Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la darky »

mislim da nije problem u MCM da hamilton štopa dolazak kimija, ali...
ako kimiju daju mastan ugovor kakav on traži, e onda je problem sa hamiltonom koji će kao prvak tražiti jednako
a tu možda dolazi do problema
nije u pitanju karakter, već lova za dva prvaka
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ako Kimi odbije McLaren radi par milja više, onda je lud. Nadam se da neće ponoviti grašku kao i Hill odlaskom iz Williamsa u Arrows.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la:Ako Kimi odbije McLaren radi par milja više, onda je lud. Nadam se da neće ponoviti grašku kao i Hill odlaskom iz Williamsa u Arrows.
AKO odbije ili prihvati bilo koju momčad zbog love a ne "viših i čistih" razloga onda je lud!!!
P.S Viših i čistih čitaj kompetitivnog bolida...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Retrovizor
Navijam za: Vise pretjecanja

Post Postao/la Retrovizor »

Dani je napisao/la:Ako Kimi odbije McLaren radi par milja više, onda je lud.
Apsolutno. Osobito s obzirom na vreće dolara koje je već fakturirao Ferrariju, s kojima može raskošno živjeti još sljedećih 600 godina.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Retrovizor je napisao/la:
Dani je napisao/la:Ako Kimi odbije McLaren radi par milja više, onda je lud.
Apsolutno. Osobito s obzirom na vreće dolara koje je već fakturirao Ferrariju, s kojima može raskošno živjeti još sljedećih 600 godina.
Ma prihvatice samo ceka pravi trenutak da to objavi.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

Ma kakav Heidfield, kud njega. Ako vec nece Kimi, a treba biti njemacki vozac radje Sutila.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Još malo pa ćemo (pod ovim "ćemo", mislim na cijelu F1) uhvatit NASA-u!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2_MFfvsH ... re=channel[/youtube]
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

darky je napisao/la:mislim da nije problem u MCM da hamilton štopa dolazak kimija, ali...
ako kimiju daju mastan ugovor kakav on traži, e onda je problem sa hamiltonom koji će kao prvak tražiti jednako
a tu možda dolazi do problema
nije u pitanju karakter, već lova za dva prvaka
Haug: “Kimi is an option,” Haug said, “but there are lots of options around. One thing is for sure, though – guys who are out for money are not the right ones for us, whoever it may be. I won’t name anyone, but we want to have full commitment from someone who is success-oriented and not someone who is saying, ‘I am a big name, pay me a lot of money and I will drive for you’. The team has to be convinced that a driver is hungry, motivated, focused and that his first thought is not to get more money. We have shown our level of competitiveness – Lewis has scored race wins and podiums and beaten the guys that have been going for the title this year. It shows that we are going in the right direction; we have stabilised this year and we have a seat to offer in a race-winning car – there are probably three, four or five teams, maximum, that can offer that.”
Drugim riječima, neće McLaren biti ničija krava muzara. [-X
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Znači ništa od Kimija po ovim riječima.

slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Mudro zbori Haug i u pravu je. Zašto plaćati Kimija ogromnu lovu, kad Lewis ili recimo Vettel će isti posao odradit za duplo manje novca.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
curumo
Navijam za: Alonso

Post Postao/la curumo »

One and only je napisao/la:Mudro zbori Haug i u pravu je. Zašto plaćati Kimija ogromnu lovu, kad Lewis ili recimo Vettel će isti posao odradit za duplo manje novca.
i duplo su bolji vozači
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Što ste se prepali bit će Hamiltonu dobro, mora i on pokazati koliko vridi koristit če i njemu i njegovom tati nisu oni vlasnici McM bio je tamo Kimi prije njh.
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Ako cemo realno, jedini vozac koji je pricao o parama i gde su pare glavni razlog nepotpisivanja ugovora je Button. Ok jeste on pristao na smanjenje zarade za ovu sezonu, i sad posto je osvojio WDC trazio i zasluzio povecanje, tako da nisam siguran da je ovo upuceno Kimiju.

Raikkonen je u svakoj izjavi posle otpustanja iz Ferrarija naglasavao da mu je na prvom mestu da vozi bolid sa kojim moze da se bori za pobede i titulu, nigde nije pominjao pare, e sad naravno postoji mogucnost da je lagao...

BTW, Haug i Kimi su odlicni prijatelji , tako da mora da je nesto bas nenormalno zahtevao da bi mu se Haug ovako javno obratio... sa recima budi realan i potpisi sta ti nudimo.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Kad Toyota nije pristala na Kimijeve uvjete ,e onda znajte koliko je sati.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

kimi je izjavio da želi dobar bolid i zadovoljavajući ugovor,negdje ima baš takva izjava,al ne da mi se tražit.uglavnom,i iz Haugove izjave se jasno vidi da je mislio na kimija...jer ga je spomeno na početku.uglavnom,ako ne bude nigdje vozio sljedeće godine,sam je kriv...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

mmilo42 je napisao/la:Što ste se prepali bit će Hamiltonu dobro, mora i on pokazati koliko vridi koristit če i njemu i njegovom tati nisu oni vlasnici McM bio je tamo Kimi prije njh.
Poakazao je on protiv Alonsa koliko vrijedi. Meni je to dosta, a vjerujem i za dosta drugih navijača.

slika
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Dani je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Što ste se prepali bit će Hamiltonu dobro, mora i on pokazati koliko vridi koristit če i njemu i njegovom tati nisu oni vlasnici McM bio je tamo Kimi prije njh.
Poakazao je on protiv Alonsa koliko vrijedi. Meni je to dosta, a vjerujem i za dosta drugih navijača.
I protiv Alonsa i protiv Hamiltona može ih sram biti kako su izgubili titulu. :biggrin:
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

hm, rooki nije osvojio prvenstvo ?
di je tu sramota?
pa od hamiltona se očekivao di koji bod na početku sezone i da bude bolji nego recimo kovalinen danas.
Iznenađenje i sramota je da alonso nije osvojio naslov, jer je:
- bio dvostruki prvak
- imao najbolji auto

zar je hamilton kriv za njegove izlete van staze i gluposti koje je radio iz ljubomore?
da se alonso koncetrirao samo na utrke, vjerujem da bi i danas bio u McMu i da bio prvak 4 puta do sada, a hamilton bio bio poput mase (tako blizu, a tako daleko)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Evo isječka jednog interviewa sa Whitmarshom. Kaže čovjek da već sad imaju bolid spreman za sljedeću sezonu. I ono što je najbitnije,
taj je bolid, kako kaže Whitmarsh, već sad brži od sadašnje MP4-24-ke...
Whitmarsh kaže:
“The confidence for next year is good,” he concluded. “Despite a good turnaround in the season, we weren’t realistically competing for this year’s championship. Therefore we’ve put a tremendous amount of effort into next year’s car. I know that it is already a quicker car inherently than the car that we have this year, and good progress is being made day by day as we develop that car.

“We’ve been working hard and we have got a strong team, so I’ve got every confidence, that not only will we come out of the box with a competitive car from the very beginning of the year, but that we will be a very tough competitor over the course of the year too. No one here is complacent or thinks it’s going to be easy to go out there and win races, but I really do think that we’ll be very competitive from the get go.”
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ja sam pročitao negdje na netu da je aerodinamika novog bolida izrazito agresivna. kiloko će to biti dobro tek treba vidjeti, ali sve me polako podsjeća na 2005. nadam se samo da se ne će jednako kvariti.

slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Kovalainen proziva McLaren i kaže da favoriziraju Hamiltona... LINK
To samo potvrđuje njegov izlazak iz momčadi, a pošto je ovo zadnja trka koristi svaku priliku da opravda svoju vožnju.
slika
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

Arai je napisao/la:Kovalainen proziva McLaren i kaže da favoriziraju Hamiltona... LINK
To samo potvrđuje njegov izlazak iz momčadi, a pošto je ovo zadnja trka koristi svaku priliku da opravda svoju vožnju.
Pa normalno da nece tebe favorizirati, dovoljno si bodova spicka svojom nesposobnoscu. Od svih mogucih finaca mi bas uzmemo onog koji nezna voziti :(
prekro

Post Postao/la prekro »

Arai je napisao/la:Kovalainen proziva McLaren i kaže da favoriziraju Hamiltona... LINK
joj heiki kako ga kenjaš...pa naravno da favoriziraju (puno) boljeg vozača i svjetskog prvaka...a na tebi je da bar na jednoj utrci pokažeš da si bolji (ili tu negdi) pa onda možeš počet razmišljat o jednakom tretmanu!

da je faca, trebao se pobuniti prvi put kad mu je nepravda učinjena, a ne sad kad bu dobil nogu u dupe...
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Još jedan pole position. Sve je to divno i krasno ali mi se razlika između Vettela i Hamiltona čini nadrealna. Kakav bi to Hamilton
uber krug trebao odvoziti da napravi tu razliku, ili koliko bi to McLaren trebao imati brži bolid? S ovim navedenim razlozima praktički
je nemoguće ostvariti razliku od 6 i pol desetinki. Trebali bi se zapravo pitati koliko je Hamilton lakši od najbliže konkurencije...
...možda kojih 15 kg? Neznam i nije mi jasno!
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

A možda nova staza pa nemaju toliko podataka, pa tko odvozi, odvozi.

slika
Odgovori