Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- zagor
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Iceman
Re: Fernando Alonso
Kad Kimi vozi kako je vozio 2009-tu, onda tesko da je bilo koji vozac bolji od njega, Alonso nije mozda toliko brz ko on, ali je pouzdaniji i kompletniji vozac od Kimija, nije sad to razlika nebo i zemlja, to su nijanse, ali nijanse su u sporto kao sto je F1 jako bitne... Kimi moze pobijediti Alonsa isto ko i Alonso Kimija, ima puno faktora koji sastrane utjecu na to...to neznaci da Kimi ne radi, da ne razvija dobro bolid, to znaci da Alonso to radi bolje... U konacnici Alonso je osvojio 2 naslova prvaka, pa je po tome bolji ili uspjesniji ili kako god to nazvali od Kimija...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Tko nije vidio:

A evo i njegova statistika za ovu sezonu:
Grand Prix: 17
Championship Position: 9º
Race average points: 1.52
Podiums: 1 (Singapore, 3º)
Race best position: 3º (Singapore)
Race worst position: 14º (England and Abu Dhabi)
Race position more repeatedly: 5º (three times)
Race average position: 9º
Arriving in points: 8
Arriving out points: 6
Retirements: 3
Accident retirements: 1 (Brazil)
Mechanical retirements: 2 (Hungary and Belgium)
Races consecutively in points: 3 (Bahrain, Spain and Monaco)
Races consecutively out of points: 3 (Japan, Brazil and Abu Dhabi)
Races in which more positions advanced: Australia (from 10º in grid to 5º in race) and Germany (from 12º in grid to 7º in race)
Average position in qualifying: 9.2
Best position in qualifying: 1º (Hungary)
Worst position in qualifying: 16º (Abu Dhabi)
Qualifying position more repeatedly: 10º (three times)

A evo i njegova statistika za ovu sezonu:
Grand Prix: 17
Championship Position: 9º
Race average points: 1.52
Podiums: 1 (Singapore, 3º)
Race best position: 3º (Singapore)
Race worst position: 14º (England and Abu Dhabi)
Race position more repeatedly: 5º (three times)
Race average position: 9º
Arriving in points: 8
Arriving out points: 6
Retirements: 3
Accident retirements: 1 (Brazil)
Mechanical retirements: 2 (Hungary and Belgium)
Races consecutively in points: 3 (Bahrain, Spain and Monaco)
Races consecutively out of points: 3 (Japan, Brazil and Abu Dhabi)
Races in which more positions advanced: Australia (from 10º in grid to 5º in race) and Germany (from 12º in grid to 7º in race)
Average position in qualifying: 9.2
Best position in qualifying: 1º (Hungary)
Worst position in qualifying: 16º (Abu Dhabi)
Qualifying position more repeatedly: 10º (three times)
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Montezemolo zabrinut zbog Alonsa
http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport/story/5381.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Razgovarao je s njim u smislu da pobijeduje za team,za grupu,a ne za sebe
http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport/story/5381.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ha, ha..... dobra.... ha-ha........bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Montezemolo zabrinut zbog Alonsa

Pa, naravno da će pobjeđivati za team, grupu, ekipu..... ali i za sebe....
Prvo zbog čega Fernando vozi je da pobjeđuje....a pobjeđuje kada si to omogući sa ekipom.... a sve ostalo dolazi samo po sebi.... Hoću reći.... ono zbog čega je Fernando tako dobar je, zato što voli pobjeđivati, uživa u tome i učinit' će sve da to napravi. A onda će i ekipa biti zadovoljna.
P.S. Smiješno.... da pobjeđuje za ekipu, a ne za sebe.... dajte mu složite dobru pilu - i držite gaće......
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
bit će puno suza u Ferrariju ovih godina sve mi se čini 
u glavnoj ulozi Massa i plačljivko br.2 Alonso,još da stave Kubicu za rezervnog onda su stvarno sve cicije pokupili svjeta

u glavnoj ulozi Massa i plačljivko br.2 Alonso,još da stave Kubicu za rezervnog onda su stvarno sve cicije pokupili svjeta

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
Više je išlo u stilu.. budi teamski igrač ili te nema..
Samo se osiguravaju da se ne ponovi Mclaren sindrom, makar vjerujem da ni Alonsu više nije na kraj pameti odigrati nešt u tom stilu.. jer ga inače stvarno više nebude, ovo mu je zadnja šansa da vozi u top momčadi.
Samo se osiguravaju da se ne ponovi Mclaren sindrom, makar vjerujem da ni Alonsu više nije na kraj pameti odigrati nešt u tom stilu.. jer ga inače stvarno više nebude, ovo mu je zadnja šansa da vozi u top momčadi.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Ha-ha........ duhovito nema što..... Fernandu bude bilo teško ( u početku - a može biti niti to ) u Ferrariju, jer je Felipe tamo starosjedilac. Ne može se to uspoređivati sa McLarenom/Ronom/Lewisom iz 2007. Felipe će naravno biti tvrd orah.... ali pričekajmo 12./13./14.03.2010.-e i ostatak početnih utrka - pa sve bude bilo jasnije..... pozz.....schuey je napisao/la:bit će puno suza u Ferrariju ovih godina sve mi se čini

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma neee,nisi me skužio,ja sam siguran da će alonso bit dalčeko bolji,ali em je massa cmizdravac,em je ferrari u rasulu već dobre 3 godine,em luđaci vode taj tim,a kad kola krenu naopako svak gleda samo na sebe,i kao poznati drama queen mislim da će i ove godine isto biti kao i u reanultu kad je plakao i u mclarenu,vuk dlaku mjenja al ćud nikadapospani gad je napisao/la:Ha-ha........ duhovito nema što..... Fernandu bude bilo teško ( u početku - a može biti niti to ) u Ferrariju, jer je Felipe tamo starosjedilac. Ne može se to uspoređivati sa McLarenom/Ronom/Lewisom iz 2007. Felipe će naravno biti tvrd orah.... ali pričekajmo 12./13./14.03.2010.-e i ostatak početnih utrka - pa sve bude bilo jasnije..... pozz.....schuey je napisao/la:bit će puno suza u Ferrariju ovih godina sve mi se čini

p.s. al sva sreća ja sam lošiji prognozer od Ćire Blaževića tak da se nemaš kaj brinuti

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Schuey....... ne, nisam ni najmanje zabrinut'..... vjerujem u Fernanda - ne smatram ga plači-pizdom, ... niti ga uopće podcjenjujem kao ti... Ja, iako ni najmanje ne simpatiziram Michaela Schumachera... i iako mi se ne sviđaju njegove kakrakterne crte .... uopće nisam, niti namjeravam podcjenjivati tog uvaženog i sposobnog Nijemca.
P.S. Ferrari je u banani. To stoji. Ili bar ide u tom smjeru. Zato i dovode Španjolca, vjerujući da može zakormilariti tim ponosom Italije. Ne vjerujem da će mu to poći za rukom, kao Michaelu.... ali materijala ( kadrova/novaca/želje - htijenja/itd/itd ) neće nedostajati.... kao u nasukanom ( nažalost ) Renault-u.....
P.S. Dajmo Fernandu prilike i vremena da se dokaže u Ferrariju. Isto tako, ako se Michael vrati - i on će svakako treba neko vrijeme ponovne adaptacije... na sve - bez obzira koliko je on Michael Schumacher - stoga i od njega ne treba odmah očekivati čuda - kao niti od Fernanda.
P.S. Ne priznajem, niti prihvaćam da je Fernando drama queen - on je težak karakter, ali o tome nismo kompetetni raspravljati....mislim....
P.S. Ferrari je u banani. To stoji. Ili bar ide u tom smjeru. Zato i dovode Španjolca, vjerujući da može zakormilariti tim ponosom Italije. Ne vjerujem da će mu to poći za rukom, kao Michaelu.... ali materijala ( kadrova/novaca/želje - htijenja/itd/itd ) neće nedostajati.... kao u nasukanom ( nažalost ) Renault-u.....
P.S. Dajmo Fernandu prilike i vremena da se dokaže u Ferrariju. Isto tako, ako se Michael vrati - i on će svakako treba neko vrijeme ponovne adaptacije... na sve - bez obzira koliko je on Michael Schumacher - stoga i od njega ne treba odmah očekivati čuda - kao niti od Fernanda.
P.S. Ne priznajem, niti prihvaćam da je Fernando drama queen - on je težak karakter, ali o tome nismo kompetetni raspravljati....mislim....
Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 21 pro 2009, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ne podcjenjujem ja nanda,pa ako ferrari bude doabr kao ostali on će bit prvak,samo ga smatram cmizdravcem,ali gledajući tako,svi najveći su takvi,pa schumi je plakao i pljuvo po irvineu i ferrariju 99 zato jer nije mogao se pomirit sam sa sobompospani gad je napisao/la:Schuey....... ne, nisam ni najmanje zabrinut'..... vjerujem u Fernanda - ne smatram ga plači-pizdom, ... niti ga uopće podcjenjujem kao ti... Ja, iako ni najmanje ne simpatiziram Michaela Schumachera... i iako mi se ne sviđaju njegove kakrakterne crte .... uopće nisam, niti namjeravam podcjenjivati tog uvaženog i sposobnog Nijemca.

- T0MI5L4V
- Navijam za: Fernando Alonso
alonso ce zagospodorati ferrarijem kao španjolska u prošlosti italijom
-
- Navijam za: sebe
Ako Ferrari bude samo malo bolji bolid nego ove sezone Alonso nece imati nikakvih problema da ga jos poboljsa do savrsenstva koje mu odgovara i samim time mislim da ce bez imalo problema uzeti naslov.
Ako bolid bude los te Alonso ne bude mogao s njim premocno pobjedivati i drzati konce u rukama moglo bi vrlo lako doci do svada u momcadi...španjolac,brazilac,talijani....vrlo zapaljiva kombinacija.Nema više smirenosti njemačke ili finske...
Ako bolid bude los te Alonso ne bude mogao s njim premocno pobjedivati i drzati konce u rukama moglo bi vrlo lako doci do svada u momcadi...španjolac,brazilac,talijani....vrlo zapaljiva kombinacija.Nema više smirenosti njemačke ili finske...
- Bernardinac
- Rezervni vozač
Mislim da to nema veze. Možda to bude nama zanimljivo ali je to normalna stvar za njih, da malo "žustrije i bučnije" komuniciraju. Tko brzo plane, brzo se i gasiLotus je napisao/la:španjolac,brazilac,talijani....vrlo zapaljiva kombinacija.Nema više smirenosti njemačke ili finske...

- HOS
- Navijam za: M Schumachera
schuey je napisao/la: alonso sigurno najbolji vozač danas,

Što se nije Schumi vratija

- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Da. Sjećam se te '99. Michaelov lom noge, angažiranje Mike Sala i Eddie-ijev put u smjeru naslova prvaka. U igri je tada bio i Heinz-Harald Frentzen. Do VN nagrade Europe. Ferrari je baš tada napravio onaj lapsus u boksu kada nisu mogli za Eddie-ijev Ferrari naći četvrti kotačschuey je napisao/la:ne podcjenjujem ja nanda,pa ako ferrari bude doabr kao ostali on će bit prvak,samo ga smatram cmizdravcem,ali gledajući tako,svi najveći su takvi,pa schumi je plakao i pljuvo po irvineu i ferrariju 99 zato jer nije mogao se pomirit sam sa sobompospani gad je napisao/la:Schuey....... ne, nisam ni najmanje zabrinut'..... vjerujem u Fernanda - ne smatram ga plači-pizdom, ... niti ga uopće podcjenjujem kao ti... Ja, iako ni najmanje ne simpatiziram Michaela Schumachera... i iako mi se ne sviđaju njegove kakrakterne crte .... uopće nisam, niti namjeravam podcjenjivati tog uvaženog i sposobnog Nijemca.a i rekao sam da je alonso sigurno najbolji vozač danas,to što i kako radi nekima se sviđa nekima ne,kako ti reče isto kao i kod schumija npr

Da. Michaelu je naloženo da u zadnje dvije utrke pomogne Eddie-iju proti Mike Hakkinena. Tada je pokazao svoj karakter. I pozitivnu i negativnu stranu. Vozio je za pomoć svome kolegi i sve službene izjave su to potvrđivale.... ali po samom ponašanju Nijemca vidjelo se koliko to nevoljko radi, bez imalo oduševljenja. On je sebe smatarao brojem 1. To radi i Fernando. Puno elokvetnije i puno dramatičnije. Tipična španjolska vatra. I kao što kolega sa foruma, Lotus navodi..... bit' će trostruka vatra - Brazil/Španjolska/Italija.
Ali, netko je dodao.... to oni samo glasnije i bučnije raspravljaju. Ja bih rekao otvorenije. Kao Felipe i Fernando na Nürburgringu 2007.

- HOS
pospani gad je napisao/la: To radi i Fernando. Puno elokvetnije i puno dramatičnije

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
pa nije bilo puno drgačije,a i od prve do zadnje sezone samo jednom nije bilo sve po njegovom dok Alonso se malo više napatrio s tim problemima,mislim da je veći plačljivac al ne baš toliko,samo je imao više prilikaHOS je napisao/la:pospani gad je napisao/la: To radi i Fernando. Puno elokvetnije i puno dramatičnijeAlonso to radi na način koji bi bija primjereniji dijeci do 10 godina dok je to kod Schumachera bilo drugacije
-
- Veteran
Dvaput ga je pobjedio,vjerujem da će dogodine i treći putHOS je napisao/la:schuey je napisao/la: alonso sigurno najbolji vozač danas,![]()

...put u raj nije posut ružama...
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
dva put ga je pobjedio????
nijednom da mu ja priznam.. znam da rezultati govore drugačije.. ali.. ne priznam
nijednom da mu ja priznam.. znam da rezultati govore drugačije.. ali.. ne priznam

-
- Veteran
Ne trebaš mu ih priznat ti ne pita se nas,zna se ko priznaje rezultateDodi_napalm je napisao/la:dva put ga je pobjedio????

A zbog čega ne priznaješ,neki razlog?
A priznaješ li 1994(ako se dobro sjećam godine) Schumacheru,ili je možda Hill trebao bit prvak????(vidiš da se ja pitam prvak bi bio Hill)
...put u raj nije posut ružama...
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
uff.. opet u tu raspravu.. 
2005. bolid i gume van konkurencije, jedina konkurencija je bio Kimmi koji je gazil taj mclaren kolko ide zato mu je i rikaval.. dok se alonso naslađival njegovoj nesreći i dizal prstiće u zrak (fuy kak sam mrzel takav način proslave pobjede.. jeeeejj prstićiii gleeee moje prstićeeee
) tak da tu spominjat da je pobjedil Schumya je bezveze, pa nije mu ni blizu bil..
2006. početak sezone imaju momentum iz 2005., nakon priključka Ferarrija Schumyu u vitalnom dijelu prvenstva rikne motor.. dakle kombinacija sreće i bolida (gume) a ne njegova vozačka vještina.
Zato mu to ne priznam..
1994. i sudar - to su bila druga F1 vremena i nikom to nije ni bilo čudno, jer su se lupali i u sezonama prije, naravno da ga je namjerno udaril, tu je tek pokazal kolko mu je stalo do tog naslova, jer kaj su mu radili te sezone ne čudim se kaj ga je lupil.. nije sportski potez ali je potez kojim se krase najveći.. vjerujem da mu se danas desi slična situacija da bi to isto napravil.. makar on priča na nebi.. ma nebi vraga.. zna da je najbolji i to je to.
Dok nando nije ni to kadar napraviti.. on kad ga netko takne u žaru borbe ga ide tužit kamermanu - odi vidi kaj mi je napravil... sram ga bilo, bezobraznik jedan..
moderni gladijator my ass
eto.

2005. bolid i gume van konkurencije, jedina konkurencija je bio Kimmi koji je gazil taj mclaren kolko ide zato mu je i rikaval.. dok se alonso naslađival njegovoj nesreći i dizal prstiće u zrak (fuy kak sam mrzel takav način proslave pobjede.. jeeeejj prstićiii gleeee moje prstićeeee

2006. početak sezone imaju momentum iz 2005., nakon priključka Ferarrija Schumyu u vitalnom dijelu prvenstva rikne motor.. dakle kombinacija sreće i bolida (gume) a ne njegova vozačka vještina.
Zato mu to ne priznam..
1994. i sudar - to su bila druga F1 vremena i nikom to nije ni bilo čudno, jer su se lupali i u sezonama prije, naravno da ga je namjerno udaril, tu je tek pokazal kolko mu je stalo do tog naslova, jer kaj su mu radili te sezone ne čudim se kaj ga je lupil.. nije sportski potez ali je potez kojim se krase najveći.. vjerujem da mu se danas desi slična situacija da bi to isto napravil.. makar on priča na nebi.. ma nebi vraga.. zna da je najbolji i to je to.
Dok nando nije ni to kadar napraviti.. on kad ga netko takne u žaru borbe ga ide tužit kamermanu - odi vidi kaj mi je napravil... sram ga bilo, bezobraznik jedan..

moderni gladijator my ass

eto.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Dodi_napalm je napisao/la:uff.. opet u tu raspravu..
2005. bolid i gume van konkurencije, jedina konkurencija je bio Kimmi koji je gazil taj mclaren kolko ide zato mu je i rikaval.. dok se alonso naslađival njegovoj nesreći i dizal prstiće u zrak (fuy kak sam mrzel takav način proslave pobjede.. jeeeejj prstićiii gleeee moje prstićeeee) tak da tu spominjat da je pobjedil Schumya je bezveze, pa nije mu ni blizu bil..
Zato mu to ne priznam..
Dok nando nije ni to kadar napraviti.. on kad ga netko takne u žaru borbe ga ide tužit kamermanu - odi vidi kaj mi je napravil... sram ga bilo, bezobraznik jedan..![]()
moderni gladijator my ass![]()
eto.
cijeli svijet prizna a ti ne

- HOS
jednom ga je pobijedio ako ćeš tako gledat kolko je onda schumi njega puta pobijedio mislin da 2005 nema smisla tako ti ja mogu reći da je njega schumi pobijedija 2001 , 2002 , 2003 , 2004 a za tu 2006 znamo svi kako se Alonso usra u kini i ko je bija ispred koga na sizuki i ko je kome bušija gume na braziluChuck Norris je napisao/la:Dvaput ga je pobjedio,vjerujem da će dogodine i treći putHOS je napisao/la:schuey je napisao/la: alonso sigurno najbolji vozač danas,![]()

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
a znam, u povjesti F1 piše 2005. 2006. Alonso, 2009. Button, nek bude.. na kraju nema nezasluženih prvaka. Kak god oni do toga došli.
same me "pobjedio je Schumya" bode u oči uvijek pa moram nekaj napisati..
same me "pobjedio je Schumya" bode u oči uvijek pa moram nekaj napisati..

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Butt-kicker je napisao/la:Od Buttona nema boljeg vozača ,trenutno !

---
Alonso se osjeca odlicno, te jedva ceka novu sezonu
KLIK