Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la gringo73 »

Icy je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Evo gledao snimku malo "drugačijim očima". Kad je Ferrari zapao u pijesak (probleme) pogurao ga je Massa, dok je Alonso sa smješkom gledao. Ima li simbolike u svemu tome? ;)
Hehe, baš to sam prvo prijmjetila gledajući clip :D
Jel to neka profesionalna deformacija moderatora? Ahhh... :lol:
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

pinkdpanter je napisao/la:
Walter je napisao/la:Koji je lik taj Luca, iz čista mira sa 15km/h skrenu u šodor!
Kao kakav početnik.

Ma taj luka je izgleda potpuni tenKRE, taj valjda u životu auto nije vozio, mislim otić u živi pjesak, ha ha ha, baš znakovito za slijedeću sezonu a i ovu
Kad ti postignes 0.05 % onoga sto je on postigao,onda mozes reci da je kreten...!!!
FORZA FERRARI!!!
ice_man
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ice_man »

luca je najjači, može i po pjesku a kad zaglavi massa ce pogurat.
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

slika

Samo jedan moguci komentar se namece........

slika

slika

nikolaa je napisao/la:

Kad ti postignes 0.05 % onoga sto je on postigao,onda mozes reci da je kreten...!!!
Ok kad sljedeci put skocim do pjescanika javim se :biggrin:
slika
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

Lord of the Ring je napisao/la:[ http://www.grandprix.com/jpeg/people/lu ... olo-rg.jpg ]

Samo jedan moguci komentar se namece........

[ http://mimg.ugo.com/200910/11727/facepalm.jpg ]

[ http://pix.motivatedphotos.com/2008/7/1 ... nwreck.jpg ]

nikolaa je napisao/la:

Ok kad sljedeci put skocim do pjescanika javim se :biggrin:
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
tvojnov2
Početnik
Početnik

Luka vrijeme je da odes trebaju nam ljudi koji se razumiju u voznju auta :biggrin:
Kako li je uopce taj prdonja dospio na čelo ferraria :shock: :shock:
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

tvojnov2 je napisao/la:Luka vrijeme je da odes trebaju nam ljudi koji se razumiju u voznju auta :biggrin:
Početkom 70-ih je vodio privatni reli tim sa Lanciama, nakon toga se pridružio Fiatu koji je baš tada otkupio Ferrari. Postao je desna ruka Enzu Ferrariju i 70-ih bio voditelj trkačeg programa Fiata i Ferrarija u doba Laudinih pobjeda i naslova. 80-ih je radio nešto sa jahtama u Amercas cupu i bio dosta uspješan, da bi ga 1991. Gianni Agnelli postavio na čelo Ferrarija koji je tada bio u krizi nakon Enzove smrti. Preporodio je Ferrari (kao proizvođača auta), a u momčad je doveo Todta (u čemu mu je pomogao Bernie). Prije par godina umire Agnelli i Montezemolo postaje upravitelj cjelog Fiata, koji je također bio u laganoj krizi, a sad je na jako čvrstim nogama. Naravno u svemu tome mu je puno pomoglo bogatstvo oca, ali i svakako njegove menađerske (manipulatorske) sposobnosti.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

tvojnov2 je napisao/la:Luka vrijeme je da odes trebaju nam ljudi koji se razumiju u voznju auta :biggrin:
jedini prdonja kojeg ja vidim u cijeloj priči definitivno nije luca.....
tvojnov2
Početnik
Početnik

sunseeker je napisao/la:
jedini prdonja kojeg ja vidim u cijeloj priči definitivno nije luca.....
Nego tko? :D

------------------------------------------
U svakom slučaju Luca di Monteblamaža :p mi se nikad nije sviđao kao osoba, mnogo prije ove neuspješne vožnje u valenciji :D . Po meni vrijeme je za neke nove ljude.
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 23 stu 2009, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: postovi u nizu
natural
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro

Post Postao/la natural »

Hi. Res. slike sa Ferrari World Finals proslave u Valenciji...

Veličina: ~120MB

slika slika

>>> RapidShare DOWNLOAD! <<<

>>> Megaupload DOWNLOAD! <<<
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alguersuari izjavio da Ferrari neće biti među vodećim timovima sljedeće sezone :( , je li to on vidovit :lol: ili ima neke insajderske informacije :? ??
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Alguersuari izjavio da Ferrari neće biti među vodećim timovima sljedeće sezone :( , je li to on vidovit :lol: ili ima neke insajderske informacije :? ??
Zamijenit ce se uloge Torro Rosso ce bit u vrh,a Ferrari ne :) :D :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Alguersuari izjavio da Ferrari neće biti među vodećim timovima sljedeće sezone :( , je li to on vidovit :lol: ili ima neke insajderske informacije :? ??
Ljut je zato jer je očekivao mjesto test vozača u Ferrariju. :lol:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ma rekao mu Alonso iz prve ruke. Pa sunarodnjaci su.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

http://www.autosport.com/news/report.php/id/80402

Kao sto je Domenicali prije i govorio,Ferrari pocinje raditi sa programom za razvoj mladih vozaca.Bianchi je pionir tog programa.
Mislim da je ovo jako dobar potez Ferrari-ja s obzirom na primjere Hamiltona i Vettel-a.
FORZA FERRARI!!!
Vrhy
Navijam za: M. Schumacher i Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Vrhy »

Dani je napisao/la:Možda 2005. i 2006. Aj nađi.
I 2005. i 2006. je imao različite kacige..... :D :D :) :)
slika
Michael Schumacher is The Best F1 Driver Forever..... ;)
Friga
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Friga »

Ferrari: Alonso nas može preporoditi
Rekoh ja ni oni sami neznaju šta bi, pa su ono najbolje, u smislu razvoja, dovukli kod sebe. A Kimi je vjerojatno otpao zbog "visine" ugovora. Jel nebi mogli plačat i njega i Alonsa(bez obzira na sponzore)..
TF110 - Toyota F1 '10
slika"
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

http://www.autosport.com/news/report.php/id/80649

ferrari predstavio novi simulator

tipično.......sad sva ona lova koja bi otišla na testiranja na stazi će ići na ovakve stvari.........
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

sunseeker je napisao/la:http://www.autosport.com/news/report.php/id/80649

ferrari predstavio novi simulator

tipično.......sad sva ona lova koja bi otišla na testiranja na stazi će ići na ovakve stvari.........
Ovaj simulator se razvija od 2007 godine uz pomoc vojne industrije i Mog-a.Mnogi linijski testovi Ferrari-ja(tokom 2007 i 2008 ucestali na aerodromskim pistama na jugu Spanije) su upravo koristeni za prikupljanje podataka upravo za ovaj simulator.

Navodno je fizika bolida dovedena do savrsenstva i da se pored vjezbanja vozaca mogu do detalja podesavati setup-ovi za razlicite tipove staza bez potrebe dodatnih mucenja na treninzima na stazi.Takodje,se govorka kako je sada ovaj simulator najbolji u F1,te preuzima titulu McLarenovog koji je do sada bio najbolji.
Takodje se govori,ne bas direktno povezano sa Ferrari-jem,da je FIAT razvio nevjerojatan CFD sistem koji se nalazi u Torinu i kojeg izmedju ostalog koristi i Ferrari.U tzv. FIAT RESEARCH CENTER-u se sistem nalazi i navodno je najbolji u cijelom svijetu autoindustrije,a da li zadovoljava potrebe moderne F1 to ce se tek vidjeti tokom sezone 2010 jer je sistem kompletiran u 8.mjesecu...
FORZA FERRARI!!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Citam na jednom njem. portalu, Talijani su razocarani sto je gazda otisao u Mercedes, neki ga nazivaju cak i izdajnikom.
Zanimljivo, brzo zaboravljaju, da je on jedan od najzasluznijih sto je Ferrari osvojio silne naslove na pocetku 21 stoljeca.

Neka upitaju uvijek elegantnog kako to da se nije ukljucio u kampanju: "Dovedimo Schumachera" (jer je MS rekao da postoji mogucnost da se vrati)-a neka se ostave pljuvanja po Schumacheru. :|
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:Citam na jednom njem. portalu, Talijani su razocarani sto je gazda otisao u Mercedes, neki ga nazivaju cak i izdajnikom.
Zanimljivo, brzo zaboravljaju, da je on jedan od najzasluznijih sto je Ferrari osvojio silne naslove na pocetku 21 stoljeca.

Neka upitaju uvijek elegantnog kako to da se nije ukljucio u kampanju: "Dovedimo Schumachera" (jer je MS rekao da postoji mogucnost da se vrati)-a neka se ostave pljuvanja po Schumacheru. :|

nisu svi ;) a to je sindrom nike krančara i dinama kod nas,nemoš protiv toga,isto tak više im ni brawn nije tolko in ko nekada a todt se donekle izvukao iz te priče,po meni normalno "nacionalno" navijanje
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Scuderia je napisao/la:Citam na jednom njem. portalu, Talijani su razocarani sto je gazda otisao u Mercedes, neki ga nazivaju cak i izdajnikom.

Razočarani su Michaelovom odlukom da vozi za Mercedes. Jednostavno tako.

Očito su mislili da za Michaela postoji samo Ferrari. Ne ide to tako. [-X

Možda Michael ima određene simpatije prema Ferrariju (u biti sigurno, što ja to pričam), ali njemu je najbitnije da vozi. Nisu ga htjeli kada se nudio, komotno su mogli "kicknut" Massu (nije provokacija, on bi bio najočitiji izbor ;) ) i dati njemu da vozi. Nisu, a Micha je našao novi angažman, i sada Talijani traže pravdu i za sve okrivljuju njega. Najlakše je okriviti najočitijeg. Tipični Digići. :roll:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Nemojte biti smješni. ;)
Da su se htjeli riješiti Masse, onda bi logičan izbor za njegovo mjesto bio Kimi. A znamo da je Alonso već bio "zakaparan". Iako svi znamo njegovu veličinu, ipak je još upitno da li Michael može odvoziti svoj maksimum. Ja mislim da može, ali to ćemo vidjeti.
Massa i Alonso to sigurno mogu i po meni bi bio rizik uvoditi Schumija u Ferrari kao 2. vozača.

Ovo Michaelu paše. Ulazi u novu momčad koja nema neki imperativ pobjeđivanja i u kojoj on može puno pridonijeti svojim znanjem i svojim vožnjama. Plus to, Rosberg će dobiti najboljeg učitelja. U Ferrariju je ipak pobjeda glavni cilj. ;)
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

tipični digići......umjesto da budu zahvalni što im je spasio autoindustriju od propasti........
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

sunseeker je napisao/la:

tipični digići......umjesto da budu zahvalni što im je spasio autoindustriju od propasti........
Uostalom, i mnogi navijaci Schumachera ne ostaju duzni, pa padaju i optuzbe o namjernom umirovljavanju, kako je Ferrari zeznu Schumija, kako jedva cekaju da napenali bivsi tim...
Kombinacija MS - Ferrari ce ostati masnim slovima zapisana u enciklopedijama F1, a poneki navijaci vozaca ili tima krecu pljuvati po tome. Debila svugdje. Ne moze se protiv toga. :)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Odgovori