Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
padobranac
Početnik
Početnik

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la padobranac »

Felipe Massa je napisao/la: Prejako... Pa ako je imao vise bodova znaci da je bio brzi...
ne, ne znači. 1994 je schumacher vodio u prvenstvu nakon prve tri utrke, ali nije bio brži od senne
2005 je alonso osvojio prvenstvo, ali nije bio brži od kimija... bolje je sakupljao bodove, ali nije bio brži, bar ne cijelu sezonu.
2003 kimi nije bio brži od schumachera, ali je skupio puno bodova s obzirom na bolid i uz malo sreće mogao je postati prvak, al to ne bi mijenjalo na stvari da je schumacher bio brži....
kubica je lani sakupio užasno puno bodova i da su se vodeći slupali negdje još par puta mogao je postati prvak, al to ne znači da je bio najbrži te godine

mogu ja isto tako reć da je kimi bio brži od masse nakon monaca jer je imao više bodova nakon monaka, al to nema nikakvog smisla, shvaćaš, više je u tom i tom trenutku skupio bodova, a brzina nije jedini razlog tome

p.s u kvalifikacijama je kimi do nesreće bio brži od masse 6-4 ako se ne varam

pps. daj malo pogledajte odnos snaga alonso fisichella i raikkonen fisichella. zašto bi alonso bio toliko puno brži od kimija kad su ga oboje dobro "prali", kimi još uvjerljivije čini mi se
mmilo42
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Ricxpa je napisao/la:Ova rasprava o Kimiju je postala dosadna kao piva u podne.

Iskreno mi je drago da je otisao iz F1 i da su svi timovi prepoznali njegovu pretplacenost i bahatost za parama, a njegov kvalitet definitivno nije nista visi iznad kvaliteta vozaca koji voze za 2-3 puta manje iznose, pri tome mislim na standardne vozace kao Vettel, Hamilton, Alonso, Kubica, Massa.

Brate mili i Mercedes i McLaren su vrhunski proizvođač motora i vrhunska momčad i kada ti nakon što dobiješ pun kur** otpremnine i kada ti jos ponude ugovor da vozis se premisljas i cas bi jos para, cas bi najbolju momcad, neka, radje odi u rally i tamo kamici, ovako bar se vidi koji vozaci vole ovaj sport i koji daju sve od sebe da voze (pa cak i u manjim momcadima).
Pa što onda raspravljaš kad ti je dosadno, vidi se da znaš F1 kad ti je drago što odlazi največi, drž se ti Španjolca mafijoza pa o njemu piši bajke.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

A svašta ovdje pročitati... nego Ferarri-BiH malo me čudi tvoje razmišljanje posebno ovo:
...ne volim cmizdrave vozace kojima ne odgovara balans, nije bolid napravljen prema njegovom stilu voznje, i td i td....
... jel ti to pališ malo nekog na guranje (da nije dosadno na forumu) ili stvarno tako misliš. Imaš tehničkog znanja, pratiš motogp gdje je to još više izraženo u jednom timu ... ma ti to pališ ljude na guranje!

Malo o Kimiu na nebude off - mislim da je trebao otići iz Ferraria na kraju `08-me jer je bio neželjen u timu kojeg vodi Domenicalli. Previše nelogičnih stvari u sezoni (razvoj bolida koji nepaše njegovom stilu vožnje, tim ne želi aktivirati produžetak ugovora aktualnom prvaku...) se desilo i kompromitiralo mu karijeru. Ne velim da Massa nije trebao dobiti priliku ali kao da je u pitanju nesretna kombinacija u kojoj bolid izrazito paše samo jednom vozaču, a drugi neka se snađe - da je razvoj bolida otišao po Kimievim željama, Felipe bi vjerovatno izgledao kao samo prosječan vozač (primjer motogp-a, Ducati, Stoner i svi ostali) što baš i nije ili bi napravili "gemišt" od bolida (kao što jesu) i prekasno se odlučili za prvog vozača te ga skrojili po njegovoj mjeri jer F1 je upravo to - bolid po mjeri vozača pod uvjetom da nemaš "arogantnu" konstruktorsku ekipu na čelu sa Brawnom ili Neweyem koja je u stanju sklepati brzi bolid koji je najbrži čak i kad ne paše vozaču. Slučajno ni jedan od njih nije u Ferrariu, a Tombazis ipak još treba papati griza...

Primjedbe o tome koliko je plaćen - šta me briga, pa ne plaćam ga ja. Ako netko želi "slupati" višak novaca na nečiju plaću (ili misli da ovaj stvarno toliko vrijedi) to nije nešto čime bi se bilo tko drugi trebao zamarati posebno ne vrijednovati vozače na taj način - koliko mu manager uspije izvući, toliko je plaćen no činjenica je da Kimi spada u malu skupinu najbržih i najboljih...

...ako nebude vozio naredne sezone bit će stvarno šteta, ali možda ima i malo istine u tihom nagađanju da je potpisao predugovor sa Red Bullom za 2011 kad ističe ugovor Webberu tako da ne želi potpisati višegodišnji ugovor za nekog drugog...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

zvjerko je napisao/la:A svašta ovdje pročitati... nego Ferarri-BiH malo me čudi tvoje razmišljanje posebno ovo:
...ne volim cmizdrave vozace kojima ne odgovara balans, nije bolid napravljen prema njegovom stilu voznje, i td i td....

... jel ti to pališ malo nekog na guranje (da nije dosadno na forumu) ili stvarno tako misliš. Imaš tehničkog znanja, pratiš motogp gdje je to još više izraženo u jednom timu ... ma ti to pališ ljude na guranje!
Pa vidis da djeluje

Iskreno i ozbiljno mislim da je Kimi :asshole:
Sve dobro sto sam mislio o njemu sada vise ne vrijedi ( a nikada nisam ni mislio puno toga dobroga o njemu, pogotovo ne nakon Brazila 2006. )...Zasto... zato jer "voli" ovaj sport...ali jbg vise od njega voli pare... za mene je to dno.

Iskreno, u svojim prethodnim postovima sam napisao nekoliko stvari cisto da vidim reakcije, ali drzim se toga misljenja da Kimi u Ferrariju nije napravio nikakvo cudo. koje vecina njegovih navijaca spominje, pogotovo ove sezone.
OK nije sam on kriv, ustvari mozda nije niti malo kriv jer nije imao dovoljno vremena. Ekipa je pozelila da ga se rijesi...ali zasto se nije trudio za ostanak, zasto on nije zahtijevao ostanak ne samo se "nadao" da ce ostati?

A MotoGP...ahh.. :biggrin: ima ih i bit ce ih uvijek, nazalost.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Pa vidis da djeluje

Iskreno i ozbiljno mislim da je Kimi :asshole:
Sve dobro sto sam mislio o njemu sada vise ne vrijedi ( a nikada nisam ni mislio puno toga dobroga o njemu, pogotovo ne nakon Brazila 2006. )...Zasto... zato jer "voli" ovaj sport...ali jbg vise od njega voli pare... za mene je to dno.

Iskreno, u svojim prethodnim postovima sam napisao nekoliko stvari cisto da vidim reakcije, ali drzim se toga misljenja da Kimi u Ferrariju nije napravio nikakvo cudo. koje vecina njegovih navijaca spominje, pogotovo ove sezone.
OK nije sam on kriv, ustvari mozda nije niti malo kriv jer nije imao dovoljno vremena. Ekipa je pozelila da ga se rijesi...ali zasto se nije trudio za ostanak, zasto on nije zahtijevao ostanak ne samo se "nadao" da ce ostati?

A MotoGP...ahh.. :biggrin: ima ih i bit ce ih uvijek, nazalost.
Iskreno, ja sam bio indiferentan prema bilo kome tko nije u Ferrariu (ili nije bio) i još uvijek sam takav. Brazil 2006 - koliko se sjećam Miško ga je dva puta uzeo na stazi... šta možeš očekivati od vozača kojem je to zadnja utrka za taj tim, a za tu sezonu su mu dali sh** od bolida - obično tom vozaču koji napušta ekipu ne daju ni evaluirati dijelove za aktualnu da ne govorim o dijelovima za narednu sezonu.

Po meni ostanak u Ferrariu je bio loša opcija jer ako si "antipatičan" šefu, možeš dubiti na trepavici ali nećeš ništa promijeniti. Mislim da je pokušao natjerati ih na način da se čak ni jednom Ferrariu ne isplati imati najskupljeg vozača da bi mu davali drugorazredni materijal (valjda su tako Robertsoni mislili) ... slažem se da nije napravio nikakvo čudo ove sezone ali mislim da je napravio više nego što su poslodavci očekivali. Meni su bili jako "zanimljive" prve izjave nakon što je potvrđeno da se ugovor prekida - Kimi veli da nema smisla voziti u timu ako razvijaš bolid za nekog drugog, a Domenicalli ponavlja kao papagaj "neću reći ništa loše protiv Kimia" kao da je u pitanju osjećaj krivnje....

A MotoGP .... ahhh :biggrin: dajte nazad 990 ili više kubika... pa da vidimo tko su rideri, a tko deca... :evil:
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ferrari-BiH je napisao/la: Kada je pruzao najbolje nije imao pouzdan bolid, ali ako je bio toliko samouvjeren zasto nije ostao jos jednu godinu u McM-u i osvojio to prvenstvo...pa zbog :pare:
ček, ti hoćeš reć da je kimi prešao iz mcm-a u ferrari zbog para. wtf :lol: jel to po toj tvojo logici onda znači da je alonso sad prešao iz renaulta u ferrari isto zbog para ili? :?
Ferrari-BiH je napisao/la:nikada nisam ni mislio puno toga dobroga o njemu, pogotovo ne nakon Brazila 2006
glavno da o schumacheru misliš sve najbolje nakon imole 94., adelaida 94., jereza 97., monaka 06. :lol: a tu se hvataš za neku najmanju kimijevu sitnicu.... :? =D>
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

K1M1 je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Kada je pruzao najbolje nije imao pouzdan bolid, ali ako je bio toliko samouvjeren zasto nije ostao jos jednu godinu u McM-u i osvojio to prvenstvo...pa zbog :pare:
ček, ti hoćeš reć da je kimi prešao iz mcm-a u ferrari zbog para. wtf :lol: jel to po toj tvojo logici onda znači da je alonso sad prešao iz renaulta u ferrari isto zbog para ili? :?
Ferrari-BiH je napisao/la:nikada nisam ni mislio puno toga dobroga o njemu, pogotovo ne nakon Brazila 2006
glavno da o schumacheru misliš sve najbolje nakon imole 94., adelaida 94., jereza 97., monaka 06. :lol: a tu se hvataš za neku najmanju kimijevu sitnicu.... :? =D>
Ne nego mislim da nije ostao u F1 zbog svoje "gladi" za lovom an zbog neke tamo urote protiv njega
Kolega to je moje misljenje i imam pravo na njega...svako svoga "konja" hvali. Ne bih pocinjao ponovne rasprave o navedenim situacijama. Ja (mi) imamo svoje verzije, ti(vi) imate svoje verzije...a negdje u sredini je istina.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Ja to gledam s druge strane da je Kimi toliko dobar da si ga trenutno u ovako kriznim vremenima nemože niti jedan tim priuštit (samo mi navedite koji je to tim koji ne želi kimia za vozača). Ako je čovjek najplaćeniji vozač, tu cijenu sigurno nije postigo spavanjem. Dok je bio velikim dijelom svoje karijere u McL oni su mu podigli tu visoku plaću i napravili od njega najskupljeg vozača. Zašto bi si sad on cijenu spuštao ? Naprotiv, treba je još dignut do plafona!
A čovjek ima i krakter, ako nije po njegovom neka nebude po ničijem. Nije kruha gladan, osim toga ima toliko sportova ....snaći će se već.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ferrari-BiH je napisao/la:Kolega to je moje misljenje i imam pravo na njega...svako svoga "konja" hvali. Ne bih pocinjao ponovne rasprave o navedenim situacijama. Ja (mi) imamo svoje verzije, ti(vi) imate svoje verzije...a negdje u sredini je istina.
Slažem se. :wink:
Al mislim da nisi trebao početi to 'pljuvanje' po kimiju, ni ja ni ti neznamo zbog kojeg je stvarnih razloga otišao iz f1, ja sam uvjeren da zbog love nije jer je ima i previše ,a i veću bi valjda lovu zaradio u f1 nego u reliju. Moje mišljenje je da se jednostavno malo zasitio f1 i da želi probat neke nove izazove i iskušati se u wrc-u, a onda se vratiti dogodine (nadam se).
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Ja to gledam s druge strane da je Kimi toliko dobar da si ga trenutno u ovako kriznim vremenima nemože niti jedan tim priuštit (samo mi navedite koji je to tim koji ne želi kimia za vozača). Ako je čovjek najplaćeniji vozač, tu cijenu sigurno nije postigo spavanjem. Dok je bio velikim dijelom svoje karijere u McL oni su mu podigli tu visoku plaću i napravili od njega najskupljeg vozača. Zašto bi si sad on cijenu spuštao ? Naprotiv, treba je još dignut do plafona!
A čovjek ima i krakter, ako nije po njegovom neka nebude po ničijem. Nije kruha gladan, osim toga ima toliko sportova ....snaći će se već.
ili možda nije toliko dobar da bi ga se isplatilo toliko platiti.......sve ovisi kako gledaš na stvari.....kimi je uistinu fantastičan vozač, ali je svojeglav, nepredvidiv i definitivno nije oličejne timskog igrača.....e, i to košta ne?
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

sunseeker je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Ja to gledam s druge strane da je Kimi toliko dobar da si ga trenutno u ovako kriznim vremenima nemože niti jedan tim priuštit (samo mi navedite koji je to tim koji ne želi kimia za vozača). Ako je čovjek najplaćeniji vozač, tu cijenu sigurno nije postigo spavanjem. Dok je bio velikim dijelom svoje karijere u McL oni su mu podigli tu visoku plaću i napravili od njega najskupljeg vozača. Zašto bi si sad on cijenu spuštao ? Naprotiv, treba je još dignut do plafona!
ili možda nije toliko dobar da bi ga se isplatilo toliko platiti.......sve ovisi kako gledaš na stvari.....kimi je uistinu fantastičan vozač, ali je svojeglav, nepredvidiv i definitivno nije oličejne timskog igrača.....e, i to košta ne?
Možda nije neki timski igrač kao Piquet pa da visi po zidovima...e i to košta ne? :biggrin:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

mmilo42 je napisao/la:
Možda nije neki timski igrač kao Piquet pa da visi po zidovima...e i to košta ne? :biggrin:
sama činjenica da kimija uspoređuješ sa piquetom to dovoljno govori.......ne?
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

sunseeker je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:
sama činjenica da kimija uspoređuješ sa piquetom to dovoljno govori.......ne?

ne, olicenje timskog vozaca je unistiti sezonu svojem timu, posvadati se sa cijelim timom, zabijati druge vozace u ogradu da bi pobijedio, e to je timski vozac.... to su prave vrijednosti.... neznam, Kimi nije imao problema ni s jednim kolegom, nikad nije trazio da bude prvi vozac, borio se barem posteno sa svima, pa makar i izgubio, sakupljao je bodove za tim, pa ako to nije timski vozac, onda stvarno nesto ne stima sa danasnjom F1....
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

K1M1 je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Kolega to je moje misljenje i imam pravo na njega...svako svoga "konja" hvali. Ne bih pocinjao ponovne rasprave o navedenim situacijama. Ja (mi) imamo svoje verzije, ti(vi) imate svoje verzije...a negdje u sredini je istina.
Slažem se. :wink:
Al mislim da nisi trebao početi to 'pljuvanje' po kimiju, ni ja ni ti neznamo zbog kojeg je stvarnih razloga otišao iz f1, ja sam uvjeren da zbog love nije jer je ima i previše ,a i veću bi valjda lovu zaradio u f1 nego u reliju. Moje mišljenje je da se jednostavno malo zasitio f1 i da želi probat neke nove izazove i iskušati se u wrc-u, a onda se vratiti dogodine (nadam se).
I ja sam donekle u to vjerovao, ali zar ne bi onda bilo fer od njega da je izasao pred kameru i svim navijacima rekao tako. Da je to rekao ne bi se sad mi o tome raspravljali.
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Ferrari-BiH je napisao/la:
K1M1 je napisao/la:Slažem se. :wink:
I ja sam donekle u to vjerovao, ali zar ne bi onda bilo fer od njega da je izasao pred kameru i svim navijacima rekao tako. Da je to rekao ne bi se sad mi o tome raspravljali.
Vjerojatno ga nije previše briga što se mi raspravljamo ovdje i što mislimo pa zato nije stao pred kameru. Uostalom bilo je i drastičnijih primjera, kao kad je Lauda napustio Brabham tijekom trkačeg vikenda i samo rekao da mu se više neda voziti, šta su onda mislili navijači. Tako je sad i sa Kimijem, neda mu se voziti ako nema dobar bolid, a ako čemo mu mi vjerovati to je naša stvar. Btw. ja isto pretpostavljam da nije zbog novca nego zbog nekih drugih stvari u ugovoru, npr. reklame ili nemogučnost vožnje u drugim serijama što je McLaren uvjek zabranjivao.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

mmilo42 je napisao/la:Možda nije neki timski igrač kao Piquet pa da visi po zidovima...e i to košta ne? :biggrin:
Stvarno si dosadan sa istom pričom.
Avanti FER, Avanti!!!
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Raikkonen blizu potpisivanju ugovora za WRC
Šanse za potpisivanje s Mercedesom su sve manje, a sad se već vožnja u Citroenu spominje kao realna opcija.

A sad malo spekulacija za povratak u F1:
Ako bi se radilo o jednogodišnjem ugovoru u WRC-u kako bi se dogodine (2011.) vratio u F1 onda mu ne ostaje baš puno (pobjedničkih) momčadi za ugovor.
Mercedes GP - zasad imaju jedno slobodno mjesto, a ukoliko potpišu višegodišnji ugovor s nekim drugim vozačem, onda ova opcija otpada. Po meni je veća vjerojatnost da potpišu s njim već od 2010., nego da ga čekaju za 2011.
McLaren - ima vozače pod ugovorom za 2011.
Ferrari - ne znam je li imaju ugovor s Massom za 2011., a sve i da nemaju mislim da neće tamo biti angažiran 2011.
Red Bull - zasad imaju slobodno mjesto za 2011., a s njima je Raikkonen potpisao osobni sponzorski ugovor. Također, ukoliko potpiše s Citroenom u WRC-u, Red Bull je prisutan kao njihov sponzor pa je ova opcija najrealnija za povratak u F1 2011.
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

fankiđoe je napisao/la:Raikkonen blizu potpisivanju ugovora za WRC
Šanse za potpisivanje s Mercedesom su sve manje, a sad se već vožnja u Citroenu spominje kao realna opcija.

A sad malo spekulacija za povratak u F1:
Ako bi se radilo o jednogodišnjem ugovoru u WRC-u kako bi se dogodine (2011.) vratio u F1 onda mu ne ostaje baš puno (pobjedničkih) momčadi za ugovor.
Mercedes GP - zasad imaju jedno slobodno mjesto, a ukoliko potpišu višegodišnji ugovor s nekim drugim vozačem, onda ova opcija otpada. Po meni je veća vjerojatnost da potpišu s njim već od 2010., nego da ga čekaju za 2011.
McLaren - ima vozače pod ugovorom za 2011.
Ferrari - ne znam je li imaju ugovor s Massom za 2011., a sve i da nemaju mislim da neće tamo biti angažiran 2011.
Red Bull - zasad imaju slobodno mjesto za 2011., a s njima je Raikkonen potpisao osobni sponzorski ugovor. Također, ukoliko potpiše s Citroenom u WRC-u, Red Bull je prisutan kao njihov sponzor pa je ova opcija najrealnija za povratak u F1 2011.

višegodišni ugovor znači manje više samo to da ga je teže i skuplje raskinuti (što smo vidjeli upravo na kimijevom slučaju)
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

mmilo42 je napisao/la: Što ćeš kad je ta prića jedna od najvećih sramota u F1( uz blokiranja kolege u boxu).
Nemoj mi majke ti samo to pisat' i mahat' tim prstom bezveze. Mislim, uzalud pokušavaš nešto od Kimija napravit' vrijeđajući drugog vozača samo zato što je sjeo na "njegovo" mjesto. Kimiju niko nije kriv što je pao ovako nisko do njega samog. Ja sam od onih ljudi koji vjeruju da se sve događa sa razlogom, pa tako i ono "blokiranje" u boxu je vjerovatno posljedica nepoštovanja nečega ili nekoga. A što se tiče zabijanja u zid, nije ni na sudu dokazano da je Alonso znao. Ako ćemo po onoj "svako je nevin dok mu se ne dokaže suprotno", onda je sasvim jasno da je Alonsu nepravedno narušen imidž.
Avanti FER, Avanti!!!
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

The Greatest je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la: Što ćeš kad je ta prića jedna od najvećih sramota u F1( uz blokiranja kolege u boxu).
Nemoj mi majke ti samo to pisat' i mahat' tim prstom bezveze. Mislim, uzalud pokušavaš nešto od Kimija napravit' vrijeđajući drugog vozača samo zato što je sjeo na "njegovo" mjesto. Kimiju niko nije kriv što je pao ovako nisko do njega samog. Ja sam od onih ljudi koji vjeruju da se sve događa sa razlogom, pa tako i ono "blokiranje" u boxu je vjerovatno posljedica nepoštovanja nečega ili nekoga. A što se tiče zabijanja u zid, nije ni na sudu dokazano da je Alonso znao. Ako ćemo po onoj "svako je nevin dok mu se ne dokaže suprotno", onda je sasvim jasno da je Alonsu nepravedno narušen imidž.
Nigdje Kimi Nije pao nego u tvojoj glavi, to je vozać sa najviše navijaća, najbolje plaćen i sutra ako izabere rally bit će najpopularniji rally vozać. A jedini koji je dno dna je tvoj pulen kao ćovik ćista nula, kao vozać kapa dolje. [-X
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

mmilo42 je napisao/la:
Nigdje Kimi Nije pao nego u tvojoj glavi, to je vozać sa najviše navijaća, najbolje plaćen i sutra ako izabere rally bit će najpopularniji rally vozać. A jedini koji je dno dna je tvoj pulen kao ćovik ćista nula, kao vozać kapa dolje. [-X
Mislis? Ja ne bi rekao da je tako
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

mmilo42 je napisao/la:
Covjece u kojem svijetu ti zivis?
Ako je kolicina love mjerilo necije kvalitete onda objesim i sport i sve ostalo sto se veze uz njega. A za navijace....mozda ti mislis da je tako
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

mmilo42 je napisao/la:Nigdje Kimi Nije pao nego u tvojoj glavi, to je vozać sa najviše navijaća, najbolje plaćen i sutra ako izabere rally bit će najpopularniji rally vozać. A jedini koji je dno dna je tvoj pulen kao ćovik ćista nula, kao vozać kapa dolje.
Ne da mi se više raspravljat' sa ljudima kao što si ti. Svaka čast da je rasprava o kvalitetama jednog i drugog i normalno je da svako voli svoje više ali... Ovo tvoje podmetanje, on je 'vaki, 'naki samo zato što ti je očigledno krivo jer ga je zamijenio nije više fora. Ti uopće ne možeš znati kakav je Alonso ili Kimi lično (jer ih ne poznaješ) da možeš sudit' ko je kakav u prirodi. Ali ako ćemo već tako... Sama činjenica da Kimi nije htio vozit' ispod tih 40-setak mil. dolara (i da nije potpisao za Mclaren radi toga) a Alonso je vozio 2009. za 15 mil dolara, govori kome je stalo do utrkivanja i pobjeda a kome do novca.
Avanti FER, Avanti!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ako još netko spomene Alonsa na bilo koji način U TEMI O RAIKONENU ja prijavljujem sve redom postove bez obzira čiji su!!
Stvarno mi je već puna kapa j*benih prepirki oko Kimija i Alonsa koje član mmilo 42 uporno započinje, a onda ostali uporno nasjedaju na njegove provokacije.
Ako se želite prepirati, onda si otvorite neku posebnu temu u koju ja tada neću ulaziti jer me to ne zanima, a nama koje nešto zanima šta se događa s Kimijem ovih dana (kamo odlazi, da li ipak vozi ili ne) ostavite ovu temu čistu.

VEĆ STE DEBELO :off: :poludim:

P.S.
The Greatest, piše da ti je mmilo 42 na ignore listi. Zašto onda opet čitaš njegove postove i odgovaraš na njih??? :x:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Slažem se sa kolegom Schumy.d, mmilo42, ja ti kao Kimijev navijač velim da si stvarno prešao granicu. Nemoj toliko pokazivati da ti je krivo što je Alonso zamijenio Kimija, jer ti to ne čini dobro. Što jest, jest, Alonso je svojim nadrealnim vozačkim sposobnostima zaslužio voziti crveni bolid, vrhunski vozač ako je uistinu vrhunski uvijek završi u crvenom kombinezonu. Alonsovo ponašanje van staze nije naša briga, a i ne možemo o njemu raspravljati, kad ga nitko od nas osobno ne poznaje. Ali isto tako niti ne možemo govoriti o Kimijevom zalaganju i nezalaganju van staze.

Vjerujem da se Kimi vraća 2011. i to opet, u vjerujem vrhunskom bolidu Adriana Neweya, samo njegov potpis za Citroen mi puno znači i jamči da će se stvari razviti tako. A u međuvremenu, navijat ću za Ferrari, Lewisa ili Vettela, znat ću kad mi srce brže zakuca kad vidim nekog vozača na stazi. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Odgovori