Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Scuderia »

Lorenzo cro je napisao/la:O, ako se vrati do Abu Dhabija to će biti super, samo mi je to malo čudno jer je Abu Dhabi zadnja staza ove sezone pa mi se čini bezveze dolaziti na zadnju utrku sezone. :|
On je sam rekao, da zeli samo osjetiti tu natjecateljsku atmosferu. I zato planira povratak jos ove godine., tj.sezone.

U ponedjeljak bi trebao testirati F2007.

EDIT. On ce biti u Brazilu, ali u boksu Ferrarija., te ce na kraju utrke mahati s zastavom, kao sto je to jednom uradio Pele (ako se ne varam).
slika
sp33d
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la sp33d »

Lorenzo cro je napisao/la:O, ako se vrati do Abu Dhabija to će biti super, samo mi je to malo čudno jer je Abu Dhabi zadnja staza ove sezone pa mi se čini bezveze dolaziti na zadnju utrku sezone. :|
pa nije bezveze, treba pokušat osvojit neke bodove, i pomoč kimiju da zadrže ferrari na trečem mjestu konstruktora. ;) iako če to bit jako teško, uzevši u obzir trenutnu formu mclarena.
slika
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

Post Postao/la Lorenzo cro »

sp33d je napisao/la:
pa nije bezveze, treba pokušat osvojit neke bodove, i pomoč kimiju da zadrže ferrari na trečem mjestu konstruktora. ;) iako če to bit jako teško, uzevši u obzir trenutnu formu mclarena.
Imaš pravo, treba zadržati 3. mjesto u konstruktorkom poretku. #-o
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

sp33d je napisao/la:
pa da.Fisico je daleko od bodova.I valjda ce se Felipe vratit u Abu Dabiju.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Ferraristica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Ferraristica »

Ma ja bih voljela da on vozi zadnju utrku, bez obzira na rezultat. To bi znacilo da je zdrav i da nema posljedica a sigurno bi mu dalo motivaciju za iduću sezonu (iako se čini da mu motivacije ne fali).
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ferraristica je napisao/la:Ma ja bih voljela da on vozi zadnju utrku, bez obzira na rezultat. To bi znacilo da je zdrav i da nema posljedica a sigurno bi mu dalo motivaciju za iduću sezonu (iako se čini da mu motivacije ne fali).
Ali isto tako na toj zadnjoj utrci se može riskirati njegovo zdravlje (povratak ozljede) ako nije potpuno zdrav, a ovako bi ipak imao vremena tokom pauze potpuno ozdraviti i spremiti se za iduću sezonu. ;)
Ja ne bih riskirao s njim u Abu Dhabiju. Neka to odvozi Fisico pa šta bude, bude. Bolje da se Felipe oporavi što više.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Zamislte samo za mene najljepši scenarij-Kimi pobjeđuje, Massa maše zastavom, Kimijev simboličan oproštaj, a Massin povratak u Marranello...Zbilja bih volio da se Kimi oprosti pobjedom, još pogotovo u Brazilu gdje je puno Ferrarijevih i Massinih navijača koji sada navijaju(vjerojatno)za njega...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Ali isto tako na toj zadnjoj utrci se može riskirati njegovo zdravlje (povratak ozljede) ako nije potpuno zdrav, a ovako bi ipak imao vremena tokom pauze potpuno ozdraviti i spremiti se za iduću sezonu. ;)
Ja ne bih riskirao s njim u Abu Dhabiju. Neka to odvozi Fisico pa šta bude, bude. Bolje da se Felipe oporavi što više.
Pa zar nije sam Massa dovoljno "mudar" pa da sam odluči što je najbolje za njega. Ima sigurno mjesto slijedeće godine i ako smatra da je već sada spreman..neka vozi...a možda teoretski čovjek samo želi vidjeti gdje je sada u odnosu na dobivanje licence? Sve u svemu bit će mi drago vidjeti ga opet na stazi.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: Pa zar nije sam Massa dovoljno "mudar" pa da sam odluči što je najbolje za njega. Ima sigurno mjesto slijedeće godine i ako smatra da je već sada spreman..neka vozi...a možda teoretski čovjek samo želi vidjeti gdje je sada u odnosu na dobivanje licence? Sve u svemu bit će mi drago vidjeti ga opet na stazi.
A gledaj, on objektivno ne može razmišljati o tome. ;)
Naravno da on želi voziti i on vjerojatno smatra da je već sad sposoban, ali nalazi možda pokazuju drugačije. On je željan povratka toliko da bi već sada sjeo u bolid, ali ipak nije spreman još uvijek. I tu se najčešće javljaju greške kod ozlijeda. Misle da su zdravi, da mogu, a kad shvate da su se prevarili, onda je kasno.
Ima on vremena testirati cijelu pauzu. Tako i tako mu ništa ova zadnja utrka ne znači, niti mu može pokazati trenutno stanje jer su iduće godine ponovno drugi bolidi i druge šanse.
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

A valjda će moći sam odlučit što je najbolje za njega samoga. Ako se odluči vozit, neka vozi, u protivnom, vidimo se sljedeće sezone, nema veze, samo da do sljedeće sezone bude čitav i zdrav :)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

A mislim da nije toliki baksiz da mu opet "uleti" komad :biggrin: Jedini rizik je sto je staza nova, i postoji veca sansa neke pogreske i izlijetanja...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: A gledaj, on objektivno ne može razmišljati o tome. ;)
Naravno da on želi voziti i on vjerojatno smatra da je već sad sposoban, ali nalazi možda pokazuju drugačije. On je željan povratka toliko da bi već sada sjeo u bolid, ali ipak nije spreman još uvijek. I tu se najčešće javljaju greške kod ozlijeda. Misle da su zdravi, da mogu, a kad shvate da su se prevarili, onda je kasno.
Ima on vremena testirati cijelu pauzu. Tako i tako mu ništa ova zadnja utrka ne znači, niti mu može pokazati trenutno stanje jer su iduće godine ponovno drugi bolidi i druge šanse.
Ja vjerujem da čovjek nije lud da ide kontra nalaza...a da li je sprema ili ne ipak on i ljudi oko njega znaju bolje nego ja ili ti. Slažem se da ne treba brzati s povratkom no ako on i njegov tim misle da može...o.k. Mi ovdje ionako "mlatimo praznu slamu" jer još nigdje nema nikakvih konkretnih vijesti o tome već samo razna nagađanja...vidjet ćemo ili ćuti uskoro.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

luka_kimi je napisao/la:Zamislte samo za mene najljepši scenarij-Kimi pobjeđuje, Massa maše zastavom, Kimijev simboličan oproštaj, a Massin povratak u Marranello...Zbilja bih volio da se Kimi oprosti pobjedom, još pogotovo u Brazilu gdje je puno Ferrarijevih i Massinih navijača koji sada navijaju(vjerojatno)za njega...
:cry: da bar.....želio bih da se Massa vrati na zadnju utrku,da ih vidim još jednom skupa u Ferrariju,još se nemogu oteti dojmu da neće njih dvojica voziti skupa dogodine.Iako kao navijač idem s Kimijem,želim Massi naslov u Ferrariju i da pokaže Alonsu tko će biti vozač broj 1.
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: Ja vjerujem da čovjek nije lud da ide kontra nalaza...a da li je sprema ili ne ipak on i ljudi oko njega znaju bolje nego ja ili ti. Slažem se da ne treba brzati s povratkom no ako on i njegov tim misle da može...o.k. Mi ovdje ionako "mlatimo praznu slamu" jer još nigdje nema nikakvih konkretnih vijesti o tome već samo razna nagađanja...vidjet ćemo ili ćuti uskoro.
Upravo tako... :biggrin:
Ja samo kažem da ga ne bih forsirao bez potrebe, a sad neka oni odluče.
dribler
Navijam za: Mercedes GP

Post Postao/la dribler »

Evo tu ima i video clip...

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=14435" onclick="window.open(this.href);return false;
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Massa kaže da povratak u Abu Dhabiju ipak nije realan

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

A nista, vidimo se onda u Bahreinu iduce godine. :)
slika
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

A dobro, bit će ga sljedeće sezone, do tad - neka Kimi i Fisichella odvoze ove zadnje dvije utrke što bolje mogu
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ma i bolje je da se on oporavi.Ne treba riskirati zbog jedne utrke .
slika

gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Prvi dan FIA-inih pregleda koje Massa obavlja u Parizu je gotov i dobra vijest; funkcije lijevog oka su 100%, i nema problema! :thumbup:
Link
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

gringo73 je napisao/la:Prvi dan FIA-inih pregleda koje Massa obavlja u Parizu je gotov i dobra vijest; funkcije lijevog oka su 100%, i nema problema! :thumbup:
Link
Ajd super!! Stvarno odlična vijest! :mrgreen:
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

gringo73 je napisao/la:Prvi dan FIA-inih pregleda koje Massa obavlja u Parizu je gotov i dobra vijest; funkcije lijevog oka su 100%, i nema problema! :thumbup:
Link
Jedina stvar zbog koje je Massin povratak bio upitan je stvar prošlosti. Neopisivo mi je drago što je sa njim sve u redu, i što će opet sjesti u cockpit najbolje momčadi.

Sretno Felipe.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

Link
Ma super, super vijest, još malo i bit će ko novi :)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

A super,hvala Bogu da je sve uredu...
slika

Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Massa prošao FIA-in liječnički pregled

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

evo konacno je gotov pregled i sve je uredu.
slika

Odgovori