Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ricxpa
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Re: Felipe Massa
Ma bit ce oni ok, ovo je samo malo skretanja pozornosti. Vise mi je zanimljivo kako se odmah Kimijevi navijaci loze i odmah skacu. Saljivdjije prave, nema sta.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Zašto podizanje tenzija ne bi bilo dobro? Ja mislim da je ovo smišljen potez jer iluzorno je očekivati da će dva vozača u današnjoj F1 biti prijatelji (vjerojatno su zadnja dva u istoj momčadi bili Ayrton Senna - Gerhard Berger) - a prije svega jer obojica računaju da će osvojiti slijedeći vozački naslov...Massa je samo otvorio svoje karte i vjerojatno će pokušati nabrijati "svoj dio tifoza" i svoju prateču ekipu u crvenima do maksimuma. Zaratiti se vjerojatno neće no da će se voljeti sumnjamsunseeker je napisao/la:
nije massi ovo najpametniji potez....čemu narušavati odnose prije nego je suradnja uopće počela.....massa neće imati apsolutno nikakve koristi od toga da zarati sa alonsom........pa ne misli valjda da su ovi otjerali kimija i doveli alonsa da bi se onda u potpunosti okrenuli njemu.....
baš bedasto od masse

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
bedasto je zato što je massa ipak trebao pričekati da vidi protni omjer snaga između sebe i alonsa, znači barem pričekati testiranja pa se onda ići eventulano bahatiti, ovako daje alonsu do znanja što od njega može očekivati.....a kad se igraš s alonsom onda je bolje karte držati u ruci......Toon Army je napisao/la:Zašto podizanje tenzija ne bi bilo dobro? Ja mislim da je ovo smišljen potez jer iluzorno je očekivati da će dva vozača u današnjoj F1 biti prijatelji (vjerojatno su zadnja dva u istoj momčadi bili Ayrton Senna - Gerhard Berger) - a prije svega jer obojica računaju da će osvojiti slijedeći vozački naslov...Massa je samo otvorio svoje karte i vjerojatno će pokušati nabrijati "svoj dio tifoza" i svoju prateču ekipu u crvenima do maksimuma. Zaratiti se vjerojatno neće no da će se voljeti sumnjamsunseeker je napisao/la:
nije massi ovo najpametniji potez....čemu narušavati odnose prije nego je suradnja uopće počela.....massa neće imati apsolutno nikakve koristi od toga da zarati sa alonsom........pa ne misli valjda da su ovi otjerali kimija i doveli alonsa da bi se onda u potpunosti okrenuli njemu.....
baš bedasto od masse...sve dok jedan od njih ne ispadne u borbi za titulu možemo očekivati slične stvari a tada će biti od velike pomoći jedan drugom (doduše ovo posljednje se neće dogoditi jer se zna da će slijedeće godine prvak biti iz Mclarena
)
sve u svemu loš potez, taktički vrlo ishitren
Zadnja izmjena: sunseeker, dana/u 15 lis 2009, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Piquet stari
- Početnik
- Navijam za: Robert Kubica
Vrlo ishitren.sunseeker je napisao/la:bedasto je zato što je massa ipak trebao pričekati da vidi protni omjer snaga između njega i alonsa, znači barem pričekati testiranja pa se onda ići eventulano bahatiti, ovako daje alonsu do znanja što od njega može očekivati.....a kad se igraš s alonsom onda je bolje karte držati u ruci......Toon Army je napisao/la:Zašto podizanje tenzija ne bi bilo dobro? Ja mislim da je ovo smišljen potez jer iluzorno je očekivati da će dva vozača u današnjoj F1 biti prijatelji (vjerojatno su zadnja dva u istoj momčadi bili Ayrton Senna - Gerhard Berger) - a prije svega jer obojica računaju da će osvojiti slijedeći vozački naslov...Massa je samo otvorio svoje karte i vjerojatno će pokušati nabrijati "svoj dio tifoza" i svoju prateču ekipu u crvenima do maksimuma. Zaratiti se vjerojatno neće no da će se voljeti sumnjamsunseeker je napisao/la:
baš bedasto od masse...sve dok jedan od njih ne ispadne u borbi za titulu možemo očekivati slične stvari a tada će biti od velike pomoći jedan drugom (doduše ovo posljednje se neće dogoditi jer se zna da će slijedeće godine prvak biti iz Mclarena
)

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
gringo73 je napisao/la:Massa u vedrom tonu dočekuje svog budućeg kolegu; Massa: Alonso knew about race-fixing
da citiram jednog svog starog prijatelja: "I think this is the beginning of a beautiful friendship."

Zadnja izmjena: zizi, dana/u 15 lis 2009, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- sunseeker
- Profesionalni vozač
ja svejedno mislim da su u ferrariju predvidili svaki scenarij, pa i tajPiquet stari je napisao/la:
Vrlo ishitren.Ali tako je to kod temperamentnih latinosa - jezik im je brži od mozga. Znao sam da je par Alonso-Massa greška Ferrarija i da će se ova dvojica pijetlića brzo pograbiti, ali da će igra početi ovako rano ipak nisam očekivao...
nema šanse da će dopustiti da se sistem raspadne zbog takve trivijalije, pa nije to mclaren......
osim toga, prilično sam siguran da u alonsovom ( a i u massinom ) ugovoru vrlo decidirano piše što smiju, a o čemu smiju samo sanjati.....pitajte rubensa, on zna sve o tome.....
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
E sad da li ih je bolje držati u ruci ili ne ipak ovisi o jačini karata - ako si jači i to znaš bahato ih bacaš na stol, e sad da li ima baby jaće kartesunseeker je napisao/la:
bedasto je zato što je massa ipak trebao pričekati da vidi protni omjer snaga između sebe i alonsa, znači barem pričekati testiranja pa se onda ići eventulano bahatiti, ovako daje alonsu do znanja što od njega može očekivati.....a kad se igraš s alonsom onda je bolje karte držati u ruci......

Da, vjerojatno su "naučili nešto iz tuđih grešaka"...vidi se odmah po kasnijem stišavanju tenzija.sunseeker je napisao/la: ja svejedno mislim da su u ferrariju predvidili svaki scenarij, pa i taj
nema šanse da će dopustiti da se sistem raspadne zbog takve trivijalije, pa nije to mclaren......
osim toga, prilično sam siguran da u alonsovom ( a i u massinom ) ugovoru vrlo decidirano piše što smiju, a o čemu smiju samo sanjati.....pitajte rubensa, on zna sve o tome.....
Zadnja izmjena: Toon, dana/u 15 lis 2009, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- sunseeker
- Profesionalni vozač
ron dennis je oduvijek imao politiku da u momčadi mora imati dva najbolja vozača koja su trenutno na tržištu, to mu se često obilo u glavu.....najgore je bilo sa alonsom i lewisom, no niti ostali slučajevi nisu bili benigniToon Army je napisao/la: Da, vjerojatno su "naučili nešto iz tuđih grešaka"...vidi se odmah po kasnijem stišavanju tenzija.
lauda, prost, montoya, kimi, alosno - svi oni se se sa dennisom razišli u prilično zategnutim odnosima, pa čak i senna nije otišao u potpunoj idili......ok, prost se i sa ferrarijem na kraju zakrvio.....ali generalno, ferrari nije imao toliko incidentnih situacija sa vozačima kao mclaren
Zadnja izmjena: sunseeker, dana/u 15 lis 2009, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Piquet stari
- Početnik
- Navijam za: Robert Kubica
sunseeker je napisao/la:ja svejedno mislim da su u ferrariju predvidili svaki scenarij, pa i tajPiquet stari je napisao/la:
Vrlo ishitren.Ali tako je to kod temperamentnih latinosa - jezik im je brži od mozga. Znao sam da je par Alonso-Massa greška Ferrarija i da će se ova dvojica pijetlića brzo pograbiti, ali da će igra početi ovako rano ipak nisam očekivao...
To što kažeš ima smisla, naravno. Sigurno da su mislili i na to. Ali... Nisam baš siguran u njihovu "nepogrešivost". Otkako su Brown i Todt otišli, Ferrari je krenuo ponovo na latino šlampave staze. Sjeti se hrpe grešaka koje su napravili samo ove sezone - ono Kimijevo ispadanje u Q3, pa Massa ostaje bez goriva... Dno dna, takve greške čovijek ne bi očekivao ni od neke nove ekipe skromnog budžeta, a kamoli od institucije poput Ferrarija.
Vozački ugovori su sigurno detaljni, ali mislim da nema toga ugovora koji će začepiti usta Massi ili Alonsu.
Jedva čekam sljedeću sezonu i njihov međusobni rat... Bit će zabavno, u svakom slučaju.
- Nives_esdm
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
Alonso je odgovorio... http://www.marca.com/2009/10/15/motor/1255633793.html" onclick="window.open(this.href);return false; ...ništa posebno...da je FiA rekla svoje i to, al najbolje mi je: "Ja vjerujem da u Ferrariju, vozači, mehaničari, inženjeri, ljudi u tvornici, Domenicali, predsjednik Montezemolo, svi smo dio jedne viste velike obitelji i svi imamo iste ciljeve: da Ferrari bude najbolji tim i da pobjeđuje."
i na kraju je na pitanje za svjetskog prvaka rekao da će pobijediti najbolji ali da je njegov favorit Button
i na kraju je na pitanje za svjetskog prvaka rekao da će pobijediti najbolji ali da je njegov favorit Button
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Massa: Alonso je znao sve o namještanju utrke
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Ufff..., mislim da se on i Alonso baš i neće dobro slagat.. Mislim da mu Massa nikada neće oprostiti za to što se dogodilo u Singapuru prošle godine.. Definitivno neće biti u dobrim odnosima, bit će tu ratovanja sigurno, nešto kao Hamilton-Alonso...
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Ufff..., mislim da se on i Alonso baš i neće dobro slagat.. Mislim da mu Massa nikada neće oprostiti za to što se dogodilo u Singapuru prošle godine.. Definitivno neće biti u dobrim odnosima, bit će tu ratovanja sigurno, nešto kao Hamilton-Alonso...
- Scuderia
- Moderator
A Alonso pak govori, da se nada da ce s njim biti u dobrim odnosima. Sutra ce biti Felipe tamo, i pitali su Alonsa, da li ce s njim popricati-on je rekao-vjerovatno da hoce-ali ne o ovoj temi.GT-R je napisao/la:Massa: Alonso je znao sve o namještanju utrke
Takodjer su pitali (Alonsa), kakav je odnos s Felipeom- Imali smo par borbi 2007. ali od tada smo si dobri.
Bit ce oni dobri, bez brige.
EDIT. Vjerovanto i novinari "kuhaju" samo da bi "zaratili" Felipea i Alonsa.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Dosadan si s tim svojim sarkazmom. Santander nije nikome dao otkaz, već su to dali ljudi iz Ferrari F1 tima.mmilo42 je napisao/la:Bude li Massa puno pricao moga bi Santader i njemu dati ispisnicu samo neznam za koju ekipu.
I kako ti nije jasno da je Kimi sam sebi produžio ugovor, a ne Ferrari...

Da se vratim na temu, Massi nije trebala ova izjava baš...

Ne kužim ga, umjesto da šuti i sprema se za svoju sezonu, on se raspričao po medijima o Renaultu, svom (nesuđenom) naslovu, Alonsu, Piquetu...

- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Schumy.d je napisao/la:Dosadan si s tim svojim sarkazmom. Santander nije nikome dao otkaz, već su to dali ljudi iz Ferrari F1 tima.mmilo42 je napisao/la:Bude li Massa puno pricao moga bi Santader i njemu dati ispisnicu samo neznam za koju ekipu.
I kako ti nije jasno da je Kimi sam sebi produžio ugovor, a ne Ferrari...I još uvijek se čudiš nečemu...
Da se vratim na temu, Massi nije trebala ova izjava baš...![]()
Ne kužim ga, umjesto da šuti i sprema se za svoju sezonu, on se raspričao po medijima o Renaultu, svom (nesuđenom) naslovu, Alonsu, Piquetu...
Svaka cast Massi što je imao muda reci ono što svi znaju samo se prave ludi, naravno da ga boli što je na taj nacin izgubio naslov, da se to dogodilo Alonsu on bi sigurno šutio.
A ovo da sami vozaci sebi produžuju ugovore to je SF.

- Ricxpa
- Test vozač
Alonso iskulirao:
Cini se da se nije upecao na Massinu ''provokaciju'', hmmm na koga li me ovakve izjave podsjecaju, ha Kimijevci?"Ovo neće utjecati na mene ili naš odnos. Još uvijek mislim da će sve biti super jer je u Ferrariju ekipa važnija od individualca. Svi su dio momčadi, velike obitelji, svi mehaničari, inženjeri, svi ljudi u tvornici, vozači, Stefano, Predsjednik Montezemolo."
"Mislim da ćemo biti dobra grupa i da ćemo ja i Felipe sljedeće godine biti snažna momčad. Mislim da je jako dobra vijest za momčad da se oporavlja u Italiji."
Alonso tvrdi da su njegovi odnosu s Massom koji se još ne miri s, kako je nazvao taj događaj, pljačkom i dalje dobri.
"Mislim da je sve dobro. S njim je sve u redu. Imali smo nekoliko borbi na stazi, poput Barcelone 2007. ili Nurburgringa 2007."
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Mene na nikogaRicxpa je napisao/la:Alonso iskulirao:
Cini se da se nije upecao na Massinu ''provokaciju'', hmmm na koga li me ovakve izjave podsjecaju, ha Kimijevci?"Ovo neće utjecati na mene ili naš odnos. Još uvijek mislim da će sve biti super jer je u Ferrariju ekipa važnija od individualca. Svi su dio momčadi, velike obitelji, svi mehaničari, inženjeri, svi ljudi u tvornici, vozači, Stefano, Predsjednik Montezemolo."
"Mislim da ćemo biti dobra grupa i da ćemo ja i Felipe sljedeće godine biti snažna momčad. Mislim da je jako dobra vijest za momčad da se oporavlja u Italiji."
Alonso tvrdi da su njegovi odnosu s Massom koji se još ne miri s, kako je nazvao taj događaj, pljačkom i dalje dobri.
"Mislim da je sve dobro. S njim je sve u redu. Imali smo nekoliko borbi na stazi, poput Barcelone 2007. ili Nurburgringa 2007."

Šala naravno, Alonso zna da mu je ovo zadnja šansa i ako opet bude sranja da je gotov, zato se i ne da isprovocirati...
Nije mi jasno kako je Massa dobio muda da tako provocira, nikad ga takvog nisam čuo...
Možda mu je ovo svojevrsno oslobođenje, imao je za kolegu Schumija protiv kojeg nije niti riječ reći, imao je Kimija, protiv kojeg nije morao ništa reći, a sada ima nekoga, za ispucavanje...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
Bilo koji vozac bi tako reagirao. Dobro, svatko na svoj nacin.E sad, covjek kaze sta mu je na dusi, i to je to.Schumy.d je napisao/la:
Naravno, tu pricu su jos malo "nasminkali" brazilski novinari,i eto sta dobijes.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 16 lis 2009, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.

- Ricxpa
- Test vozač
Ista stvar kada je Alonso ''lajao'' protiv McLarena, right?Scuderia je napisao/la:Bilo koji vozac bi tako reagirao. Dobro, netko na svoj nacin.E sad, covjek kaze sta mu je na dusi, i to je to.Schumy.d je napisao/la:
Naravno, tu pricu su jos malo "nasminkali" brazilski novinari,i eto sta dobijes.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
pa ima massa muda, kaj se nisu ono prošle godine on i rubihno rasturili i pjevali popevke u schumijevu čast?luka_kimi je napisao/la: Mene na nikoga![]()
Šala naravno, Alonso zna da mu je ovo zadnja šansa i ako opet bude sranja da je gotov, zato se i ne da isprovocirati...
Nije mi jasno kako je Massa dobio muda da tako provocira, nikad ga takvog nisam čuo...
Možda mu je ovo svojevrsno oslobođenje, imao je za kolegu Schumija protiv kojeg nije niti riječ reći, imao je Kimija, protiv kojeg nije morao ništa reći, a sada ima nekoga, za ispucavanje...Ja se iskreno čudim što je već počelo...
i za to trebaš imat muda......i to pozamašna.......ne?
- HOS
- Navijam za: M Schumachera
A što bi triba skinut gaće i namistit mu se ?sunseeker je napisao/la:nije massi ovo najpametniji potez....čemu narušavati odnose prije nego je suradnja uopće počela.....massa neće imati apsolutno nikakve koristi od toga da zarati sa alonsom........pa ne misli valjda da su ovi otjerali kimija i doveli alonsa da bi se onda u potpunosti okrenuli njemu.....gringo73 je napisao/la:Massa u vedrom tonu dočekuje svog budućeg kolegu; Massa: Alonso knew about race-fixing
baš bedasto od masse
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
xaaxaxaxax bravo za komentarHOS je napisao/la:A što bi triba skinut gaće i namistit mu se ?sunseeker je napisao/la:nije massi ovo najpametniji potez....čemu narušavati odnose prije nego je suradnja uopće počela.....massa neće imati apsolutno nikakve koristi od toga da zarati sa alonsom........pa ne misli valjda da su ovi otjerali kimija i doveli alonsa da bi se onda u potpunosti okrenuli njemu.....gringo73 je napisao/la:Massa u vedrom tonu dočekuje svog budućeg kolegu; Massa: Alonso knew about race-fixing
baš bedasto od masse

stvarno bi ocekujete da ce se Massa povuci pred Alonsom ???

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
pa upravo se o tome radi, nije to trebao napravitiHOS je napisao/la:
A što bi triba skinut gaće i namistit mu se ?
- Nives_esdm
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
- Scuderia
- Moderator