A kad se on usrao?T0MI5L4V je napisao/la:valjda ce mihajlo nece opet usrat

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A kad se on usrao?T0MI5L4V je napisao/la:valjda ce mihajlo nece opet usrat
pa ove sezone kad je trebao voziti umjesto masse pa je izmislio problem s vratomFelipe Massa je napisao/la:A kad se on usrao?T0MI5L4V je napisao/la:valjda ce mihajlo nece opet usrat
Uh onda ce im trebati jeftiniji covjekScuderia je napisao/la:Opet ja s losim vijestima.
Kako pisu njemacki mediji Mercedesu prijeti gubitak od 90 milijuna eura.
O cemu se radi?
U sedmom mjesecu Brawn se dogovorio s Henkel-Konzern o sponzorstvu (3 godine bi bio taj deal). Sada taj glavonja koji je glavni u toj kompaniji, ne zeli platiti.
Taj problem ce se rijesavati na sudu. MGP se nada da ce dobiti barem dio od toga.
I odmah su njemacki mediji poceli pisati o tome kako je povratak MS-a ugrozen....
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Uh onda ce im trebati jeftiniji covjekScuderia je napisao/la:Opet ja s losim vijestima.
Kako pisu njemacki mediji Mercedesu prijeti gubitak od 90 milijuna eura.
O cemu se radi?
U sedmom mjesecu Brawn se dogovorio s Henkel-Konzern o sponzorstvu (3 godine bi bio taj deal). Sada taj glavonja koji je glavni u toj kompaniji, ne zeli platiti.
Taj problem ce se rijesavati na sudu. MGP se nada da ce dobiti barem dio od toga.
I odmah su njemacki mediji poceli pisati o tome kako je povratak MS-a ugrozen....
Bolje da se Mika vrati umjesto Miške.Buba je napisao/la:Hakkinen misli da bi Schumaherov povratak bio pravi bozicni poklon
bolje oba + vilnev (tako se čita a kad se piše neznam) + hillKing iCool je napisao/la:Bolje da se Mika vrati umjesto Miške.Buba je napisao/la:Hakkinen misli da bi Schumaherov povratak bio pravi bozicni poklon
Dodi_napalm je napisao/la:Sve smo bliže..
22.12. Willi Webber sastanči sa Brownom, Haugom i ostalim glavonjama iz Mercedesa..
O čemu bi mogli pričat?
Buba je napisao/la:ja mislim da Mercedes nece stediti para za Michaela,bez obzira na Henkel,Henkel je po meni ispao glupan ne vidjeni...Schumacher & Mercedes,gdje mozes naci bolju reklamu od toga,lako ce oni naci zamjenu Henkelu....nego Schumacher ima sada probleme sa nekim od svojih licnih sponzora koji ce se morati mjenjati ako predje u Mercedes... naprimer Shell ce morati napustiti ako bude vozio za Mercedes,jer ce automatski preci na Mobil1 ...i jos je takvih slicnih ugovora,koje je sad problem raskinuti u tako kratkom vremenu,neka su nagadjanja da ce objava ako je bude biti 3.1.10 na Schumacherov rodjendan...
Onda promijeni te podatke ispod slikeĆale od Lewisa je napisao/la:F1 Mercedes GP će mi uz McL biti najdraža momčad ali nebi volio vidjeti schumachera sljedeće sezone baš u toj momčadi iako ga ne volim želim da se vrati utrkivanju ali kud baš u Mercedes. Oduvjek sam sanjao da će se Mercedes odvojit i osamostalit ...pa eto to mi se i ostvarilo, samo da se Schumy vratio u Ferr veselju nebi bilo kraja
podatke slike i potpise ću promijeniti samo čekam konačan i služben izgled Mercedesovog bolidaFerrari-BiH je napisao/la:
Onda promijeni te podatke ispod slike![]()
A ovo se ne svidja mnogim navijacima Ferrarija, a isto tako ni mnogim navijacima Mercedesa (uopce).
Iskreno navijam za Ferrari, ali isto tako navijat cu i za MS-a