Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la luka_kimi »

Ma mislim da apsolutno treba biti realan u cijeloj ovoj sitaciji.

Kimi se zasitio svega, cijelog ovog sporta, nakon što je ostvario životni cilj i postao svjetskim prvakom. Ove njegove nerealne zahtjeve ja shvaćam kao nešto tipa "ja sam htio, ali oni nisu", te Kimi zapravo ovom situacijom i svojim postupcima ne ide nikome ne ruku. "Čitajući između redaka" shvatio sam na što on zapravo cilja: ako ga shvate ozbiljno, i ispune mu zahtjeve, bit će zadovoljan, vozit, uživat i pobrat brdo love, a ako ne, opet super, jer mu je i ovako i onako dojadilo, i želi nove izazove. Ako ga napadnu, zašto ne vozi, kada mu je bilo ponuđeno, reći će, normalno, da McLaren nije ispunio njegove zahtjeve, koji su krucijalni za potpisivanje nekog ugovora.

Kimi je jedan veliki vozač, i velika ličnost. Kada se vozač njegova karaktera jednom zasiti, dovoljna je samo kap koja će preliti čašu. Mislim da je ta kap bilo ovaj njegov odlazak iz Ferrarija, odakle je otišao kao tehnološki višak. On više ne vidi sebe u ovom sportu, i to je jednostavno to.

Ostaje malena, ali titrajuća nada, da će se vratiti 2011. sa Red Bullom (koji je glavni sponozor nove Kimijeve rally ekipe). Nada je kurva, ali umire posljednja. Samo ne znam, hoće li biti za mene trećega, poslije Michaela i Kimija.

Meni je jako žao što ovo pišem, ali tako je kako je. I tu se nažalost, ništa ne može. Niti ja, niti itko od nas Kimijevih navijača. Kimi je odlučio, i nek mu je sa srećom. :sad:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Butt-kicker
Navijam za: JB

Post Postao/la Butt-kicker »

TOP 10 vozač koji je 10ak godina proveo u vrhunskom bolidu i šta je napravio ? zamalo ništa !
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Kimi je umisljeni lik kojemu su novinari jos vise digli nos. Umislio si je da je vozac kakvog nigdje nema i bez kojega se ne moze.
Da je "vozacin" kakvim ga prozivaju ne bi se bunio na bolid vec bi se potrudio da taj bolid ucini pobjednickim (kao MS ili Alonso a zasto ne i LH) radio bi sa ekipom i trudio se da nesto postigne.
Taj naslov koji je osvojio nije osvoji zahvaljujuci njegovim "bombasticnim" voznjama, nego pukom srecom (slazem se sreca prati hrabre) koja se mogla desiti i LH i Massi.
Kada je pruzao najbolje nije imao pouzdan bolid, ali ako je bio toliko samouvjeren zasto nije ostao jos jednu godinu u McM-u i osvojio to prvenstvo...pa zbog :pare:

Ovaj ugovor sa Citroenom ne znam otkud se pojavio, vjerovatno kao "last chance" ili nesto slicno...
U svakom slucaju vjerujem da ce vrijeme pokazati da se ni u Citroenu nece snaci i da ce ga ostali vozaci oprati...ni tu (kao niti bilo gdje drugo) nije bitna ta famozna "urodjena brzina" nego je bitno imati nesto i u glavi.
Ako ce on u svakome rallyu slupati auto vozeci do daske on je onda nikakav vozac...svako moze sjest u auto u "staviti ciglu" na "desnu" papucicu pa sta bude....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Butt-kicker je napisao/la:TOP 10 vozač koji je 10ak godina proveo u vrhunskom bolidu i šta je napravio ? zamalo ništa !
Mislim da je "zamalo" uz tebe dobilo sasvim novo značenje.
Friga
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Friga »

Sve što pišete je u redu. :surrend:
Nema tu urote. To je samo situacija u kojoj se našo.. Brijem da nema mjesta(niko na to nije računao). Jel njemu se "ugovor" skratio za godinu dana.
U krivo vrijeme. :amen:
Naravno zbog onog Bika. (Al ni on "nije znao da če tako brzo upast u Ferrari"). Čovjek je danas u top 3 vozača u F1, i bez obzira na talent, neče vozit("vjerojatno").!
Sigurno če žalit. Al ide u WRC, pa ne gubi previše na kvaliteti natjecanja. A to je jedino kaj on hoče, kvalitetna momčad, kvalitetan bolid.("zvuči sebično al brijem da je to daleko od istine, svi bismo mi dobar posao")
Kimi Raikkonen nije institucija.. On je flat out driver, a oni ne traže samo to! Čovek bi malo i slobode
i opet u krivo vrijeme. :amen:

BTW: Ja bi ga htio vidjet u MercGP, pa makar tek sezone 2011..[-o<
..(i još MS, suludo al pusti me da sanjam, to bi bila vladavina)..
fankiđoe je napisao:
Pa siguran sam da bi ga u najgorem slučaju primili u USF1 ako im proslijedi 12 mil.$ od Ferrarijeve otpremnine
Heheh ovo me podsječa na svakodnevicu..oš radit u ..... !? ????€..! Hehe.. Čisto sumnjam.

Previše se lavina pokrenulo istodobno. A vozač je uvijek zamjenjiv.. :-s
("pa bio on i KR-nen na moju žalost")

Ježi ga..
:frajer:
TF110 - Toyota F1 '10
slika"
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

Butt-kicker je napisao/la:TOP 10 vozač koji je 10ak godina proveo u vrhunskom bolidu i šta je napravio ? zamalo ništa !
da vidimo, osvojio 1 prvenstvo, i zamalo 1 u slabijem bolidu 2003, i još jedno u bržem bolidu 2005, ali tek u drugoj polovici sezone, a da mu se lani nisu dešavala sranja (i drugima se događala, ali njemu više, izgubio je barem 20ak bodova na gluposti više nego što su ih drugi izgubili na gluposti). UGl vele ljudi da je srećom dobio 2007. (iako je čovjek imao najviše pobjeda i najbržih krugova, a ja onda mogu reć da je nesrećeom izgubio 2003, 2005 pa čak i 2008 (ipak je imao 10 najbržih krugova, što znači da su ga neke druge stvari spriječile u skupljanju bodova) po tome 2001, 2002, 2004, 2006, 2009, teško da je riječ o vrhunskom bolidu
luka_kimi
Moderator
Moderator

Hahahahahahahaha, bitno da je Button najviše napravio... :lol:

Vidiš, nitko od tebe na ovom forumu ne pravi budalu, ali ti nekim svojim izjavama sam sebe u govna bacaš... Prvo ona izjava da je vozač koji po kvaliteti nije među prvih 200 svih vozača F1 najbolji ikad, a zatim čovjeka koji je postigao neusporedivo više ocrnjavaš ovakvim izjavama... Kolega moj, ti si sve smješniji i smješniji. Ignore.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

padobranac je napisao/la:
da vidimo, osvojio 1 prvenstvo, i zamalo 1 u slabijem bolidu 2003, i još jedno u bržem bolidu 2005, ali tek u drugoj polovici sezone, a da mu se lani nisu dešavala sranja (i drugima se događala, ali njemu više, izgubio je barem 20ak bodova na gluposti više nego što su ih drugi izgubili na gluposti). UGl vele ljudi da je srećom dobio 2007. (iako je čovjek imao najviše pobjeda i najbržih krugova, a ja onda mogu reć da je nesrećeom izgubio 2003, 2005 pa čak i 2008 (ipak je imao 10 najbržih krugova, što znači da su ga neke druge stvari spriječile u skupljanju bodova) po tome 2001, 2002, 2004, 2006, 2009, teško da je riječ o vrhunskom bolidu
Koliko se ja sjećam, 2005. je bilo 19 utrka. USA nisu vozili oni koji su bili na Michelin-u. Dakle, 18 utrka za Kimija. Sjećam se da je Mclaren u Imoli proradio i bio sekundu brži od svih. Dakle, jedino ako računaš da je tek 4. utrka druga polovina sezone, onda si upravu. Niko ne govori da Kimi ne zna vozit' nego da je mogao postić' dosta više u odnosu na aute koje je vozio.
Avanti FER, Avanti!!!
padobranac
Početnik
Početnik

The Greatest je napisao/la:
Koliko se ja sjećam, 2005. je bilo 19 utrka. USA nisu vozili oni koji su bili na Michelin-u. Dakle, 18 utrka za Kimija. Sjećam se da je Mclaren u Imoli proradio i bio sekundu brži od svih. Dakle, jedino ako računaš da je tek 4. utrka druga polovina sezone, onda si upravu. Niko ne govori da Kimi ne zna vozit' nego da je mogao postić' dosta više u odnosu na aute koje je vozio.

ma dobro nisam mislio pola, da sam htio bit precizan rekao bih od koje utrke. isto tako nemoš reć da nije dobro vozio te sezone, al što se kvario bolid kvario se, za nešto je i i kimi kriv, al kad već zasotaješ dosta u bodovima i onda još par puta odustaneš iz vodstva dok konkurent ugrabi po 12 bodova svaki put (sa +2 na -10)... al pitanje jel bi itko uspio osvojit prvenstvo onda na njegovom mjestu, možda bi, možda ne bi. točno je kaj veliš da je osvojio manje nego je mogao, al da su malo stvari bile drukčije je mogao biti trostruki ili četverostruki prvak, mogao, al nije. on je sam rekao jednom da puno stvari treba sjest na svoje mjesto da postaneš prvak... a osim toga nije sam na stazi i drugi su imali dobre bolide, borio se protiv schumachera, alonsa... zašto bi on vrijedio nešto samo ako bi ih pobijedio, mislim dobio je 2007 massu alonsa i hamiltona, schumachera je skoro dobio 2003, alonsa skoro 2005 po meni je to dovoljno da se prizna da je dobar vozač jer ipak se je borio sa najboljima
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Jedno je osvojiti naslov,a sasvim nesto drugo je zamalo osvojiti naslov...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Friga

Post Postao/la Friga »

EDIT: Oprostite mi na OT-u!!
Felipe Massa je napisao/la: Jedno je osvojiti naslov,a sasvim nesto drugo je zamalo osvojiti naslov...
Drago mi je da si to napisao, jel vidim da kao Massin fan i ti misliš da je sam Massa mogao bolje prošle sezone. I da to što je "zamalo" osvojio prvenstvo ipak i vama fanovima ne znači previše. A kod njega je to zamalo, stvarno i bilo zamalo.
Hvala ti na tome.. :D
TF110 - Toyota F1 '10
slika"
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Kimi, fala ti za sve!!! Nadam se da budes ipak ostal, ali ak nebudes, onda bum pocel gledati i Rally... :biggrin:

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

kao što sam jednom rekao kimi odi vozir rally
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

spacedoc je napisao/la:kao što sam jednom rekao kimi odi vozir rally
Daj molim te nemoj trovat forum sa ovako deblnim izjavama. Prihvaćam kada netko kaže nešto što i argumentira (Ferrari-BiH, zadnji post prošla stranica), ali ovako jednostavno glupe, nezrele i neargumentirane izjave mi se fakat ne da čitat kad dođem na ovaj forum, da bih pročitao novosti u svijetu F1 i raspravljao sa određenim članovima o nekim stvarima, za koje imaju argumente. Ne znam što bih rekao više, nakon ovog videa odozgo... :( :cry: Ali, znamo kako i sam Kimi veli :sranja:
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ferrari-BiH je napisao/la:Kimi je umisljeni lik kojemu su novinari jos vise digli nos. Umislio si je da je vozac kakvog nigdje nema i bez kojega se ne moze.
Da je "vozacin" kakvim ga prozivaju ne bi se bunio na bolid vec bi se potrudio da taj bolid ucini pobjednickim (kao MS ili Alonso a zasto ne i LH) radio bi sa ekipom i trudio se da nesto postigne.
Taj naslov koji je osvojio nije osvoji zahvaljujuci njegovim "bombasticnim" voznjama, nego pukom srecom (slazem se sreca prati hrabre) koja se mogla desiti i LH i Massi.

Kada je pruzao najbolje nije imao pouzdan bolid, ali ako je bio toliko samouvjeren zasto nije ostao jos jednu godinu u McM-u i osvojio to prvenstvo...pa zbog :pare:

Ovaj ugovor sa Citroenom ne znam otkud se pojavio, vjerovatno kao "last chance" ili nesto slicno...
U svakom slucaju vjerujem da ce vrijeme pokazati da se ni u Citroenu nece snaci i da ce ga ostali vozaci oprati...ni tu (kao niti bilo gdje drugo) nije bitna ta famozna "urodjena brzina" nego je bitno imati nesto i u glavi.
Ako ce on u svakome rallyu slupati auto vozeci do daske on je onda nikakav vozac...svako moze sjest u auto u "staviti ciglu" na "desnu" papucicu pa sta bude....
A sada da napokon i sa pravim ljudima nešto raspravim. Ti ne možeš znati, da li Kimi radi ili ne radi sa mehaničarima. Tome su upravo novinari krivi. Oni su od njega napravili hladnu, umišljenu pijanduru, koja dolazi na utrku nakon 7 piva i neprospavane noći, i juri brzinama većim od 300km/h.

Ja ti garantiram da nije u tome stvar, nego se njemu jednostavno više ne da, napravio je što je htio, i boli ga đon. Zato je i postavio velike zahtjeve, da skine odgovornost sa sebe, ako ga pitaju zašto ne vozi iduće sezone. Ako to napravi, dobiva u svakom slučaju:ako se nađe netko tko je dovoljno glup da ispuni zahtjeve, ostat će, uživat, dobivat masne pare i još se pritom zabavljat;ukoliko nitko ne ispuni njegove zahtjeve, kao što se i dogodilo, otoći će voziti rally, raditi stvari koje je uvijek želio raditi, i jednostavno uživati u životu.

Koliko mene služi sjećanje, mislim da se niti u jednom trenutku nije žalio više od ostalih (pa ni Alonsa), a to je uobičajeno nakon utrke: "Nismo danas bili kompetitivni, zbog toga i toga, bla, bla". Nisi OK kada veliš da se žalio;on je odlično podnijeo situaciju u kojoj se, daj zamisli, PRESTAO RAZVIJATI BOLID NA SREDINI SEZONE, a počeo razvijati bolid za sljedeću, BOLID KOJEGA ON UOPĆE NEĆE VOZITI!!! A on i sa takvim bolidom uspije ostvariti 4 uzastopna postolja, pobjedu, i nekoliko mjesta u bodovima. To po meni, radi vozačina. Isto kao što je radio Alonso sa ovogodišnjim Renaultom, isto kao što je radio Hamilton sa McLarenom iz početka sezone, i isto kao što je radio Massa prije nesreće. Ponavljam ovo odozgora, da ti ne možeš znati da li se on trudio ili nije, jer ja mislim da je, jer ne može bolid koji je do desete utrke sezone bio dvaput na postolju, doći nakon toga do četri uzastopna postolja, bez zasluga vozača (i to bolida koji se ne razvija).

A ovo me stvarno ražalostilo kada sam pročitao, razumijem kada neki navijač McLarena kaže nešto takvo, ali ti, koji si još i navijač Ferrarija, strašno. Pa čovječe, Kimi je imao najviše pobjeda (6 u odnosu na Alonsovih i Hamiltonovih 4), bio je u vrhu sa brojem postolja, što je još potrebno da bi postao prvak?

A ti bi kao ostao, nakon najgore godine u životu, bez pobjede i sa bolidom koji je bio kao veš mašina iz 1800-te? Bolid koji, nit je brz nit pouzdan, a još ti ugovor nudi najveća ekipa u povjesti F1?

To je to od mene, na ovaj bih post reagirao isto, i da nisam Kimijev navijač, jer ovo što si ti napisao apsolutno ne drži vodu.
slika
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Felipe Massa je napisao/la:
Jedno je osvojiti naslov,a sasvim nesto drugo je zamalo osvojiti naslov...
Istina za to drugo.Ti to najbolje znaš.........
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Friga

Post Postao/la Friga »

Ferrari-BiH je napisao/la:
U svakom slucaju vjerujem da ce vrijeme pokazati da se ni u Citroenu nece snaci i da ce ga ostali vozaci oprati"
A gdje se to on nije snašao, a da su ga vozači "oprali!"? ... :-k ...
Da je "vozacina" kakvim ga prozivaju ne bi se bunio na bolid vec bi se potrudio da taj bolid ucini pobjednickim (kao MS ili Alonso a zasto ne i LH) radio bi sa ekipom i trudio se da nesto postigne.
"Ferrari= "One team insider suggested that, looking at the data, Raikkonen has once again been doing things in the cockpit of a very difficult car that they can hardly believe. He is going beyond what, theoretically, the F60 would be capable of in normal hands as though the Finn's last great act of defiance is to prove to his former bosses that they were wrong."
Kimi Räikkönen's race engineer Andrea Stella praises Kimi's performances, especially in the races where Ferrari scored four podium finishes in a row, from Hungary to Monza.
- Kimi was able to do so much with his steering wheel, that our engineer staff would not have been able to tell him how to do it, Stella says.
- In that respect Kimi is better than Michael Schumacher. When I was Michael's data engineer, we always needed to tell him exactly how he could improve his speed in certain corners according to the computer data. With Kimi there's no need for such advice. He finds those solutions all on his own, praises Stella.

- There were a lot of different things we did in those races, Räikkönen admits himself."

"Stella's statements are based on the coldest of cold facts - the data information that are drawn from Räikkönen's driving. From there you can find a resumé that is at least as good as Michael Schumacher's skills.
- Kimi is absolutely and extremely fast in corners that are known as medium-fast corners. He can even win more time in those corners that Michael could. Kimi is able to maintain a fast speed when he comes into the corner after braking, he can keep it up through the corner and doesn't lose it when he comes out of the corner, Stella praised.
- Michael has the same skill to deal with corners like this but his driving style was different. Michael controlled the car more with the brakes whereas Kimi wants a faster and more aggressive braking after which he lets the car go more freely."

Jel ti ovo dosta truda i brzine!? ...:blabla: ...

Koliko više od 120% bi ti htio, pa da se to smatra trudom!? ...[-X ...

I Alonso, LH, Kubica.. Svi su se žalili na formu bolida, al ja vjerujem da su kao i on dali sve od sebe da izvuku maximum iz bolida.. Al kad te nejde, onda te nejde i ...:amen: ...
(Neke odgovore se čak može nač i u bolidima. Koja i kolika je razlika u bolidima 2008., 2009. (i bit če 2010.)!?)
TF110 - Toyota F1 '10
slika"
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Friga je napisao/la: A gdje se to on nije snašao, a da su ga vozači "oprali!"? ... :-k ...
Oprao ga je Massa u Ferrariju, Massa koji "ne zna voziti" je bio bolji od "najbrzeg covjeka na gridu" u istom bolidu ;)

"Ferrari= "One team insider suggested that, looking at the data, Raikkonen has once again been doing things in the cockpit of a very difficult car that they can hardly believe. He is going beyond what, theoretically, the F60 would be capable of in normal hands as though the Finn's last great act of defiance is to prove to his former bosses that they were wrong."
Kimi Räikkönen's race engineer Andrea Stella praises Kimi's performances, especially in the races where Ferrari scored four podium finishes in a row, from Hungary to Monza.
- Kimi was able to do so much with his steering wheel, that our engineer staff would not have been able to tell him how to do it, Stella says.
- In that respect Kimi is better than Michael Schumacher. When I was Michael's data engineer, we always needed to tell him exactly how he could improve his speed in certain corners according to the computer data. With Kimi there's no need for such advice. He finds those solutions all on his own, praises Stella.

- There were a lot of different things we did in those races, Räikkönen admits himself."

"Stella's statements are based on the coldest of cold facts - the data information that are drawn from Räikkönen's driving. From there you can find a resumé that is at least as good as Michael Schumacher's skills.
- Kimi is absolutely and extremely fast in corners that are known as medium-fast corners. He can even win more time in those corners that Michael could. Kimi is able to maintain a fast speed when he comes into the corner after braking, he can keep it up through the corner and doesn't lose it when he comes out of the corner, Stella praised.
- Michael has the same skill to deal with corners like this but his driving style was different. Michael controlled the car more with the brakes whereas Kimi wants a faster and more aggressive braking after which he lets the car go more freely."

Sve je to pod upitnikom s obzirom da se nije imalo sa cime uporediti, zahvaljujuci Massinoj nesreci u Madjarskoj. A do tada je Massa bio brzi od Raikkonena.
Da vidi se po rezultatima kako je nalazio rijesenja ;) Odlicno...skrhaj bolid u Brazilu npr.

Nemam nista protiv Raikkonena, ali ne volim cmizdrave vozace kojima ne odgovara balans, nije bolid napravljen prema njegovom stilu voznje, i td i td....
Sama situacija oko njegovog angazmana u F1 ove godine i zahtijevanju toliko novca mi govori kako je on zaista "predan" svome poslu vozaca F1 bolida, i kako mu je jako stalo do njegove ekipe (ma koja ona bila)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
luka_kimi
Moderator
Moderator

Friga je napisao/la: A gdje se to on nije snašao, a da su ga vozači "oprali!"? ... :-k ...
Oprao ga je Massa u Ferrariju, Massa koji "ne zna voziti" je bio bolji od "najbrzeg covjeka na gridu" u istom bolidu ;)

Sve je to pod upitnikom s obzirom da se nije imalo sa cime uporediti, zahvaljujuci Massinoj nesreci u Madjarskoj. A do tada je Massa bio brzi od Raikkonena.
Da vidi se po rezultatima kako je nalazio rijesenja ;) Odlicno...skrhaj bolid u Brazilu npr.

Nemam nista protiv Raikkonena, ali ne volim cmizdrave vozace kojima ne odgovara balans, nije bolid napravljen prema njegovom stilu voznje, i td i td....
Sama situacija oko njegovog angazmana u F1 ove godine i zahtijevanju toliko novca mi govori kako je on zaista "predan" svome poslu vozaca F1 bolida, i kako mu je jako stalo do njegove ekipe (ma koja ona bila)
Hoćeš mi reć da je Kimi cmizdrio? :shock: Prestrašno...
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Žalosno je ovo vaše lešinarenje po Kimiju bez ikakve osnove, i to od Ferrarijevih navijaća kojima je donio naslov i dva konstruktorska zajedno sa Massom. Nikad se nije svađao , nikad se nije tužio, i nedate mu niti dostojanstven odlazak. Evo imate listu vozaća koju je trudm izradio kolega @darky hvala mu na tome, nađite na njoj svoje pulene .
Eto i radi vas bi želio da se dogodi skoro nemoguće pa da KImi ostane u konkurentnom bolidu pa da vidimo di je ko.
padobranac
Početnik
Početnik

Friga je napisao/la:
Massa je imao više bodova od Kimija, nije bio brži, to su 2 različite stvari

Da, sam je skrhao bolid u brazilu...
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

luka_kimi je napisao/la:
spacedoc je napisao/la:kao što sam jednom rekao kimi odi vozir rally
Daj molim te nemoj trovat forum sa ovako deblnim izjavama. Prihvaćam kada netko kaže nešto što i argumentira (Ferrari-BiH, zadnji post prošla stranica), ali ovako jednostavno glupe, nezrele i neargumentirane izjave mi se fakat ne da čitat kad dođem na ovaj forum, da bih pročitao novosti u svijetu F1 i raspravljao sa određenim članovima o nekim stvarima, za koje imaju argumente. Ne znam što bih rekao više, nakon ovog videa odozgo... :( :cry: Ali, znamo kako i sam Kimi veli :sranja:
šta fali kimiju da proba malo nešto drugo i proba vozit malo rally nije sve u f1 jest da ce falit u f1 ali ce biti super da ga vidimo u rally-u pa da vidimo kako se f1 vozać može snaći u rally-u
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Ova rasprava o Kimiju je postala dosadna kao piva u podne.

Iskreno mi je drago da je otisao iz F1 i da su svi timovi prepoznali njegovu pretplacenost i bahatost za parama, a njegov kvalitet definitivno nije nista visi iznad kvaliteta vozaca koji voze za 2-3 puta manje iznose, pri tome mislim na standardne vozace kao Vettel, Hamilton, Alonso, Kubica, Massa.

Brate mili i Mercedes i McLaren su vrhunski proizvođač motora i vrhunska momčad i kada ti nakon što dobiješ pun kur** otpremnine i kada ti jos ponude ugovor da vozis se premisljas i cas bi jos para, cas bi najbolju momcad, neka, radje odi u rally i tamo kamici, ovako bar se vidi koji vozaci vole ovaj sport i koji daju sve od sebe da voze (pa cak i u manjim momcadima).
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Friga je napisao/la:

Massa je imao više bodova od Kimija, nije bio brži, to su 2 različite stvari

Da, sam je skrhao bolid u brazilu...
Prejako... Pa ako je imao vise bodova znaci da je bio brzi...
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Friga

Post Postao/la Friga »

Friga je napisao/la:
Sve je to pod upitnikom...
BiH-ovac, ne umišljaj si nešto..popravi ovo!!!... :batine: ...

Ili ču morat molit moderatore da obrišu "navodne moje riječi" u gornjem postu..! Molim vas..!
Ricxpa je napisao/la:
...ovako bar se vidi koji vozaci vole ovaj sport...
Ovo ču ti priznat. Al šta je tu novo..?
I nije da ne voli sport, ne voli ono oko njega..(ono što nije sport u tom sportu, dok je drugima svejedno, bar za sada)

To što vam je drago da "odlazi" vam nemogu zamjerit, iako ja nebi htio da odu vaši "idoli" u F1 danas. O kojima BTW se kroz minule sezone dalo čitat razne "špekulacije", "jadanja", "plakanja", "tužakanja"," PODMETANJA", "muljanja", ovog i onog.. Tj. baš mi je drago da se o Kimiu ima pisat večinom samo u nekim "prijelaznim razdobljima". Pa se on kao malo precijenio. Super kak to kod nekih bude triger, pa se raspale pisat, čoeče..milina koliko ludila u tek nekoliko postova moš pročitat.
A sve zbog navodne love..pa jel to vaša lova? Ko ste vi da mi je samo znat... :-k ...
Kaj ste slijepi, nepismeni il što god..!?
Il ne, još vam fali u glavi..!! To bi bilo odlično objašnjenje..!(tu se sad i ja mogu ubrojit, ali brate)
Ko zna možda vam ni zubi još nisu narasli..!!

Jadno ljudi, jadno.. :blabla: ... žalosno štoviše..

Pardon me for... :off: ...
(na šta sve ljudi troše mozak, možda im samo nije do sporta, ko zna)
Sezonu 2007. je McLM trebao osvojit oba prvenstva, a u McL MP4-22 ima puno Kimia Raikkonena...nažalost nije ga bilo za volanom.. Tada im je dokazao koliko su pogriješili. Sad če opet pogriješit.. On je tamo trebao ostat. Bilo bi im kao Ferrariu sa MS-om, barem 5 naslova, ma ko ih šljivi..
Zadnja izmjena: Friga, dana/u 27 stu 2009, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
TF110 - Toyota F1 '10
slika"
Odgovori