sunseeker je napisao/la:Lotus je napisao/la:
Pa zar se ne vrti sve oko novca?Sto je trebao voziti za besplatno?Jel Schumacher mozda vozi za besplatno?
Jel mi radimo poslove svoje za placu?
Pa ako vec ne mogu dobiti placu koju zelim,pa onda cu biti bolje kod kuce i sjediti ili sto vec (u KR slucaju voziti WRC) nego raditi za manje nego sto zasluzujem.
ovo je tipični stav prosječnog hrvata i jedan od većih razloga zašto nam država hita ka provaliji bez dna, ako već u nju nije i upala, a vrlo je lako moguće da je
to dakako ne znači da bi netko trebao raditi za badava, dapače, mislim da je ljudski rad iznimno podcijenjen ALI shvaćanje "bolje sjediti doma nego raditi za malo" je potpuni idiotizam, ali poptuni idiotizam, koji već polako ulazi u domenu potrebe specijalističkog promatranja
kimi je bio prepohlepan, (još jedan od razloga zašto je država u provaliji) preponosan i očito ne previše ambiciozan......a mogao je sjediti u mclarenu da je to htio.....
senna je svojedobno nudio svoje usluge franku williamsu BESPLATNO (sigurno ti je to vrlo teško shvatiti), zato što je želio uspjeh
što se schumachera tiče, on će praktički voziti za kikiriki...........samo njegovo ime u f1 godišnje zavrti cca. 500 milj €......tak da je ovo kaj su mu dali za pod nokat........dapače, više je do sada zarađivao kad praktički "ništa" nije niti radio......
Sunseeker, da ti kažem jednu stvar, shvati je, nemoj je shvatit, nije me briga.
Moje je mišljenje, koje je vrlo vjerojatno istinitno, da je Kimi otišao isključivo zbog novog izazova. Tražeći veću plaću, on je sebi stvorio opravdanje da ne vozi u ovoj sezoni, kako bi mogao u WRC. On sada, kada ga fanovi ili netko drugi pita, zašto ne voziš u F1, može reći, "ja sam tražio, a oni nisu dali."
Potvrda mojih riječi je i sljedeća činjenica: znaš li ti za koliko manju lovu Kimi vozi WRC nego što bi je, na kraju krajeva, dobio u F1?
Sennu i Raikkonena ne možeš uspoređivati niti kao vozače niti kao osobe. Živjeli su u potpuno različita vremena i potpuno su različiti karakteri. Ovaj Kimijev odlazak ne znači da njemu F1 nije najdraža, najljepša stvar na svijetu. Znači da se Kimi zaželio nečeg drugog. Ništa više. Koliko znam, i WRC je automobilistički sport. S druge strane, Senna je bio takav zaljubljenik, takav radoholičar, da ja mislim da bi on ostao i duže od najavljivanog prestanka 2000., da se nije dogodila Imola.
Ja sam svoje rekao, moje mišljenje stoji i argumentirano je. Ako možeš, dokaži suprotno, ako želiš raspravit ću to s tobom jednom za sva vremena.
Dio sa Schumacherom se slažem. Kod njega je slučaj sličan kao i onaj sa Sennom, koji si već naveo. Vozi za male pare, samo da vozi, da bude tu, da osjeti atmosferu. Ništa se tu više nema za dodati. On je tu zbog ljubavi prema autosportu i prema F1.