Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
ivanpetka
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Massu

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la ivanpetka »

Scuderia je napisao/la:
ivanpetka je napisao/la:
Ja nebi iskreno stavljao Olića umjesto Manđe jer i nije nešto. Uglavnom samo brlja. Jedino kaj ima u svakoj tekmi je brzina. Zna probit bok, ali poslije toga se nezna nešto dbro snać. Manđukić je s druge strane svestran i baš ga simpatiziram kao igrača
[-X [-X istjerao je Klosea iz prvih 11 u svojoj momcadi. Sada je ozljedjen, ne znam kako ce sada dalje.
???? Nemoj me zezat.. Uh to nisam znao. Dobro možda je napredovao u zadnje vrijeme :D ali sam ga vrlo često viđao da je probio bok i onda nekom glupom reakcijom izgubio loptu
AA! Ljuti umak je ljut!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

ivanpetka je napisao/la: ???? Nemoj me zezat.. Uh to nisam znao. Dobro možda je napredovao u zadnje vrijeme :D ali sam ga vrlo često viđao da je probio bok i onda nekom glupom reakcijom izgubio loptu
Ne zezam. Tu i tamo, napravi koju gresku, no oprostimo mu ( Bayernovi navijaci), jer se ne predaje, daje sve od sebe.

Ipak Bilic odlazi?
KLIK
:(
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la: Ipak Bilic odlazi?
KLIK
:(
Nije baš neki izvor... no vidjet ćemo...SN je imao anketu (5 500 posjetioca portala) i velika večina je za ostanak Slavena Bilića (84%) a i njegove izjave su zadnjih dana išle u smjeru "ako me žele ostati ću" pa...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

olic ima karakteristike igraca ravne mom psu koji je po danu na lancu.. kad ga pustis taj ga trci da je to cudo.. i kad dodje to tebe onda nezna sto bi od veselja..

isti k ko olic.. taj zasprinta 50 metara ko raketa, ako je lopta negdje ispred on je stigne i onda kita, ako uspije pogodit ubac (rijetko) dobro, ako ne mozda izbori kakav korner ili u najgoroj soluciji kao protiv engleza ide "muljat" najbolje svijetske obranbene igrace i naravno ne prodje ni jednom kad ni nema neku foru..

gol moze dat jedino guzicom ako netko napuca u njega :)

al malo oazbiljnije - nije on losh, daleko od toga, u svabiji igra jako dobro, vrlo ga cijene, zbog nekog qrca sigurno, drag mi je postao jako jer se tip zalaze strasno i otrci zaista puno i brzo.. i napravi dosta pomutnje svima u obrani..
jedino sto nam treba jos jedan napadac sa njim tamo da od toga svega nesto i bude..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Almeida, pa ja mislim da strinić nije za lijevog beka u A repki!? :shock:
Pa nije on nešto posebno, čak je i Anthony Šerić puno bolji od njega u Hajduku. A i Čale je bolji od njega za A repku. Perišić je još mlad da bi igrao u našem veznom redu u kojem je jedan Rakitić višak, ali treba računati na njega.

P.S.
Šta je sada s Bosnom?? :lol:
Malo su ih Španjolci spustili na zemlju. Čak mi je i drago da su izgubili jer su se digli nosom visoko u oblake nakon dobrih kvalifikacija, mislili su da ih nitko ne može pobijediti, najavljivali da su doma nezadrživi i slično. Pa neka se malo sad spuste. :biggrin:
ivanpetka
Početnik
Početnik

luka_kimi je napisao/la:
Armanini je napisao/la:olic ima karakteristike igraca ravne mom psu koji je po danu na lancu.. kad ga pustis taj ga trci da je to cudo.. i kad dodje to tebe onda nezna sto bi od veselja..

isti k ko olic.. taj zasprinta 50 metara ko raketa, ako je lopta negdje ispred on je stigne i onda kita, ako uspije pogodit ubac (rijetko) dobro, ako ne mozda izbori kakav korner ili u najgoroj soluciji kao protiv engleza ide "muljat" najbolje svijetske obranbene igrace i naravno ne prodje ni jednom kad ni nema neku foru..

gol moze dat jedino guzicom ako netko napuca u njega :)

al malo oazbiljnije - nije on losh, daleko od toga, u svabiji igra jako dobro, vrlo ga cijene, zbog nekog qrca sigurno, drag mi je postao jako jer se tip zalaze strasno i otrci zaista puno i brzo.. i napravi dosta pomutnje svima u obrani..
jedino sto nam treba jos jedan napadac sa njim tamo da od toga svega nesto i bude..
Dudu?
Ma Dudu je nevjerovatan :D On je stvarno zakon i svaki put kad ga vidim u Kockastom dresu, tak mi je drago da je odlučio doć u Hrvatsku i bit Hrvat :D Živio
AA! Ljuti umak je ljut!!
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Glavna vijest dana: Bilić odlučio ostati na mjestu izbornika reprezentacije!

On je prvi naš trener koji je nakon "neuspjeha" uspio ostati na izborničkoj stolici.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la: P.S.
Šta je sada s Bosnom?? :lol:
Malo su ih Španjolci spustili na zemlju. Čak mi je i drago da su izgubili jer su se digli nosom visoko u oblake nakon dobrih kvalifikacija, mislili su da ih nitko ne može pobijediti, najavljivali da su doma nezadrživi i slično. Pa neka se malo sad spuste. :biggrin:
Šta će bit,to im je realnost :D .Ja sam već napisao post da nemaju šansu da prođu na SP koga god dobiju za protivnika jer ovo je njihov maksimum.

Da napravim jednu usporedbu između Hrvatske i BiH.Čitao sam i slušao izjave "stručnjaka" kako Hrvatska nije zaslužila da prođe kad je u 4 utakmice sa glavnim konkurentima uzela 2 boda,a recimo Bosna je uzela samo 1 bod protiv glavnih suparnika.Znači to nije mjerilo da se kaže da nismo zaslužili proći jer da je bilo fair playa mi bi prošli.
...put u raj nije posut ružama...
ttco
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari + Vettel

Post Postao/la ttco »

Bilić ostaje?
LINK
Nije da je baš najpouzdaniji izvor al eto... nadam se da je tako :D
Al ovo? Ovaj čovjek mi se nikad nije baš sviđao... :?
Here’s To The Crazy Ones ... The ones who see things differently... >YT Link<
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la: Da napravim jednu usporedbu između Hrvatske i BiH.Čitao sam i slušao izjave "stručnjaka" kako Hrvatska nije zaslužila da prođe kad je u 4 utakmice sa glavnim konkurentima uzela 2 boda,a recimo Bosna je uzela samo 1 bod protiv glavnih suparnika.
O čemu ti prićaš? Belgiji su uzeli svih 6 bodova i ta ista Belgija im je tukla Turke te s njima odigrala nerješeno, sa Turcima imaju poraz i nerješeno. Španjolska je u toj skupini bila zemlja za sebe!!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Toon Army je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: Da napravim jednu usporedbu između Hrvatske i BiH.Čitao sam i slušao izjave "stručnjaka" kako Hrvatska nije zaslužila da prođe kad je u 4 utakmice sa glavnim konkurentima uzela 2 boda,a recimo Bosna je uzela samo 1 bod protiv glavnih suparnika.
O čemu ti prićaš? Belgiji su uzeli svih 6 bodova i ta ista Belgija im je tukla Turke te s njima odigrala nerješeno, sa Turcima imaju poraz i nerješeno. Španjolska je u toj skupini bila zemlja za sebe!!!
Pričam o njihova 2 glavna konkurenta Turskoj i Španjolskoj.Belgija im nije konkurent(i mi smo protiv bjelorusa uzeli 6 bodova) a Belgija je pobjedila Tursku kad je već bilo rješeno drugo mjesto
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la: Pričam o njihova 2 glavna konkurenta Turskoj i Španjolskoj.Belgija im nije konkurent(i mi smo protiv bjelorusa uzeli 6 bodova) a Belgija je pobjedila Tursku kad je već bilo rješeno drugo mjesto
Španjolci su u toj skupini prića za sebe osvojili su maksimalan broj bodova i tu je kraj priće o njima...kod izvlačenja koje se radi prema "snazi reprezentacije" BiH je bila tek na četvrtom mjestu tj. iza Turaka i Belgije. Turci i Belgija su prvotno bili i glavni kandidati za 2 mjesto u skupini i tu se je BiH uspješno umješala i jednima i drugima uništila snove --> u toj konkurenciji su uzeli najviše bodova...ako ti želiš i dalje misliti da je Španjolska bilo kome u toj grupi bila konkurencija to je tvoje pravo, ja sam te samo želio upozoriti na "konkurente".
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Da se razumijemo ne osporavam ja Bosnino 2. mjesto,ja sam se samo osvrnuo na te izjave da nismo zaslužili da idemo dalje jer smo samo 2 boda osvojili protiv konkurenata pa sam povukao paralelu sa Bosnom koja je osvojila 1 bod(možda ima još takvih reprezentacija ali mi je Bosna pala na pamet jer znam sve njihove rezultate).Ali kad govorimo o konkurentima onda govorimo o onima koje se bore za prva dva mjesta,tako da ja tu ubrajam Španjolsku.Istina je Španjolci su priča za sebe ali to isto možemo reći da su Englezi u našoj skupini a da je borba za 2.mjesto trebala bit između nas,Ukrajinaca i Bjelorusa,samo je razlika što su Španjolci igrali sve utakmice na pobjedu a Englezi i ne baš,odnosno da su Englezi sve dobili kao španjolci onda bi mi dalje išli
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la:Da se razumijemo ne osporavam ja Bosnino 2. mjesto,ja sam se samo osvrnuo na te izjave da nismo zaslužili da idemo dalje jer smo samo 2 boda osvojili protiv konkurenata pa sam povukao paralelu sa Bosnom koja je osvojila 1 bod(možda ima još takvih reprezentacija ali mi je Bosna pala na pamet jer znam sve njihove rezultate).Ali kad govorimo o konkurentima onda govorimo o onima koje se bore za prva dva mjesta,tako da ja tu ubrajam Španjolsku.Istina je Španjolci su priča za sebe ali to isto možemo reći da su Englezi u našoj skupini a da je borba za 2.mjesto trebala bit između nas,Ukrajinaca i Bjelorusa,samo je razlika što su Španjolci igrali sve utakmice na pobjedu a Englezi i ne baš,odnosno da su Englezi sve dobili kao španjolci onda bi mi dalje išli
Da ne odlazimo previše u o.t.--> o.k. tvoje mišljenje i ma koliko se ja ne slagao s njim poštujem ga. U našoj skupini nije bilo tako izrazitog favorita za prvo mjesto kao u skupini 5 (mislim ali nisam siguran za broj) tj. Engleska nije bolja od nas, Ukrajina je slabija igrački od nas a Bjelorusi nisu blizu te tri reprezentacije i od tih činjenica dolaze "kritike" jesmo ili nismo zaslužili... The End
Scuderia
Moderator
Moderator

Svaka cast Bilicu. Bas mi je drago sto si ostao. :thumbup: Nije lako, to je sigurno. Vidim netko nije najsretniji s tom odlukom, no sumnjam da bi nesto bolje napravio kada bi dosao na mjesto izbornika.

Ima godinu dana fore, da analizira nasu igru, nase nedostatke i da nas odvuce na EP u Ukrajini 2012.godine.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Izvučeni parovi doigravanja za SP

francuska-irska
portugal-bih
rusija-slovenija
grčka-ukrajina

Ovi boldani ćw po meni proći,ali volio bih da irci izbace francuze
ivanpetka
Početnik
Početnik

Ma kaj je tebi?? Pa nemaju portugalci šanse protiv Bosne i Ćire :lol:
AA! Ljuti umak je ljut!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

A gledaj, ako ne bude C. Ronalda, onda mislim da su tu negdje po šansama i BiH i Portugal. Baš Portugal nije briljirao, ali imaju bolju momčad od BiH.
ivanpetka
Početnik
Početnik

Ma znam ja to sve :D Zezam se samo. Na kraju krajeva, pa Bosna je ovdje ona koja je u uzlaznoj putanji :) Mogu oni iznenadit Portugalce ali ipak sumnjam da će se to dogodit
AA! Ljuti umak je ljut!!
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Treba priznat da su Portugalci favoriti,ali vjerujem u svoju ipak voljeniju drzavu :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Pranjić: Još uvijek smo u šoku, treba nam podrška javnosti
KLIK

:D :D

Steta za BiH. Dva puta pogodili gredu, i jednom stativu, i nije usla u gol. :(
Svaka cast golmanu BiH-e. Covjek dobro brani.

Ciro pederu, trebao si prije raditi izmjene, a ne pri kraju, ali dobro, vjerujem jos u prolaz. :)
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 srp 2010, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje posta
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Steta za BiH. Dva puta pogodili gredu, i jednom stativu, i nije usla u gol. :(

Ciro pederu, trebao si prije raditi izmjene, a ne pri kraju, ali dobro, vjerujem jos u prolaz. :)
Što ovaj post radi u temi reprezentativni nogomet :? :)
Imali su svoje šanse no bolje da je završilo ovako zbog mog listića u kladionici :D
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Scuderia je napisao/la:Steta za BiH. Dva puta pogodili gredu, i jednom stativu, i nije usla u gol. :(

Slazem se....
Pjanic je dovoljno dobar da igra u Lyonu i to svaku utakmicu a nije dobar da igra za repku...
Steta sto lopta nije usla...nismo imali srece...
Sto se tice golmana, mislim da je bolji Asmir Begovic (golman Portsmoutha koji je trenutno na posudbi u Ipswichu i tu je standardan)

Nadam se dobrom rezultatu u Zenici
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Mogu samo reći da je Portugal bez Ronalda goli k***c!! :thumbdown:

Po meni samo Pepe odigrao odlično, ostatak loš. Ako ovako budu igrali, onda neka BiH prođe dalje jer barem imaju veću volju za prolazom.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Mogu samo reći da je Portugal bez Ronalda goli k***c!! :thumbdown:

Po meni samo Pepe odigrao odlično, ostatak loš. Ako ovako budu igrali, onda neka BiH prođe dalje jer barem imaju veću volju za prolazom.
Nisu niti s Ronaldom baš briljirali u kvalifikacijama... U potpunosti se slažem s tobom oko igre, sve "nedostatke" na tehničkom planu su momci iz BiH nadoknadili izgaranjem i borbom na terenu, a sa druge strane su stajale "balerine" koje nisu baš voljno ulazile u duele.
Odgovori