Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Re: Jenson Button

Post Postao/la schuey »

Butt-kicker je napisao/la:Ne znam zbog čega se onda Button ispričavao ekipi BARa nakon što je morao ostati ?
..valjda ne zato jer je odbio ići u Williams ?
al nisi ti ovdje jedini sa selektivnom amnezijom ,ako te to tješi

po čem se ispričavao? pa i ja se sjećam da je ovakva situacija bila,totalno suprotno od onog što ti pričaš ;)

p.s.daj molim te postaj tu ispriku,to zasigurno postoji na netu ako je ikada objavljeno :P
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Butt-kisser je napisao/la:Ne znam zbog čega se onda Button ispričavao ekipi BARa nakon što je morao ostati ?
..valjda ne zato jer je odbio ići u Williams ?
al nisi ti ovdje jedini sa selektivnom amnezijom ,ako te to tješi
Ne trebaš postati nikakav link kao što je kolega rekao (što se mene tiče), ali daj mi makar jedan logičan razlog zašto bi se Jenson morao ispričavati, pa još BAR-u? Zato jer ga nisu pustili iz tima kako kažeš? PA ON NITI NIJE BIO NJIHOV! Evo, možda radi godina ne vidiš dobro pa velikim slovima :lol:

Ustvari, možda ja zaista ne pamtim dobro, pa se u Williams trebao vratiti neke druge godine a ne 2006?
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Butt-kicker
Navijam za: JB

Post Postao/la Butt-kicker »

Sezonu je prije svega obilježila Button trakavica oko potpisivanja ugovora s Williamsom za sljedeće dvije godine potpisanog iznenada 5. kolovoza 2004. bez ikakvih ranijih konstatacija oko cijelog prelaska u Williams. Jenson je uzdrmao cijelu F1 javnost i imao je dva važeća ugovora koji su ga vezali uz obje momčadi, BAR Hondu i Williams-BMW. Na kraju je ipak Sir Frank Williams popustio, a BAR je isplatio odštetu. 16. listopada u Milanu FIA je odlučila da Jenson u sezoni 2005. ostaje u BAR Hondi i da je jedino BAR-ov ugovor pravovaljan. Sezonu završava kao treći sa 85 bodova.

...nakon što je Williams popustio ispričao se kompletnoj ekipi BARa !

http://bs.wikipedia.org/wiki/Jenson_Button

nemate sreće ,sad je u dobrom bolidu i patićete još dugo :badgrin:
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Butt-kisser je napisao/la:nemate sreće ,sad je u dobrom bolidu i patićete još dugo :badgrin:
Uuuuuu, da samo znaš kako patim. Ovako: #-o
Ispričavam se radi informacija nekih koje sam i krivo zapamtio. Tj nisi odmah rekao da to nije to i da ne pričamo o istom. Ovo sam morao malo googlati, pa evo... (onda nisam toliko pratio F1 jer sam mali :biggrin: )

gdje ima logike da čovjek potpiše novi ugovor a još je pod ugovorom?
I sad ispada da ga nisu pustili? Pa to je kao da ja potpišem za drugu firmu a ovi računaju na mene. Niđe veze.

Možda ja ne razumijem ovaj tekst?
Sezonu je prije svega obilježila Button trakavica oko potpisivanja ugovora s Williamsom za sljedeće dvije godine potpisanog iznenada 5. kolovoza 2004. bez ikakvih ranijih konstatacija oko cijelog prelaska u Williams. Jenson je uzdrmao cijelu F1 javnost i imao je dva važeća ugovora koji su ga vezali uz obje momčadi, BAR Hondu i Williams-BMW. Na kraju je ipak Sir Frank Williams popustio, a BAR je isplatio odštetu. 16. listopada u Milanu FIA je odlučila da Jenson u sezoni 2005. ostaje u BAR Hondi i da je jedino BAR-ov ugovor pravovaljan. Sezonu završava kao treći sa 85 bodova
Potpisao je sa Williamsom a ima ugovor sa BAR-om pa BAR plaća odštetu? Frank popustio? Button se ispričava...? Kasno je, umor, nerazumijevanje... Molim lijepo objasni, onako kao deda unuku :)

Uostalom, što onda nije prešao u Williams nakon 2005 kad mu je istekao ugovor? Slobodan čovjek, bez obaveza, a on ostane u Hondi makar ga ovi nisu htjeli pustiti....
Tu se nastavlja ono što sam pisao...

Ja sam napisao da se kiselio godinama u Hondi bez da ga je itko vrbovao... Pa kad pogledam što smo tu napisali i čega smo se prisjetili, mislim da treba Brawnu izgraditi spomenik jer ga je doveo u ovu poziciju, za svako osvojeno prvenstvo po jedan, pa koliko ih osvojio :lol:
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

ovaj tekst što si postao je kronološki krivo posložen, zato sam jako zbunjen.
jesi to ti piskarao? :)
nastavit ćemo sjutra

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsp ... 746818.stm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsp ... 267520.stm" onclick="window.open(this.href);return false;
- Oviedon Ihmisohjus -
Butt-kicker
Navijam za: JB

Post Postao/la Butt-kicker »

šta ćemo nastavti ? uzmi ginko ! :badgrin:
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Butt-kisser je napisao/la:šta ćemo nastavti ? uzmi ginko ! :badgrin:
Vidim došao si ovamo zaj***vat ljude.
A ja se stvarno ponadao da ćemo o Buttonu.
Optimista šta ćeš.

1. Button je bez znanja BAR-a potpisao ugovor na 2 godine sa Williamsom u 8 mjesecu 2004
2. Tijelo nadležno za ugovore vozača je presudilo da je jedini valjani ugovor onaj sa BAR-om i ostaje u BAR-u
3. Button potpisuje ugovor sa Williamsom za sezonu 2006
4. Krajem sezone 2005 ne poštuje ugovor sa Williamsom već otkupljuje ugovor i ostaje u Hondi

Kako ja to vidim, Button je prvo radio BAR-u iza leđa, što je završilo na sudu, i presuda je bila u korist BAR-a (naravno), a godinu dana kasnije je zeznuo Williams za koji je potpisao. Usput sam naravno našao prilično komentara ljudi koji su bili iznenađeni Buttonovim postupcima u te 2 sezone.

Koliko vidim nije mu to baš na čast...
- Oviedon Ihmisohjus -
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Part, ako ovim tempom nastavis, imat ces vise od pola ljudi pod ignore listom. :biggrin: (sala)
A cini se, da su zapeli pregovori izmedju Brawna i Buttona.

KLIK
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

McLaren 2010: Hamilton - Button??? :) Link
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Pa mislim da bi to bilo jako zanimljivo, ali i da se sad stvari napuhuju do maksimuma. :)
Uglavnom, britanci bi definitivno dosli na svoje hehehe
I onda ne bi mogli zivjeti od njih. :)
- Oviedon Ihmisohjus -
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

2 britanca u britanskoj ekipi =katastrofa
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
indy500
Navijam za: Kubica i Schumacher
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

Butt-kicker je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
Butt-kicker je napisao/la: Vidiš, Button je bolji vozač od svih koje si nabrojao a da je tijekom karijere vozio to što su oni sad
bi i ti navijao za njega.
Ma je, kako da ne. Jesi kad cuo Raikkonena da se preko team radia dere kako ne moze obici vozaca koji vozi svoj 1. GP?
ne da ga ne može obići i ne da vozi svoj 1.GP !

..nego da mijenja strane na kočenju
vidiš, Kimi ne bi obišao ni mene da mu mjenjam strane na kočenju ,a nisam nikad ni vidio F1 bolid u živo !
:lol: :lol:

Možda bi kod registracije na forum trebalo uvesti test inteligencije

schuey-vrijeđanje je zabranjeno,ovo je javna opomena sljedeća uvreda nekome ide upozorenje kako vrijedi za tebe tako i za ostale
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

butt - kicker je napisao:
vidiš, Kimi ne bi obišao ni mene da mu mjenjam strane na kočenju ,a nisam nikad ni vidio F1 bolid u živo !
svasta se na ovom forumu dalo procitati tijekom godina, ali ovo je uz bok izjava da schumi nije ostavio traga u F1, ili da Alonso i nije neki vozac.
majstore, svaka cast. iskrene cestitke. prije nego krenes braniti svoj stav, preporucam ti da pogledas ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=EGUZJVY-sHo
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Heh ista pjesma. Kad se samo sjetim:

kakav potpis staviti???
decori
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la decori »

u ovih 60godina je bilo 30ak prvaka ali od svih mi button nekako najmanje ... hmm, prvak.
To je "samo" jedan naslov ali i hunt, scheckter, mansell, raikkonen su osvojili po jedan ali button mi je nekako najmanje prvak od njih. Kad čujem da se spominje button, to mi je isto nekako kao kad se priča o r. schumacheru, kovallainenu... ili o svim onim vozačima što dođu u f1, ostave neki trag ali nemaju taj respekt, nešto što izaziva divljenje u nama f1 fanovima ( kad gledam od g. villneuvea youtube snimke, obično se naježim, a on nikad nije bio prvak )

nisam čitao prethodne postove, ali vjerujem da ima puno onih koji djele moje mišljenje
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

decori je napisao/la:u ovih 60godina je bilo 30ak prvaka ali od svih mi button nekako najmanje ... hmm, prvak.
To je "samo" jedan naslov ali i hunt, scheckter, mansell, raikkonen su osvojili po jedan ali button mi je nekako najmanje prvak od njih. Kad čujem da se spominje button, to mi je isto nekako kao kad se priča o r. schumacheru, kovallainenu... ili o svim onim vozačima što dođu u f1, ostave neki trag ali nemaju taj respekt, nešto što izaziva divljenje u nama f1 fanovima ( kad gledam od g. villneuvea youtube snimke, obično se naježim, a on nikad nije bio prvak )

nisam čitao prethodne postove, ali vjerujem da ima puno onih koji djele moje mišljenje
To i ja velim, pa čovjek je svoje prve pobjede ostvario ove sezone (ili ima JEDNU pobjedu od prije, kad je samo 5 bolida završilo trku :-)). Gumbek ima 29-30 god, haloo, pa da je nekaj vrijedio završio bi on odavno prije u pobjedničkom bolidu, dok je ove godine BRAWN sve iznenadio – odnosno taj bolid odnosno team je daleko od pobjedničkog u kojem voze pravi šampioni za veliku lovu.

Al ko zna, ak uzme naslov i sljedeće u mclarenu, onda ok, onda mu čestitam i na naslovu ove god, al u takav scenarij se nebi kladio. Pa skoro ga je deda Rubens uzeo. Gumbek je jedan dobar prosječni vozač u F1, jer da nije nebi vozi tih 8-9 sezona kolko vozi
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Button je ostvario svoj cilj. Čovjek ima dosta iskustva, a ove godine je doživio najveće. Sljedće godine će mu biti lakše voziti. Ima naslov, ušao u povijest, skinuo je veliko breme sa svojih leđa. Sljedeće godine ako Brown bude dobar, biće oped veliki faktor u borbi za sam vrh. Bez razlike ako bude još dobrih ili boljih bolida. Mislim da će sljedeće godine pokazati koliko stvarno vrijedi, ako bolidi budu približno jednaki. Ako bude vozio kao u Brazilu, a siguran sam da hoće, onda će naredna sezona biti jako zanimljiva. Samopouzdanje je na njegovoj strani 8)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Samo se bojim da sledece godine Brawn ne bude negdje oko sredine,ili jos gore pri dnu.
slika

Retrovizor
Navijam za: Vise pretjecanja

Post Postao/la Retrovizor »

Felipe Massa je napisao/la:Samo se bojim da sledece godine Brawn ne bude negdje oko sredine,ili jos gore pri dnu.
Da, i sam je Brawn već priznao da za sljedeći bolid neće imati niti toliko vremena, ni kadra, a vjerojatno ni $$.
Ali teško da bi baš instantno pali na dno kao ekipa ― ipak je na čelu ekipe lukavi stari lisac koji ima valjda rukave pune aduta. :biggrin:
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

Retrovizor je napisao/la:Da, i sam je Brawn već priznao da za sljedeći bolid neće imati niti toliko vremena, ni kadra, a vjerojatno ni $$.
Ali teško da bi baš instantno pali na dno kao ekipa ― ipak je na čelu ekipe lukavi stari lisac koji ima valjda rukave pune aduta. :biggrin:
hmm, ja sam pročitao nešta sasvim drugačije.
Ross Brawn je uvjeren da će njegova momčad biti uspješna i sljedeće sezone te je izrazio svoj optimizam za novi bolid koji je u pripremnoj fazi. --> "Napredujemo s novim bolidom. Motor je instaliran kako treba od samog početka i to je veliki korak unaprijed. Prilično sam uvjeren da sljedeće godine možemo biti konkurentni. No nitko ne zna hoćemo li pobjeđivati na utrkama. Ipak, ja mislim da ćemo biti prilično respektabilni."
evo i link --> http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sve u svemu bice zanimljivo
slika

Retrovizor
Navijam za: Vise pretjecanja

Post Postao/la Retrovizor »

OK, ali opet ― to je dosta oprezna izjava. Vjerojatno u sebi itekako sluti da mu je ovo možda bila luda jednokratna prilika biti toliko dominantan, ali da će ga već sljedeće godine stisnuti ova "stara garda" koja je ove godine malo iza. Nemojmo zaboraviti da je u međuvremenu otpustio i veliku količinu kadra, koju je teško baš preko noći nadoknaditi. Vidjet ćemo.
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

Retrovizor je napisao/la:OK, ali opet ― to je dosta oprezna izjava. Vjerojatno u sebi itekako sluti da mu je ovo možda bila luda jednokratna prilika biti toliko dominantan, ali da će ga već sljedeće godine stisnuti ova "stara garda" koja je ove godine malo iza. Nemojmo zaboraviti da je u međuvremenu otpustio i veliku količinu kadra, koju je teško baš preko noći nadoknaditi. Vidjet ćemo.
istina, slažem se.
ross brawn je u biti uvjek oprezan, i na razbacuje sa svakakvim izjavama ko recimo domenicalli.
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Buttonom nakon utrke u Abu Dhabiu....... ;)

slika slika
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

eto o dečku se tu malo piše a čovjek se želi borit sa hamiltonom, ha ha, pa pojest će ga hami, zamrljat će ti naslov koji si osvojio, al bumo vidli rekli su slepi

http://www.guardian.co.uk/sport/2009/no ... n-contract" onclick="window.open(this.href);return false;
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Odgovori