Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Lewis Hamilton
Kakve kvalifikacije, strasno nesto. Danas ih je stvarno sve oprao.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Da... Ali pitanje s koliko goriva. Čestitke na 17. pole positionu i sutra se samo nadam da se ne ponovi Monza 2009.Tommy je napisao/la:Kakve kvalifikacije, strasno nesto. Danas ih je stvarno sve oprao.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pazi sliku
http://d.yimg.com/i/ng/sp/reuters/20091 ... 183843.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
" Ajde probaj biti prvak slijedeće godine"

http://d.yimg.com/i/ng/sp/reuters/20091 ... 183843.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
" Ajde probaj biti prvak slijedeće godine"

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
Da mislim da se nakon ovoga šta je Hamilton napravio u Abu Dhabiu, Button vec moze oprostiti od novog naslovaDani je napisao/la:Pazi sliku
" Ajde probaj biti prvak slijedeće godine"![]()

Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Ajde super bar nije pobijedio 

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Dani
- Legenda
Jadan komentar jednog f1 fana. Umjesto da želiš natjecanje i neizvjesnost, tebi je draže da je Vettel imao izlet u prirodu, jer Hamilton i Vettel su danas bili priča za sebe koliko gos Weber vozio brze krugove.Možda je to mladost, ne znam.Felipe Massa je napisao/la:Ajde super bar nije pobijedio

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Prvo odustajanje u F1 karijeri zbog mehaničkog kvara! Ali bolje da mu se dogodilo sad nego prošle godine na zadnjoj utrci
Cijeli vikend je bio odličan, šteta što je završilo ovako...

-
- Profesionalni vozač
Ne znam bas da je prvo. Osim ako se puknuca guma i lomovi ovjesa ne svrstavaju u to.gringo73 je napisao/la:Prvo odustajanje u F1 karijeri zbog mehaničkog kvara! Ali bolje da mu se dogodilo sad nego prošle godine na zadnjoj utrciCijeli vikend je bio odličan, šteta što je završilo ovako...

- Dani
- Legenda
Izjava Hamiltona nakon utrke: problemi sa kočnicama nastali nakon 3-4 kruga.
Lewis Hamilton (DNF):
“I had a good start, but I realised early on that something wasn’t right with the brakes. After three or four laps, it became clear that there was a problem with my right-rear brake pad, so I couldn’t open up the gap back to Sebastian and Mark. When the problem got worse, the team radioed me and told me to stop at the end of the lap. Of course, it’s a shame that we couldn’t show the performance we’d had throughout the weekend - but sometimes that’s racing.However, I think we can be really proud of our efforts: who’d have thought we’d finish third in the constructors’ championship at the start of this season? It’s been an incredible year, and now I can’t wait for next season to start so I can fight for the world championship again.”
Lewis Hamilton (DNF):
“I had a good start, but I realised early on that something wasn’t right with the brakes. After three or four laps, it became clear that there was a problem with my right-rear brake pad, so I couldn’t open up the gap back to Sebastian and Mark. When the problem got worse, the team radioed me and told me to stop at the end of the lap. Of course, it’s a shame that we couldn’t show the performance we’d had throughout the weekend - but sometimes that’s racing.However, I think we can be really proud of our efforts: who’d have thought we’d finish third in the constructors’ championship at the start of this season? It’s been an incredible year, and now I can’t wait for next season to start so I can fight for the world championship again.”

- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Ja također sumnjam da je prvo..SRV je napisao/la:Ne znam bas da je prvo. Osim ako se puknuca guma i lomovi ovjesa ne svrstavaju u to.gringo73 je napisao/la:Prvo odustajanje u F1 karijeri zbog mehaničkog kvara! Ali bolje da mu se dogodilo sad nego prošle godine na zadnjoj utrciCijeli vikend je bio odličan, šteta što je završilo ovako...
Bilo je ja mislim i prije nekakvih kvarova.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Bilo je kvarova, ali nije ni jednom zbog togao odustao iz utrke... A najčešće su mu se kvarovi dogadili u kvalifikacijama.GT-R je napisao/la:Ja također sumnjam da je prvo..SRV je napisao/la:Ne znam bas da je prvo. Osim ako se puknuca guma i lomovi ovjesa ne svrstavaju u to.gringo73 je napisao/la:Prvo odustajanje u F1 karijeri zbog mehaničkog kvara! Ali bolje da mu se dogodilo sad nego prošle godine na zadnjoj utrciCijeli vikend je bio odličan, šteta što je završilo ovako...
Bilo je ja mislim i prije nekakvih kvarova.
Pogledajte si u wikipediji...

- Dani
- Legenda
Hamilton o ovoj sezoni:
Izvor: http://uk.eurosport.yahoo.com/06112009/ ... -year.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I komentar novinara:
Had it not been for his Abu Dhabi retirement last weekend, indeed – incredibly, the first mechanical failure to finish of his F1 career and only his fifth failure to finish full-stop – he would likely have ‘won’ the second half of the campaign, but as it is he would up a far from unrespectable fifth, and determined now to keep McLaren’s end-of-season momentum going.
Izvor: http://uk.eurosport.yahoo.com/06112009/ ... -year.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I komentar novinara:
Had it not been for his Abu Dhabi retirement last weekend, indeed – incredibly, the first mechanical failure to finish of his F1 career and only his fifth failure to finish full-stop – he would likely have ‘won’ the second half of the campaign, but as it is he would up a far from unrespectable fifth, and determined now to keep McLaren’s end-of-season momentum going.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Jedna zanimljivost, Hamilton dosad prati karijeru Jacquesa Villeneuve.....
U prvoj sezoni ==> Villeneuve drugi, Hamilton drugi
U drugoj sezoni ==> Villeneuve prvak, Hamilton prvak
U trećoj sezoni ==> Villeneuve peti, Hamilton peti

U prvoj sezoni ==> Villeneuve drugi, Hamilton drugi
U drugoj sezoni ==> Villeneuve prvak, Hamilton prvak
U trećoj sezoni ==> Villeneuve peti, Hamilton peti

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
siguran sam da ju neće ni približno tako završiti 

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Sljedece godine 21. ah...za nadati se....nada zadnja umire
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Dani
- Legenda
Pa već sada se razlikuju. Hamilton ostaje u McLarenu, a Villneuve je te godine prešao u BAR čini mi se.schuey je napisao/la:siguran sam da ju neće ni približno tako završiti

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
http://www.net.hr/zvijezde/page/2009/12 ... tml?pos=n1" onclick="window.open(this.href);return false;
kažeju da je prekinul s onom svojom,dolazi schumi i mali se odmah posla primio

kažeju da je prekinul s onom svojom,dolazi schumi i mali se odmah posla primio

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ha-ha-ha.......... dobra........schuey je napisao/la:http://www.net.hr/zvijezde/page/2009/12 ... tml?pos=n1
kažeju da je prekinul s onom svojom,dolazi schumi i mali se odmah posla primio![]()
![]()

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
bio si siguran da gumbek nemre do naslova......schuey je napisao/la:siguran sam da ju neće ni približno tako završiti
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
pospani gad je napisao/la:Ha-ha-ha.......... dobra........schuey je napisao/la:http://www.net.hr/zvijezde/page/2009/12 ... tml?pos=n1
kažeju da je prekinul s onom svojom,dolazi schumi i mali se odmah posla primio![]()
![]()
.... legendo.......... ah ta formulaška 2010.-a.... to će vrijediti pogledati, zar ne
??!!!!!
bit će dobra,bit će

ček,ti stvarno misliš da ima šanse da Hami završi 21 ove godine?sunseeker je napisao/la:bio si siguran da gumbek nemre do naslova......schuey je napisao/la:siguran sam da ju neće ni približno tako završiti
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
-
- Navijam za: Mercedes GP
Hamilton?
Šta se dešava sa njim? Vidim nema posta od 23.12.2009. ???! Mora da traži novog komada...
Šta se dešava sa njim? Vidim nema posta od 23.12.2009. ???! Mora da traži novog komada...
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Sutra bi ga trebali vidjeti na McLarenovoj prezentaciji (ako se ne varam za datum).
- Dani
- Legenda
Nema potrebu za samoisticanjem.dribler je napisao/la:Hamilton?

-
- Navijam za: Mercedes GP
Jedno je sigurno da si Englezi nece dozvolit lapsuz pada servera kao jučer Talijani koji su redoviti po takvim pitanjima...
Gledamo uživo srebrne strijele! Ups, srebrne ...
Gledamo uživo srebrne strijele! Ups, srebrne ...