Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Felipe Massa »

Bravo za Kimija i 4 mjesto.Nadao sam se da ce napasti Lewisa pogotovo zato sto Lewisu nije radio KERS u zadnjem stintu.Al nema veze dobro je i 4 mjesto.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Dobro je startao, iako ne kao što smo navikli kada kreće sa malo lošijih pozicija... Ali staza je takva, teška za pretjecanje, pa nije uspio puno napraviti u samom startu.. Dobra je i 4. pozicija, šteta što odlazi iz Ferrarija, trebalo bi mu pružit još jednu šansu, ali sada je sve gotovo, Alonso ga zamjenjuje od iduće sezone..
U početku sam ga mrzio zato što je došao iz McLarena, ali sam se navikao na njega i prihvatio ga..
slika
racer@work
Navijam za: Kubica

Post Postao/la racer@work »

Napao je on Lewisa, ali je u 11 zavoju, na hairpinu, otišao preširoko pa je Lewis uspio odmaći a skoro ga je Nico prošao.
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

cybermac je napisao/la: Po meni je Kimi odrađivao bolji posao nego sto ce to Alonso u Ferrariju.
A ti to znaš otkud?? Još jedan insider... :roll:
Ovo tvoje je čista želja ili puko nagađanje, ništa drugo. ;)
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Schumy.d je napisao/la:
cybermac je napisao/la: Po meni je Kimi odrađivao bolji posao nego sto ce to Alonso u Ferrariju.
Šta ti nisi čuo za kristalnu kuglu? :lol:
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

Šteta što na startu nije uspia proć Heidfelda,iako da ga je proša čini mi se da nebi moga ugrozit vodeći trojac.Ovo je trenutni maksimum.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ne znam da li u Ferrariju razmišljaju da donesu konačno neke preinake na bolidu u zadnje dvije utrke.Mislim da nije fer prema Kimiju ovo što su se okrenuli sljedećoj sezoni, u kojoj on neće biti u Ferrariju, ispada da se Kimi žrtvuje radi iduće godine i Alonsa i Masse.Mnogo je novaca, a na kraju i prestiž u igri, a ako Kimi sa autom koji je relativno loš osvaja postolja, strah me i pomisliti što bi bilo da se konačno donesu neka poboljšanja.U Brazilu je staza koja Ferrariju odgovara.Puno sporih zavoja, te završna ravnica na kojoj je KERS vrlo upotrebljiv.Mogao bi Kimi do postolja...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

luka_kimi je napisao/la:Ne znam da li u Ferrariju razmišljaju da donesu konačno neke preinake na bolidu u zadnje dvije utrke.Mislim da nije fer prema Kimiju ovo što su se okrenuli sljedećoj sezoni, u kojoj on neće biti u Ferrariju, ispada da se Kimi žrtvuje radi iduće godine i Alonsa i Masse.Mnogo je novaca, a na kraju i prestiž u igri, a ako Kimi sa autom koji je relativno loš osvaja postolja, strah me i pomisliti što bi bilo da se konačno donesu neka poboljšanja.U Brazilu je staza koja Ferrariju odgovara.Puno sporih zavoja, te završna ravnica na kojoj je KERS vrlo upotrebljiv.Mogao bi Kimi do postolja...
Ne mora te bit strah šta bi bilo. Pokazao je prošle dvije sezone šta može u dobrom autu.
Avanti FER, Avanti!!!
raikkonenica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimija Raikkonena

Post Postao/la raikkonenica »

cybermac je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Meni nije jasno kako sad da je vecini Kimijevih fanova drago sto on ide iz Ferrarija ,a prije mjesec dana svi ste zeljeli da on vozi za Ferrari i sledece sezone ...
Neznam za druge meni bi bilo drago da je osta u Ferrariju, a sad kad nije život ide dalje nek nađe što bolju ekipu.
Ja sam jedan od Ferarrista, I Kimi mi je stvarno ok. vozac, Ali ponasanje Ferarrija prema Kimiju niti malo ne pozdravjlam.
Po meni je Kimi odrađivao bolji posao nego sto ce to Alonso u Ferrariju.
...Predzadnja i Zadnja rečenica su ti fenomenalne... Nisam jedna od onih kojima je bilo drago što je Kimi vozio u Ferrariju,jer ne volim tu momčad...Ali poštujem Ferrari, ipak su oni Kimiju pružili bolid u kojem je osvojio naslov svjetskog prvaka... Tako da je meni od prvog dana bila želja da se vrati u svoju drugu momčad- McLaren jer mislim da je tamo Kimi do kraja dozreo kao vozač i oni su ga puno toga naučili... Nimalo mi se ne sviđa Ferrarijevo ponašanje...Kako to glupo zvuči...Kao :Zahvalni su Kimiju jer im je osvojio naslov svjetskog prvaka i dva puta sudjelovao u osvajanju konstruktorskag naslova.Također je i u ovogodišnjem bolidu,koji je davno stao s razvojem, ostvarivao podijume i bodove, dok su Badoer i Fisichella ostajali straga,unatoč istraživanju u telemetriji koje je pokazalo da je Ferrari vidno sporiji nego što ga Kimi vozi i da njegov talent postiže tako dobre rezultate, ali svejedno prekidaju ugovor jer im se ne sviđa Kimijev temperament i jer ''nema dovoljne suradnje'' s momčadi....Hahahaha!!! E , pa vidjet ćemo hoće li im odgovarati Alonsova suradnja!??? i njegov latinski temperament, baš kao i Massa... Mislite li da će njih dvojica biti idealni timski vozači??!! Bez ikakvih svađa...Podsjećam...Obojica imaju latinski temperament.... Teško ostvarivo! =P~
KImI RAIKKONEN _ THE KING OF SPA !!!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kako vi znate da je Kimi bio bolje nego sto ce Alonso biti??? Kako znate da se Felipe i Fernando nece slagati?? Vi kao da proricete buducnost pa znate...
slika

Schumy.d
Legenda
Legenda

raikkonenica je napisao/la: ...Predzadnja i Zadnja rečenica su ti fenomenalne... Nisam jedna od onih kojima je bilo drago što je Kimi vozio u Ferrariju,jer ne volim tu momčad...Ali poštujem Ferrari, ipak su oni Kimiju pružili bolid u kojem je osvojio naslov svjetskog prvaka... Tako da je meni od prvog dana bila želja da se vrati u svoju drugu momčad- McLaren jer mislim da je tamo Kimi do kraja dozreo kao vozač i oni su ga puno toga naučili... Nimalo mi se ne sviđa Ferrarijevo ponašanje...Kako to glupo zvuči...Kao :Zahvalni su Kimiju jer im je osvojio naslov svjetskog prvaka i dva puta sudjelovao u osvajanju konstruktorskag naslova.Također je i u ovogodišnjem bolidu,koji je davno stao s razvojem, ostvarivao podijume i bodove, dok su Badoer i Fisichella ostajali straga,unatoč istraživanju u telemetriji koje je pokazalo da je Ferrari vidno sporiji nego što ga Kimi vozi i da njegov talent postiže tako dobre rezultate, ali svejedno prekidaju ugovor jer im se ne sviđa Kimijev temperament i jer ''nema dovoljne suradnje'' s momčadi....Hahahaha!!! E , pa vidjet ćemo hoće li im odgovarati Alonsova suradnja!??? i njegov latinski temperament, baš kao i Massa... Mislite li da će njih dvojica biti idealni timski vozači??!! Bez ikakvih svađa...Podsjećam...Obojica imaju latinski temperament.... Teško ostvarivo! =P~
Pošto imaš ovakav nick, onda mogu razumijeti jedan ovakav komentar, ali ga uopće ne podržavam. Kao prvo, počeli ste već nagađati kako Alonso neće biti dobar u Ferrariju!? Otkud vam to? Mogu to objasniti jedino frustracijom zato jer on dolazi umjesto vašeg ljubimca Kimija. ;)
A sad ovo za Ferrarijevo ponašanje neću previše komentirati jer bi opet moglo doći do sukoba. Ali, kao prvo, Kimi si je sam produžio ugovor zbog klauzule. Nije mu Ferrari produžio ugovor. Kao drugo, Po meni Kimi nije opravdao očekivanja. Ja sam od njega očekivao više. Nije ni razočarao, ali nije ni blistao. Bio je solidan vozač, a ja mislim da je to malo za vozača njegovog kalibra. Znam da se nećete sad složiti sa mnom, ali ni ne morate. ;) Kao treće, pitanje je kako bi Massa odvozio ovu sezonu. Nije isto uspoređivati Kimija sa Massom ili sa Fisicom i Badoerom koji su ipak novi vozači u Ferrariju i od njih se nije očekivalo ništa veliko.
I zadnje bih još dodao da u Ferrari ne dolazi vozač koji je lošiji od Kimija pa razmislite još o tome da li je Alonsov dolazak u Ferrari dobar ili ne.

P.S. Kakve veze ima nacionalnost ljudi sa slaganjem u momčadi. Ti tvrdiš da se Massa i Alonso neće slagati.
E pa da te pitam onda šta misliš onda o suradnji Kimi - Lewis kad je ovakav Ferrarijev dvojac teško spojiv... :roll:
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

The Greatest je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Ne znam da li u Ferrariju razmišljaju da donesu konačno neke preinake na bolidu u zadnje dvije utrke.Mislim da nije fer prema Kimiju ovo što su se okrenuli sljedećoj sezoni, u kojoj on neće biti u Ferrariju, ispada da se Kimi žrtvuje radi iduće godine i Alonsa i Masse.Mnogo je novaca, a na kraju i prestiž u igri, a ako Kimi sa autom koji je relativno loš osvaja postolja, strah me i pomisliti što bi bilo da se konačno donesu neka poboljšanja.U Brazilu je staza koja Ferrariju odgovara.Puno sporih zavoja, te završna ravnica na kojoj je KERS vrlo upotrebljiv.Mogao bi Kimi do postolja...
Ne mora te bit strah šta bi bilo. Pokazao je prošle dvije sezone šta može u dobrom autu.

Prva sezona u Ferrariju prva trka pobjeda i naslov prvaka pojedinacno i konstruktorski.
Druga sezona trece misto pojedinacno i prvo misto konstruktorski .
Alonso je u Ferrariju nema potrebe za provokacijama vidit cemo što ce on napravit u svojoj prvoj i drugoj sezoni.
Inace ovi uspjesi Kimija sa ovom kantom od bolida najviše bole šefove Ferrarija jer lincina neradnik pijanac itd stalno na postolju ili blizu njega a bolid se ne nadograđuje pola sezone A gdje su Luca , Fisico cak je i ovde bilo price sad kad ga Fisico odere. Još jednom kažem to što Kimi odlazi nema veze sa njegovim vožnjama nego sa snagom sponzora. [-X
luka_kimi
Moderator
Moderator

Post Postao/la luka_kimi »

The Greatest je napisao/la:
To je sarkazam? :|
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

To je realnost. Kimi je jednostavno u Mclarenu bio puno bolji i ne znam zašto vam toliko teško pada njegov odlazak iz Ferrarija. Kad je sjeo u taj naštiman Ferrari od Schumachera 2007. i 2008. jednostavno je morao pobijedit' u 80% utrka. Zašto je (generalno gledajući) podbacio ne znam. Lova ga uništila sigurno. A ove priče da će Aonso bit' lošiji bez da je i testirao Ferrari... Ne možete bit' sigurni. Veliki je pritisak i očekivanja od njega. Ako Alonso (ako auto bude kao Ferrari 2007 ili 2008.) ne bude dobio barem 10 utrka od 19, to će bit razočarenje.

Najgore što na kraju prema vašim postovima Alonso nije zaslužio Ferrari nego su ga sponzori doveli... svašta. Da je tako lako, Toyota bi prethodnih sezona platila i dovela nekog japanca u Ferrari. Ne može u Ferrari bilo ko.
Avanti FER, Avanti!!!
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

The Greatest je napisao/la:To je realnost. Kimi je jednostavno u Mclarenu bio puno bolji i ne znam zašto vam toliko teško pada njegov odlazak iz Ferrarija. Kad je sjeo u taj naštiman Ferrari od Schumachera 2007. i 2008. jednostavno je morao pobijedit' u 80% utrka. Zašto je (generalno gledajući) podbacio ne znam. Lova ga uništila sigurno. A ove priče da će Aonso bit' lošiji bez da je i testirao Ferrari... Ne možete bit' sigurni. Veliki je pritisak i očekivanja od njega. Ako Alonso (ako auto bude kao Ferrari 2007 ili 2008.) ne bude dobio barem 10 utrka od 19, to će bit razočarenje.

Najgore što na kraju prema vašim postovima Alonso nije zaslužio Ferrari nego su ga sponzori doveli... svašta. Da je tako lako, Toyota bi prethodnih sezona platila i dovela nekog japanca u Ferrari. Ne može u Ferrari bilo ko.
Niko nije reka da ce Alonso biti lošiji vidit cemo, zna se što je Kimi napravio u dvi prve sezone pa nevalja sad nas zanima može li Alonso više. :biggrin:
rnrboi
Početnik
Početnik

Post Postao/la rnrboi »

The Greatest je napisao/la:To je realnost. Kimi je jednostavno u Mclarenu bio puno bolji i ne znam zašto vam toliko teško pada njegov odlazak iz Ferrarija. Kad je sjeo u taj naštiman Ferrari od Schumachera 2007. i 2008. jednostavno je morao pobijedit' u 80% utrka. Zašto je (generalno gledajući) podbacio ne znam. Lova ga uništila sigurno. A ove priče da će Aonso bit' lošiji bez da je i testirao Ferrari... Ne možete bit' sigurni. Veliki je pritisak i očekivanja od njega. Ako Alonso (ako auto bude kao Ferrari 2007 ili 2008.) ne bude dobio barem 10 utrka od 19, to će bit razočarenje.

Ako je netko od ove dvojice podbacio u protekle 3 godine, to je Alonso.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

rnrboi je napisao/la: Ako je netko od ove dvojice podbacio u protekle 3 godine, to je Alonso.
Kako je Alonso podbacio? jel je zadnje 2 sezone vozio kantu ili najbolji bolid? jel je iz njega izvlačio maksimum ili je stalno pravio piruete po stazi? i jel se 2007 borio do zadnje utrke za prvenstvo i izgubio ga za 1 bod?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
indy500
Navijam za: Kubica i Schumacher
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

Mlatiš gluposti.
Kako za nekoga tko je osvojio naslov u jednoj sezoni i u drugoj bio 3. možeš reći da je podbacio?
I kad već guraš alonsa u ovu temu što je on napravio u te 2 sezone?
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

indy500 je napisao/la:

Mlatiš gluposti.
Kako za nekoga tko je osvojio naslov u jednoj sezoni i u drugoj bio 3. možeš reći da je podbacio?
I kad već guraš alonsa u ovu temu što je on napravio u te 2 sezone?
Ne mlatim ja gluposti. Samo sam nerealan u istoj granici kao i vi.
Avanti FER, Avanti!!!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ti stvarno ocekujes da ce Alonso pobjediti na 10 utrka :lol: .Stvarno smjesno.
slika

HOS
Navijam za: M Schumachera

Post Postao/la HOS »

Schumy.d je napisao/la:
A što ti nemoš shvatit da neko ima svoje mišljenje lipo ti piše "po meni" znači dečko misli da je kimi bolji izbor od alonsa i to je to iako se ni ja neslažem sa tima ali čemu ti tvoji besmisleni postovi
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Felipe Massa je napisao/la:Ti stvarno ocekujes da ce Alonso pobjediti na 10 utrka :lol: .Stvarno smjesno.
a gledaj,kolike pare dobiva,i trebao bi,isto kao i raikkonen...uz onakav ferrari prošle godine kimi je trebao uvjerljivo osvojiti prvenstvo s obzirom na plaću...ZA MENE ako ferrari bude imao 3.najbrži bolid na gridu i alonso sljedeće sezone ne osvoji naslov,podbacio je...25 milijuna godišnje,1,3 milijuna po utrci...
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

vidc je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Ti stvarno ocekujes da ce Alonso pobjediti na 10 utrka :lol: .Stvarno smjesno.
a gledaj,kolike pare dobiva,i trebao bi,isto kao i raikkonen...uz onakav ferrari prošle godine kimi je trebao uvjerljivo osvojiti prvenstvo s obzirom na plaću...ZA MENE ako ferrari bude imao 3.najbrži bolid na gridu i alonso sljedeće sezone ne osvoji naslov,podbacio je...25 milijuna godišnje,1,3 milijuna po utrci...
Upravo tako. Ako auto bude kao 2007. i 2008. sve osim osvajanja naslova je jednostavno neuspjeh.
Avanti FER, Avanti!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

HOS je napisao/la: A što ti nemoš shvatit da neko ima svoje mišljenje lipo ti piše "po meni" znači dečko misli da je kimi bolji izbor od alonsa i to je to iako se ni ja neslažem sa tima ali čemu ti tvoji besmisleni postovi
Da, bravo!! =D> :roll:
Po meni se ne može reći da je Kimi bolji od Alonsa, a ovaj još nije ni sjeo u Ferrari...
Kako ti ne možeš shvatit da je njegov post bio pogled u budućnost?
Ja sam rođen takav da ne mogu proricati budućnost, a očito vas ima i takvih ovdje. #-o To nije besmisleno. :doubt:
HOS
Navijam za: M Schumachera

Post Postao/la HOS »

Schumy.d je napisao/la:
HOS je napisao/la: A što ti nemoš shvatit da neko ima svoje mišljenje lipo ti piše "po meni" znači dečko misli da je kimi bolji izbor od alonsa i to je to iako se ni ja neslažem sa tima ali čemu ti tvoji besmisleni postovi
Da, bravo!! =D> :roll:
Po meni se ne može reći da je Kimi bolji od Alonsa, a ovaj još nije ni sjeo u Ferrari...
Kako ti ne možeš shvatit da je njegov post bio pogled u budućnost?
Ja sam rođen takav da ne mogu proricati budućnost, a očito vas ima i takvih ovdje. #-o To nije besmisleno. :doubt:
Pa jel ovdi više iko može imat svoje mišljenje osim jebenih statistika pa lik je lipo napisa po meni
pa znan svaka budala kad npr alonso dođe u ferrari i osvoji 2-3 naslova reći bolji je od kimija čovik ima sad mišljenje da je kimi bolji izbor po toj tvojoj logici nemoremo gotovo ništa uspoređivat
slika
Odgovori