Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Re: Jenson Button

Post Postao/la Bibi »

Sve cestitke za osvojeni naslov iako je tu bilo malo" krumpiranja"zadnjih nekoliko utrka,ali je o demantirao ovom utrkom jer je zelio potvrditi naslovi dobro je vozio =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

@sunseeker:
"prijatelju, alonso je 2006. u brazilu završio drugi..........o čemu ti pričaš?

ja znam da je tebi teško prihvatiti činjenicu da je lewis sada i službeno bivši i da mu je sunarodnjak pokazao kako se to radi, ali imati će lewis još svojih prilika, bez brige ;)[/quote]"

Da sunašce, vozio je kao penzić, bez rizika , tako da nemoj mi ti pričati o ziheraškoj vožnji. Vidjeli smo godinu dana kasnije kako se trgao u Brazilu 2007. Ali kako si i rekao biti će još prilika u to sam siguran. Button je ovu utrku odvozio dobro, ali to nije njegova najbolja vožnja.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
raikkonenica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimija Raikkonena

Post Postao/la raikkonenica »

GT-R je napisao/la:Nije mi sljedeće jasno:
Button ako nedobije plaće kolko on zahtijeva, odlazi iz Brawna.
Pa koji glupan, šta mu nije bolje ostat u Brawnu i bit u ovako dobroj momčadi dok još ima ovakav dobar bolid i da osvaja dobre bodove i pobjede, a ne, on bi otišo u neki tim koji bi mu platio više al bi bio slabiji i bio bi kao prošle godine u Hondi-nebi se primjetio u utrci. I ovako i onako ima puno para. Da se mene pita, nebi otišo iz Brawna svejedno da mi neka druga momčad nudi više.

.... E,to je stvar osobnosti čovjeka i čovjek uvijek želi nešto više... Neki su skromniji i zadovoljni onim što imaju, a puno njih ne može odoliti ti zamamnim svotama novaca koje mogu dobiti.... Žalosno je što se u tome svemu gubi važnost utrkivanja i bitan postaje samo biznis... Kad pogledamo situaciju u svim današnjim sportovima, novac je postao previše bitan i gubi se prava bit sporta...To se događa i u F1...Nažalost...Bila bih najsretnija kad bi svima bila bitna samo želja za utrkivanjem i događaji na stazi, a ne samo financijska strana F1....
KImI RAIKKONEN _ THE KING OF SPA !!!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Dani je napisao/la: Da sunašce, vozio je kao penzić, bez rizika , tako da nemoj mi ti pričati o ziheraškoj vožnji. Vidjeli smo godinu dana kasnije kako se trgao u Brazilu 2007. Ali kako si i rekao biti će još prilika u to sam siguran. Button je ovu utrku odvozio dobro, *ali to nije njegova najbolja vožnja.
dete drago, reci mi kako to vozeći kao penzić možeš doći do drugog mjesta u f1 utrci i to u onoj u kojoj osvajaš naslov? reci mi, jer i ja bi tako. kad već pokušavaš povući određene usporedbe, nek bar onda imaju smisla...

i nemoj mi samo poćet flejmat, jer ne zaslužuješ tretman ovih nadobudnih novopridošlica, a povrh svega u avataru ti je senna i tu sam u startu mekši, jer na njega jednostavno nisam imun

*button veli da je
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

raikkonenica je napisao/la:
GT-R je napisao/la:Nije mi sljedeće jasno:
Button ako nedobije plaće kolko on zahtijeva, odlazi iz Brawna.
Pa koji glupan, šta mu nije bolje ostat u Brawnu i bit u ovako dobroj momčadi dok još ima ovakav dobar bolid i da osvaja dobre bodove i pobjede, a ne, on bi otišo u neki tim koji bi mu platio više al bi bio slabiji i bio bi kao prošle godine u Hondi-nebi se primjetio u utrci. I ovako i onako ima puno para. Da se mene pita, nebi otišo iz Brawna svejedno da mi neka druga momčad nudi više.
.... E,to je stvar osobnosti čovjeka i čovjek uvijek želi nešto više... Neki su skromniji i zadovoljni onim što imaju, a puno njih ne može odoliti ti zamamnim svotama novaca koje mogu dobiti.... Žalosno je što se u tome svemu gubi važnost utrkivanja i bitan postaje samo biznis... Kad pogledamo situaciju u svim današnjim sportovima, novac je postao previše bitan i gubi se prava bit sporta...To se događa i u F1...Nažalost...Bila bih najsretnija kad bi svima bila bitna samo želja za utrkivanjem i događaji na stazi, a ne samo financijska strana F1....
Nda
Samo je jedan bolid u koji button može odonijeti broj 1 a to je McM ali...
...ali opet ić na noge hamitomu, pa mislim da button nema tolike hrabrosti, ne toliko zbog hamiltona koliko zbog britanskih medija, pojeli bi ih obojicu, osim toga tamo svi očekuju kimija...
Toyota?
- Pa bio je u Hondi i znamo kako je završilo, tako da sumnjam da će htjeti tamo uze sve milijune.
Ferrari?
- Tam je tolika gužva da vozače potplaćuju da odu :biggrin: (dakle niš od toga, taman bi im falilo da imaju alonsa i prvaka punog ega, ko da nemaju dost briga i ovako)
wiliams ?
- previše nepoznanica i previše oscilirajuća momčad
Renault?
- vrlo mala mougućnost

neka nova momčad?
pa svaka čast lovi ali nijedan prvak si ne bi dozvolio da pređe u neku rooki momčad za koju nije sigurno ni da će imati auto.

nekako se meni čini da će buton i barichelo ostati di jesu u brownu, a najveći gubitnik nakon svega bi mogao biti rozberg i da ostane bez dva sjadala (mcm i bez browna)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

@sunseeker:
Tako što od 4 bolida koja su u klasi iznad ostalih ti posjeduješ jedan. Pumi mora startati zadnji radi promjene mjenjača. Kimi ima taktiku kakvu ima i završava čak iza Šumija. Ti voziš neku svoju utrku i dođeš do 2 mjesta. I da, timski kolega ti čuva dupe. A k tome još nema ni kiše ni ostalih problema. Eto tako se komotno dolazi do drugog mjesta u utrci. Ja nisam vidio nikakve rizike u njegovoj utrci te godine. Idoliziraš previše njegovu vožnju na toj utrci. Znam da je to utrka na kojoj je osvojio svoj zadnji naslov, vjerojatno zato ti je to bila odlična vožnja.
A Button ko Button. Da li je ovo bolja vožnja od one u kojo je prvi puta pobijedio sa Hondom? Čisto sumnjam.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Dani je napisao/la:@sunseeker:
Tako što od 4 bolida koja su u klasi iznad ostalih ti posjeduješ jedan. Pumi mora startati zadnji radi promjene mjenjača. Kimi ima taktiku kakvu ima i završava čak iza Šumija. Ti voziš neku svoju utrku i dođeš do 2 mjesta. I da, timski kolega ti čuva dupe. A k tome još nema ni kiše ni ostalih problema. Eto tako se komotno dolazi do drugog mjesta u utrci. Ja nisam vidio nikakve rizike u njegovoj utrci te godine. Idoliziraš previše njegovu vožnju na toj utrci. Znam da je to utrka na kojoj je osvojio svoj zadnji naslov, vjerojatno zato ti je to bila odlična vožnja.
A Button ko Button. Da li je ovo bolja vožnja od one u kojo je prvi puta pobijedio sa Hondom? Čisto sumnjam.
alonso je brazil 2006. odvezao bez rizika, to si dobro rekao, a sad mi reci zašto je trebao riskirati? bitno je da nije odvezao kukavički, ne?
meni je jasno da tebe isto smeta kako je lewis uzeo naslov, nije baš način kojim bi se okolo hvalisao, ali dobro......mlad je i imati će još prilika da se pokaže

button je ipak pokazao da ima muda (u što sam ozbiljni počeo sumnjati) uzeti stvari u svoje ruke i moram priznati da mi je svojom vožnjom ipak pokazao da zaslužuje titulu koju je prisvojio, čovjek je išao po taj naslov i dobio ga je, nije pogriješio i sad zasluženo uživa u svojoj tituli
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Buttonom nakon utrke.... ;)

slika slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Kakav je to prvak koji nije pobijedio u zadnjih devet trka, i u tih devet samo jednom je bio na postolju?!
Na početku sezone je iskoristio veliku premoć svog bolida i samo zahvaljujući tome je sakupio dovoljno bodova, a nakon Turske je izgledao prosječno.

Po meni nije zaslužio ovaj naslov jer ove godine nije odvezao nijednu pravu šampionsku trku.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Nemoj Walter....pocet ce spominjati 2004. pa opet ovo ode daleko.... Ne vrijedi
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ferrari-BiH je napisao/la:Nemoj Walter....pocet ce spominjati 2004. pa opet ovo ode daleko.... Ne vrijedi
Pa ni 2004. nije uspio pobijediti iako je češće bio na postolju nego ove godine, pa zato ne vidim 2004. kao neki veliki uspijeh.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Walter je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Nemoj Walter....pocet ce spominjati 2004. pa opet ovo ode daleko.... Ne vrijedi
Pa ni 2004. nije uspio pobijediti iako je češće bio na postolju nego ove godine, pa zato ne vidim 2004. kao neki veliki uspijeh.
Mislio sam na MS-a i na njegov bolid, i na njegovu titulu, kako je "dosao do titule zahvaljujuci bolidu"
Butt-kicker
Navijam za: JB

Post Postao/la Butt-kicker »

Daj ti nama Waltere reci tko je zaslužio naslov ove godine ,ako već Button nije !
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Pa nije niko ako ćemo realno.

Nije!
I Hamilton i Raikkonen i Alonso, svi su zaslužili naslove jer su se borili tokom čitave sezone, a ne kao Button koji je drugu polovinu sezone odvezao prosječno bez značajnijih rezultata.
slika
Butt-kicker

Walter je napisao/la:Nije!
I Hamilton i Raikkonen i Alonso, svi su zaslužili naslove jer su se borili tokom čitave sezone, a ne kao Button koji je drugu polovinu sezone odvezao prosječno bez značajnijih rezultata.
Vidiš, Button je bolji vozač od svih koje si nabrojao a da je tijekom karijere vozio to što su oni sad
bi i ti navijao za njega.
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Butt-kicker je nas prosvjetitelj....

A zasto onda Button nije dobio angazman u ekipama u kojima su ovi gore nabrojani vozili???
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Nisam ljubitelj Buttona ali po meni je ove sezone potpuno zaslužio naslov,izvrsno je vozio na početku sezone,istina da je imao dominantan bolid ali svejedno(imao ga je i Rubinho).Pogotovo me je iznenadio vožnjom u ovoj zadnjoj utrci gdje je puno riskirao.Nije klasa Alonsa,Kimia,Lewisa al ne može mu se reći da nije zaslužio naslov
...put u raj nije posut ružama...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Butt-kicker je napisao/la: Vidiš, Button je bolji vozač od svih koje si nabrojao a da je tijekom karijere vozio to što su oni sad
Ma je, kako da ne. Jesi kad cuo Raikkonena da se preko team radia dere kako ne moze obici vozaca koji vozi svoj 1. GP?
slika
Butt-kicker

Scuderia je napisao/la:
Butt-kicker je napisao/la: Vidiš, Button je bolji vozač od svih koje si nabrojao a da je tijekom karijere vozio to što su oni sad
Ma je, kako da ne. Jesi kad cuo Raikkonena da se preko team radia dere kako ne moze obici vozaca koji vozi svoj 1. GP?
ne da ga ne može obići i ne da vozi svoj 1.GP !

..nego da mijenja strane na kočenju
vidiš, Kimi ne bi obišao ni mene da mu mjenjam strane na kočenju ,a nisam nikad ni vidio F1 bolid u živo !

Ferrari-BiH je napisao/la:Butt-kicker je nas prosvjetitelj....

A zasto onda Button nije dobio angazman u ekipama u kojima su ovi gore nabrojani vozili???
zato jer je bio angažiran negdje drugdje ,za neke druge novce.
Greatest shits !
Zagor je napisala :
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Butt-kicker je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Butt-kicker je nas prosvjetitelj....

zato jer je bio angažiran negdje drugdje ,za neke druge novce.
Kako nije? Pa bio je u solidnim timovima od kojih su neki kasnije i bili izvrsni.
Druga stvar sto ga je u Williamsu napenalio Ralf (komedija), a u Benettonu / Renaultu su mu Fisico i Trulli očitali lekcije (dobro, Trulli barem u kvalama kad radi vecinom kvarova nije zavrsavao urke).
Onda se čo'ek zavalio u Hondu (aka BAR aka Brawn) i nikad ne bi bio nigdje da se u tom timu nije pojavio Ross.
Pazi, covjek je tamo da tako kazem izgubio 6 sezona (2004 je najveci uspjeh, Best of the Rest) i nigdje nije isao, niko ga nije vrbovao, nije bilo bas nekih rezultata...
Pogle Alonsa, covjek drma trzistem vozaca kad god se spomene da bi mogao negdje ici, vec se drugu u zadnje tri godine cekalo da se on odluci pa da se i drugi mogu posloziti :)

Za neke druge i drugacije novce, dobro si rekao, da...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Butt-kicker

Kako ne ,trebao je preći iz BARa u Williams pa ga nisu pustili ,samo ti se toga ne sječaš bio si još mali.
Greatest shits !
Zagor je napisala :
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Butt-kicker je napisao/la:Kako ne ,trebao je preći iz BARa u Williams pa ga nisu pustili ,samo ti se toga ne sječaš bio si još mali.
Šaljivdžija. :biggrin:
Nema veze što se svaki ugovor ima načina prekinuti, zar ne?

A ja ovako mali sam mislio da se Button odbio vratiti u Williams radi odlaska BMW-a kao pogonske jedinice tog tima, pa se i čak sa Sir Frankom oko toga ... izljubio :lol:
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

jedva je pobjego iz williamsa zar ne?ito na svojevrsnu posudbu i nije se htio vratiti,kak ga BAR nije puštao?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

schuey je napisao/la:jedva je pobjego iz williamsa zar ne?ito na svojevrsnu posudbu i nije se htio vratiti,kak ga BAR nije puštao?
Button je pod ugovorom sa Williamsom bio do kraja 2005. Dakle bio je na posudbi u svim tim timovima.
2006. se trebao vratiti nazad, ali je tu ispala trakavica oko prelaska, tako da je na kraju BAR otkupio Buttonov ugovor.
Kao razlog se spominjao nekompetentan Williams, a još su te godine izgubili BMW kao dobavljača motora, kojeg je zamijenio Cosworth.
Sir Frank je bio, mogu reći, Buttonov obožavatelj, ali su njihovi odnosi zahladili Jensonovim odbijanjem povratka u Williams.

Honda ga je navodno jako cijenila, a i sezona 2004 je bila u određenom pogledu uspješna posebno u odnosu na Williams, 2005 se forma bolida podizala prema kraju sezone, Honda kao jedno od najzvučnijih imena je dolazila 2006 kao tvornički tim, tako da nije čudo što je Button odbio povratak.

Pošto je Butt-kiss... ovaj kicker očito malo senilan u godinama, zaboravio je na ove sve stvari pa se krivo sjeća da BAR nije puštao Buttona. Zato se mi klinci sjećamo ponešto. :lol:
- Oviedon Ihmisohjus -
Butt-kicker

Ne znam zbog čega se onda Button ispričavao ekipi BARa nakon što je morao ostati ?
..valjda ne zato jer je odbio ići u Williams ?
al nisi ti ovdje jedini sa selektivnom amnezijom ,ako te to tješi
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Odgovori