Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Re: Jenson Button
Ti si ocito dosao na forum za namjerom da provociras ostale clanove foruma.Buttona dizes u nebesa kao da je najbolji vozac formule ikad,a slabo ili nikako argumentiras to,a ova tvoja zadnja recenica nezasluzuje nikakav komentar.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Butt-kicker
- Navijam za: JB
Daj citat gdje dižem Buttona u nebesa ! ...i onda slabo argumentirambibi_Alonso 4ever je napisao/la:Buttona dizes u nebesa kao da je najbolji vozac formule ikad,.
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
Zagor je napisala :
- Bibi
- Kontakt:
Evo tu si primjerice komentirao da je bolji od Hamija,Alonsa i Kimija,daj me podsjeti po cemu je boljji Button od njih trojice?Vidiš, Button je bolji vozač od svih koje si nabrojao
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Veća je sponzorušabibi_Alonso 4ever je napisao/la:Evo tu si primjerice komentirao da je bolji od Hamija,Alonsa i Kimija,daj me podsjeti po cemu je boljji Button od njih trojice?Vidiš, Button je bolji vozač od svih koje si nabrojao

Ma jel ima tko da mi veli da Button nije bolji od njih troje?

Kolega Butt-kicker, možda si zaslijepljen svojom navijačkom stranom uma, možda ne želiš vidjeti ono što je očito, ali ja te uvjeravam, da je Button dobar, samo kad ima dobar auto, a to nije odlika pravog svjetskog prvaka. Za mene:kraj priče.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Butt-kicker
luka_kimi je napisao/la:1.Alonso
2.Hamilton
3.Kimi
4.Vettel
5.Massa
6.Heidfeld
7.Webber
8.Kubica
9.Rosberg
10.Sutil
bibi_Alonso 4ever je napisao/la:1.Alonso
2.Hamilton
3.Raikkonen
4.Vettel
5.Kubica
6.Massa
7.Rosberg
8.Button
9.Sutil
10.Barrichello
Evo tu si primjerice komentirao da je bolji od Hamija,Alonsa i Kimija,daj me podsjeti po cemu je boljji Button od njih trojice?
gle ,čini se da vas dvojica imate puno više toga za objasnitButt-kicker je napisao/la:1.Button
2.Hamilton
3.Alonso
4.Kimi
5.Massa
6.Kubica
7.Heifeld
8.Rosberg
9.Barrichello
10.Vettel
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Zagor je napisala :
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Nemaju oni šta objašnjavati... Ti si jedini koji bi nas trebao prosvijetliti i reći nam zašto je Button najbolji.
Zapravo, evo ti ovo:
(prema mišljenju članova ovog foruma) nema među prvih 7, nema ga...
Tvoja je lista manje-više realna ako izuzmemo 1. i 10. plasiranog.
Zapravo, evo ti ovo:
Na vrhu ti je kolega napisao način na koji je dobio koeficijente, i, na žalost moram ti priopćiti da tvog ButtonaPostPostao/la Ricxpa » 28 kol 2009, 12:57
Imam viska vremena pa evo vam najobjektivniji pregled prema koeficijentu. U obzir sam uzeo glasove do korisnika 130R (ukljucujuci i njegov Vote). Dakle, sto manji koeficijent, to bolja pozicija - zbroj pozicija podjeljen s brojem plasmana = koeficijent. Dakle ovako to izgleda. Racunao sam za samo 7 ponajboljih:
Fernando Alonso
Plasmani: 1, 2, 1, 1, 4, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 2
Broj Plasmana: 13
Koeficijent: 1,38
Lewis Hamilton
Plasmani: 4, 1, 2, 3, 2, 3, 3, 2, 2, 3, 4, 2, 4
Koeficijent: 2,69
Kimi Raikonen
Plasmani: 5, 3, 7, 4, 1, 2, 2, 3, 3, 2, 2, 4, 1
Koeficijent: 2,92
Sebastian Vettel
Plasmani: 3, 5, 6, 5, 3, 4, 5, 8, 4, 4, 5, 3, 5
Koeficijent: 4,62
Robert Kubica
Plasmani: 2, 4, 3, 2, 7, 10, 6, 7, 8, 5, 6, 3
Broj Plasmana: 12
Koeficijent: 5,25
Fellipe Massa
Plasmani: 7, 6, 5, 9, 5, 7, 4, 5, 6, 3, 5, 7
Broj Plasmana: 12
Koeficijent: 5,75
Nico Rosberg
Plasmani: 6, 9, 8, 6, 8, 8, 9, 9, 9, 8, 7, 6, 8
Koeficijent: 7,77
(prema mišljenju članova ovog foruma) nema među prvih 7, nema ga...
Tvoja je lista manje-više realna ako izuzmemo 1. i 10. plasiranog.

- Butt-kicker
Ma kakvo mišljenje članova foruma ,pa šta je forum ? "zid WCa na koji svatko napiše
šta hoče"
šta hoče"
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Zagor je napisala :
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Da, a ti to najbolje prakticiraš svojim idejama i mišljenjima...Butt-kicker je napisao/la:Ma kakvo mišljenje članova foruma ,pa šta je forum ? "zid WCa na koji svatko napiše
šta hoče"

čak štoviše, trebali se bi s njim slagati. A ti njihovo uspoređuješ sa, da 'prostite, WC-om.

- luka_kimi
- Moderator
@Butt-kicker - a šta ja to imam za objašnjavat? Pogotovo tebi ?
EDIT: Ja uopće ne razumijem, kako možeš pomislit, da bi Button mogao biti ispred Lewisa... Ako se to dogodi, ja ću ovdje, u ovoj temi, sto puta napisati rečenicu: JA SAM BUDALETINA... Jednostavno, to po meni nema teorije da se dogodi...
EDIT: Ja uopće ne razumijem, kako možeš pomislit, da bi Button mogao biti ispred Lewisa... Ako se to dogodi, ja ću ovdje, u ovoj temi, sto puta napisati rečenicu: JA SAM BUDALETINA... Jednostavno, to po meni nema teorije da se dogodi...
Zadnja izmjena: luka_kimi, dana/u 22 stu 2009, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ne znam samo cemu tolike "prepirke" s korisnikom Butt kicker.Pokazite mu Buttonovu statistiku prije nego je osvojio naslov i amen.
Pustite covjeka da uziva jos ovih 100 i nesto sitno dana, kasnije (mogu se kladiti) nece takve hvalospjeve pisati po ovoj temi.
Pustite covjeka da uziva jos ovih 100 i nesto sitno dana, kasnije (mogu se kladiti) nece takve hvalospjeve pisati po ovoj temi.

- Butt-kicker
eto nitko te nije vukao za jezikluka_kimi je napisao/la:@Butt-kicker - a šta ja to imam za objašnjavat? Pogotovo tebi ?

Greatest shits !
Zagor je napisala :
Zagor je napisala :
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
TBH, Button je bio puno bolji prije par godina kada je u Hondi osvajao puno bodova, ova sezona je nesto drugo i nije nikakvo mjerilo - isplivala su neka nova imena koja su dobre uspjehe ostvarivala vise na nekakvim genijalnostima koje su imali na svojim bolidima nego sto su to cinili voznjom, dok su veterani i ponajbolji vozaci cinili cuda u svojim losim bolidima: Hamilton u McLarenu koji je ruku na srce u drugom dijelu sezone bio medju 3 bolida na gridu, Raikkonen s Ferrarijem koji je razvoj zaustavio na polovici sezone, te Alonso, Kubica i Heidfeld u realno gledano kantama i promasajima od bolida.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
istina, bio je tu i Red bull u dobroj formi ali u 6 buttonovih pobjeda odnosno u prvoj polovici sezone red-bull je bio brz na tri staze i realni izgledi za ugrozit tih 6 buttonovih pobjeda su bili mali.Ricxpa je napisao/la:TBH, Button je bio puno bolji prije par godina kada je u Hondi osvajao puno bodova, ova sezona je nesto drugo i nije nikakvo mjerilo - isplivala su neka nova imena koja su dobre uspjehe ostvarivala vise na nekakvim genijalnostima koje su imali na svojim bolidima nego sto su to cinili voznjom, dok su veterani i ponajbolji vozaci cinili cuda u svojim losim bolidima: Hamilton u McLarenu koji je ruku na srce u drugom dijelu sezone bio medju 3 bolida na gridu, Raikkonen s Ferrarijem koji je razvoj zaustavio na polovici sezone, te Alonso, Kubica i Heidfeld u realno gledano kantama i promasajima od bolida.

- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
I striček Bernie se čudi što Button ide u McLaren
Mene isto čudi što je otišao iz Brawna ako je otišao samoinicijativno, a ako nije onda je McLaren definitivno najbolja opcija za njega.
Mene isto čudi što je otišao iz Brawna ako je otišao samoinicijativno, a ako nije onda je McLaren definitivno najbolja opcija za njega.
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Malo je čudno da je prešao, ali ako je to stvarno zbog novih izazova, onda svaka mu čast. Rijetki odlaze iz pobjedničke momčadi samoinicijativno, a pogotovo ne u momčad di ih čeka jako dobar momčadski kolega. Mislim da će Hamilton biti nešto bolji, ali ne toliko kao u odnosu na Kovalainena. Iako, volio bi da se varam i da se ponovi 2007. u McLarenu.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Njemu je Brawn (sadašnji Mercedes GP) bio idealna opcija; u tom slučaju bi Kimi skoro sigurno išao u McLaren i Hamilton i Raikkonen bi tad uzimali jedan drugome barem dio dragocjenih bodova, što bi njega (ukoliko bi bolid Mercedesa bio dobar materijal za osvajanje prvenstva) stavilo u odličnu situaciju ili bar u bolju nego da je Hamiltonu kolega neki prosječni vozač.130R je napisao/la:Malo je čudno da je prešao, ali ako je to stvarno zbog novih izazova, onda svaka mu čast. Rijetki odlaze iz pobjedničke momčadi samoinicijativno, a pogotovo ne u momčad di ih čeka jako dobar momčadski kolega. Mislim da će Hamilton biti nešto bolji, ali ne toliko kao u odnosu na Kovalainena. Iako, volio bi da se varam i da se ponovi 2007. u McLarenu.
Doduše, možda se Button osjetio pozvanim odgovoriti na pitanje tko je najbolji vozač iz Velike Britanije pa je otišao u isti tim s Hamiltonom.
Ali, kao što si i ti rekao, teško da je otišao iz pobjedničke momčadi samoinicijativno i stoga mislim da su u Mercedesu odlučili očistiti mjesto za nekoga, a sad samo ostaje pitanje za koga. Ako je u pitanju Raikkonen onda sve ovo ima dosta smisla.
- T0MI5L4V
- Navijam za: Fernando Alonso
ja isto,da im ferrarijev vozac-alonso uzme naslov za 1 bod u zadnjoj utrci130R je napisao/la:Malo je čudno da je prešao, ali ako je to stvarno zbog novih izazova, onda svaka mu čast. Rijetki odlaze iz pobjedničke momčadi samoinicijativno, a pogotovo ne u momčad di ih čeka jako dobar momčadski kolega. Mislim da će Hamilton biti nešto bolji, ali ne toliko kao u odnosu na Kovalainena. Iako, volio bi da se varam i da se ponovi 2007. u McLarenu.

- Bibi
- Kontakt:
Ja i dalje cekam odgovor od korisnika butt-kickera po cemu je Button bolji od Alonsa,Hamija i Kimija.I dalje nisi argumentirao to.
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Butt-kicker
po svemu ! a ti dokaži da nijebibi_Alonso 4ever je napisao/la:Ja i dalje cekam odgovor od korisnika butt-kickera po cemu je Button bolji od Alonsa,Hamija i Kimija.I dalje nisi argumentirao to.
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Zagor je napisala :
- Bibi
- Kontakt:
A daj malo konkretnije odgovore po cemo to "po svemu"?Imam osjecaj da i ti neznas sto pises
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Butt-kicker
Ovo je topik Jensona Buttona i ovdje je on najbolji vozač svih vremena ,a ti lagano pofbibi_Alonso 4ever je napisao/la:A daj malo konkretnije odgovore po cemo to "po svemu"?Imam osjecaj da i ti neznas sto pises
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Zagor je napisala :
- luka_kimi
- Moderator
Kolega moj, s tobom se uopće ne isplati razgovarati.Butt-kicker je napisao/la:Ovo je topik Jensona Buttona i ovdje je on najbolji vozač svih vremena ,a ti lagano pofbibi_Alonso 4ever je napisao/la:A daj malo konkretnije odgovore po cemo to "po svemu"?Imam osjecaj da i ti neznas sto pises
Tvrdiš stvari koje su najobičnije gluparije, nemaš argumenata da bi ih potvrdio, ali i dalje tupiš po svome. Prestrašno.

- Butt-kicker
smiješni ste ,ja sam samo karikirana verzija vas,međutim vi se i dalje meni čudite
...tko to od vas može išta ikome ovdje dokazati i kojim to argumentima
ipak ,ja sam barem svjestan ove groteske ,vi ni to
ipak ,ja sam barem svjestan ove groteske ,vi ni to

Zadnja izmjena: Butt-kicker, dana/u 23 stu 2009, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Zagor je napisala :
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Recimo da bacis pogled na neku statistiku ili da ti postavimo neke clipove ovdje???Butt-kicker je napisao/la:smiješni ste ,ja sam samo karikirana verzija vas,međutim vi se i dalje meni čudite
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Bibi
- Kontakt:
Ahahahaahahh.Svaki tvoj komentar je sve smjesniji i smjesniji.A i dalje nisi argumentirao po cemu je on najbolji svih vremena 

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013