Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Re: Kimi Raikkonen
@ curumo
To sam čitao, u tekstu stoji da je to izjavio neimenovani Ferrarijev zaposlenik. Ima njih ohoho zaposlenih u Ferrariju, a priča se da i o Kimiju neki nešto dobro govore.
@ T0MI5L4V
Ovo se već odavno povlači, ali baš sam pogledao što kažu Finici i prema njima bi vijest trebala biti objavljena u petak ujutro.
To sam čitao, u tekstu stoji da je to izjavio neimenovani Ferrarijev zaposlenik. Ima njih ohoho zaposlenih u Ferrariju, a priča se da i o Kimiju neki nešto dobro govore.
@ T0MI5L4V
Ovo se već odavno povlači, ali baš sam pogledao što kažu Finici i prema njima bi vijest trebala biti objavljena u petak ujutro.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
koja je razlika između junior team-a i ovog di je Leob ???
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
junior je za ove mlade zelene, predoči si to kao kod hrane za pese, imaš pedigre junior, adult i senior......pinkdpanter je napisao/la:koja je razlika između junior team-a i ovog di je Leob ???
zna se za koga je kaj...
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
sunseeker je napisao/la:junior je za ove mlade zelene, predoči si to kao kod hrane za pese, imaš pedigre junior, adult i senior......pinkdpanter je napisao/la:koja je razlika između junior team-a i ovog di je Leob ???
zna se za koga je kaj...
Ma da,

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- fankiđoe
- Početnik
Ova juniorska ekipa postoji od ove godine. Fora ti je ko Red Bull i STR, slično kao što je sunseeker rekao.pinkdpanter je napisao/la:koja je razlika između junior team-a i ovog di je Leob ???
Inače, juniori ove godine nisu imali isti model c4, ali navodno će dogodine dobiti isti paket kao i glavna ekipa i sponzorstvo od red bulla, a čini mi se da je i njega imala samo glavna ekipa.
Uglavnom, ja nisam nikakav WRC znalac tako da će me pravi znalci vjerojatno ispraviti uskoro.
- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Nije mi drago ali život ide dalje, to je njegova želja u WRC je otišao iz ćistog gušta. WRC sam pratio površno sada ću sigurno više.
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Junior tim i glavni je odnos kao Red Bull i Torro Roso, oba se bore u istoj klasi: WRC, i imaju isti auto, sad ne znam ako junior tim ima sva unaprijeđenja kao glavni, ali od sljedeće godine bi navodno trebalo bit tako. A to znači da će Kimi imati veliku šansu da napravi odlićan debi u WRC-u.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- fenomeno
- Početnik
Ža mi je šta je otiša....Kimi,svu sreću ti želim u WRC-u i nadam se povratku u F1 2011.
Baš me interesira kako će se snać u WRC-u i kolki su mu tamo dometi
Baš me interesira kako će se snać u WRC-u i kolki su mu tamo dometi
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
a ko zna, možda se kimi u proljeće pojavi kao vozač USF1 (oni mu sigurno ne bi zabranjivali wrc ) 

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Mislim da mu je to bila namjera, onda bi ostao voziti odmah.darky je napisao/la:a ko zna, možda se kimi u proljeće pojavi kao vozač USF1 (oni mu sigurno ne bi zabranjivali wrc )

- darky
- Profesionalni vozač
pa kako mu je puhnulo u glavu da ne vozi, tako me uopće ne bi začudilo da se kakvim čudom opet pojavi bilo gdje
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kimi je imao dovoljno ponuda u F1 da ostane ali on je htio samo u Mclaren a za njih je bil malo pre skup...
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
JWRC i WRC nisu iste kategorije, JWRC su nešto slabiji auti od 1600ccm i samo prednjim pogonom (automacki lakši za vožnju) dok su u WRC 4x4 2000ccm limitirani na 300ks. U JWRC poljaci i česi vode igru dok je u WRC Loeb kralj. To nije isto jer je nemoguće skinut vrijeme s autom iz JWRC-a onog od WRC-a. Kao da kažeš da F3000 može skinut rekord staze od F1pinkdpanter je napisao/la:sunseeker je napisao/la:junior je za ove mlade zelene, predoči si to kao kod hrane za pese, imaš pedigre junior, adult i senior......pinkdpanter je napisao/la:koja je razlika između junior team-a i ovog di je Leob ???
zna se za koga je kaj...
Ma da,, koja je razlika u automobilima, jel to posebna klasa, jel se kimi i leob bore za isti naslov prvaka...

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
raikkonen će vozit za citroenov junior team,a ne u junior wrc-u.vozit će u najjačoj kategoriji,dakle protiv loeba...
-
- Navijam za: Alonso
ok, evo onda jednog imenovanog zaposlenika:fankiđoe je napisao/la:@ curumo
@ T0MI5L4V
http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/12/ ... am-player/" onclick="window.open(this.href);return false;
- fankiđoe
- Početnik
Ovo me stvarno šokiralo!!!!!curumo je napisao/la: ok, evo onda jednog imenovanog zaposlenika:
http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/12/ ... am-player/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ne znam čemu se toliko čudiš...fankiđoe je napisao/la: Ovo me stvarno šokiralo!!!!!Ja sam doista vjerovao da će Domenicali bar do početka iduće sezone govoriti kako je ovo vjerojatno najveća greška koju je Ferrari napravio u zadnjih 60 godina i da je Kimi najbolji vozač kojeg Ferrari može imati, ali su ih zaveli Fernandovi menađeri i natjerali ih na tu nevjerojatnu pogrešku... U kakvom sam ja neznanju živio...

Da je tako kako ti tvrdiš, onda bi Kimi ostao voziti u Ferrariju. Nebi ga se rješavali iz Ferrarija da misle da je Kimi najbolji vozač kojeg Ferrari može imati.

- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Haha, zašto bi Domenicali govorio da je to pogreška? Ne razumijem???fankiđoe je napisao/la:Ovo me stvarno šokiralo!!!!!curumo je napisao/la: ok, evo onda jednog imenovanog zaposlenika:
http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/12/ ... am-player/" onclick="window.open(this.href);return false;Ja sam doista vjerovao da će Domenicali bar do početka iduće sezone govoriti kako je ovo vjerojatno najveća greška koju je Ferrari napravio u zadnjih 60 godina i da je Kimi najbolji vozač kojeg Ferrari može imati, ali su ih zaveli Fernandovi menađeri i natjerali ih na tu nevjerojatnu pogrešku... U kakvom sam ja neznanju živio...
http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/10/ ... s-signing/" onclick="window.open(this.href);return false;
- fankiđoe
- Početnik
Nisam očekivao da će me samo zagor "ozbiljno" shvatiti. Naravno da se šalim, nisam baš upoznat s narodnim poslovicama, ali ima neka tipa svak svoga konja hvali ili tako nešto. Kimi više nije Ferrarijev vozač, ali Fernando je i normalno je da će Ferrari govoriti da je Fernando za njih najbolja opcija, puno bolja od Kimija. Ja ne kažem da nije, nego da je u potpunosti logično da naglašavaju one razlike između dvojice vozača koje idu u prilog njihovom aktualnom vozaču. Rezime svega je da im Kimi vjerojatno nije bio toliko loš koliko će se sad činiti iz njihovih izjava.
- Friga
Mislim da ovakvi postovi nemaju smisla. Ne u ovoj temi, pogotovo ako se F1 prati duže od JEDNE godine.curumo je napisao/la: ok, evo onda jednog imenovanog zaposlenika:
To kaj je taj DonMedicalli izjavil se zna odavno. Pa kaj je tu novoga. Osim da Ferrari nezna ni sam kaj bi sa sobom. Valjda su ga uzeli sa znanjem o tome ko je i kakav je Kimi. Mislim ovo sve više liči na onu tezu, IZ ŠUPLJEG U PRAZNO. I da bez odličnog vozača, Ferrari nemre ni krenut s mjesta, a kamoli osvojit bodove. A Kimi je i u takvoj kanti osvojio previše, pa čak i pobjedio. Što znači, i vrhunska momčad bi vrhunskog vozača, kao što bi i vrhunski vozač vrhunski bolid. I di smo sad!? Gdje je to KR-nen pogriješio, tražio previše..!!
Aj kao prvo vi koji niste fanovi KR da prestanete liječiti svoje komplekse ovakovim postovima, jel to nema smisla, osim možda vama. A u tom slučaju to postajte u tamo nekim svojim temama. A ne da ja i ostali koji su tu na temi zbog KR-a, moramo dolazit čitat vaše žalapojke i bedastoče.
Aj više svršite. Prošečite tu svoju gumicu negdje drugdje. OK..
JA nikad neču reč da je KR bolji čovek od FA. Znate ono društven ovo i ono u poslu. Al da je bolji i talentiraniji vozać od FA, to je več odavno dokazao, i to samim ulaskom u F1. A i garantiram, da FA-u menađer nije bio FB-e i on bi teško našao mjesto u F1 bolidu za 2008. godinu.
Schumaher je mogao vozit gdje je htio poslije 2006. kad je kao najavio odlazak(iako su ga na to "naterali" ovi iz Ferraria). No ni novčano nemoralne ponude ne čine te prvakom i dobrim vozačem(naravno u McLM sumnjam da bi i htio sjest). Več bolid, stoga recimo KR slijedeču(a ko zna, možda i sve ostale koje bi mogao) sezonu neče voziti. A MercGP je odličan paket koji se nemože odbiti, pa stoga čak i 100% vjerujem da če se MS zbilja vratiti.
I još kaj se tiče KR-a i razvoja bolida. McLM 2007, znate kad je KR osvojio prvenstvo, a FA-o i LH-on su doslovce dijelili 2. mjesto, i sve to za dlaku. Taj bolid koji su oni vozili razvijen je za i po KR-u. Dakle možda pasivno ali iza njega je ostao tada najbolji bolid na gridu. No nije ga vozio, pa je bolidu sve palo u vodu.(pustimo špijunaže i te fore).
A pošto smo kod citiranja ljudi oko njega: "...If a team did manage to work itself around Kimi's needs of a car, I think that's when his dips in performance would vanish. His dips are where he has to constantly fight not only for the results, but also the car. And like everyone else, you get tired of having to wrestle with what is supposed to be a tool to help you...."
"One team insider suggested that, looking at the data, Raikkonen has once again been doing things in the c0ckp|t of a very difficult car that they can hardly believe. He is going beyond what, theoretically, the F60 would be capable of in normal hands as though the Finn's last great act of defiance is to prove to his former bosses that they were wrong. "
I DA PONOVIM: "Kimi Räikkönen's race engineer Andrea Stella praises Kimi's performances, especially in the races where Ferrari scored four podium finishes in a row, from Hungary to Monza.
- Kimi was able to do so much with his steering wheel, that our engineer staff would not have been able to tell him how to do it, Stella says.
- In that respect Kimi is better than Michael Schumacher. When I was Michael's data engineer, we always needed to tell him exactly how he could improve his speed in certain corners according to the computer data. With Kimi there's no need for such advice. He finds those solutions all on his own, praises Stella."
Stoga sa vozačke strane, niko mu nije ravan. Jedino sa one druge, možda neko je, pa možda i FA-o.(a za to me zaboli, kurje oko)
TF110 - Toyota F1 '10
"

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Slažem se sa puno toga iz tvoga posta osim sa jednim. A to je da je McLaren 2007. bio najbolji bolid. Ferrari je te godine bio daleko brži bolid, pogotovo na stazama gdje je važna aerodinamika.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
baš kao što je mclaren bio bolji na stazama gdje je bitan mehanički grip (ili u uvjetima kada je bitan isti)......a odnos takvih je cca. pola/pola...dakle bolidi su bili prilično izjednačeni........Dani je napisao/la:Slažem se sa puno toga iz tvoga posta osim sa jednim. A to je da je McLaren 2007. bio najbolji bolid. Ferrari je te godine bio daleko brži bolid, pogotovo na stazama gdje je važna aerodinamika.
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Nadovezujem se na sunseekera i slažem se sa njim i dodao bih McLarenovu brzinu na kišnim utrkama, kojih je, kao što znamo, bilo prilično.Dani je napisao/la:Slažem se sa puno toga iz tvoga posta osim sa jednim. A to je da je McLaren 2007. bio najbolji bolid. Ferrari je te godine bio daleko brži bolid, pogotovo na stazama gdje je važna aerodinamika.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
@friga
E jesi me momak dobro nasmijao!
Po tvom postu ispada da je Kimi bolji i od Schumachera i Alonsa. Sve je to uredu samo ti rezultati ne idu u prilog. A to da je Mclaren auto za 2007. razvijao po Kimijevim smjernicama... tu sam se još više nasmijao. Da ti ja postavim pitanje: Zašto postoje inženjeri u timovima ako vozači razvijaju aute?
E jesi me momak dobro nasmijao!

Po tvom postu ispada da je Kimi bolji i od Schumachera i Alonsa. Sve je to uredu samo ti rezultati ne idu u prilog. A to da je Mclaren auto za 2007. razvijao po Kimijevim smjernicama... tu sam se još više nasmijao. Da ti ja postavim pitanje: Zašto postoje inženjeri u timovima ako vozači razvijaju aute?
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 13 pro 2009, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: uređivanje predugog citata
Razlog: uređivanje predugog citata
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Početnik
ne znam jel shvaćaš, al napisao si prilično veliku besmislicu. sva prepucavanja se ovdje vode oko toga kako alonso super razvija bolid dok je kimi nezainteresiran za to. Dakle čak da si i u pravu, tj da vozači ne razvijaju bolid, u svome odgovoru si potpuno u krivu jer kolegin post brani kimija u pogledu razvijanja bolida za što ga svi napadaju, a alonsa uzdižu, shvaćaš?The Greatest je napisao/la: E jesi me momak dobro nasmijao!![]()
druga stvar, već i najveća budala zna da rezultati i statistike ne moraju značit puno.
treća stvar, zašto kimi ne bi bio bolji i od schumachera i od alonsa (barem po nekim karakteristikama, ako ne generalno) zašto to mora bit toliko smiješno, ne tvrdim da je bolji, al imam pravo misliti da je, iako je mislit drek znat, al to vrijedi i za sve koji tvrde suprotno. općenito gledano koje argumente bi itko mogao ponuditi da je kimi lošiji? Rezulati? za rezultate i statistike se hvataju i političari kad hoće mazat oči javnosti