Ferrari-BiH je napisao/la:luka_kimi je napisao/la:Na stazi ćemo opet gledati 
dvoboje Schumacher-Senna, nakon punih 16 godina. 

Inače, presretan sam trenutno! 

Mislim vrlo rijetko, a i ako ih bude to nece biti to.... ovaj Senna nije ni do koljena "pravom" Senni...mada ni MS nije kao sto je bio, ali je sigurno brzi od Bruna

Mislio sam prvenstveno na prezimena vozača. 

Takozvana prezimenostalgija. 

Otpočetka sam se zagrijao za ovo, znao sam da će Michael pokušati povratak, i izgleda da sam bio u pravu. Prvi vozač za kojega sam navijao, prvi vozač s kojim sam "vozio" svaku utrku, prvi vozač zbog kojeg sam doživio "infarkt" (Mađarska 2006.) Nevjerojatna je njegova hrabrost, ja bih napravio istu stvar, ali bih sada vozio jednostavno kao idiot. Zašto? On nema što izgubiti, ukoliko bude loše vozio, opravdanje ima, ukoliko bude preticao, svi će mu se klanjati (ja prvi). Ne mora se bojati za vozačko mjesto, jer ga ljudi u Mercedesu ne bi maknuli niti da im život ovisi o ovome, stoga se može opustiti i pružiti užitak i sebi i svojim navijačima.
Ljudi u Mercedesu su ti koji riskiraju. Ukoliko Schumacher zaista bude loš kako neki prizivaju i tvrde da će biti, tada se nalaze u vrlo nezgodnom položaju. Smjeniti ga neće (ili neće smjeti), jer je respect koji oni gaje prema njemu jednostavno prevelik, da bi si dopustili nešto takvo i ugrozili svoje odnose sa njim. Haug će, ukoliko Michael bude pobjeđivao, biti heroj, dok će, s druge strane, ukoliko Michael podbaci, biti stari, eksentrični sanjar, Schumonostalgičar i fan koji je pokušao nemoguće, i naravno podbacio. Novinari će ga razapeti.
Ovo je jedna jako zanimljiva situacija i za mene, nakon Kimija, nekako mi se Schumacher udaljio, nekako i nisam reagirao na vijest o povratku onako kako bih reagirao da se vratio prije 3 godine. Iako mi je naravno, laknulo i jako sam sretan. Ali bojim se da to neće biti to. Samo da ne završi onako kako predviđaju. Neka budu dvije pobjede, neka Mercedesu pomogne u osvajanju konstruktorskog prvenstva, i bit će odlično.