srebrna strijela?Vuksa_KC je napisao/la:Eh da, to sam se i ja nadal...možda će onda ex-brawn biti crn ili...mora biti nešto karakteristično za Mercedes.
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1
Re: Formula 1 team-McLaren
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Pa to bi trebalo biti, ali smiju biti tolko slični...a da, u biti i Red Bulli su tak.sunseeker je napisao/la:srebrna strijela?Vuksa_KC je napisao/la:Eh da, to sam se i ja nadal...možda će onda ex-brawn biti crn ili...mora biti nešto karakteristično za Mercedes.
- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
najljepse kada bi Mercedes nosio sada livery iz doba Hakkinen,crno-bijela
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Mercedes će biti srebrni. McLaren je bio srebrni u zadnje vrijeme samo zbog partnerstva s Mercedesom. Mercedesi su uvjek bili srebrni (zapravo do 20-ih su bili bijeli), pa ne vidim razloga zašto ne bi bili i sad. A McLarenova boja je zapravo narančasta, sad ne znam kako će biti obojani, ali serijske aute uvjek predstavljaju u narančastoj boji.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
S tim da bolidi uvijek imaju otisak sponozora na svom vizuelnom dojmu... Budu li žuti, crveni ili plavi, s Mercedesovim ili Jaguarovim motorom, Mclaren će mi biti uvijek prvi, i ja njihov navijač. Sve ostalo su suparničke, ni u kojem slučaju neprijateljske, momčadi...uključujući i Mercedes. Ali najdraži i najžešći je to, ipak, Ferrari.130R je napisao/la:Mercedes će biti srebrni. McLaren je bio srebrni u zadnje vrijeme samo zbog partnerstva s Mercedesom. Mercedesi su uvjek bili srebrni (zapravo do 20-ih su bili bijeli), pa ne vidim razloga zašto ne bi bili i sad. A McLarenova boja je zapravo narančasta, sad ne znam kako će biti obojani, ali serijske aute uvjek predstavljaju u narančastoj boji.

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
samo da McLareni nebuju ovako naranđasti,bar znamo da če do 2015 bit srebrniArai je napisao/la:
Boje McLarena neće biti promijenjene... A ja sam se baš ponadao narančastom bolidu.
[ http://www.digi-help.com/auto/images/mc ... 4-21-a.jpg ]

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
- garx
- Početnik
i tako su u mclarenu odlucili dovesti lewisu kantu za napucavanje...
super, jedino sto ce smetat jos dve godine nakon toga
super, jedino sto ce smetat jos dve godine nakon toga
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Ok, zašto su svi toliko uvjereni da će Hamilton oprat Buttona? Pa nije Button toliko losh vozač, ako nishta drugo, vozi smireno, konstantno brze krugove, i nije sklon nekim netipičnim greškama. Po meni je on dobro pojačanje za momčad, i mislim da će bit opasan konkurent Lewisu....
Rađe bi da se Kimi vratio, ali jbg.....

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
keexx je napisao/la:Ok, zašto su svi toliko uvjereni da će Hamilton oprat Buttona? Pa nije Button toliko losh vozač, ako nishta drugo, vozi smireno, konstantno brze krugove, i nije sklon nekim netipičnim greškama. Po meni je on dobro pojačanje za momčad, i mislim da će bit opasan konkurent Lewisu....
ma ruku na srce hami em je bolji,em 99% da će sve karte ići na njega

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- garx
- Početnik
upravo tako.
ne mislim da je button na nivou heikia, ali nije ni na nivou kimija.
ne mislim da je button na nivou heikia, ali nije ni na nivou kimija.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Eto, i to je potvrđeno, Button je potpisao za McLaren... Jako mi je žao što se nisu riješili problemi oko Kimijeve plaće i sponzorskih obaveza,
nek sad uživa i vrati se sljedeće godine. Nakon Kimija Button je najbolji postojeći izbor za McLaren, barem po mom mišljejnu. Većina misli
da će Hamilton jednostavno razoriti Buttona, međutim, ja smatram da to neće biti tako očito. Naravno Hamilton će biti bolji, ali mislim da
mu Button može koliko-toliko parirati. Treba imati na umu da je Hamilton u McLarenu već 3 god;. zajedno su pobijeđivali i gubili i vjerojatno
će tim prije stati na Lewisovu stranu. Neznam je li ovo Buttonu bilo potrebno. Ako je htio više para, dobro, onda je donio i pravu odluku te
potpisao za tim koji će mu više platiti. Ali ako je željan pobjeda i naslova bilo bi mu bolje ostati u Mercedesu, gdje bi bio favoriziran ili da se bolje izrazim, (kako bi neki rekli) prva violina. U McLarenu to sigurno neće biti tako.
Bilo kako bilo, misilm da je ovo pozitivna promjena i sa Buttonom McLaren ima velike šanse ponovo osvojiti konstruktorski naslov!
Šanse su sada puno veće no što su to bile sa Heikkijem. Govorim to zato jer je Button konstantno osvaja bodove i rijetko griješi i smatram
da su u McLarenu napravili dobar potez.
nek sad uživa i vrati se sljedeće godine. Nakon Kimija Button je najbolji postojeći izbor za McLaren, barem po mom mišljejnu. Većina misli
da će Hamilton jednostavno razoriti Buttona, međutim, ja smatram da to neće biti tako očito. Naravno Hamilton će biti bolji, ali mislim da
mu Button može koliko-toliko parirati. Treba imati na umu da je Hamilton u McLarenu već 3 god;. zajedno su pobijeđivali i gubili i vjerojatno
će tim prije stati na Lewisovu stranu. Neznam je li ovo Buttonu bilo potrebno. Ako je htio više para, dobro, onda je donio i pravu odluku te
potpisao za tim koji će mu više platiti. Ali ako je željan pobjeda i naslova bilo bi mu bolje ostati u Mercedesu, gdje bi bio favoriziran ili da se bolje izrazim, (kako bi neki rekli) prva violina. U McLarenu to sigurno neće biti tako.
Bilo kako bilo, misilm da je ovo pozitivna promjena i sa Buttonom McLaren ima velike šanse ponovo osvojiti konstruktorski naslov!
Šanse su sada puno veće no što su to bile sa Heikkijem. Govorim to zato jer je Button konstantno osvaja bodove i rijetko griješi i smatram
da su u McLarenu napravili dobar potez.

- ivanpetka
- Početnik
- Navijam za: Massu
- Schumy.d
- Legenda
Pošto navijaš za Brawn GP, onda bi čovjek očekivao da ćeš navijati za Mercedes GP...ivanpetka je napisao/la:Ovo bu dobroZa njega navijam od slj. sezone

- Butt-kicker
- Navijam za: JB
Potezi poput Buttonovih na stazi i ovog prelaska u Mclaren su stvari radi kojih se navija za vozača.Schumy.d je napisao/la:Pošto navijaš za Brawn GP, onda bi čovjek očekivao da ćeš navijati za Mercedes GP...ivanpetka je napisao/la:Ovo bu dobroZa njega navijam od slj. sezone
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
Zagor je napisala :
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Da, slažem se, zbog poteza na stazi se može navijati za nekog vozača. Ali kakve veze ima njegov prelazak u drugi tim pošto ti već navijaš zaButt-kicker je napisao/la:Potezi poput Buttonovih na stazi i ovog prelaska u Mclaren su stvari radi kojih se navija za vozača.Schumy.d je napisao/la:Pošto navijaš za Brawn GP, onda bi čovjek očekivao da ćeš navijati za Mercedes GP...ivanpetka je napisao/la:Ovo bu dobroZa njega navijam od slj. sezone
njega? I, da... Pošto Button dolazi u McLaren sa sobom donosi i broj 1. Znači od sljedeće sezone, ispravite me ako griješim, prvih 6 po
brojevima na bolidu glasi: 1.Button 2.Hamilton 3.Vettel 4.Webber 5.Barrichello 6.Hullkenberg ?

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
mclaren po 3. put u 4. sezone ima 1. na nosu........ mislim da ce button biti dosta koristan u razvoju biloda ali lewis je ipak lewis...
McLaren u <3
- Schumy.d
- Legenda
Ma briga mene za koga će navijati, ali pošto mu na profilu ipak piše da navija za Brawn GP, znači za cijeli tim, onda bi razumljivo bilo da navija za Mercedes.Butt-kicker je napisao/la: Potezi poput Buttonovih na stazi i ovog prelaska u Mclaren su stvari radi kojih se navija za vozača.

Eto, samo to sam htio reći.

A uzeli prvenstvo samo jednom.McLewis je napisao/la:mclaren po 3. put u 4. sezone ima 1. na nosu........

Možda je ovo treća sreća, možda sad osvoje naslov sa jedinicom na nosu.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Griješiš; 1.Jenson 2.Lewis 3.Sebastian 4.Mark 5.Felipe 6.FernandoArai je napisao/la: Da, slažem se, zbog poteza na stazi se može navijati za nekog vozača. Ali kakve veze ima njegov prelazak u drugi tim pošto ti već navijaš za
njega? I, da... Pošto Button dolazi u McLaren sa sobom donosi i broj 1. Znači od sljedeće sezone, ispravite me ako griješim, prvih 6 po
brojevima na bolidu glasi: 1.Button 2.Hamilton 3.Vettel 4.Webber 5.Barrichello 6.Hullkenberg ?
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kaj nije Mercedes 3. i 4. , pa ipak su oni konstruktorski pobjednici?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Butt-kicker
- Navijam za: JB
Mercedes dobiva 1. garažuDani je napisao/la:Kaj nije Mercedes 3. i 4. , pa ipak su oni konstruktorski pobjednici?
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Zagor je napisala :
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Onda korekcija; 1.Jenson 2.Lewis 3. Nico 4. Nick 5.Sebastian 6.Mark 7.Felipe 8.FernandoDani je napisao/la:Kaj nije Mercedes 3. i 4. , pa ipak su oni konstruktorski pobjednici?
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Nije, ide ovako:pospani gad je napisao/la:Onda korekcija; 1.Jenson 2.Lewis 3. Nico 4. Nick 5.Sebastian 6.Mark 7.Felipe 8.FernandoDani je napisao/la:Kaj nije Mercedes 3. i 4. , pa ipak su oni konstruktorski pobjednici?
1.Jenson
2.Lewis
3.Vettel
4.Webber
5.Rubens
6.Hulkenberg
7.Nico
8.Nick
9.Massa
10.Alonso
Mislim da je tako, jer se brojevi djele po plasmanu vozača u protekloj sezoni, dakle, Vettel je bio 2., pa on donosi brojeve 3 i 4 Red Bullu, Rubens je bio 3., pa on donosi broj 5 i Hulkenbergu 6... Mislim da je tako, nisamo siguran baš...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Prvak donosi broj 1, a ostalo ide po konstruktorskom poretku. Sorry na off topic.
A netko je gore bio spomenuo da je Brawn jedina momčad koja je došla osvojila sve i otišla. Ali bilo je slično i 50-ih kad je Alfa 1950. i 1951. osvojila naslove pa su otišli, i Marcedes došao 1954. osvojili naslove 1954. i 1955. i otišli, istina ovo su po dvije sezone, ali je slično. A Alfa se vratila kasnije 80-ih i uništila odličnu statistiku, a Mercedes je na dobrom putu da je nakon 55 godina nastavi.
A netko je gore bio spomenuo da je Brawn jedina momčad koja je došla osvojila sve i otišla. Ali bilo je slično i 50-ih kad je Alfa 1950. i 1951. osvojila naslove pa su otišli, i Marcedes došao 1954. osvojili naslove 1954. i 1955. i otišli, istina ovo su po dvije sezone, ali je slično. A Alfa se vratila kasnije 80-ih i uništila odličnu statistiku, a Mercedes je na dobrom putu da je nakon 55 godina nastavi.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Schumy.d
- Legenda
luka_kimi je napisao/la: Nije, ide ovako:
1.Jenson
2.Lewis
3.Vettel
4.Webber
5.Rubens
6.Hulkenberg
7.Nico
8.Nick
9.Massa
10.Alonso
Mislim da je tako, jer se brojevi djele po plasmanu vozača u protekloj sezoni, dakle, Vettel je bio 2., pa on donosi brojeve 3 i 4 Red Bullu, Rubens je bio 3., pa on donosi broj 5 i Hulkenbergu 6... Mislim da je tako, nisamo siguran baš...

Mislim da se varaš.
Brojevi se raspoređuju prema poretku timova.
Znači Mclaren dobiva 1 i 2 zbog prvaka.
A onda bi po meni Mercedes trebao dobiti 3 i 4, Red Bull 5 i 6, Ferrari 7 i 8, Toyota 9 i 10...
Jedini problem predstavlja Mercedes jer ne znam da li se gledaju kao nova momčad ili kao Brawn.