.
Avanti FER, Avanti!!!
cybermac
Navijam za: ferrari

Post Postao/la cybermac »

mmilo42 je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Meni nije jasno kako sad da je vecini Kimijevih fanova drago sto on ide iz Ferrarija ,a prije mjesec dana svi ste zeljeli da on vozi za Ferrari i sledece sezone ...
Neznam za druge meni bi bilo drago da je osta u Ferrariju, a sad kad nije život ide dalje nek nađe što bolju ekipu.
Ja sam jedan od Ferarrista, I Kimi mi je stvarno ok. vozac, Ali ponasanje Ferarrija prema Kimiju niti malo ne pozdravjlam.
Po meni je Kimi odrađivao bolji posao nego sto ce to Alonso u Ferrariju.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

The Greatest je napisao/la:
ZDRAVKO je napisao/la:Poštovanje svima,navijam za kimija i drago mi je što ide iz ferarija a neka ferari potraži sreću sa alonsom.Mislim da su problemi u ferariju veći nego što se pokaziva a to je po meni u sledećem:
Izvini ali demantiraš sam sebe u ovom postu. Nemaju više sustav koji je bio u vrijeme Schumachera? Nemaju 3-4 čovjeka koji su bili u Schumacherovo doba. Jako teško je vjerovati da sa 4 čovjeka manjka ne znaju više proizvesti odličan auto. To su pokazali 2007. i 2008. odličnim autom u dvije sezone zaredom.

Nemaju inovativnost? Vidi prvo.

Potpuno je suludo prebacivat' krivnju na Ferrari jer Kimi nije ostvario ono što je očekivano od njega (osim ove sezone jer auto nije bio konkurentan)

Njima jednostavno treba novi Scumacher koji će se posvetiti Ferrariju i uvijek davat' 100%. Da li je to Alonso, ne znam. Iduća sezona će pokazati ko je upravu a ko ne.
Nedostatak od 3-4 kljucna covjeka vidjeli smo prosle sezone,a i ove.U vrijeme Toda,Brawna i Schumachera nije se smjela desiti onakva greska u boksovima u Singapuru,ili onako nesto u Madjarskoj kad je motor crko 3 kruga prije kraja i jos mnogo mnogo trapavosti.Puno Ferrariju hvale ta trojica.
slika

mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

cybermac je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:
Ja sam jedan od Ferarrista, I Kimi mi je stvarno ok. vozac, Ali ponasanje Ferarrija prema Kimiju niti malo ne pozdravjlam.
Slažem se. =P~
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

KImi dobar kroz box je proša Nicka nije moglo više sa ovom kantom. :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

cybermac je napisao/la: Ja sam jedan od Ferarrista, I Kimi mi je stvarno ok. vozac, Ali ponasanje Ferarrija prema Kimiju niti malo ne pozdravjlam.

Jako zanimljivo. Alonso jos ne vozi za Ferrari, a ti vec znas da je Kimi bolje odradjivao posao. :roll: #-o

Za danas. =D> za 4-to mjesto.
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Odlično Kimi, danas je to bila još jedna njegova odlična utrka...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Dobra utrka za Kimija. Izvukao je maksimum iz bolida.
Da se osvrnem na njegov odlazak, volio bih da ode u McM samo iz jednog razloga. Da vidim kako će se Lewis nosit sa vozačem koji je jednako, a kad je 100 % nabrijan i brži od njega. Vidjeli smo kako je podnosio kad je Alonso bio u ekipi, bez obzira šta su Alonso i Kimi totalne karakterne suprotnosti.
Michael is faster than you!!
Odgovori