Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
GT-R
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumacher i Massa

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la GT-R »

Šteta Kimi nije uspio ući u Q3. Sada je definitivno da je Ferrari izgubio 3. mjesto u konstruktorskom poretku.
Nadam se čudu sutra. Hamilton u ogradi, Kimi u bodovima.
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Na kraju 12 mjesto u njegovoj zadnjoj utrci u Ferrariju,a mozda i u F1.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Lorenzo cro »

Šteta, možda bi bilo i bolje da je bolje startao :(
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Lorenzo cro je napisao/la:Šteta, možda bi bilo i bolje da je bolje startao :(
Mozda su mu trebali uplatiti jos par milja otpremnine na racun pa da osvoji koji bod za Ferrari ;)
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

Post Postao/la Lorenzo cro »

Ricxpa je napisao/la:
Mozda su mu trebali uplatiti jos par milja otpremnine na racun pa da osvoji koji bod za Ferrari ;)
I to što kažeš :D
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

luka_kimi je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:
Čemu ovo? :shock:
???

Od kada je na ovom forumu zabranjeno napisati misljenje, pogotovo kada se ono odnosi na neciju preplacenost. Ili se sveti Kimi Raikkonen ne smije spomenuti u negativnom kontekstu? Prije nego sto mi krenes odgovarati i opravdavati njegovu preplacenost, znaj da je to in my humble opinion.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ne, nisam ništa rekao, slobodno izrazi svoje mišljenje, nego ono, iz ničega, ti se našo provocirat...

Ma nema veze, kako si rekao, tvoje mišljenje. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Ricxpa je napisao/la:
a možda uložit u razvoj bolida ;) pogledaj šta je ove sezone radio s tim jadnim bolidom
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Kenny je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:
a možda uložit u razvoj bolida ;) pogledaj šta je ove sezone radio s tim jadnim bolidom
Vjerojatno isto sto bi i ''jeftini'' Massa radio, samo eto, dobro je da se pita financijski i strucni stozer Ferrarija a ne vas.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Ricxpa je napisao/la: Vjerojatno isto sto bi i ''jeftini'' Massa radio, samo eto, dobro je da se pita financijski i strucni stozer Ferrarija a ne vas.
Baš nisam u to siguran, jer je Kimi počeo da olično vozit od Mađarske, a mi neznamo jel je Ferrari prije te trke radio više na Massi ili nije, a meni se čini da je, jer je Kimi postao drugi vozač od Mađarske.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Svaka ćast Kimi dao si maximum za Santader cappuccino ekipu sad kad ti odeš nadam se u McM neka tvoja zamjena (rezerva) proba više. :biggrin:
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Kenny je napisao/la: jer je Kimi postao drugi vozač od Mađarske.
A Badoer prvi? :roll:
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ricxpa je napisao/la:
Mislio je na "drugi", kao da se on u potpunosti promjenio.Nema to veze sa Badoerom.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

luka_kimi je napisao/la:
Ricxpa je napisao/la:
Mislio je na "drugi", kao da se on u potpunosti promjenio.Nema to veze sa Badoerom.
Upravo to.
Bio si brži od mene :biggrin: .
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Ricxpa »

Isprika, u krivom kontekstu sam procitao post.
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

mmilo42 je napisao/la:Svaka ćast Kimi dao si maximum za Santader cappuccino ekipu sad kad ti odeš nadam se u McM neka tvoja zamjena (rezerva) proba više. :biggrin:

:roll:
misliš na mclaren? buduči da je santander ove godine bio sponzor samo njima, tako da pretpostavljam da su oni kapučino ekipa. (pravim mcm fanovima isprika)
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Pozdrav Kimi...

Hvala ti za sve lijepe trenutke koje si pruzio u mojoj omiljenoj momcadi.Sve najbolje ti zelim u buducnosti!!!

FORZA KIMI!!!
FORZA FERRARI!!!
GT-R
Početnik
Početnik

Post Postao/la GT-R »

Zadnji put u Ferrariju, zadnji put u crvenom kombinezonu.
Stvarno mi je žao što odlazi :(
Baš mi je nekak bilo drago ono kad je Vettel izašo iz bolida i počeo skakat od sreće ( na kraju utrke kad su parkirali bolide) ono prođe Kimi i nak u prolazu mu čestita..
slika
Raikkonengirl
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi Raikkonena

Post Postao/la Raikkonengirl »

Kimi bio si odlican.......dao si najbolje od sebe....... samo se nadam da ces ostati u formuli 1=)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

I tako ode i Kimi iz Ferrarija. Hvala za doprinos u momčadskim naslovima, a želim mu da ostane u formuli i neka ima puno sreće u novom timu (koji god on odabere).
raikkonenica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimija Raikkonena

Post Postao/la raikkonenica »

Evo što kažwe Domenicali za Kimija : ''Domenicali je odao priznanje Kimiju Raikkonenu koji je u Abu Dhabiju vozio posljednju utrku za Ferrari.

"Ovo je bila Kimijeva posljednja utrka i još jednom možemo reći da je dao sve od sebe. Razočarani smo što mu ove godine nismo ponudili konkurentan bolid. Želim mu zahvaliti jer se nikad nije žalio nego je se, sasvim suprotno, borio jače kada je situacija bila najteža."

....I u ovih par rečenica može se objasniti cijela Kimijeva povijest ove sezone....Ovim su sažeta sva raspravljanja na forumu što se tiče Kimija za ovu sezonu....

Kimi,svaka ti čast! Činiš ono što može samo pravi čovjek i vozač... Za mene si bio veličanstven ove 3 godine u Ferrariiju... Ukrotio si propetog konjića i osvojio naslov prvaka i pokazao da si vozač extra klase.... Nadam će da će Ferrariju biti žao što su te pustili... Jedino što želim bi bilo to da ostaneš u F1 i da se boriš u ekipi za koju si vozio 5 godina - legendarnom McLaren Mercedesu....
GT-R je napisao/la:Zadnji put u Ferrariju, zadnji put u crvenom kombinezonu.
Stvarno mi je žao što odlazi :(
Baš mi je nekak bilo drago ono kad je Vettel izašo iz bolida i počeo skakat od sreće ( na kraju utrke kad su parkirali bolide) ono prođe Kimi i nak u prolazu mu čestita..
....I meni također....! Drago mi je gledati Massinog navijača koji kaže da mu je žao što Kimi odlazi, jer su Massini navijači uglavnom protivni prema Raikkonenu....!!! Svaka čast!...Još jedna knjiga je zatvorena, a budući da si navijač Masse, baš me zanima hoće li ti se Alonso više svidjeti kao Massin timski kolega....?!!! :roll:

I,da...Sad više nitko ne može reći da je Kimi ''uspavan'' kad mu se ne da voziti.... Čula sam da su komentatori HRT-a rekli da je Kimi 3.vozač po boroju odvoženih krugova na slobodnim treninzima...... meni to ne djeluje uspavano i nezainteresirano....zar ne???
KImI RAIKKONEN _ THE KING OF SPA !!!
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

http://uk.eurosport.yahoo.com/01112009/ ... -haug.html" onclick="window.open(this.href);return false;

uz ovu prelijepu vijest jos nam potvrdite da nam Hamilton i Kimi voze sledece godine pa da lupamo Ferrari opet po usima :P
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Buba je napisao/la:http://uk.eurosport.yahoo.com/01112009/ ... -haug.html

uz ovu prelijepu vijest jos nam potvrdite da nam Hamilton i Kimi voze sledece godine pa da lupamo Ferrari opet po usima :P
Jedva cekam
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
GT-R
Početnik
Početnik

Post Postao/la GT-R »

raikkonenica je napisao/la: ....I meni također....! Drago mi je gledati Massinog navijača koji kaže da mu je žao što Kimi odlazi, jer su Massini navijači uglavnom protivni prema Raikkonenu....!!! Svaka čast!...Još jedna knjiga je zatvorena, a budući da si navijač Masse, baš me zanima hoće li ti se Alonso više svidjeti kao Massin timski kolega....?!!! :roll:
Bit ću iskren. Kimi mi se nije sviđao dok je vozio u McLarenu u vrijeme Schumija, Montoye..
Čak ni nakon što je došao u Ferrari i osvojio naslov..
Onda polako mi se počeo sviđati i počeo sam i za njega navijati da ostvari što bolji plasman.
Iz utrke u utrku mi je postao sve draži vozač i eto navijam i za njega.
Moram čak priznati da mi se i Fisichella pomalo sviđa. Neznam dali je to zato što vozi Massin bolid pa me posjeća na njega, ili zbog kacige (neznam dali je Massina, ali ako nije jako je slična).
Mislim da ću prihvatiti Alonsa kao i Kimija, samo s vremenom.

Nadam se da će Kimi ostati u Formuli, i to u McLarenu jer neželi ni u koji drugi tim.
Šteta što sada odlazi kada se vratio u formu. Mislim da je to još jedan razlog McM-u zašto da ga prime za vozača.
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Nešto gledam, i vidi stvarno, iznenadim se kad skužim, da je tema Kimi Raikkonen...

Molim vas, kada će McLaren objavit postavu za iduću sezonu, dal je Kimi unutra?
slika
Odgovori