Ja navijam za Španjolsku i Brazil.Scuderia je napisao/la: Idemo Deutschland !!!
Reprezentativni nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Schumy.d
- Legenda

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Reprezentativni nogomet
- lux007
- Rezervni vozač

slazem se sa schumyemSchumy.d je napisao/la:Ja navijam za Španjolsku i Brazil.Scuderia je napisao/la: Idemo Deutschland !!!
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Same herelux007 je napisao/la:slazem se sa schumyemSchumy.d je napisao/la:Ja navijam za Španjolsku i Brazil.Scuderia je napisao/la: Idemo Deutschland !!!

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Evo jednog zanimljivog linka:
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/442 ... nozem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim,da nije bilo noza to se Rusi opravdavaju sta nisu prosli dalje.Zao mi je Iraca koji nisu prosli,dok su Francuzi opet na srecu pobijedili i Fife koja stiti velike nogometne nacije.
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/442 ... nozem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim,da nije bilo noza to se Rusi opravdavaju sta nisu prosli dalje.Zao mi je Iraca koji nisu prosli,dok su Francuzi opet na srecu pobijedili i Fife koja stiti velike nogometne nacije.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Ferrari-BiH
- Veteran

Od Evropskih reprezentacija navijam za Spance naravno, gledao sam ih u Zenici (iako ne kompletne, ali sam vidio vecinu igraca) i ostao sam zapanjen. Na zagrijavanju pogotovo me se dojmio Iker...kakav je to golman i sta sve cini.
Naravno bili su i Ramos i Torres koji se cine kao da su sa druge planete, Iniesta isto.
A od ostalih naravno Brazil i Kaka
Naravno bili su i Ramos i Torres koji se cine kao da su sa druge planete, Iniesta isto.
A od ostalih naravno Brazil i Kaka
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la:Na zagrijavanju pogotovo me se dojmio Iker...kakav je to golman i sta sve cini.
Puma!!
- Ferrari-BiH
- Veteran

Ne samo to.Schumy.d je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Na zagrijavanju pogotovo me se dojmio Iker...kakav je to golman i sta sve cini.![]()
![]()
![]()
Puma!!
Pomocnik stane na centar igralisata, a Iker ispuca loptu i pogodi ga tacno u ruke, pomocnik se ni u jednom momentu ne pomjera. Samo digne ruke u zrak i Iker ga pogodi...da mi je neko pricao ne bih mu vjerovao
- Schumy.d
- Legenda

Hebote...Ferrari-BiH je napisao/la: Ne samo to.
Pomocnik stane na centar igralisata, a Iker ispuca loptu i pogodi ga tacno u ruke, pomocnik se ni u jednom momentu ne pomjera. Samo digne ruke u zrak i Iker ga pogodi...da mi je neko pricao ne bih mu vjerovao
A nije bezveze najbolji golman svijeta.
I ne brani bezveze u Realu.
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
A ja za Argentinu,a poslije njih za Obalu BjelokostiSchumy.d je napisao/la:Ja navijam za Španjolsku i Brazil.Scuderia je napisao/la: Idemo Deutschland !!!
...put u raj nije posut ružama...
- Bibi

- Kontakt:
Misimovic nece igrati za Ciru:
http://www.reprezentacija.net/site/inde ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskreno,nije mi se nikad svidio,a ova izjava Cire da Miske namjerno nije odigrao dobru utakmicu u Luzu i lazirao ozljedu da nebi mogao igrati sa strane srpskog lobija mislim da nije daleko od toga.Odigrao je stvarno losu utakmicu i onda izaso zadnjih pet minuta zbog ozljede koja neznam kako je nastala,ali nema veze ni netreba nam.Pjana ce ga dostajno zamijenit i nece biti problema.
http://www.reprezentacija.net/site/inde ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskreno,nije mi se nikad svidio,a ova izjava Cire da Miske namjerno nije odigrao dobru utakmicu u Luzu i lazirao ozljedu da nebi mogao igrati sa strane srpskog lobija mislim da nije daleko od toga.Odigrao je stvarno losu utakmicu i onda izaso zadnjih pet minuta zbog ozljede koja neznam kako je nastala,ali nema veze ni netreba nam.Pjana ce ga dostajno zamijenit i nece biti problema.
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Ferrari-BiH
- Veteran

Nije uzasao zbog ozljede ego ga je Ciro izvadio zbog toga jer je ocajno odigrao dotadasnji dio utakmice, a ozljedu je "pokupio" na treningu uoci utakmice u Zenici, a taj trening je bio u Hrasnicibibi_Alonso 4ever je napisao/la:Misimovic nece igrati za Ciru:
Pjanicu svaka cast, ali jos uvijek ne moze zamijeniti Misimovica (iako sam veliki zagovornik da Pjanic treba igrati od prve minute, ali zajedno sa Misimovicem i to umjesto Muratovica koji je apsolutno nepotreban).
Sve u svemu Ciro pokusava da "svali" svoj "neuspjeh" i da ode sa klupe kao "pobjednik" i borac, a ustvari nema vise volje i zelje...
Nisam propustio niti jednu domacu utakmicu da odgledam uzivo i moram priznati da Ciro nije napravio nista posebno
Poraz od Spanije u 2 utakmice, a znali smo ih pobjedjivati na Kosevu u prethodnom ciklusu
Poraz i remi protiv Turske, a u istom ciklusu smo ih pobijedili
2 pobjede protiv Belgije
4 pobjede protiv "malih" ekipa (koje su "zagarantovane")
Nista posebno po meni...samo sreca i slucajnost su nas doveli tu gdje smo bili...jer se poklopilo da nam odgovaraju svi ostali rezultati...
Vjerujem u ovu reprezentaciju, ali BEZ formacije 3-5-2 koju niko vise ne igra i BEZ toga da igrac koji inace igra ofanzivnog veznog ili drugog napadaca u nasoj "superformaciji" igra beka (Ibricic)....
Ako ima gresaka pripisite ih PAN(isher)u
- Bibi

- Kontakt:
Znaci da onda vjerujes da bi i Kodro da je ostao ostvario takav naboj i euforiju pa i rezultate s takvim fondom igraca?Mislim,da ne. Mozda ima vise trenerskog iskustva ,ali motivaciju kao Ciro nema.Izgubiti od Spanjolske i nije neki neuspjeh s obzirom da najjace repreentacije imaju problema s njima.
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Ferrari-BiH
- Veteran

Euforija nema nikakve veze sa ovim rezultatima...OK navijaci su se digli...ali pogledaj rezultate prije Cire i za vrijeme Cire...mislim da su rezultati (tu mislim na ishod utakmice a ne na plasman) mnogo bolji prije Cire...Sa Cirom smo u Zenici savladali samo Estoniju i Armeniju komotno (njih bi savladali i ovako i onako) dok smo sa Belgijancima dobro prosli...Turci i Spanjolci su otisli neporazeni...u svakom prethodnom ciklusu kod kuce bi bar pobijedili jednu od te 2 "jake" reprezentacije.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Znaci da onda vjerujes da bi i Kodro da je ostao ostvario takav naboj i euforiju pa i rezultate s takvim fondom igraca?Mislim,da ne. Mozda ima vise trenerskog iskustva ,ali motivaciju kao Ciro nema.Izgubiti od Spanjolske i nije neki neuspjeh s obzirom da najjace repreentacije imaju problema s njima.
Slazem se, Ciro je okupio igrace ponovo, ali je i to sve zahvaljujuci Spahicu koji je isao molio igrace da igraju bez obzira na ono pismo...
- Bibi

- Kontakt:
Sto se tice rezultata prije i poslje Cire istina je da nisu bile ogromne razlike u rezultatima,al mene jednostavno boli kad neki igrac odbije igrati za svoju drzavu bez obzira na sve.Igras za zvoju zemlju,za svoj narod,za obitelj, a ne zbog jedne osobe(Ciro).
Zato sam bio ljut na Miskea i popljuvao ga,iskreno falit ce nam jako
Al ko zna mozda Ciro i ode 
Zato sam bio ljut na Miskea i popljuvao ga,iskreno falit ce nam jako
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Ferrari-BiH
- Veteran

Misimovic je i prije Cire odbijao igrati za repku, sjecas se da je uslov bio da bude kapiten i samo tako je htio igrati. Par puta je on vec najavljivao odlazak ali...bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Sto se tice rezultata prije i poslje Cire istina je da nisu bile ogromne razlike u rezultatima,al mene jednostavno boli kad neki igrac odbije igrati za svoju drzavu bez obzira na sve.Igras za zvoju zemlju,za svoj narod,za obitelj, a ne zbog jedne osobe(Ciro).
Zato sam bio ljut na Miskea i popljuvao ga,iskreno falit ce nam jakoAl ko zna mozda Ciro i ode
- Bibi

- Kontakt:
Ipak se ovo moralo dobro zavrsit
Miske dobio sina Ciro mu cestitao i rijesili si nesporazum
EDIT:
Nek se vesele kolko mogu to im je jedina fora protiv Hrvatske.
EDIT:
Nek se vesele kolko mogu to im je jedina fora protiv Hrvatske.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 08 lis 2010, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje postova
Razlog: Spajanje postova
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Brijem 4.12.Scuderia je napisao/la:Da li netko zna, kada je izvlacenje za SP?

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Schumy.d
- Legenda

SP 2010. Južna Afrika
Evo, da otvorim temu koja možda trenutno nije aktivna, ali sve vijesti za SP i repke možete stavljati ovdje, a kada prvenstvo počne, onda možemo ovdje komentirati tekme.
Za početak, evo skupina SP:
GRUPA A: JAR, Meksiko, Urugvaj, Francuska
GRUPA B: Argentina, Nigerija, Južna Koreja, Grčka
GRUPA C: Engleska, SAD, Alžir, Slovenija
GRUPA D: Njemačka, Australija, Srbija, Gana
GRUPA E: Nizozemska, Danska, Japan, Kamerun
GRUPA F: Italija, Paragvaj, Novi Zeland, Slovačka
GRUPA G: Brazil, Sjeverna Koreja, Obala Bjelokosti, Portugal
GRUPA H: Španjolska, Švicarska, Honduras, Čile
Dojmovi:
GRUPA G ==> skupina smrti (Brazil, Portugal, Obala Bjelokosti)... Kakve će to utakmice biti.
Zamislite koji su sve igrači u jednoj skupini: Kaka, Ronaldo, Drogba, Dani Alves, Yaya Toure, Kolo Toure, Kalou, Luis Fabiano, Maicon, Simao, Deco, Keita, Marcelo, Pato...
Naši susjedi:
- Srbi dobili dosta tešku skupinu
- Slovencima pala sjekira u med
Prvaci:
- svjetski prvaci Italija dobila laku skupinu (Paragvaj bi mogao biti neugodan za njih)
- europski prvaci Španjolci dobili najlakšu skupinu, ali se križaju sa skupinom G
Za početak, evo skupina SP:
GRUPA A: JAR, Meksiko, Urugvaj, Francuska
GRUPA B: Argentina, Nigerija, Južna Koreja, Grčka
GRUPA C: Engleska, SAD, Alžir, Slovenija
GRUPA D: Njemačka, Australija, Srbija, Gana
GRUPA E: Nizozemska, Danska, Japan, Kamerun
GRUPA F: Italija, Paragvaj, Novi Zeland, Slovačka
GRUPA G: Brazil, Sjeverna Koreja, Obala Bjelokosti, Portugal
GRUPA H: Španjolska, Švicarska, Honduras, Čile
Dojmovi:
GRUPA G ==> skupina smrti (Brazil, Portugal, Obala Bjelokosti)... Kakve će to utakmice biti.
Zamislite koji su sve igrači u jednoj skupini: Kaka, Ronaldo, Drogba, Dani Alves, Yaya Toure, Kolo Toure, Kalou, Luis Fabiano, Maicon, Simao, Deco, Keita, Marcelo, Pato...
Naši susjedi:
- Srbi dobili dosta tešku skupinu
- Slovencima pala sjekira u med
Prvaci:
- svjetski prvaci Italija dobila laku skupinu (Paragvaj bi mogao biti neugodan za njih)
- europski prvaci Španjolci dobili najlakšu skupinu, ali se križaju sa skupinom G
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Skupina A
Južnoafrička Republika
Meksiko
Urugvaj
Francuska
Skupina B
Argentina
Nigerija
Južna Koreja
Grčka
Skupina C
Engleska
SAD
Alžir
Slovenija
Skupina D
Njemačka
Australija
Srbija
Gana
Skupina E
Nizozemska
Danska
Japan
Kamerun
Skupina F
Italija
Paragvaj
Novi Zeland
Slovačka
Skupina G
Brazil
Sjeverna Koreja
Obala Bjelokosti
Portugal
Skupina H
Španjolska
Švicarska
Honduras
Čile
Zadovoljan sam s zdrijebom (Njemacka). Skupina smrti definitivno: G
Južnoafrička Republika
Meksiko
Urugvaj
Francuska
Skupina B
Argentina
Nigerija
Južna Koreja
Grčka
Skupina C
Engleska
SAD
Alžir
Slovenija
Skupina D
Njemačka
Australija
Srbija
Gana
Skupina E
Nizozemska
Danska
Japan
Kamerun
Skupina F
Italija
Paragvaj
Novi Zeland
Slovačka
Skupina G
Brazil
Sjeverna Koreja
Obala Bjelokosti
Portugal
Skupina H
Španjolska
Švicarska
Honduras
Čile
Zadovoljan sam s zdrijebom (Njemacka). Skupina smrti definitivno: G

-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Re: SP 2010. Južna Afrika
Skupina G stvarno strašna,mislim da će Portugalci izvisiti.Što se tiče ostatka zadovoljan sam ždrijebom koji je dobila Argentina put do 1/4 finala otvoren
...put u raj nije posut ružama...
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Uf ta skupina G je prestrasna.Ali mislim da ce dalje ici Brazil i Portugal,koliko god neki zeljeli drugacije...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Schumy.d
- Legenda

Mislim da je Obala Bjelokosti sa Drogbom, Kalouom, braćom Toure, Eboueom, Keitom, Koneom poprilično jaka (ako ne i jača od Portugala). Ali s druge strane su tu i Ronaldo, Pepe, Bruno Alves, Carvalho koji rijetko primaju golove pa ćemo vidjeti. Bit će zanimljiv obračun suigrača Carvalho - Drogba.Felipe Massa je napisao/la:Uf ta skupina G je prestrasna.Ali mislim da ce dalje ici Brazil i Portugal,koliko god neki zeljeli drugacije...
I Brazil će imati težak put za prolaz u finale. Najprije teška grupa, a onda moguć susret sa Španjolcima.
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Da ako dobiju Spanjolce zavrsili su vise od pola poslaSchumy.d je napisao/la:Mislim da je Obala Bjelokosti sa Drogbom, Kalouom, braćom Toure, Eboueom, Keitom, Koneom poprilično jaka (ako ne i jača od Portugala). Ali s druge strane su tu i Ronaldo, Pepe, Bruno Alves, Carvalho koji rijetko primaju golove pa ćemo vidjeti. Bit će zanimljiv obračun suigrača Carvalho - Drogba.Felipe Massa je napisao/la:Uf ta skupina G je prestrasna.Ali mislim da ce dalje ici Brazil i Portugal,koliko god neki zeljeli drugacije...
I Brazil će imati težak put za prolaz u finale. Najprije teška grupa, a onda moguć susret sa Španjolcima.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Bibi

- Kontakt:
Koja laka skupina za Engleze po meni otvoren put do polufinala bez ikakvih problema.Bitno da pobjede Slovence
Inace za Engleze navijam 
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013