zizi je napisao/la:raikkonenica je napisao/la:....sVI SE , DAKLE, SLAŽEMO, DA JE KIMI BIO ODLIČAN U UTRCI.... !! Stvarno je ogromna šteta zbog onog s Webberom.... Mislim da je time utrci oduzet još jedan zanimljiv čimbenik... Ne znam kako vi mislite, ali ja mislim da će Kimi dati sve od sebe da u Abu Dhabiju bude na postolju...To mu je zadnja utrka u Ferrariju, a bori se i za 3.mjesto u poretku konstuktora, kao i s Hamiltonom za 4.mjesto....! Ja mislim da će Kimi biti dodatno motiviran i da možemo očekivati njegovu super izvedbu!!! Moglo bi se dogoditi da Ferrari zažali što ga je tako lako pustio... Ipak je Kimi vozač koji je poslije Mađarske osvojio najviše bodova u prvenstvu s Ferrarijem koji je stao s razvijanjem bolida za ovu sezonu!!Go Kimi!!!
bore se za 5. mjesto
kimi i lewis po 30 poslije mađarske
...Hvala lijepo što si me ispravio!!! Zaboravila sam na Webbera u poretku,jer je sada pobijedio....Prije ove utrke sam gledala Studio F1 i Jergović je rekao da je Kimi tada imao najviše bodova poslije Mađarske, ali to je bilo prije utrke...A Lewis je osvojio 6 bodova u ovoj utrci, pa se izjednačio s Kimijem.... Thanks!!!