Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Walter »

Pitanje je hoće li se Kimi vratiti i sljedeće sezone.
Vrlo je moguće da je ovo bila njegova zadnja sezona u F1.
slika
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

tooooooooooooooooooooooooooooo

AAAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

http://bleacherreport.com/articles/2931 ... es-in-2010" onclick="window.open(this.href);return false;
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

ooo da znaš koliko mi je ovo uljepšalo dan, iako bih najradije da je ostao u ferrariju :)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

pinkdpanter je napisao/la:tooooooooooooooooooooooooooooo

AAAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

http://bleacherreport.com/articles/2931 ... es-in-2010" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm... interesantno, onda je vjerojatno Kimi pristao na neku nižu cijenu da vozi jer bi mi bilo glupo s druge strane da nisu htjeli Buttonu produžiti ugovor jer je tražio više, a da onda uzmu Kimija za još veću cifru.
Očito je došlo do dogovora Kimija i ljudi iz Mercedesa.
Ja bih volio da je to istina. Ali to će vrijeme pokazati.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Da, ali Kimi jos uvijek ima neki iznos odstete od Ferrarija, tako da mu para nece falit.

Bilo bi mi drago da ostane u F1.
Schumy.d
Legenda
Legenda

SRV je napisao/la:Da, ali Kimi jos uvijek ima neki iznos odstete od Ferrarija, tako da mu para nece falit.
Sigurno neće, ali onda se nameće pitanje zašto nije otišao u Mclaren? :biggrin:
"Al" Pease
Navijam za: Jordan

Post Postao/la "Al" Pease »

Schumy.d je napisao/la: Sigurno neće, ali onda se nameće pitanje zašto nije otišao u Mclaren? :biggrin:
Iz tri razloga,
1-Luis Hamilton( iako tata prica drugacije)
2-Ron Dennis ( koji se sve vise vraca u ekipu)a zbog njega je Kimi i otisao iz MCM-a.
3-2mil. koliko su mu ponudili znajiuci za odstetu od Ferarija.( a onda platili Buttona 6 mil.)
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Ross Brawn, Kimi Raikkonen i Michael Schumacher.

Ahh, možemo sanjati. :)
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač

eh da snovi, iako znam da je to tek još jedan trač u nizu ove najluđe dosad silly seson-a, nadam se da bu kimi vozio, a nada je kurva al umire zadnja.

E da I odite na kimi raikkonenov official forum, e to su navijači, ne velim da ih drugi nemaju, neg me ne zanimaju. Ekapa se tam lovi za najtanje slamke, slave povratak :)), ma ludilo . AJMOOOOOOOOO KIMI, il bum ipak počeo intenzivnije pratit WRC
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

jooooj, sve mi se vise cini kako su Haug i Brawn dobro zahebali momke iz Mclarena...uvalili im Buttona, da bi pokupili Kimia.

EDIT:
http://translate.google.com/translate?h ... tos/15100/" onclick="window.open(this.href);return false;
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

garx je napisao/la:jooooj, sve mi se vise cini kako su Haug i Brawn dobro zahebali momke iz Mclarena...uvalili im Buttona, da bi pokupili Kimia.

EDIT:
http://translate.google.com/translate?h ... tos/15100/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa vijesti pljušte sa svih strana, evo i sa vrlo pouzdanih:

http://www.autosport.com/news/report.php/id/80215" onclick="window.open(this.href);return false;

Čovječe, jučer je bila potvrda da Kimi pauzira, a danas sve kontra.... i vrlo ozbiljno zvuči.

Garx, izgleda kao da si blizu istine...... ali to samo oni znaju....... ja mislim da Kimi ostaje u 2010.-oj..... ali ne dadoše lovu Jensonu nego modernom James Hunt-u.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

ne znam sta da mislim vise.
cak mi se cini da sam negdje nasao Jordanovu izjavu kako misli da Mercedes ne zeli Buttona u svojoj momcadi.
a, prije toga Brawnovu - kako misli da ce Jensonu biti pametno da ostane u Brawnu.
+ izjava Nick Frya, kojom je lijepo pokazao koliko smatra jensona dobrim:
"u ovoj situaciji, ne razumijemo logiku njegove odluke, i milsim da ce Janson morati podici svoju igru, ako misli dobiti Lewisa na njegovom teritoriju"
http://www.itv-f1.com/News_Article.aspx?id=47439" onclick="window.open(this.href);return false;
Schumy.d
Legenda
Legenda

A evo izjava Raikonenna sa sportskih:
Nisam mogao dogovoriti uvjete suradnje s McLarenom, pa sam odlučio pauzirati godinu dana. Da budem krajnje iskren, u Formulu 1 ću se vratiti 2011. samo pod uvjetom bude li mjesta u momčadi koja kandidira za najviše rezultate
Sad kome vjerovati!?
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:A evo izjava Raikonenna sa sportskih:
Nisam mogao dogovoriti uvjete suradnje s McLarenom, pa sam odlučio pauzirati godinu dana. Da budem krajnje iskren, u Formulu 1 ću se vratiti 2011. samo pod uvjetom bude li mjesta u momčadi koja kandidira za najviše rezultate
Sad kome vjerovati!?
Sportske zaostaju za vjestima, bar sam mislio da ti to znaš :biggrin:

Ako je ovo istina, da će Kimi voziti za Mercedes, onda je to prava bomba...Kimi i Ross...Uaaaaaaaaa...A tko bi mu bio timski kolega?Rosberg?Dva Finca, još i bolje...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

luka_kimi je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:A evo izjava Raikonenna sa sportskih:
Sad kome vjerovati!?
Sportske zaostaju za vjestima, bar sam mislio da ti to znaš :biggrin:

Ako je ovo istina, da će Kimi voziti za Mercedes, onda je to prava bomba...Kimi i Ross...Uaaaaaaaaa...A tko bi mu bio timski kolega?Rosberg?Dva Finca, još i bolje...
Izgleda da ipak nejde u Brawn http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/11/ ... ith-brawn/" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

ovo je vise golo *ebanje u mozak,necu paliti komp 20 dana dok ne objave nesto konkretno,neda mi se vise razmisljati o tome
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Kenny je napisao/la: Izgleda da ipak nejde u Brawn http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/11/ ... ith-brawn/" onclick="window.open(this.href);return false;

U Bawn NE, ali u Mercedse GP. Ko Zna zeko zna, jebesh ove priče treba čekat službenu objavu, ovu su samo emotivni usponi i padovi.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Od Kimija se opraštam uz prigodnu:

http://www.youtube.com/watch?v=AXQg7Oir1Bg" onclick="window.open(this.href);return false;

Money, get away
Get a good job with more pay and your O.K.
Money it's a gas
Grab that cash with both hands and make a stash
New car, caviar, four star daydream,
Think I'll buy me a football team
Money get back
I'm all right Jack keep your hands off my stack.
Money it's a hit
Don't give me that do goody good bullshit
I'm in the hi-fidelity first class traveling set
And I think I need a Lear jet
Money it's a crime
Share it fairly but don't take a slice of my pie
Money so they say
Is the root of all evil today
But if you ask for a rise it's no surprise that they're
giving none away

"HuHuh! I was in the right!"
"Yes, absolutely in the right!"
"I certainly was in the right!"
"You was definitely in the right. That geezer was cruising for a bruising!"
"Yeah!"
"Why does anyone do anything?"
"I don't know, I was really drunk at the time!"
"I was just telling him, he couldn't get into number 2. He was asking
why he wasn't coming up on freely, after I was yelling and
screaming and telling him why he wasn't coming up on freely.
It came as a heavy blow, but we sorted the matter out"
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Zamislite sad odjedanput bomba na internetu: Kimi&Schumi u 2010 za Mercedes-GP!!Nada umire posljednja...Da sam sad Bernie,sve bi napravio za ovo,potplatio bi i Kimija i Schumija dodatnim parama samo da 2010 bude najača sezona ikad(da sam Bernie naravno napravio bi to za sebi veću paru dogodine) te da se nekad nešto napravi i za fanove....
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Da, a kamo će Rosberg? :? To su internetske šale.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Chaotic je napisao/la:Ross Brawn, Kimi Raikkonen i Michael Schumacher.

Ahh, možemo sanjati. :)
Bila bi to postava vrlo blizu po kvaliteti Mercedesove postave iz 50-ih (meni osobno najbolja ikad). Ali nažalost mislim da ćemo i dalje samo sanjati.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

ajmo sad,sve ili ništa!!!!
Raikkonen still is negotiating with the Mercedes Grand Prix

Munich: Kimi Räikkönen managers negotiating team, after all, still place the Mercedes Grand Prix team. Mercedes' sports director Norbert Haug confirmed that Räikkönen's managers had played in the team's CEO Nick Frylle and offered talks.

"This is a normal activity, so long as the team place is vacant. Other drivers and their representatives have done the same. Decision on the matter has not yet been made," Haug said.

Kimi Räikkönen's future had time on Thursday, flooding much conflicting information. In the morning, Formula 1's official website published an interview with Raikkonen himself has said that leaving the place to negotiate Button Mercedes Grand Prix team.

"I have not spoken with them. It seems to me that they now want two German drivers, where Mercedes are becoming involved," Raikkonen said.

Räikkönen's manager Steve Robertson, instead tallipaikan already flirted with Autosport magazine's website.

"If they can insure that they give Kim an opportunity that Kimi and we are happy, and if he feels that he can win races and the world, so should not ever say no," Robertson said.

"There is always a possibility. There are very few stables, which attracted him to pull, because he wants to win. He was not interested in money."

Robertson added, however, that at the moment, it appears that Raikkonen drive in Formula 1 season 2010.
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
raikkonenica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimija Raikkonena

Post Postao/la raikkonenica »

....isprva me vijest o Kimijevom odlasku šokirala, a zadnje vijesti su mi vratile nadu.....
....Ima mnogih koji ga okrivljuju da si je sam kriv,ali pogledajte situaciju u cjelosti. Robertsonovi su izjavili kako je Kimi rekao da je frustriran što prošle sezone nije imao konkuretniji bolid(a svi znamo što je radio i s Ferrarijevim nekonkuretnim bolidom).... Sjetite se sezona u McLaren Mercedesu...Bilo je uspona i padova, ali često se znalo dogoditi (kao npr.2006.sezone) da u McLarenu nisu imali dovoljno dobar bolid...Kimiju je dosta toga i on želi pobjeđivati.... Na izjave mnogih da mu je bitan novac protivi se ovaj citat :"U ovom trenutku ne postoji mnogo momčadi koje se mogu obratiti Kimiju jer je on iskren kada kaže da mora imati pobjednički bolid. Njega novac ne zanima." koji je izjavio Robertson ...Isto tako je dobio ogromne svote novaca od Ferrarija. Čovjek je iskren i želi nove izazove - želi pobjeđivati....
Mogu reći da ga potpuno razumijem i iskreno se nadam da će ga Mercedes uvjeriti da imaju stvarno dobar bolid i da će tu pretpostavku i obraniti... Ako hoće, stvarno će biti zanimljivo gledati borbu Ferrarijevog ''latinskog'' dueta, McLarenovog britanskog i Mercedesovog finskog dueta...

Ostajje išćekivanje,ali jedno je sigurno... Bit će kako biti mora!!!
KImI RAIKKONEN _ THE KING OF SPA !!!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

kimi#1 je napisao/la:Zamislite sad odjedanput bomba na internetu: Kimi&Schumi u 2010 za Mercedes-GP!!Nada umire posljednja...Da sam sad Bernie,sve bi napravio za ovo,potplatio bi i Kimija i Schumija dodatnim parama samo da 2010 bude najača sezona ikad(da sam Bernie naravno napravio bi to za sebi veću paru dogodine) te da se nekad nešto napravi i za fanove....
s ovime se slažem.....da sam ja bernie išao bi na to, rosberga bi degradirao kao test vozača :biggrin:
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Ak Kimi ode, F1 ce puno izgubiti, to je jasno... on i Alonso su jedina mjerila ovim mladim vozacima, jer su se borili sa Schumacherom ... Naravno s mojeg aspekta, ako ode, ja cu izgubiti jos vise jer sam njegov navijac od kad je dosao u Mclaren i zamijenio Miku... Mislim da bi mu bilo super u Mercedesu, mozda cak i bolje nego u Mclarenu... Mercedes ce biti jaka momcad, ima dobru podlogu od Brawn GP-a, s tim da su sad s Mercedesom dobili i nove (vece) novcane resurse a i tehnicke resurse... Treba pricekati i vidjeti...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Odgovori