P@rKing GP

26. King iCool
27. P@rtibrejker
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Oni su 14. ekipa. Nema broja 13.schuey je napisao/la:predobro imeali nesretan broj
luka_kimi je napisao/la:S ponosom vam predstavljam i 13. ekipu[/b]
Izgleda da je svima u ova božićna vremena samo prase na pameti...schuey je napisao/la:luka_kimi je napisao/la:S ponosom vam predstavljam i 13. ekipu[/b]
13.prase
čuj ti mali sad još i bakalar spomeni i ide bannluka_kimi je napisao/la:Izgleda da je svima u ova božićna vremena samo prase na pameti...schuey je napisao/la:luka_kimi je napisao/la:S ponosom vam predstavljam i 13. ekipu[/b]
13.praseSchumy.d neprestano prase koje jaše, prase koje jaše, prase koje jaše, tebi je 13. ekipa ujedno i 13.prase...
Nije sve u odojku... Ima nešto i u janjetini...![]()
Nema potrebe za baanom, kad ćeš uskoro oživati u svim ovim poslasticama.schuey je napisao/la:čuj ti mali sad još i bakalar spomeni i ide bannnema ptice do prasice,od svih kolača najvišem volim odojak,znaš ti te
nego dosta OT-jel ima finalni broj ekipa koji se mogu prijaviti ili nema?
i zašto mi imamo kao tim tako ružan logo,ja na logu hoću Kimija s jedne strane i schumija s druge
Samo izmisli slobodno, meni odgovara i više nego ovako kako je sada, bit će više samostalnih loga... A i je budem nekaj probal iskombinirat...schuey je napisao/la:pa kaj si mislio da bum ja bakalar jeo? odojak za X-mas
nemam nikakav shop,al vidit ćemo kaj se da izmislit
luka_kimi je napisao/la:Samo izmisli slobodno, meni odgovara i više nego ovako kako je sada, bit će više samostalnih loga... A i je budem nekaj probal iskombinirat...schuey je napisao/la:pa kaj si mislio da bum ja bakalar jeo? odojak za X-mas
Samo dajte, iako... K1SCHU mi je onak, ful zakon...schuey je napisao/la:luka_kimi je napisao/la:Samo izmisli slobodno, meni odgovara i više nego ovako kako je sada, bit će više samostalnih loga... A i je budem nekaj probal iskombinirat...schuey je napisao/la:pa kaj si mislio da bum ja bakalar jeo? odojak za X-mas
dogovoreno,i btw zakaj nema br 13,ja bih baš želio umjesto 15. bit taj broj
i full mi je ovo dobro mješanja imena za tim ko party i King,možda da se mi preimenujemo u SchuK1 i stavimo šukera na logo,naravno,ne nogometaša jel K1M1?
heheh nije ni to loše,a logo onda ovajluka_kimi je napisao/la: Samo dajte, iako... K1SCHU mi je onak, ful zakon...
ma može i nogometaša, onda bi ovako nekako izgledao logo:schuey je napisao/la: i full mi je ovo dobro mješanja imena za tim ko party i King,možda da se mi preimenujemo u SchuK1 i stavimo šukera na logo,naravno,ne nogometaša jel K1M1?
this i like,jedini imamo uzorak šahovnice na logu kao prva 'RvatiK1M1 je napisao/la:ma može i nogometaša, onda bi ovako nekako izgledao logo:schuey je napisao/la: i full mi je ovo dobro mješanja imena za tim ko party i King,možda da se mi preimenujemo u SchuK1 i stavimo šukera na logo,naravno,ne nogometaša jel K1M1?![]()
![]()
možda bolje K1SCHU a?
Da se pohvalim, i ja sam napravio isto.Krscho je napisao/la:Hehehe, jos malo pa otkrit cete tajne kako sam slozio nick K1schu , Krscho, zanijena dva slova
hehe imam ja kritikuluka_kimi je napisao/la:Pravila su postana.
LINK
Pročitajte ih i ako želite, govorite o dojmovima. Samo vam ne dao Bog da čujem neku kritiku.
Nema postanja prije kvalifikacija više. To je nabitnija promjena, a više pročitajte u pravilima.
Pod broj 1: Nisi natjecateljdarky je napisao/la:hehe imam ja kritikuluka_kimi je napisao/la:Pravila su postana.
LINK
Pročitajte ih i ako želite, govorite o dojmovima. Samo vam ne dao Bog da čujem neku kritiku.
Nema postanja prije kvalifikacija više. To je nabitnija promjena, a više pročitajte u pravilima.![]()
Nigdje u pravilima nema napisano ništa o varanju i sankcijama oko varanja....
dakle po tome varanje je:
a) dopušteno i ne kažnjivo
b) poželjno
Glede toga opet možeš očekivati skandale na kraju sezone