Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

luka_kimi je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Kimi o Alonsovom prelasku u Ferrari; "Obično novi vozači plaćaju da bi vozili F1 bolid, ali ovo je prvi put da vidim da to radi dvostruki prvak!" :buu:
http://www.skynet.be/actu-sports/sports ... ?id=576378" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepo ga je spustio, iako mi je to bilo neočekivano od njega... :biggrin: :lol:
Nije Kimi bio daleko od istine. Ovo je dokaz da ima nešto u tom Ferrariju ;) , kad Kimiju nije svejedno što odlazi iz Ferrarija, vjerovatno je bio planirao da odveze još koju sezonu u Ferrariju a onda da ode u mirovinu, nažalost ništa od toga.
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

gringo73 je napisao/la:Kimi o Alonsovom prelasku u Ferrari; "Obično novi vozači plaćaju da bi vozili F1 bolid, ali ovo je prvi put da vidim da to radi dvostruki prvak!" :buu:
http://www.skynet.be/actu-sports/sports ... ?id=576378" onclick="window.open(this.href);return false;

Svaka cast Kimi neka se zna istina a ne neke fore kao ne odgovara temperament i ostali bakraci koda je netko glup pa nezna da je iza svega lova. =D>
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Kimi je samo razjaren što je dobio nogu iz Ferrarija. Alonso ne treba plaćat' za mjesto u Ferrariju. On je zaslužio šansu u Ferrariju.
Avanti FER, Avanti!!!
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

moram ipak nesto napisati... Alonso kud god se pojavi su (oprostite na izrazu) sranja oko njega... nikad nebi mogao za njega navijati... da me netko sad krivo ne shvati, postujem ga kao vozaca i znam da je mozda i najbolji vozac danasnjice, ali kao covjeka ga (sto se tice F1, ne njegovog privatnog zivota jer ga neznam) nikad necu postivati... i osobno mislim da je Hamilton bolji od njega, jer ga je dobio prvu sezonu (to da su bile simpatije prema Hamiltonu su gluposti, u pocetku sezone je Hamilton, to je bilo vidno, imao uvijek losiju strategiju ili je bio zvan ranije u boks da bi Alonso mogao biti ispred njega... :idea: ) danas mislim da Alonso nebi imao ni toliko sanse (naravno u istom bolidu) jer je Hamilton danas i iskusniji... i da, neznam kako neki vozac, da sazna da je njegov sef namjerno razbio drugog vozaca u zid da bi on pobijedio kaze da je njegova pobijeda zasluzena??? :roll:
Neznam dal je to ok, meni se to ne cini ok...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

...ne da mi se ni komentirat' ove gluposti.
Avanti FER, Avanti!!!
zagor
Početnik
Početnik

Post Postao/la zagor »

The Greatest je napisao/la:...ne da mi se ni komentirat' ove gluposti.
ako ne uvazavas necije misljenje, onda nemoj ocekivati da ce netko uvazavat tvoje...
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ne možemo mi ništa govorit' sa sigurnošću jer dosta stvari iz ovih događanja ne znamo. Možda su u Mclarenu zeznuli stvar. Možda čovjek nije znao za namještaljku iz Singapura. Lik je poslije SC-a odvozio odličnu utrku i ne može se reći da nije zaslužio pobjedu. Nevezano za ovo, ja recimo ne vjerujem da je Kimi izjavio da je Alonso platio mjesto u Ferrariju.
Avanti FER, Avanti!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

The Greatest je napisao/la:Kimi je samo razjaren što je dobio nogu iz Ferrarija. Alonso ne treba plaćat' za mjesto u Ferrariju. On je zaslužio šansu u Ferrariju.
Kimi, razjaren? :smijeh:

Ovo je jedna od jačih koje sam čuo...Bitno da se Alonso sa McLarenom rastao u fantastičnim odnosima :badgrin:
The Greatest je napisao/la:Ne možemo mi ništa govorit' sa sigurnošću jer dosta stvari iz ovih događanja ne znamo. Možda su u Mclarenu zeznuli stvar. Možda čovjek nije znao za namještaljku iz Singapura. Lik je poslije SC-a odvozio odličnu utrku i ne može se reći da nije zaslužio pobjedu. Nevezano za ovo, ja recimo ne vjerujem da je Kimi izjavio da je Alonso platio mjesto u Ferrariju.
I opet ne može reći da je pobjeda zaslužena... :roll: Da nije bilo SC lijepo bi bio 7. pa bi to 7.mjesto bilo zasluženo...

I nisi OK kada priznaješ mišljenje koje ti odgovara, dok ono mišljenje koje je vrlo vjerojatno i istinito, a tebi ne odgovara držiš glupošću...Ne moraš uvijek biti u pravu...Čak ni Alonso nije :badgrin:

Uglavnom više me ne zanima, Alonso je u Ferrariju, Kimi nije.Jebiga, ne vrijedi plakati.Valjda će otići u momčad koja će ga više poštovati...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Vi ste zajedno sa Kimijem razjareni što je dobio nogu iz Ferrarija pa pišete to što pišete. Nemam šta više reć'. Po vašem je Kimi svetac.
Ne da mi se raspravljat'. Alonso je u Ferrariju, Kimi ne zna se i nakon 3 sezone će se pokazat' ko je bolji.
Avanti FER, Avanti!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator

The Greatest je napisao/la:Vi ste zajedno sa Kimijem razjareni što je dobio nogu iz Ferrarija pa pišete to što pišete. Nemam šta više reć'. Po vašem je Kimi svetac.
Ne da mi se raspravljat'. Alonso je u Ferrariju, Kimi ne zna se i nakon 3 sezone će se pokazat' ko je bolji.
Tako je, Kimi je svetac.SVETAC.I ti nemaš pravo osporiti moje mišljenje, niti mi ga oduzeti.Kao što niti nemaš pravo popljuvati kolegu zagora koji je napisao istinu, govoreći mu da piše gluposti.Svi tvoji postovi zajedno nisu kvalitetni kao njegov jedan. 8)

I to ne mislim, nego znam.To što je zapravo tvoj najdraži vozač tebi svetac nije moj problem.I ovo nije mjesto na kojem ćemo mi(mislim prvenstveno na sebe, nez za ostale) trpjeti tvoje neargumetirane postove koje samo sadrže odgovore tipa "ovo je glupost".

I više se neću sa tobom raspravljati.Nema šanse.

Isprika na OFF-u.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
indy500
Navijam za: Kubica i Schumacher
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

The Greatest je napisao/la:Vi ste zajedno sa Kimijem razjareni što je dobio nogu iz Ferrarija pa pišete to što pišete. Nemam šta više reć'. Po vašem je Kimi svetac.
Kimi nije dobio nogu. Da je baš htio bio bi u Ferrariju i sljedeće godine jer je imao važeći ugovor.
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ja ne znam šta sam neargumentirano napisao??? Da li sam nešto napisao za šta treba argument? Svašta.
Tako je to kad navijaš za nekog i ne dozvoljavaš drugom da kaže nešto kontra. Nije važno, neću da raspravljam više ni jedne (ovaj put za stvarno). Isto kao što je tebi Kimi svetac a Alonso ljigav, meni je Alonso svetac ali daleko od toga da mi je Kimi ljigav.
Avanti FER, Avanti!!!
Raikonenica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: kimija

Post Postao/la Raikonenica »

Alonso je ima skandal u svakom timu gdje je vozija i baš me zanima koliko će bez skandala bit u ferrariju ?a možda je nekome i u interesu da se izbaci ferrari iz f1? nevidim iz kojeg drugog razloga bi baš alonso ovako bija doveden kao neki super vozač . neš ti njega ?
luka_kimi
Moderator
Moderator

The Greatest je napisao/la:Ja ne znam šta sam neargumentirano napisao??? Da li sam nešto napisao za šta treba argument? Svašta.
Tako je to kad navijaš za nekog i ne dozvoljavaš drugom da kaže nešto kontra. Nije važno, neću da raspravljam više ni jedne (ovaj put za stvarno). Isto kao što je tebi Kimi svetac a Alonso ljigav, meni je Alonso svetac ali daleko od toga da mi je Kimi ljigav.
Da, treba argument...Ne možeš reć da je nečiji post glupost, i to dobar post, a ne objasniti ZAŠTO misliš tako...Ti možda imaš, ali mi nemamo sposobnost telekineze da iz tvojih misli i posta iščitamo koji su tvoji argumenti...Ako ih nemaš, bolje ne piši post.
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Drago mi je vidjeti da su mnogi opterećeni Alonsom, kao i Schumijem u svoje vrijeme :lol:
Raikonenica je napisao/la:Alonso je ima skandal u svakom timu gdje je vozija i baš me zanima koliko će bez skandala bit u ferrariju ?a možda je nekome i u interesu da se izbaci ferrari iz f1? nevidim iz kojeg drugog razloga bi baš alonso ovako bija doveden kao neki super vozač . neš ti njega ?
Da, dobro se sjećam skandala iz Minardija radi čega je taj tim nestao iz F1. :lol:

BTW, samo se vi tješite da je Kimi izašao iz Ferrarija isključivo radi Santandera, ako vam je tako lakše...
A Alonso kao Alonso, u Ferrariju će dati sve što ima i sve što može. Pa valjda neće biti padanja stropova na bolid, čudnih tlakova u gumama, itd...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
curumo
Navijam za: Alonso

Post Postao/la curumo »

zagor je napisao/la:moram ipak nesto napisati... Alonso kud god se pojavi su (oprostite na izrazu) sranja oko njega... nikad nebi mogao za njega navijati... da me netko sad krivo ne shvati, postujem ga kao vozaca i znam da je mozda i najbolji vozac danasnjice, ali kao covjeka ga (sto se tice F1, ne njegovog privatnog zivota jer ga neznam) nikad necu postivati... i osobno mislim da je Hamilton bolji od njega, jer ga je dobio prvu sezonu (to da su bile simpatije prema Hamiltonu su gluposti, u pocetku sezone je Hamilton, to je bilo vidno, imao uvijek losiju strategiju ili je bio zvan ranije u boks da bi Alonso mogao biti ispred njega... :idea: ) danas mislim da Alonso nebi imao ni toliko sanse (naravno u istom bolidu) jer je Hamilton danas i iskusniji... i da, neznam kako neki vozac, da sazna da je njegov sef namjerno razbio drugog vozaca u zid da bi on pobijedio kaze da je njegova pobijeda zasluzena??? :roll:
Alonso je za Kimija doktor u F1. Kimi je po meni najprecjenjeniji vozač današnjice. Čovjek je osvojio naslov jer su mu ga poklonili Hamilton i Alonso. Hamiltona ne volim ali je daleko bolji vozač od Kimija. Volio bih da Kimi dođe u McM pa da ga Hamilton opere. Dogodine će se borba za naslov voditi između Alonsa i Hamiltona, eventualno Masse i Kubice a Kimi nakon vritnjaka iz Ferraria može se posvetiti reliju i sličnim zafrkancijama
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

ne znam odkuda uopce ideja da je Alonso platio mjesto u Ferrariju.
da se razumijemo, Alonso je po svemu sudeci ipak najkompletniji vozac na gridu, mozda ne uvjerljivo najbrzi, ali u svakom slucaju jednako brz kao i Kimi i Lewis.
A Ferrari ga je davno zakapario.
mislim da je Ferrari forsirao nejgov dolazak vec oce zime, upravo da im se ne bi dogodila jos jedna ovakva sezona, jer se nadaju (po mome, s opravdanjem) da ce Alonso "schumaherovski" sudjelovat na razvoju bolida za iducu godinu.
e, sada, moja je teza sljedeca - i Ferrari i Alonso su zeljeli Alonsa u Ferrariju iduce godine, ali pod nekim uvijetima...
a taj je da Kimi ne "smeta" Alonsu na stazi, na nacin na koji mu je Lewis smetao u Mclarenu.
i zato je Ferrari iskesirao silne novce Kimiju, da NE VOZI za njih iduce godine....
jer, da nije tako, jeftinije bi bilo uruciti otkaz Massi, ili odugovlaciti s njegovim oporavkom.
to je moje misljenje, i to ne umanjuje Alonsove kvalitete - mogu cak reci da ga razumijem...
on ce se naraditi cijelu zimu da se napravi pobjednicki bolid, a onda na proljece mu se moze dogoditi da dodje Kimi, sjedne u auto i s njime se mora klati.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Kad smo vec kod offtopica, navodno je Filip Moris iskesirao Kimija, i to mnogo manje od onih miliona koji su se spominjali. Mislim da se spominjala cifra od oko 14 miliona.
Nemam link da bih potvrdio glasinu, ali i sama vijest je bila navedena kao "suskanje u paddocku".
A Ferrari se drzi Alonsa jos od 2001, jedino sto su se malo on i Todt pokacili pa je situacija ispala kakva je.
Po nekim izjavama Rossa Brawna kao nasljednik Schumija je trebao doci ili Kimi ili Alonso, s time da je jedan od njih bio zauzet (Alonso i McLaren poradi Todta).

Tako da realno, nadam se ne i navijacki u ovom slucaju, mogu zakljuciti da Kimi nikad nije bio finalni cilj za Ferrari, vec Alonso.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

The Greatest je napisao/la: Možda čovjek nije znao za namještaljku iz Singapura.
BUAHAHAHA, daj molim te, budi realan i objektivan, nije znao za namještaljku, kaj je ograničen !? a isto tako kaj je kimi "reko" dvostruki svjetski šampion dolazi u ferrari uz pomoć sponzora. HALO, pa na kaj ovaj sport počinje ličit, (na ličioca :biggrin:).

eto, dalako od toga da je dobar vozač ako ne i najbolji trenutno, ali fakat je frajer totalni poriluk (osim dok vozi naravno), valjda bu se promjenil,
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
zagor
Početnik
Početnik

Post Postao/la zagor »

p@rtibrejker je napisao/la:Kad smo vec kod offtopica, navodno je Filip Moris iskesirao Kimija, i to mnogo manje od onih miliona koji su se spominjali. Mislim da se spominjala cifra od oko 14 miliona.
Nemam link da bih potvrdio glasinu, ali i sama vijest je bila navedena kao "suskanje u paddocku".
A Ferrari se drzi Alonsa jos od 2001, jedino sto su se malo on i Todt pokacili pa je situacija ispala kakva je.
Po nekim izjavama Rossa Brawna kao nasljednik Schumija je trebao doci ili Kimi ili Alonso, s time da je jedan od njih bio zauzet (Alonso i McLaren poradi Todta).

Tako da realno, nadam se ne i navijacki u ovom slucaju, mogu zakljuciti da Kimi nikad nije bio finalni cilj za Ferrari, vec Alonso.
Ja se slazem da Alonso vise pase Ferrariju po naravi nego Kimi, kad je Kimi odlazio iz Mclarena, imao sam osjecaj da Ferrari njemu nece pasati, tj. da se nece dobro uklopiti u tu momcad, jer je totalno drugacija od njega (ili on od njih) ... Nije bio tolko los kolko je mogao biti, ali nije bio ni toliko dobar kolko je mogao biti... Jednostavno nisu se "nasli" Kimi i Ferrari i mislim da je ovo ok odluka za njih i za njega, bolje mu je da se vrati u Mclaren, a za Ferrari mislim da je Alonso bolja opcija... Ali moje misljenje o njemu se ne mijenja...
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

p@rtibrejker je napisao/la:Kad smo vec kod offtopica, navodno je Filip Moris iskesirao Kimija, i to mnogo manje od onih miliona koji su se spominjali. Mislim da se spominjala cifra od oko 14 miliona.

naravno,Kimi je doveden da bi "testirao bolid" par godina za Alonsa,ili se ostatak Ferrarija urotio protiv Todta jer su želili Alonsa? #-o
Alonso i sam zna da mu je ovo zadnji bolid,jer ako ovdje bude afera a on blizu(što me ne bi uopće ćudilo).on više ionako ne bi imao gdje voziti......
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
fenomeno
Početnik
Početnik

Post Postao/la fenomeno »

curumo je napisao/la:
zagor je napisao/la:moram ipak nesto napisati... Alonso kud god se pojavi su (oprostite na izrazu) sranja oko njega... nikad nebi mogao za njega navijati... da me netko sad krivo ne shvati, postujem ga kao vozaca i znam da je mozda i najbolji vozac danasnjice, ali kao covjeka ga (sto se tice F1, ne njegovog privatnog zivota jer ga neznam) nikad necu postivati... i osobno mislim da je Hamilton bolji od njega, jer ga je dobio prvu sezonu (to da su bile simpatije prema Hamiltonu su gluposti, u pocetku sezone je Hamilton, to je bilo vidno, imao uvijek losiju strategiju ili je bio zvan ranije u boks da bi Alonso mogao biti ispred njega... :idea: ) danas mislim da Alonso nebi imao ni toliko sanse (naravno u istom bolidu) jer je Hamilton danas i iskusniji... i da, neznam kako neki vozac, da sazna da je njegov sef namjerno razbio drugog vozaca u zid da bi on pobijedio kaze da je njegova pobijeda zasluzena??? :roll:
Alonso je za Kimija doktor u F1. Kimi je po meni najprecjenjeniji vozač današnjice. Čovjek je osvojio naslov jer su mu ga poklonili Hamilton i Alonso. Hamiltona ne volim ali je daleko bolji vozač od Kimija. Volio bih da Kimi dođe u McM pa da ga Hamilton opere. Dogodine će se borba za naslov voditi između Alonsa i Hamiltona, eventualno Masse i Kubice a Kimi nakon vritnjaka iz Ferraria može se posvetiti reliju i sličnim zafrkancijama
Aj sinko nemoj srat.Raikkonenu niko ništa nije poklonia,šta su oni u McLarenu tada trebali prepuštati nekome bodove kad su se oba vozača borila za naslov.Siti se naslova Alonsa(pogotovo 2005).dobia je 3 pobjede zato što ke Raikkonen odusta dok je bia 1.i još dosta drugih pehova.
2006.Suzuka predzadnja utrka Schumi 1.te mu eksplodira motor te Alonso pobjeđuje zato nemoj pričat o nekakvim poklonima za Raikkonena kad je ovaj ima više sreće nego pameti.
racer@work
Navijam za: Kubica

Post Postao/la racer@work »

Nando je u Ferrariju, Kimi negdje. Ako je vjerovati samom Alonsu on je trebao doći 2011. u Ferrari (što ja smatram da je čisti BS) ali zbog "promjenjenih okolnosti" dolazi odmah. Koje bi to bile promjenjene okolnosti? Crashgate!? Alonso se ni ne spominje u tome (ok, sitno). Renault je još u F1 pa ima za koga voziti i dogodine. Jedino što se promjenilo je percepcija koju ljudi imaju prema Renaultu kao prema timu koji je izveo otkrivenu prijevaru i to na stazi (pišem otkrivenu jer ima tisuće neotkrivenih, sigurno). Ne u kuloarima nego na samom sportskom borilištu, što se uvijeg gleda kao "teži grijeh".

I, MOŽDA, Santander ne želi Alonsa više u tom time pokvarene reputacije pred širom javnošću i pojačavaju kampanju za dovođenje Nanda u Ferrari. I to je ono što se mjenja. A Ferrari ne vidi razloga da izbaci odličnog Massu (još posebno zbog nesreće što bi jako štetilo njihovom ugledu) pa imaju vozača viška u timu. Kimija. Šta s njim!? Nije "ispunio očekivanja", ne odgovara timu a nema ni Todta nego je tu SD. I riješavaju se Kimija. Dapače, izgleda da se sam Santander ubacio u igru oko otplate odštete Kimiju za razvrgavanje valjanog ugovora. I na njegovo mjesto dolazi Nando. Istina je da je Nando izvanredan vozač i da je u igri za Ferrari već odavno (kao i svaki vrhunski vozač ikada). No, ne može se ni zanijekati da je sponzorski novac imao ulogu u svemu tome. Ovdje je to ipak dobitna kombinacija jer je riječ o vrhunskom vozaču za razliku od sirotog FW-a koji je zapeo s Nakajimom zbog motora. Tako da su u pravu i jedni i drugi ali ne onoliko koliko misle da jesu. Nije Alonso Alex Yoong, brate mili.

A Kimi? Iskreno mislim da je želo odvoziti ugovor do kraja i onda se povuć iz F1. Iako, ako ste gledali strane forume, Belgijanci tvrde da je taj Skynet nešto poput naša 24 sata, s velikim "znalcima" za sportsko novinarstvo posebno F1. Tako da se i to treba uzeti "Cum grano salis!".
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

U renaultu se za alonsa promijenilo puno toga odlaskom Flavia... Vjerojatno je Flavio taj kome je Alonso obecao vjernost na 3 godine i zato je trebao ostati... Ode Flavio, ode i Alonso iz Renaulta... A vi Kimijevi navijaci malo smirite strasti... Nezamislivo je da jedan novajlija (13x postova) na forumu govori starosjediocu (23xx postova) da prestane cuclat prst (taj post je obrisan sad al svejedno) i jos ovaj drugi koji govori covjeku da prestane srat... Ko da ste sa sela...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
fenomeno
Početnik
Početnik

Post Postao/la fenomeno »

tomidix je napisao/la:U renaultu se za alonsa promijenilo puno toga odlaskom Flavia... Vjerojatno je Flavio taj kome je Alonso obecao vjernost na 3 godine i zato je trebao ostati... Ode Flavio, ode i Alonso iz Renaulta... A vi Kimijevi navijaci malo smirite strasti... Nezamislivo je da jedan novajlija (13x postova) na forumu govori starosjediocu (23xx postova) da prestane cuclat prst (taj post je obrisan sad al svejedno) i jos ovaj drugi koji govori covjeku da prestane srat... Ko da ste sa sela...
Dobro,pretjerano sam reagira i nije to lipo pisat,ali pogledaj malo njegov post.Mislim da nije baš objektivan.
Odgovori