Michaela izdajnikom smatraju prvenstveno Talijani koji su navijači Ferrarija, jer je njima općenitno nepojmljivo da Schumacher uopće razgovara sa nekom ekipom koja nije Ferrari o svom angažmanu u njoj, a kamoli da vozi za nju. Opet, rekao sam u jednoj drugoj temi - tipični Digići. Njima je uvijek netko kriv, ali to ni slučajno nisu oni.zvjerko je napisao/la:Spadaš u manjinu doslijednih Schumacherovih navijača i ne trebam te pitati dali ga smatraš izdajnikom (o tome je bila riječ) jer je očito da to nije slučaj jer si indiferentan (recimo i ne razvlačimo više) prema Ferrariu. Htio sam "nagađati" tko bi to Michaela smatrao izdajnikom ... slažeš li se da sam pogodio skupinu?
Ako su već toliko željeli Michaela, koji je uvijek bio tu negdje, lako je "markiz" mogao napraviti neki hokus pokus, i ni pet ni šest, Massa ne bi imao ugovora, Kimi bi bio u reliju (isto kao i sada), a za Ferrari bi vozili Alonso i Schumacher.
Takvi mi se ljudi gade (ne mislim na Talijane, nego na te ljude koji Schumachera prozivaju), i ja upravo njih smatram izdajnicima. Ovakvim postupcima izdaju čovjeka koji je došao na vrhuncu svoje karijere u poluraspadnutu ekipu, i od nje je napravio najbolju ekipu u povjesti ovog sporta. Istina, Ferrari je bio prije Schumija, sad je i bit će poslije njega. Ali Ferrari 1995. i 2010. nisu iste ekipe. Razlika je kilometarska. Zašto? Koji je razlog? Naslov teme sve govori.