Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kimifan
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi Raikkonen

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Kimifan »

mmilo42 je napisao/la:
Caldor je napisao/la:Evo ovdje se vidi koliko su drugačija razmišljanja kod nas na Balkanu i u ostatku Europe. Čitao sam neki dan jednu temu na stranom f1 forumu o ovoj istoj stvari od jedno 130 stranica. Tamo su već davno odložili mogućnost da Hamilton blokira transfer. Ima tamo par insajdera i i ljudi koji rade u f1 koji su rekli da je ugovor sklopljen te se čeka da se ova halabuka oko Alonsa u Ferrariju i Kubice u Renaultu smiri. Usto čini se da se i dotjeruju neke klauzule o ravnopravnosti vozača i ostalih sitnica. Naravno i oni mogu biti u krivu ali mislim da je ovo vjerojatnije nego da Hamilton blokira transfer pa da ispadne pi**a pred cijelim svijetom. A sigurno bi se Kimijev menađer pobrinuo da svi saznaju. Mislim da bi se tijekom ovog tjedna trebalo znati kuda će Kimi i dali su sve ove spekulacije točne.
Ja isto ovo mislim , KImi je sve dogovorio sa McM i sad cekaju pravi trenutak za objavu možda prije zadnje trke.
Posebno sad kad je riješeno i pitanje Rosberga. Spominjalo se kako Mercedes uvjetuje vozača Nijemca (svi su tu vidjeli Rosberga koji se i nije baš nešto posebno istaknuo tijekom svoje F1 karijere), iako mi to zvuči kao još jedan F1 trač. Mislim da Kimi čeka pravi trenutak, dok se malo slegne prašina oko ostalih. Sezona će biti odlična, tako su se izmiješali da će stvarno biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći, posebno Kubica.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Raikkonen 30. rođendan želi proslaviti na pobjedničkom postolju

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Felipe Massa je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Malo je glupo iznositi teorije da je KImi zakazao kao vozac kad je u svojoj prvoj sezoni za Ferrari osvojio dvostruku krunu. #-o
TI si se uhvatio te prve sezone i negledas nista drugo.
Gledaj druge sezone je bio treci a Ferrari konstrutorski prvak , Massa je bio drugi i mislim da nije sramota jedne sezone biti iza Masse i reci da je to veliki podbacaj, Massa je dobar vozac i grizo je ko lud protiv Kimija, nece on ni Alonsu skinuti gace, jedino ako nebude politike. :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

mmilo42 je napisao/la: Gledaj druge sezone je bio treci a Ferrari konstrutorski prvak , Massa je bio drugi i mislim da nije sramota jedne sezone biti iza Masse i reci da je to veliki podbacaj, Massa je dobar vozac i grizo je ko lud protiv Kimija, nece on ni Alonsu skinuti gace, jedino ako nebude politike. :biggrin:
Opet ti počinješ... :roll:
Zar nismo završili s tom raspravom prije 2-3 tjedna?? ;)
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Schumy.d je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la: Gledaj druge sezone je bio treci a Ferrari konstrutorski prvak , Massa je bio drugi i mislim da nije sramota jedne sezone biti iza Masse i reci da je to veliki podbacaj, Massa je dobar vozac i grizo je ko lud protiv Kimija, nece on ni Alonsu skinuti gace, jedino ako nebude politike. :biggrin:

Cekaj nisam ja poceo raspravu tu se stalno ponavlja teza Kimi je vozio loše pa je potiran, a ja se s tim ne slažem i to je to. Uostalom ovo što sam napisao su gole cinjenice.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

mmilo42 je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:

Cekaj nisam ja poceo raspravu tu se stalno ponavlja teza Kimi je vozio loše pa je potiran, a ja se s tim ne slažem i to je to. Uostalom ovo što sam napisao su gole cinjenice.
Ja tebe ne razumijem.Ti hoces da cjeli forum misli jedno te isto... pa to ti se nikad nece desiti.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Felipe Massa je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: Opet ti počinješ... :roll:

Ja tebe ne razumijem.Ti hoces da cjeli forum misli jedno te isto... pa to ti se nikad nece desiti.
Ja poštujem svacije mišljenje isto tako imamam svoje ako se ko složi dobro ako ne još bolje :biggrin:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ovo je zadnji moj post na ovu temu, ali stvarno zadnji.

2007.Kimi prvak, Ferrari prvak.
2008.Kimi treći,Ferrari prvak.
2009.Kimi prvi iza ovih "svemiraca", drži Ferrari na 3.mjestu u poretku.

Problem za Kimija bio je u tome što je Ferrari zapeo za Alonsa.Razumijem ih.Pate za vremenima Schumachera i u Alonsu vide njegova nasljednika.

Biti lošiji od Masse, što je Kimi 2008.bio nije sramota kao što vi kažete.I po tome se vidi koliko zapravo sami navijači Ferrarija njega podcjenjuju.To nije OK od vas.Massa je izrastao u jednog fantastičnog vozača.Želim mu dugu i lijepu budućnost u Ferrariju.Nadam se da će je ostvariti.

Alonsa poštujem kao vozača, ni najmanje kao čovjeka.Ali to nema veze sa učinkom na stazi.Ferrari traži vozača koji će se veseliti nakon pobjede, koji će skakati 3 metra u zrak nakon pobjede.Dobili su ga u Alonsu.Kimi nije takav niti će biti takav niti ja želim da bude takav.Najdraži mi je zbog toga kakav je.Dakle, Kimi je odjeban prvenstveno zbog karaktera, odnosno zbog onoga što radi van staze.

Rezultati mu uopće nisu loši.Recimo da je, kada je dolazio dobio 4 uvjeta-dva naslova prvaka pojedinačno i dva naslova momčadski.2009.koja je propala neću ni računati, iako i tu stoji da bolje ne može.Kimi je od ta 4 ispunio 3.Dosta dobro.

Da samo spomenem jednu stvar.Kada sam govorio koliko je meni Alonso ljigav, svi su mi govorili da to nema veze ni sa čim i da se gleda staza i samo staza.A Kimi je otjeran zbog onoga što ste vi meni rekli da nema veze ni sa čim.WTF?

Nema veze, ne mislim se niti boriti niti svađati više.Dio kritika koje su njemu upućene, opravdane su, apsolutno.Drago mi je da odlazi u neku ekipu(koja god da bude)koja će ga cjeniti i poštovati.Svaka bi momčad htjela Kimija, osim vatrenog Ferrarija.Ferrarija koji želi nekoga tko će bombastično najavljivati bajke i naslove.

Kimi je imao sjajnu eru u Ferrariju.Osvojio je svoj prvi naslov prvaka, pobjedio 9 puta.Drago mi je zbog toga.Ali to nikad nije bio Kimi.Zašto?Jer ga tamo nikad nisu istinski voljeli.Došao je nakon Michaela, i tada su ga možda gledali i kao neprijatelja.To je normalno.Nemam nikakvih primjedbi.

Sve u svemu, drago mi je što će Kimi otići u ekipu koja će ga poštovati.Iako mu ta ekipa neće biti najdraža.Ljubomoran sam na Alonsa i Massu, na njihove navijače.Želio sam da Kimi ostane.Kao što je i sam Kimi želio.Nije se obistinilo.Sad nam treba onaj Kimijevski inat.Želio bih jedino, da pokaže Ferrarijevim čelnicima da su pogriješili.Da su barem pogrješili način na koji su ga napucali.

Fernando je zaslužio dolazak u Ferrari.SVOJIM VOŽNJAMA.Neka mu ga sada.Želim mu svu sreću svijeta.I njemu i Massi.

A za Kimija se nadam, da će opravdati titulu najbržeg vozača na gridu.Da gledamo Kimija u McLarenu.Njegovoj ekipi, u čijem se bolidu uvijek najljepše osjećao, pružao najbolje vožnje.

Toliko od mene...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
fenomeno
Početnik
Početnik

Post Postao/la fenomeno »

U potpunosi se slažem s Lukom.To kralju!!
Raikonenica
Navijam za: kimija

Post Postao/la Raikonenica »

Amen!!!
Raikkonengirl
Navijam za: Kimi Raikkonena

Post Postao/la Raikkonengirl »

Napokon neko ko ima neko miiljenje kao i ja................
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

Post Postao/la Lorenzo cro »

A što bi ovo trebalo značit da Ferrari ne poštuje Kimija?!
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Očito smatraju da bi se Ferrari trebao poklonit' svakom vozaču. Al' ja prije mislim da im je krivo što su Kimija potjerali iz Ferrarija.
Avanti FER, Avanti!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator

Lorenzo cro je napisao/la:A što bi ovo trebalo značit da Ferrari ne poštuje Kimija?!
Mislim prvenstveno na način na koji su ga odjebali... ;)

@The greatest- :manijak: :smijeh:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ne znam šta su mu još trebali dat'? Možda buket ruža na kraju sezone.
Avanti FER, Avanti!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator

The Greatest je napisao/la:Ne znam šta su mu još trebali dat'? Možda buket ruža na kraju sezone.
Gledaj kolega-ne znam da li imaš nešto protiv mene i zašto govoriš takve gluposti.

Tebi je imalo OK vozača koji je osvojio svjetsko prvenstvo sa Ferrarijem otpustit odmah čim se ukazala prilika za dovođenje Alonsa i to uz debilan razlog?

Da su Alonsa otpustili na takav način, bi li se ljutio?

Gle, evo stvarno, ne želim više, najozbiljnije, mišljenja nam se razlikuju, ja tebe neću uvjeriti u svoje, kao što ni ti mene nećeš u svoje...Čemu onda sve ovo?

Stvarno mi se ne da više...
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

luka_kimi je napisao/la:Da su Alonsa otpustili na takav način, bi li se ljutio?
Evo mogu ja odgovoriti?
Ne bih se ljutio, smijao bih se prepucavanjima ko i sad što im se smijem.
Kao da mi je uopće bitno gdje Alonso vozi, bitno je da vozi.
A kad prestane, doći će neko novi.
Pas laje, karavana prolazi.

BTW, vidim da si spomenuo "era" u Kimijevom angažmanu u Ferrariju. Mislim da bi era bila da je osvojio 3 komada u šutu i otišao u penziju. Ovako se Kimijeva "era" nastavlja...

P.S. Alonso je bolji :badgrin: :biggrin: :p
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
luka_kimi
Moderator
Moderator

p@rtibrejker je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Da su Alonsa otpustili na takav način, bi li se ljutio?
Evo mogu ja odgovoriti?
Ne bih se ljutio, smijao bih se prepucavanjima ko i sad što im se smijem.
Kao da mi je uopće bitno gdje Alonso vozi, bitno je da vozi.
A kad prestane, doći će neko novi.
Pas laje, karavana prolazi.

BTW, vidim da si spomenuo "era" u Kimijevom angažmanu u Ferrariju. Mislim da bi era bila da je osvojio 3 komada u šutu i otišao u penziju. Ovako se Kimijeva "era" nastavlja...

P.S. Alonso je bolji :badgrin: :biggrin: :p
Onda OK, meni nije svejedno, tužno bi mi bilo gledat kako se Kimi muči negdje na začelju...Mislio sam prvenstveno na Ferrari... ;)

P.S:E nije, Kimi je bolji :biggrin: :lol:
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

jednu stvar morate razumijeti, postoji razlika između postati sv. prvak i osvojiti naslov.....velika razlika........
luka_kimi
Moderator
Moderator

sunseeker je napisao/la:jednu stvar morate razumijeti, postoji razlika između postati sv. prvak i osvojiti naslov.....velika razlika........
Nije sarkazam, stvarno me zanima ako mi možeš reći koja? 8)
slika
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

Post Postao/la Lorenzo cro »

Možda je mislio da je razlika zaslužiti naslov svojom vožnjom, a drugo ga dobiti srećom :biggrin:
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

luka_kimi je napisao/la:Onda OK, meni nije svejedno, tužno bi mi bilo gledat kako se Kimi muči negdje na začelju...Mislio sam prvenstveno na Ferrari... ;)
A gle, ja koji sam navijao za Alesija, naucio sam se pokornosti i losim rezultatima, odustajanjima, razbijanjima mjenjaca... :biggrin: Kao i mnogi za Kimija.
Najgori scenario bi mi bio da navijam za vozaca koji ce svaku utrku pobjedjivati sa prednoscu od pola minute. Radije nek je otpozadi i bori se sa drugima.
Onda barem vidis kako tko vozi. Npr, kad se bori sa bolidom da ostane na stazi, i jos se bori s nekim za mjesto. E to je utrkivanje. :)
Kimi ce pokazati svoj talent vozio on naprijed, pozadi, reli, ili (iznenadno) djecja kolica. :biggrin:
Ako opet nesto ne u***u pravilima, pa budemo gledali karavane i vlakice.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

luka_kimi je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:jednu stvar morate razumijeti, postoji razlika između postati sv. prvak i osvojiti naslov.....velika razlika........
ti se šališ......ne?

ali recimo da se ne šališ............pojednostavnjeno za tvoju percepciju - kimi je 2005.g. skoro osvojio naslov, a 2007. tek postao sv. prvak
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

sunseeker je napisao/la:
ti se šališ......ne?

ali recimo da se ne šališ............pojednostavnjeno za tvoju percepciju - kimi je 2005.g. skoro osvojio naslov, a 2007. tek postao sv. prvak
po toj tvojoj teoriji znači da alonso i lewis isto nisu nikad osvojili naslov ili? :?
pa svaki naslov prvaka je osvojen, nije s neba pao.
slika
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

sunseeker je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:
ti se šališ......ne?

ako već misliš pričati svisoka napravi to tamo gdje su gluplji od tebe koji to neće shvatit i napravi to onda kad budeš zbilja imao nešto pametno za reći. ti nisi mjerilo stvari i tvoja percepcija je tvoja percepcija, što će reći, nije univerzalna
Odgovori