ma o čemu vi pričate, 2007. su imali 2 mjesto u konstruktorskom poredku s 101 bodom a 2008. treće s 135 bodova i vi kažete da su imali veći uspjeh s williamsom. S williamsom nisu se nikad ni približili 100 bodova a kamoli preko 100. Možda 2002. i 2003 je BMW Williams i bio najbolji bolid na gridu al nisu imali prave vozače, da su bili Kubica i Heifeld ko zna kako bi bilo? Koliko ja znam Suber ima najsofticiraniji i najmoderniji zračni tunel a BMW je oduvjek poznat po turažnim i odličnim motorima tako da će eventualni neuspjesi biti nešto trećeOne and only je napisao/la:Da, kako su samo glupi što su sami pokušali napraviti nešto u F1. Otkud im ta ideja s obzirom da nemaju nikakav trkaći pedigre. Čuj BMW. Pih.Dani je napisao/la:Kad gledaš najveća dostignuća su bila sa Williamsom. I sigurno ih je to partnerstvo manje došlo od samostalne ekipe.Glupani.
Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: Formula 1 team - BMW

-
- Navijam za: Alonso
Mislim da je post kojeg citiraš bio sarkazamĆale od Lewisa je napisao/la:ma o čemu vi pričate, 2007. su imali 2 mjesto u konstruktorskom poredku s 101 bodom a 2008. treće s 135 bodova i vi kažete da su imali veći uspjeh s williamsom. S williamsom nisu se nikad ni približili 100 bodova a kamoli preko 100. Možda 2002. i 2003 je BMW Williams i bio najbolji bolid na gridu al nisu imali prave vozače, da su bili Kubica i Heifeld ko zna kako bi bilo? Koliko ja znam Suber ima najsofticiraniji i najmoderniji zračni tunel a BMW je oduvjek poznat po turažnim i odličnim motorima tako da će eventualni neuspjesi biti nešto trećeOne and only je napisao/la:Da, kako su samo glupi što su sami pokušali napraviti nešto u F1. Otkud im ta ideja s obzirom da nemaju nikakav trkaći pedigre. Čuj BMW. Pih.Dani je napisao/la:Kad gledaš najveća dostignuća su bila sa Williamsom. I sigurno ih je to partnerstvo manje došlo od samostalne ekipe.Glupani.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Eto im sada pedigre. Mercedes ima puno veći pedigre u f1 pa ne imaju svoju ekipe ( pod nazivom Merecedes ), a nešto slično je probao i Jaguar. Da sa Sauberom imaju 1 pobjedu a sa Williamsom ipak malo više 10
. I 2007. su bili drugi nakon što su McM-u oduzeti bodovi.
2003
Pos Team Points
1 Ferrari 158
2 Williams-BMW 144
3 McLaren-Mercedes 142
4 Renault 88
5 BAR-Honda 26
6 Sauber-Petronas 19
7 Jaguar-Cosworth 18
8 Toyota 16
9 Jordan-Ford 13
10 Minardi-Cosworth 0
Nije prošao 100? Ma nemoj.

2003
Pos Team Points
1 Ferrari 158
2 Williams-BMW 144
3 McLaren-Mercedes 142
4 Renault 88
5 BAR-Honda 26
6 Sauber-Petronas 19
7 Jaguar-Cosworth 18
8 Toyota 16
9 Jordan-Ford 13
10 Minardi-Cosworth 0
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
moja greška, mislio sam da je 2003 McL bio drugi u poredku, ipak su imali i prije preko 100. Al ni sad nisu bili samostalni, sauber ima značajni udio i utjecaj u svemu. Jaguar također nije bio samostalan, dok nije otišao bio je na Cosworth-ovim motorima s njim je ako se ne varam otišao 2004. i cosworth iz F1. Samo Ferrari, Toyota i Renault su trenutno 100% svoje momčadi. Mercedes kao što kažeš ima dobar pedigre i godine iskustva s McLarenom i već dugo se to šuška i planira samostalna momčad. Osim toga to su njemci (pametan narod), da im otmeš sve on će od kartona napravit dobar bolid. Ako može bit Renault samostalna momčad može i Mercedes. Uglavnom meni je u svemu ovome žao BMW-a, volio bi da su bili bolji i da su ostali duže....možda nam se opet vrate.Dani je napisao/la:Eto im sada pedigre. Mercedes ima puno veći pedigre u f1 pa ne imaju svoju ekipe ( pod nazivom Merecedes ), a nešto slično je probao i Jaguar. Da sa Sauberom imaju 1 pobjedu a sa Williamsom ipak malo više 10. I 2007. su bili drugi nakon što su McM-u oduzeti bodovi.
2003
Pos Team Points
1 Ferrari 158
2 Williams-BMW 144
3 McLaren-Mercedes 142
4 Renault 88
5 BAR-Honda 26
6 Sauber-Petronas 19
7 Jaguar-Cosworth 18
8 Toyota 16
9 Jordan-Ford 13
10 Minardi-Cosworth 0
Ovaj korak je mali gubitak za F1, al će zato spasit DTM koji je već duže na rubu. Ja im želim sreću gdje god da se utrkuju

-
- Navijam za: Roberta Kubicu i Kamuia
bmw je bio bolji dok je bio s wiliamsom al šta je tu je i prisjetimo se da su oni ušli u f1 i da su bili sigurni da gu biti konkurentni....to povlačenje je izazvala FIA i nova pravila u 2009.godini...bmw je previše love uložio u KERS...BMW ĆE OSTATI U NAŠIM SRCIMA...a vratit će se on u f1....
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Nikad vise kombinacija kao nekad BMW-Williams.I to sa Juanom Pablom Montoyom za volanom.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
E da je on ostao i 2005. u Williamsu, bila bi to druga priča.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Američki investitori bi mogli spasiti Sauber
Nakon problema s Quadbakovim preuzimanjem Saubera (iako se ova tema zove samo BMW), u priči su se pojavili neimenovani američki investitori koji su navodno zainteresirani za spašavanje Saubera.
Nakon problema s Quadbakovim preuzimanjem Saubera (iako se ova tema zove samo BMW), u priči su se pojavili neimenovani američki investitori koji su navodno zainteresirani za spašavanje Saubera.
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Prethodni postovi su obrisani jer su bili jaaaako off topic 

$@Ł€: Tražite prije postanja 

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Nadam se da će momčad kupiti Sauber, i da će Theisen ostati u momčadi. Mogli bi biti solidni 2010. ili čak jako dobri osnovu imaju, samo treba naći dobre vozače i sponzora.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Nade su ti se ostvarile130R je napisao/la:Nadam se da će momčad kupiti Sauber, i da će Theisen ostati u momčadi. Mogli bi biti solidni 2010. ili čak jako dobri osnovu imaju, samo treba naći dobre vozače i sponzora.

BMW prodan Peteru Sauberu
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ovo mi je drago vidjeti, ponovo imamo sauber...............i lotus (bar ime)..............i zabranu nadolijevanja goriva...............i nema toyote..............
pa ovo bi konačno moglo ličit na f1 kakve se sjećam.....
pa ovo bi konačno moglo ličit na f1 kakve se sjećam.....
- fankiđoe
- Početnik
Mislim da bi konačno bio red da se potvrdi Sauber kao 13. bolid na gridu.
EDIT:
Ima nešto o ovome sa stranice speedtv-a:
EDIT:
Ima nešto o ovome sa stranice speedtv-a:
Sauber was long ago confirmed as the reserve ‘14th entry’ by the FIA, and is clearly lined up to take over from Toyota. For reasons best known to the FIA and Ecclestone that has yet to be formally confirmed, although we understand that new FIA president Jean Todt has personally confirmed to Peter Sauber that his team will be in.
Zadnja izmjena: fankiđoe, dana/u 28 stu 2009, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Navijam za: Roberta Kubicu i Kamuia
gospon sauber je malo zabrinut svim ovim stanjemu f1 i drago mi je je ej bmw kupljena...a pročito sam da su ameri čak pomogli sauberu da opstane u f1.....a valjda će biti ona stara f1 kao prije gdje su bile važne pobjede a ne novac ko danas
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
- Scuderia
- Moderator
Sauber potvrdio ljubav izmedju svoje nove ( stare) momcadi i Ferrari-ja.
KLIK
KLIK

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
S obzirom da je link na njemackom, pretpostavljam da se radi o koristenju Ferrarijevog motora?Scuderia je napisao/la:Sauber potvrdio ljubav izmedju svoje nove ( stare) momcadi i Ferrari-ja.
KLIK

- Scuderia
- Moderator
Hehe, tako je. Uglavnom, jos govori, kako nije vjerovao, da ce se opet vratiti kao gazda jedne F1 momcadi, s obzirom na teska vremena.Ricxpa je napisao/la: S obzirom da je link na njemackom, pretpostavljam da se radi o koristenju Ferrarijevog motora?

- fankiđoe
- Početnik
Evo i link na engleskom!Ricxpa je napisao/la: S obzirom da je link na njemackom, pretpostavljam da se radi o koristenju Ferrarijevog motora?
Naslov je: Sauber očekuje zeleno svjetlo od FIA-e u ponedjeljak.
Spominje se i Ferrarijev motor te Petronasovo sponzorstvo. Vozači se zasad ne spominju.
Meni nekako miriše na Heidfelda - što se vama čini?
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
Ma Nick je sigurno u Sauberu, ako ga Mercedes ne uzme.
- fankiđoe
- Početnik
Možda će biti Heidfelda, ali ne i Dr. Maria Theissena - link
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
da nazalost ,veliki strucnjakbmw_sauber_f1 je napisao/la:šteta, bas sam se nadao da ce ostat s Sauberom.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Veliki strucnjak.Velika steta..Ovog covjeka jako cijenim i mislim da je kao vodja momcadi u nivou Denisa i Todt-a.Jako sposoban i autoritivan menadzer.fankiđoe je napisao/la:Možda će biti Heidfelda, ali ne i Dr. Maria Theissena - link
Ostaje sa BMW-om kao Motorsportski direktor,te ce tako biti nazocan utrkama WTCC-a.On je oduvijek imao tu rolu u BMW-u,nesto poput Haug-a u Mercedesu.
Veliki pozdrav za Dr.Mario Theissen-a!!! Sve najbolje !!!
FORZA FERRARI!!!
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
FORZA FERRARI!!!