Pa teorijski sve je moguće, ko je mogao zamisliti da će Ferrari i McLaren na početku sezone biti tako katastrofalni, koje je mogao znati da će prve bodove Ferrari osvojiti tek u četvrtoj utrci sezone u Bahreinu. Sve je moguće, i BMW je prošle godine prvi krenuo u razvoj ovogodišnjeg bolida pa se nije nešto proslavio. Znam reći ćeš Ferrari nije BMW ali u poslednje vrijeme sve je više taliana na najodgovornijim mjestima u Ferrariju, meni se lično to ne sviđa, zamo svi kako je Ferrari izgledao kad su glavnu riječ vodili talijani, koliki je dug bio post bez naslova, i strah me je da se to ne ponovi pa da opet čekamo cirka dvadeset godina na naslov.GT-R je napisao/la:To je gotovo nemoguće.F2004_the_best_ever je napisao/la:Mnogi smatraju da je motor Renoa najekonomičniji, ali ako se gledaju sve karakteristike motora Mercedes je sigurno ove godine bio najbolji motor u F1.Butt-kicker je napisao/la:Mercedesov motor troši bitno manje goriva što ove godine i nije bilo presudno kao 2010.
A što se tiče sledeće sezone ništa se još ne zna, evo ja kao navijač Ferrarija ne znam šta da očekujem, jest da je Ferrari krenuo prvi da razvija bolid za 2010 ali ko zna možda sledeće godine budu poslednji na gridu
.
Sad si zamisli ovako:
Ekipa koja je prva krenula sa razvijanjem novog bolida, ekipa koja ima najveće iskustvo u Formuli 1, i sad ti kažeš da postoji mogućnost da budu gori od novo-starog Lotusa, neke druge nove momčadi.. ?
Na kraju mogu samo reći, sledeća sezona je pred nama, pa vidjet ćemo, ja se nadam da će Ferrari biti najbrža momčad na gridu.