Nakon konzultacija sa kolegom suvoditeljem, i moderatorom, ne preostaje mi ništa drugo, nego objaviti stvarno najveći skandal u kratkoj povjesti ove kladionice. Radi se o prošloj sezoni.
Naime, igrajući se na internetu, radeći gluposti i tako to, napišem ja svoj nick na google. (luka_kimi)
Kad ono, izlista mi neke stvari sa foruma, moje korisničke podatke, i neke stvari u tom stilu, kad zadnji link na toj stranici, spominje se moj nick, ali na forum.hr. Sad, meni čudno, gledam, otkud moj nick ovdje? Kliknem ja link, i dočeka me par stvari.
LINK
LINK
LINK
LINK
Par izvadaka, onih najsočnijih, za one koji su malo ljeniji:
[b]Vanzemaljac[/b] je napisao/la:pa moj je prijedlog da idemo na sigurnu kartu,malo kukavički i pokvareno,,ali sigurno!!!
jednostavno pričekamo da oni postave poredak...njih su dvojica nas dvojica...svaki od nas prepiše poredak od jednog od njih...uz to da promjenimo jednu poziciju i jedno odustajanje...tako se operemo od eventualne optužbe za prepisivanje a u istom momenti njima uskratimo bilo kakvu šansu da nam se ozbiljnije približe.
ne zvuči sportski,,ali cilj opravdava srestvo
[b]MAXY[/b] je napisao/la:koji si ti
i onda još kažeš da nisam u pravu kad kažem da si namjerno eliminirao el gata
a čuj, ideja je izvediva čak ni ne moramo mjenjat ništa i možemo stavit potpuno identične prognoze jer tamo nema sankcija za prepisivanje
sjećam se da su čak ismijali maminha za to kažnjavanje prepisivanja jednom prilikom kad im je čovjek predlagao ova naša pravila u kojima to stoji
al jedino što nam može srušiti taj plan je da jedan od njih postavi prognozu točno s istekom roka, primjetio sam da luka kimi zna postavljat prognoze poprilično blizu isteka roka
[b]vanzemaljac[/b] je napisao/la:ne postavlja stalno,,ali zna često čekati zadnji momenat
ali ja ionako planirm svoj poredak slagati prema njegovom...a onda ti samo špijuniraš onog drugog,izmjeniš jednu poziciju za svaki slučaj,,(jer ipak su oni na vlasti i mogu nam pokušati oduzeti te naslove)...ali ja mislim da je to izvedivo i naj manje bi tako riskirali da nas prestignu
[b]vanzemaljac[/b] je napisao/la:pa ništa od ovog nije mimo pravila i zakona,,,a sve ono što nije zabranjeno dozvoljeno jei naravno to je samo jedan od prijedloga kako da sačuvamo ono što nam pripada bice prijedloga još,možda i nepopularnijih,,ali sve zavisi od ovog vikenda,,,zasad je ovo samo razmišljanje na glas,,ništa više....
(a ovo sve govori)
[b]vanzemaljac[/b] je napisao/la:MAXY je napisao/la:odustajanja su ti ok
al šta si morao stavit alonsa sedmoga kao ja?
ajd ga pomakni za mjesto gore il dole
ma nisam se ja ni zagledao u tvoj poredak sad cu ja to pokušati promjeniti
MAXY je napisao/la:ma nisu normalni
nakon rasprave o tvom editiranju rekao sam onom liku koji je predlagao tvoje sankcioniranje da si ti bolji od njega, a voditelj je rekao da je to provokacija koja će se ubuduće sankcionirati
čovječe, da ja kažnjavam u našem prvenstvu takve stvari, pola grida bi bilo diskvalificirano
nemaju pojma o vođenju
odi tamo i daj mi podršku, ionako je sve zbog tebe počelo
MAXY je napisao/la:vanzemaljac je napisao/la:al opet ostaje problem to da će onaj slat u zadnjoj minuti
ja ne bi riskirao s tim
ma tko ga yebe,ti staviš sličnu prognozu kao onaj prvi,,luka_kimi nek je šalje kad zeli on sam ne moze nadoknaditi trideset bodova i time priča završava
MAXY je napisao/la:vanzemaljac je napisao/la:pa bacit cu oko na njegovu prognozu necu je prepisati ali vec sad osjecam da cemo imati pobjednika i dva DNF ista,,sto je sigurno sigurno je
ali naravno moram pratit i konstruktorski naslov pa će to biti jedan mix koji bi trebao osigurati duplu krunu
dobro, onda skombiniraj jedan mix čakove i araieve prognoze s tim da bude različita od moje , a ja ću ostat pri slanju prije kvala i dignut razliku na 36 bodova jer nisam baš pristaša tih tvojih podmuklih radnji
vanzemaljac je napisao/la:gotovooo
obojica postali prije mene,,,iz njihove dvije iskombinirao sam jednu ponudu i to je toviše ne postoje ni teorecke šanse da nas stignu...slavlje može početi
1.Hamilton
2.Vettel
3.Webber
4.Barrichello
5.Button
6.Trulli
7.Heidfeld
8.Rosberg
9.Kubica
10.Raikkonen
DNF 1.Grosjean
DNF 2.Alguersuari
DNF 3.Liuzzi
problem je čak,,,on je namjerno čekao mene,,sad ce ici kontrirati meni i vjerovatno ce odigrati na jednog od Red Bullova kao pobjednika kako bi mozda nekim drugacijim poredkom od nas ostalih pobjedio i osvojio osjetan broj bodova u odnosu na mene...to mu je jedina opcija...i ja se nadam da tako nece odigrati
Ovo je samo ukratko iz toga razgovora. Za neke stvari, čast MAXY-u. Opet, za neke druge... Ne želim govoriti.
Ovo je razgovor između MAXY-a (MAXYM) i vanzemaljca (krajina), u kojem govore upravo o našoj kladari. Pročitajte sva četiri linka.
Ukratko, kolege su namještali rezultate (ili su bar pokušali), kopirajući prognoze od mene, Arai-a i Chucka, s time da od mene često nisu mogli, jer sam ja obično postao svoje prognoze minutu prije isteka roka. Vanzemaljac ima najviše prste u tome, i upravo ona editacija je napravljena (ona u Abu Dhabiju) da bi se kopirala Chuckova prognoza, a dijelom i od kolege Arai. Ja sam iskreno šokiran. I možda i ne bih bio, da se nisu zaklinjali u onoj temi na poštenje. A Chuck nas je upozorio na takvo nešto.
Razlog posta:voditelje zanima glas naroda.