Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Re: Kimi Raikkonen
Kimi kaže da nema kompromisa glede ugovora za iduću godinu, a Whitmarsh da će objaviti postavu kroz idućih nekoliko tjedana
link
link
- fankiđoe
- Početnik
Ross Brawn je izjavio da Kimijev menadžment traži lovu kao da nije dobio nikakvu kompenzaciju od Ferrarija.
Finski mediji tvrde da Raikkonenov menadžment proučava ponudu McLarena, najviše zbog klauzula koje bi mu dopustile utrkivanje u rallyju.
link
Finski mediji tvrde da Raikkonenov menadžment proučava ponudu McLarena, najviše zbog klauzula koje bi mu dopustile utrkivanje u rallyju.
link
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
ak kimi završi u McM-u di ce onda playboy Nico? Brown?
Svaka cast kimiju, dao je sve od sebe u nekonkurentnom bolidu, izvukao je maksimum, sakupio najvise bodova u drugom dijelu sezone što dokazuje da u njemu jos uvijek ima dinamita. Htio bih da sljedece sezone vozi u McM prvenstveno zbog jos vece zanimljivosti utrka, jer kad ima u rukama pravi bolid uvijek bude zanimljivo, a i kombinacija Kimi-Hamilton bila bi interesantna jer pokazalo se da se Hami ne snalazi najbolje kad pokraj sebe ima vozača koji je jednako brz kao on. A kimi flegma kakva je, nebi baš obraćao pozornost na potencijalno kukanje hamija.
Jedva čekam novu sezonu, vec odbrojavam dane do 1.utrke.... još kad bi došla vijest Šumi ponovo na stazi....
Svaka cast kimiju, dao je sve od sebe u nekonkurentnom bolidu, izvukao je maksimum, sakupio najvise bodova u drugom dijelu sezone što dokazuje da u njemu jos uvijek ima dinamita. Htio bih da sljedece sezone vozi u McM prvenstveno zbog jos vece zanimljivosti utrka, jer kad ima u rukama pravi bolid uvijek bude zanimljivo, a i kombinacija Kimi-Hamilton bila bi interesantna jer pokazalo se da se Hami ne snalazi najbolje kad pokraj sebe ima vozača koji je jednako brz kao on. A kimi flegma kakva je, nebi baš obraćao pozornost na potencijalno kukanje hamija.
Jedva čekam novu sezonu, vec odbrojavam dane do 1.utrke.... još kad bi došla vijest Šumi ponovo na stazi....

Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pobrkao si lončiće. Bilo je obratno. :idea:ja jesam da Kimi dođe u McM, ali ako će biti u potpunosti posvećen f1 a ne da razmišlja o reliju itd.Igor18 je napisao/la:ak kimi završi u McM-u di ce onda playboy Nico? Brown?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
moram reci ko Kimijev navijac da se slazem sa Danijem, makar mislim da bi bilo zanimljivo da su Hamy i Kimy tim... kaj da velim... daj Boze!!!Dani je napisao/la:Pobrkao si lončiće. Bilo je obratno. :idea:ja jesam da Kimi dođe u McM, ali ako će biti u potpunosti posvećen f1 a ne da razmišlja o reliju itd.Igor18 je napisao/la:ak kimi završi u McM-u di ce onda playboy Nico? Brown?

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
opa.
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 5458.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
ajmo sad potpis na ugovor
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 5458.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
ajmo sad potpis na ugovor
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
E pa ova izjava je po meni ključna: "And the best driver to be at Lewis' side in this team; they would push each other on."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
da je 2007. Kimi ostao u Mclarenu i bilo Kimi vs Hamilton nemam sumnje da bi ga Kimi otresao kao slinu,svi znamo sta Kimi je radio u Mclarenu....sada ako se vrati Hamilton vec ima 3 godine iskustva,i puno puno je bolji vozac nego ikada prije i ekstremno motivisan,moram reci da je pravi upitnik ko ce koga otresti tu
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
djuuuuuuuuud....... necu podcjenivat nikog vozaca, Alonso je dobar, mrdu najboljima ( Kimijem Vettelom Hamiltonom ) al HAmilton je sam vrag....Buba je napisao/la:da je 2007. Kimi ostao u Mclarenu i bilo Kimi vs Hamilton nemam sumnje da bi ga Kimi otresao kao slinu,svi znamo sta Kimi je radio u Mclarenu....sada ako se vrati Hamilton vec ima 3 godine iskustva,i puno puno je bolji vozac nego ikada prije i ekstremno motivisan,moram reci da je pravi upitnik ko ce koga otresti tu

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
al njih će dvojica pomest konkurenciju, a u zadnjim tekmama odlučivat o naslovu vozača, dok će momčadski naslov već bit duboko u džepu.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Zbog cega u svakom tvom postu mora biti kako je Kimi najbolji,kako ce odrati sve,kako mu niko ne moze nista.Budi malo realan ,molim te.pinkdpanter je napisao/la:al njih će dvojica pomest konkurenciju, a u zadnjim tekmama odlučivat o naslovu vozača, dok će momčadski naslov već bit duboko u džepu.
Ako ti je muka sto su Kimija otjerali iz Ferrarija slobodno reci.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
zato sto kimi i jest najbolji ....... ne moze se bit realniji od togaFelipe Massa je napisao/la:Zbog cega u svakom tvom postu mora biti kako je Kimi najbolji,kako ce odrati sve,kako mu niko ne moze nista.Budi malo realan ,molim te.pinkdpanter je napisao/la:al njih će dvojica pomest konkurenciju, a u zadnjim tekmama odlučivat o naslovu vozača, dok će momčadski naslov već bit duboko u džepu.

-
- Svjetski prvak
aha,mozes mislitikimi&pablo.u.bmw je napisao/la:zato sto kimi i jest najbolji ....... ne moze se bit realniji od togaFelipe Massa je napisao/la:Zbog cega u svakom tvom postu mora biti kako je Kimi najbolji,kako ce odrati sve,kako mu niko ne moze nista.Budi malo realan ,molim te.pinkdpanter je napisao/la:al njih će dvojica pomest konkurenciju, a u zadnjim tekmama odlučivat o naslovu vozača, dok će momčadski naslov već bit duboko u džepu.

- pinkdpanter
- Rezervni vozač
Felipe Massa je napisao/la:Zbog cega u svakom tvom postu mora biti kako je Kimi najbolji,kako ce odrati sve,kako mu niko ne moze nista.Budi malo realan ,molim te.pinkdpanter je napisao/la:al njih će dvojica pomest konkurenciju, a u zadnjim tekmama odlučivat o naslovu vozača, dok će momčadski naslov već bit duboko u džepu.
Ne "baby" je najbolji, hahah

muka mi je od masinih navijaća, osim ako nisu brazilici to kužim, a muka mi je i onoh čiji je tatica svaku utrku sa njima i više mu puta vidim facu nego od njegovog sina juniora
kimi je car, tu nemamo kaj pričat, mogu ženske reć da je ružan, mogu neki reće da je alonso bolji, al dečko je C A R,
-
- Svjetski prvak
Ja sam negdje napisao da je Massa najbolji???pinkdpanter je napisao/la:Felipe Massa je napisao/la:Zbog cega u svakom tvom postu mora biti kako je Kimi najbolji,kako ce odrati sve,kako mu niko ne moze nista.Budi malo realan ,molim te.pinkdpanter je napisao/la:al njih će dvojica pomest konkurenciju, a u zadnjim tekmama odlučivat o naslovu vozača, dok će momčadski naslov već bit duboko u džepu.
Ne "baby" je najbolji, hahah![]()
![]()
![]()
![]()
muka mi je od masinih navijaća, osim ako nisu brazilici to kužim, a muka mi je i onoh čiji je tatica svaku utrku sa njima i više mu puta vidim facu nego od njegovog sina juniora
kimi je car, tu nemamo kaj pričat, mogu ženske reć da je ružan, mogu neki reće da je alonso bolji, al dečko je C A R,
Jel zabranjeno navijati za Massu???
Pa ni ti nisi finac pa navijas za Raikkonena zato molim te suti...

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
oh boze, kojih rasprava..
pa sto smeta ako on potencira kimijevu nadmoc? pa to i jest cilj navijanja za vozaca..
nekakva realna istina je da je kimi bolji vozac od masse, massin navijac se nece uvijek slozit sa time i to je to..
ako nemate nesto novo za dodat u temi, onda preskocite..
pa sto smeta ako on potencira kimijevu nadmoc? pa to i jest cilj navijanja za vozaca..
nekakva realna istina je da je kimi bolji vozac od masse, massin navijac se nece uvijek slozit sa time i to je to..
ako nemate nesto novo za dodat u temi, onda preskocite..
- fankiđoe
- Početnik
Navodno ipak postoji fora s ferrarijevom otpemninom. Odnosno Kimi će dobiti veću otpremninu ukoliko ne bude vozio dogodine.
Tu se spominju i mnogo manji iznosi od često spominjanih 45 mil. $
link
link
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
znači ti misliš da on još uvjek nije diobi nikakvu paru. ha hafankiđoe je napisao/la:Navodno ipak postoji fora s ferrarijevom otpemninom. Odnosno Kimi će dobiti veću otpremninu ukoliko ne bude vozio dogodine.
link

- fankiđoe
- Početnik
pinkdpanter je napisao/la:znači ti misliš da on još uvjek nije diobi nikakvu paru. ha hafankiđoe je napisao/la:Navodno ipak postoji fora s ferrarijevom otpemninom. Odnosno Kimi će dobiti veću otpremninu ukoliko ne bude vozio dogodine.
link, čisto sumnjam, aovo kaj tam piše je samo drugi dio kolača
I to može biti opcija, ali u svakom slučaju, ako je ovo istinito, dobija više love ako ne vozi.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
fankiđoe je napisao/la:pinkdpanter je napisao/la:znači ti misliš da on još uvjek nije diobi nikakvu paru. ha hafankiđoe je napisao/la:Navodno ipak postoji fora s ferrarijevom otpemninom. Odnosno Kimi će dobiti veću otpremninu ukoliko ne bude vozio dogodine.
link, čisto sumnjam, aovo kaj tam piše je samo drugi dio kolača
I to može biti opcija, ali u svakom slučaju, ako je ovo istinito, dobija više love ako ne vozi.
17m€ ako ne vozi, 10m€ ako vozi + (nepoznat iznos koji mu je već sjeo na račun) - iznos koji je već potrošio na alkohol

ak ga ove 2 milje odvuku od staze onda i bolje, jer nije nabrijan, hebo ga 2milje jurosafankiđoe je napisao/la: link

aj kimi ne seri

niš od njega više u F1,
pa pa Kimi i sretno kaj god budeš radio i hvala ti kaj si nas/mene držo uz ekrane ovih godina i 2 na stazi uživo

Zadnja izmjena: schuey, dana/u 06 stu 2009, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: postovi u nizu
Razlog: postovi u nizu
-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi Raikkonena
.....mozda Kimiju je bitan novac, ali mislim da nije toliko da nebi vozio iduce sezone ak ce mu se vozit on ce vozit...............

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
aa jbt nemogu da vjerujem da covjeku koji je F1 sampion bitno je li dobio 15 ili 17 mil eura sve dok ima pobjednicki bolid....znaci ako tako bude razocarao me je....Button je ove godine skoro dzaba vozio,i cini mi se da bi i Alonso dzaba vozio za Ferrari samo da pobjedjuje i osvaja titule....ako zbog toga ne potpise za Mclaren onda svarno nema vise vozacke motivacije
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- fankiđoe
- Početnik
Ne leži mi baš ova izjava... Bar ne ove godine od Alonsovog fana.Alonso-champ je napisao/la:ma dobar je on,al samo kad ima stvarno dobar auto.
Po čemu je to Kimi bio lošiji od Alonsa ove godine ako se uzme u obzir da ni ferrari ni renault nisu bili dobri bolidi?
Čak i ako se uzme u obzir da je renault imao puno lošiji bolid od ferrarija ove godine odmah se sjetim kako se često priča (po forumu) o tome kako Alonso daje nevjerojatan doprinos u razvoju bolida (pogotovo u usporedbi s Kimijem), gdje je nestao taj doprinos ove godine!?
Inače, nemam ama baš ništa protiv Alonsa, ali mislim da se po Kimiju ipak previše olako pljuje.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
fankiđoe je napisao/la:Ne leži mi baš ova izjava... Bar ne ove godine od Alonsovog fana.Alonso-champ je napisao/la:ma dobar je on,al samo kad ima stvarno dobar auto.
Po čemu je to Kimi bio lošiji od Alonsa ove godine ako se uzme u obzir da ni ferrari ni renault nisu bili dobri bolidi?
Čak i ako se uzme u obzir da je renault imao puno lošiji bolid od ferrarija ove godine odmah se sjetim kako se često priča (po forumu) o tome kako Alonso daje nevjerojatan doprinos u razvoju bolida (pogotovo u usporedbi s Kimijem), gdje je nestao taj doprinos ove godine!?
Inače, nemam ama baš ništa protiv Alonsa, ali mislim da se po Kimiju ipak previše olako pljuje.
Slažem se sa ovom (crvenom) izjavom. Ipak je on jedan od NAJBOLJIH današnjih vozača. Ipak toliko hakanja nije u redu.
kakav potpis staviti???