Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- ice_man
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: MICHAEL SCHUMACHER
U svakom slučaju, mislim da ova vijest može biti samo pozitivna. Gledanost utrka ce porasti a nadamo se da će više sadržaja i uzbuđenja biti na stazama.
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Razlika je što se Honda povukla i prodala tim u potpunosti dok je BrawnGP samo dobio novog većinskog vlasnika...majstor iz maranella je napisao/la:Pa sudeći po tome honda i brawn gp je također potpuno ista momčad pa su brawnovi imali 22 i 23schuey je napisao/la: ne,momčad je potpunoista,samo je promjenila vlasnika tako da nije nova;)
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Pa da baš zbog toga ,da je htio Brawn je mogao i Buttonu dati te pare pa bi mu i Button mogao donijeti naslov. Šumaher je tu da bi poslije postao Mercedesov ambasador sporta a da imaju tu namjeru su i sami rekli...HOS je napisao/la: Da a Brown je sigurno računa da mu Rosberg može donit naslov tako da je Schumi tu samo zbog sponzora
mislin za čovijeka koji ima najviše naslova prvaka i najviše pobijeda najviše bodova itd... reći da je najpotrebniji za reklamu(ljubomora)

- jaki
- Rezervni vozač
Neki izvori (doduše španjolski) govore da za Schumacherom u Mercedes ide i Chris Dyer jer se ne osjeća 100% sigurno (ugodno) u Ferrariju.
- T0MI5L4V
- Navijam za: Fernando Alonso
alonso osvaja,kad je schumac u igri alonso je bolji
--------------------------------
mercedesovi zaposlenici su nezadovoljni vision schumacherove plače,ako je pravi čovjek,pristat ce na smanjenje,ionako love ima na bacanje,
--------------------------------
mercedesovi zaposlenici su nezadovoljni vision schumacherove plače,ako je pravi čovjek,pristat ce na smanjenje,ionako love ima na bacanje,
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 25 pro 2009, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: postovi u nizu
Razlog: postovi u nizu
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Nisam to vidio, ali sam čitao da određeni dio ljudi nije uopće došao na Ferrari Days u Valenciji, a da je dio i napustio prije predviđenog vremena. Vjerojatno je došlo do nekih "poremečaja" kod crvenih...jaki je napisao/la:Neki izvori (doduše španjolski) govore da za Schumacherom u Mercedes ide i Chris Dyer jer se ne osjeća 100% sigurno (ugodno) u Ferrariju.

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
da slažem se, bila bi to vlika velika sramota i definitivno još više poljuljana reputacija za alonsa da schumi bude kojim slučajem ispred njega na kraju sezone.T0MI5L4V je napisao/la:alonso osvaja,kad je schumac u igri alonso je bolji
-
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Schumy.d
- Legenda
Ne samo ispred njega!Vleki je napisao/la:da slažem se, bila bi to vlika velika sramota i definitivno još više poljuljana reputacija za alonsa da schumi bude kojim slučajem ispred njega na kraju sezone.T0MI5L4V je napisao/la:alonso osvaja,kad je schumac u igri alonso je bolji
-

Ali, ja mislim da on još uvijek ima mogućnosti biti ispred njih.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Sve same spekulacije.Chris Dyer ostaje sa Ferrari-jem kao sef inzenjera.jaki je napisao/la:Neki izvori (doduše španjolski) govore da za Schumacherom u Mercedes ide i Chris Dyer jer se ne osjeća 100% sigurno (ugodno) u Ferrariju.
Okosnica momcadi ostaje,a to su Domenicalli,Costa,Marmorini,Tombazis,Dyer,Smedley,Colojani..
Ferrari world finals je odrzavan u Valenciji i to je mozda najveci razlog sto dosta ljudi se nije pojavilo tamo.Jer u bazi Maranello se radi u 3 smjene kako bi se doveo bolid na najbolju mogucu razinu i naravno ne moze se vuci cijela logistika momcadi i cijela momcad za jedan dan Finali Mondiali.Dok se u Italiji odrzavao,takodjer nije cijela momcad dolazila...
Kako je Schumacher potpisao sa Mercedes-om mnogi novinari potpaljuju pricu kako je sada Ferrari u rasulu,kako Schumi nosi informacije o novom bolidu Ross-u,kako je Ferrari okrenuo ledja Schumacheru,kako je Schumacher okrenuo ledja Ferrari-ju..To su samo novinarski stupci za sto bolju prodaju doticnih listova,a sa realnoscu nema mnogo.
U temi Ferrari su mnogi naveli kako je Schumi razvijao bolid za 2010,a ne Raikkonen.Te kako se Alonso ljutio,pa je Schumacher pomjeren na razvoj cestovnih automobila.Pa Schumacher je okrenut razvoju cestovnih automobila od 2007 godine.Samo je onako ekskurzijski dolazio na utrke.On je radio 16 mjeseci na Ferrari California,te sada na Ferrari 458 Italia.Alonso nije bio ni u planu tada...Tako da ne pisete gluposti i nelogicnosti po forumu i ne obazirite se na svaku glasinu novina poput Tutto sport i Marca,te Bild-a.
Schumacher i Ferrari su se razisli u potpunom miru.Schumi je odlucio zatvoriti krug i oduziti se Mercedes-u.Po meni to je i ok jer su ga oni stvorili kao vozaca...
FORZA FERRARI!!!
FORZA SCHUMI!!!
FORZA FERRARI!!!
- bugatti1001
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Safety Car
Michaelov povratak će definitivno biti pjesnički opisan u mom novom uradku, koji ću objaviti na njegov rođendan! 

- zvjerko
- Svjetski prvak
nikolaa je napisao/la: ...
U temi Ferrari su mnogi naveli kako je Schumi razvijao bolid za 2010,a ne Raikkonen.Te kako se Alonso ljutio,pa je Schumacher pomjeren na razvoj cestovnih automobila.Pa Schumacher je okrenut razvoju cestovnih automobila od 2007 godine.Samo je onako ekskurzijski dolazio na utrke.On je radio 16 mjeseci na Ferrari California,te sada na Ferrari 458 Italia.Alonso nije bio ni u planu tada...Tako da ne pisete gluposti i nelogicnosti po forumu i ne obazirite se na svaku glasinu novina poput Tutto sport i Marca,te Bild-a.
Schumacher i Ferrari su se razisli u potpunom miru.Schumi je odlucio zatvoriti krug i oduziti se Mercedes-u.Po meni to je i ok jer su ga oni stvorili kao vozaca...
FORZA FERRARI!!!
FORZA SCHUMI!!!
U temi Ferarri vjerujem da su u pitanju zadnjih par postova: moj, u kojem stavljam link i djelomično prevodim te Partyev i Ricxpa-ov komentar na taj post... da se razumijemo - nisam Schumi fan, Alonso fan ni Raikkonen fan! Navijam za Ferrari ali to ne znači da ću bez razmišljanja odbaciti nepovoljnu ili neugodnu informaciju kao neistinitu. Kao što je Party tamo rekao - može biti istina ali i plod nečije mašte (ne novinarske tako da mislim da nisi ni otvorio link na izvorni post) no nalazim u njemu informacije koje vrlo lako mogu biti istina npr razvoj bolida: Massa van stroja, Raikkonen nezainteresiran razvijati bolid za nekog drugog jer je već znao da je out (tko mu može zamjeriti zbog toga) i tko im ostaje? Badoer? Ili dopustiti da se nađu u zaostatku zbog manjka vozačkih sugestija bez obzira što su među prvima se preorijentirali na 2010 bolid?
Što se tiče Dyera, vidio sam špekulacije ali se slažem da su jaaako malo vjerovatne... no tema je Schumacher. U Mercedesu je, zaboravio voziti nije i gotovo sigurno će biti u igri za naslov (ovisi o bolidu). Osim toga, ima i malu prednost, točnije on i Rubens jer su jedini vozili u eri bez nadolijevanja goriva. S druge strane, kako mladci napreduju i prilagođavaju se situaciji to ne mora biti baš nikakva prednost već samo statistički podatak.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Gazda moli Tifose za razumijevanja glede njegov prelaska u Mercedes.
KLIK
Bas me zanima, ako kojim slucajem gazda pobijedi u Monzi-sta ce biti?
Hoce li mu Talijani zvizdati, govoriti da je izdajica i sl. ili ?
KLIK
"Bio bih sretan, kada bih pokraj Ferrarijevih vozaca, dobio malen dio vasih simpatija"-napisao je,te se potpisao sa " Vas Michael"."Ich wäre glücklich, wenn ihr neben den beiden Ferrari-Piloten auch mir weiterhin ein kleines Stück eurer unendlichen Sympathie schenken würdet", schrieb er und signierte den Brief mit "Euer Michael".
Bas me zanima, ako kojim slucajem gazda pobijedi u Monzi-sta ce biti?

- Schumy.d
- Legenda
Mislim da definitivno neće zviždati. Uvijek se nađe takva nekolicina ljudi kojima nešto ne paše, ali takvi su u manjini.Scuderia je napisao/la:

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ja znam da ću ja vrištati...Schumy.d je napisao/la:Mislim da definitivno neće zviždati. Uvijek se nađe takva nekolicina ljudi kojima nešto ne paše, ali takvi su u manjini.Scuderia je napisao/la:

Budale nikad nisam brojao kao osobito važne ljude, a mislim da neću ni početi.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
Moram priznati da nisam htio vjerovati sve dok ne bude službeno potvrđeno jer se nisam želio razočarati kao ovog ljeta.
Sada samo mogu reći da jedva čekam početak nove sezone i ponovno vidjeti duo Brawn-Schumacher na djelu.
Kažu da slika govori 1000 riječi, a moje raspoloženje je isto kao i kod klinca koji je crtao...

Heroes come and go, but legends never die! Go Schumi!
Sada samo mogu reći da jedva čekam početak nove sezone i ponovno vidjeti duo Brawn-Schumacher na djelu.
Kažu da slika govori 1000 riječi, a moje raspoloženje je isto kao i kod klinca koji je crtao...

Heroes come and go, but legends never die! Go Schumi!

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Ma nije on nikakva izdajica.
Nije on kriv zato što je sada završio u Mercedesu, a ne u Ferrariju.
Oni navijači koji mu budu zviždali, oni su izdajice.
Nije on kriv zato što je sada završio u Mercedesu, a ne u Ferrariju.
Oni navijači koji mu budu zviždali, oni su izdajice.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Iz sezone sve bolje i bolje...ove godine sa ovim pravilima totalni "kaos"....prije dvije i tri sezone borba do samoga kraja...A ove Schumi se vraća...Jeli moglo bolje? Mislim da nas čeka odlična sezona...Iako sam ja oduvijek bio da se prilka da mlađim vozačima...No Schumi je jedan i jedini....I njegov povratak u F1 može samo znaćiti još zanimljivije i napetije utrke...Jedva čekam=)
1982 UCV 1919
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ma da, uvijek će se naći tako netko...ali nikad mi nije bilo jasno to "svojatanje" vozača. Pa nije Ferrari stvorio Schumachera! Nit je zahvaljujući Ferrariju Schumi osvojio svoju prvu titulu. Vozači dolaze i odlaze, a momčadi ostaju. Iako se i ovo momčadi svodi na 3Schumy.d je napisao/la:Mislim da definitivno neće zviždati. Uvijek se nađe takva nekolicina ljudi kojima nešto ne paše, ali takvi su u manjini.Scuderia je napisao/la:

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Ma da, uvijek će se naći tako netko...ali nikad mi nije bilo jasno to "svojatanje" vozača. Pa nije Ferrari stvorio Schumachera! Nit je zahvaljujući Ferrariju Schumi osvojio svoju prvu titulu. Vozači dolaze i odlaze, a momčadi ostaju. Iako se i ovo momčadi svodi na 3
[/quote]
Ovo si dobro rekao...Nažalost...

Ovo si dobro rekao...Nažalost...
1982 UCV 1919
- zvjerko
- Svjetski prvak
U posljednjih 15 godina navijače Ferraria se može podijeliti na one koji navijaju za Ferrari zbog Ferraria i na one koji navijaju za Ferrari zbog Schumachera. Nakon 2006-te je većina navijača koje sam svrstao u Schumacher skupinu, možda malo ružno zvuči ali nema ništa lošega u tome, se našla u praznom prostoru - navijati za nekog drugog Ferrarievog vozača (većina) ili za nekog drugog vozača bez obzira na tim. Većini to nije bio problem jer je Michael ipak ostao dio Ferraria, a ne samo povijest no zadnja događanja su ih opet bacila u nekakav prazan prostor...
Ferarrievi navijači (zbog Ferraria) ga ne smatraju izdajnikom jer ne zaboravljaju šta je Michael učinio za tim i zahvalni su zbog toga; Ferrarievi navijači (zbog Schumachera) većina ga ne smatra izdajnikom jer im je drago što se vratio pa makar i u Mercedes ali manjina (nažalost glasna) ga smatra izdajnikom jer je prevagnulo navijačko opredjeljenje koje ga može smisliti jedino u crvenom bolidu i nikako drugačije... ja sam Ferrari fan zbog Ferraria i drago mi je što se vratio pa makar u Mercedes,a nebi bi smetao ni McLaren!!!!!!!!!
Nego, nije li zanimljivo iščekivati sezonu u kojoj će voziti 4 šampiona - bilo bi još zanimljivije da je ostao i peti...
Ferarrievi navijači (zbog Ferraria) ga ne smatraju izdajnikom jer ne zaboravljaju šta je Michael učinio za tim i zahvalni su zbog toga; Ferrarievi navijači (zbog Schumachera) većina ga ne smatra izdajnikom jer im je drago što se vratio pa makar i u Mercedes ali manjina (nažalost glasna) ga smatra izdajnikom jer je prevagnulo navijačko opredjeljenje koje ga može smisliti jedino u crvenom bolidu i nikako drugačije... ja sam Ferrari fan zbog Ferraria i drago mi je što se vratio pa makar u Mercedes,a nebi bi smetao ni McLaren!!!!!!!!!
Nego, nije li zanimljivo iščekivati sezonu u kojoj će voziti 4 šampiona - bilo bi još zanimljivije da je ostao i peti...
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Za ovozvjerko je napisao/la:U posljednjih 15 godina navijače Ferraria se može podijeliti na one koji navijaju za Ferrari zbog Ferraria i na one koji navijaju za Ferrari zbog Schumachera. Nakon 2006-te je većina navijača koje sam svrstao u Schumacher skupinu, možda malo ružno zvuči ali nema ništa lošega u tome, se našla u praznom prostoru - navijati za nekog drugog Ferrarievog vozača (većina) ili za nekog drugog vozača bez obzira na tim. Većini to nije bio problem jer je Michael ipak ostao dio Ferraria, a ne samo povijest no zadnja događanja su ih opet bacila u nekakav prazan prostor...

Potpuno si me pogodio, ja sam isprva spadao pod ovu Schumacher skupinu, ali sam kroz njega i zavolio Ferrari. Ali ponašanje i određeni komentari "markiza" natjerali su me da Ferrari dok je pod njegovim vodstvom neće biti moj prvi izbor. Sada navijam za vozača i za ekipu za koju vozi, u mojem slučaju Schumacher i Mercedes.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Nijemci napravili jedan mali kviz-koliko poznajtete Schumija?
KLIK
Kviz se nalazi pod onim Hier geht's zum großen Schumi-Quiz...
Tko zna njemacki....
KLIK
Kviz se nalazi pod onim Hier geht's zum großen Schumi-Quiz...
Tko zna njemacki....

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ja nespadam ni u jednu od tvojih skupinzvjerko je napisao/la:U posljednjih 15 godina navijače Ferraria se može podijeliti na one koji navijaju za Ferrari zbog Ferraria i na one koji navijaju za Ferrari zbog Schumachera. Nakon 2006-te je većina navijača koje sam svrstao u Schumacher skupinu, možda malo ružno zvuči ali nema ništa lošega u tome, se našla u praznom prostoru - navijati za nekog drugog Ferrarievog vozača (većina) ili za nekog drugog vozača bez obzira na tim. Većini to nije bio problem jer je Michael ipak ostao dio Ferraria, a ne samo povijest no zadnja događanja su ih opet bacila u nekakav prazan prostor...

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- zvjerko
- Svjetski prvak
Sve OK ali ti smatraš da ovdje ima nečeg lošeg na relaciji Schumacher-Ferrari ... mene to ne zanima previše iako sam stvarno alergičan na "Domenicalli/Ferrari" - LDM je biznismen ali Domenicalli to ne bi trebao biti i njega gledam u puno lošijem svijetlu... ja ću i dalje navijati za Ferrari i ako ne pobjede Fernando ili Felipe - neka to bude jedan od bivših...luka_kimi je napisao/la: Potpuno si me pogodio, ja sam isprva spadao pod ovu Schumacher skupinu, ali sam kroz njega i zavolio Ferrari. Ali ponašanje i određeni komentari "markiza" natjerali su me da Ferrari dok je pod njegovim vodstvom neće biti moj prvi izbor. Sada navijam za vozača i za ekipu za koju vozi, u mojem slučaju Schumacher i Mercedes.
Spadaš u manjinu doslijednih Schumacherovih navijača i ne trebam te pitati dali ga smatraš izdajnikom (o tome je bila riječ) jer je očito da to nije slučaj jer si indiferentan (recimo i ne razvlačimo više) prema Ferrariu. Htio sam "nagađati" tko bi to Michaela smatrao izdajnikom ... slažeš li se da sam pogodio skupinu?Kenny je napisao/la: Ja nespadam ni u jednu od tvojih skupinJa sam navijao za Schumachera dok je vozio, ali za Ferrari nikad nisam, dok je on vozio sviđao mi se i Williams, a s vremenom sam počeo za njih i Schumachera navijati, kad je on otišao navijao sam samo za Williams, a sad kad se vrati navijat ću ponovo za Schumachera i Williams.