Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
curumo
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonso

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la curumo »

sunseeker je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Gledaj, nemam se namjeru prepirat s tobom, niti ti isto tako slušati tvoje djetinjaste pokušaje da me uvrijediš, tipa ovoga "ili si..."

Moje je mišljenje da se ide zabaviti i postići rezultat. Ne ide tamo da bi se samo zajebavao. Jednim djelom da, ide, ali ide i postići rezultat. ;)

I tema je Michael Schumacher, pa predlažem da se na nju i vratimo. :|
ili si što? buni te nedostatak sufiksa?

ti si potegao pitanje kimijevih aspiracija u wrc-u, ja sam komparirao scumacherov dolazak sa njegovim odlaskom i ako ti nije sasvim jasno, vrlo jasno ću ti napisti:

majstori dolaze, pičke odlaze
bravo majstore potpisujem sve navedeno. Nikad nisam volio MS. Ne volim ni Lewisa. Ali jedno im priznajem. Fanatičnu usmjerenost, ogromna želja za pobjeđivanjem, i motiviranost do neba. Sve to oni imaju i zato ih cijenim. S druge strane jedan folirant, medijski instant proizvod koji je isklučivo navikao voziti u najboljim momčadima, kojem je dozvoljeno biti razmažen, koji je 2/3 vremena nezainteresiran za posao koji radi njega se gura u zvijezde. Jednom sam već rekao a sad ponavljam, ono što su Pele, Maradona, Messi, Ronaldo (brazilski) u nogometu to su Alonso, Michael i Lewis u F1. Ono što je Beckham u nogometu, to je Kimi u F1.
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Pa i Schumacher je odlazio pa bi se i njega trebalo nazvati pičkom?
Sad svi govore da je on prerano otišao i da je mogao još voziti u F1. Ako su ga izgurali iz Ferrarija, zašto nije našao drugu momčad? On kaže da se zasitio i umorio? Koliko je to istinito nije bitno, ali se vratio i sad je majstor tu.
Kimi je p*čk* jer je otišao? Jeli se Kimi zasitio, ili nije mogao naći dovoljno dobru momčad, također se može komentirati i raspravljati?
Kakva je razlika Michaelovog i Kimijevog odlaska?
Hoćemo li govoriti jednog dana za Kimija(ako se vrati),....majstor se vratio ili p*čk* se vratila?
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Bernardinac je napisao/la:Pa i Schumacher je odlazio pa bi se i njega trebalo nazvati pičkom?
Sad svi govore da je on prerano otišao i da je mogao još voziti u F1. Ako su ga izgurali iz Ferrarija, zašto nije našao drugu momčad? On kaže da se zasitio i umorio? Koliko je to istinito nije bitno, ali se vratio i sad je majstor tu.
Kimi je p*čk* jer je otišao? Jeli se Kimi zasitio, ili nije mogao naći dovoljno dobru momčad, također se može komentirati i raspravljati?
Hoćemo li govoriti jednog dana za Kimija(ako se vrati),....majstor se vratio ili p*čk* se vratila?
Prijatelju, ja ću ti navesti JEDNU, ali bitnu razliku:
Michael Schumacher je otišao iz formule 1 u svojoj 37. godini. Kimi ima 30!! ;)
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

DRUGA RAZLIKA... 37. godina i 7 osvojenih naslova prvaka... Kimi bi morao pojest 5 kila zganaca svaki dan da ga stigne do 37. godine...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

sunseeker je napisao/la:
1.
za koju lovu kimi vozi wrc? koliko dobije od ferrarija DA NE VOZI u f1? i koliko mu je nudio mclaren, a koliko bi tada dobio manje od ferrarija?

odgovori si sam na ta pitanja, podvuci crtu i biti će ti sve jasno.....matematika je egzaktna......
Ako Robertsoni govore istinu... koliko je stvarno Kimi dobio da ne vozi u F1? I kome ćeš više vjerovati AS-u ili Turun Sanomatu... ni LDM ni Colajanni ne spominju nikakvu odštetu...link

... na kraju krajeva, pričamo o dva vozača koji su oba dobila cipelu na neki način iz Ferraria - jednog se zakucava u zvijezde, a drugog vuče po blatu točnije drugi se sam planira vući po blatu u wrcu i tko mu je kriv zbog toga :biggrin: ...
Zadnja izmjena: zvjerko, dana/u 29 pro 2009, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Schumy.d je napisao/la:
Bernardinac je napisao/la:Pa i Schumacher je odlazio pa bi se i njega trebalo nazvati pičkom?
Prijatelju, ja ću ti navesti JEDNU, ali bitnu razliku:
Michael Schumacher je otišao iz formule 1 u svojoj 37. godini. Kimi ima 30!! ;)
Znam ja dobro koliko je on godina imao kad je otišao. Zamor, dosada, zasićenje, nešto četvrto? Nije bitno, nitko ga nije nazvao pičkom u njegovim godinama. Svi su mislili da su to godine za mirovinu, ali izgleda da nije tako. Ako se sad vraća, i fizički je spreman, znači da su razlozi bili neki drugi, gore navedeni.
Misliš li ti da on nije mogao voziti sve do danas u F1?
Treba li Kimija nazvati pičkom jer je otišao, jer u svojoj 30-oj osjeća Schumijeve simptome iz 37-e?
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bernardinac je napisao/la: Znam ja dobro koliko je on godina imao kad je otišao. Zamor, dosada, zasićenje, nešto četvrto? Nije bitno, nitko ga nije nazvao pičkom u njegovim godinama. Svi su mislili da su to godine za mirovinu, ali izgleda da nije tako. Ako se sad vraća, i fizički je spreman, znači da su razlozi bili neki drugi, gore navedeni.
Treba li Kimija nazvati pičkom jer je otišao, jer u svojoj 30-oj osjeća Schumijeve simptome iz 37-e?
Ja ga ne nazivam p*čkom, ali 37 godina, 7 naslova prvaka... očito je Michaelu tada bilo dosta i osjećao je vrijeme za odlaskom, a ja nisam siguran da je Kimiju dosta vožnje. Mislim da svi koji prate formulu smatraju da Kimi još može nekoliko godina voziti na dobrom nivou, ali nije htio.

I sigurno nije isto kad osvojiš 7 naslova i kad osvojiš 1 naslov. ;)
Lotus
Navijam za: sebe

Post Postao/la Lotus »

sunseeker je napisao/la:
Lotus je napisao/la:
Pa zar se ne vrti sve oko novca?Sto je trebao voziti za besplatno?Jel Schumacher mozda vozi za besplatno?
Jel mi radimo poslove svoje za placu?
Pa ako vec ne mogu dobiti placu koju zelim,pa onda cu biti bolje kod kuce i sjediti ili sto vec (u KR slucaju voziti WRC) nego raditi za manje nego sto zasluzujem.
ovo je tipični stav prosječnog hrvata i jedan od većih razloga zašto nam država hita ka provaliji bez dna, ako već u nju nije i upala, a vrlo je lako moguće da je

to dakako ne znači da bi netko trebao raditi za badava, dapače, mislim da je ljudski rad iznimno podcijenjen ALI shvaćanje "bolje sjediti doma nego raditi za malo" je potpuni idiotizam, ali poptuni idiotizam, koji već polako ulazi u domenu potrebe specijalističkog promatranja

kimi je bio prepohlepan, (još jedan od razloga zašto je država u provaliji) preponosan i očito ne previše ambiciozan......a mogao je sjediti u mclarenu da je to htio.....

senna je svojedobno nudio svoje usluge franku williamsu BESPLATNO (sigurno ti je to vrlo teško shvatiti), zato što je želio uspjeh

što se schumachera tiče, on će praktički voziti za kikiriki...........samo njegovo ime u f1 godišnje zavrti cca. 500 milj €......tak da je ovo kaj su mu dali za pod nokat........dapače, više je do sada zarađivao kad praktički "ništa" nije niti radio......
Pricas gluposti.Ukratko receno.
U trenutku kad je KR odlazio iz F1 je bio onaj vozac za kojeg svi kazu najbrži je na gridu i zelio je brz bolid,dobar novac i mjesto broj jedan u momcadi.Od toga je McLaren nudio samo brz bolid.
Kratko i jasno,Kimi si nije zelio dopustiti ono sto si je napravio Alonso odlaskom u McLaren.
Pa ako vec ne moze dobiti sto zeli,ide si ispuniti neke zelje koje vec dugo ima.Uostalom i dalje stigne se vratiti i pobjedivati u F1.I MS je treci naslov osvojio tek poslije 30-e godine zivota.

Sto se tice tvog poslovnog (odnosno mog) stava,nazalost tvoj je pogresan i vecine Hrvata koji misle bolje los i neplacen posao nego nikakav.To je problem sto vi krivo shvacate kapitalizam.I ovo sto se ljudima u RH prodaje pod isti je magla.To je cisto izrabljivanje u vecini slucajeva (naravno ne u svakom).Ja eto s tim nemam problema.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:
luka kimi je napisao/la:Moje je mišljenje, koje je vrlo vjerojatno istinitno, da je Kimi otišao isključivo zbog novog izazova. Tražeći veću plaću, on je sebi stvorio opravdanje da ne vozi u ovoj sezoni, kako bi mogao u WRC. On sada, kada ga fanovi ili netko drugi pita, zašto ne voziš u F1, može reći, "ja sam tražio, a oni nisu dali."
Ilitiga drugim riječima - ponestalo mu je motiva u F1 ;)
Tako nekako, da. ;)

@sunseeker-glupo je da se ja sa tobom raspravljam kad ti iz posta u post ponavljaš jednu te istu stvar. Kažem ti sada, ti si u pravu, ja sam u krivu, i sve super. :|
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Svaka ćast kolega ovo je bit svega vozaći odlaze i dolaze i nazivati nekoga pičkom je degutantno i očiti propust ili pristranost administratora.
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Schumy.d je napisao/la:
Bernardinac je napisao/la: Znam ja dobro koliko je on godina imao kad je otišao. Zamor, dosada, zasićenje, nešto četvrto? Nije bitno, nitko ga nije nazvao pičkom u njegovim godinama. Svi su mislili da su to godine za mirovinu, ali izgleda da nije tako. Ako se sad vraća, i fizički je spreman, znači da su razlozi bili neki drugi, gore navedeni.
Ja ga ne nazivam p*čkom, ali 37 godina, 7 naslova prvaka... očito je Michaelu tada bilo dosta i osjećao je vrijeme za odlaskom, a ja nisam siguran da je Kimiju dosta vožnje. Mislim da svi koji prate formulu smatraju da Kimi još može nekoliko godina voziti na dobrom nivou, ali nije htio.

I sigurno nije isto kad osvojiš 7 naslova i kad osvojiš 1 naslov. ;)
I ja sam mislio da Schumacher može voziti 2007 do danas i da još može nekoliko godina voziti na dobrom nivou.
Evo, sad se vratio i nadam se da će biti na nivou. Razlozi odlaska njegovog i Kimijevog su meni nebitni. Njihova osobna stvar procjene i želje. Je li to umor, dosada, ili novi izazovi(za Kimija) ne znamo.
Montoya nije otišao što je p.č.a, a sigurno ni Kimi :)
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

mmilo42 je napisao/la:
Svaka ćast kolega ovo je bit svega vozaći odlaze i dolaze i nazivati nekoga pičkom je degutantno i očiti propust ili pristranost administratora.
Vratit će se rode :D
Jedna velika se vratila, a možda ona druga doleti već slijedeće godine.
Rode donose i prinovu, tako da i to nije loše ;)
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Zasto se u temi MS toliko raspravlja o Kimiju?- ima on svoju temu di se može raspravljat jel pussy ili ne.
Otiso covjek jer želi novi izazov i točka.
Michael is faster than you!!
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

sunseeker je napisao/la: ovo je tipični stav prosječnog hrvata i jedan od većih razloga zašto nam država hita ka provaliji bez dna, ako već u nju nije i upala, a vrlo je lako moguće da je

to dakako ne znači da bi netko trebao raditi za badava, dapače, mislim da je ljudski rad iznimno podcijenjen ALI shvaćanje "bolje sjediti doma nego raditi za malo" je potpuni idiotizam, ali poptuni idiotizam, koji već polako ulazi u domenu potrebe specijalističkog promatranja
OT, otkud ti to? Pa valjda radiš da bi živio a ne obratno... ako si možeš od plaće nešto priuštiti (kredu za stan, auto, šta god želiš) to je super ali ako možeš samo uplatiti nešto na kladionici i kupit rundu pića jednom tjedno onda hebo to, puno pametnije je da se baviš se sportom, učiš nešto novo, zabavljaš se ili - ŽIVIŠ općenito :D
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

u trenutku kad je kimi otišao iz f1 bio je tek blijeda preslika onog čovjeka koji je 2005. bio izvesti neke nevjerojatne bravure, također je upravo ta 2005. godina kada si je stvorio reputaciju najbržeg na gridu.....sve nakon toga je silazna putanja.......naslov prvaka sam po sebi ništa ne znači......osvojio ga je i button, pa ga to ne čini boljim vozačem...........ne želim sada tu elaborirati pad kimija raikkonena, ali svakom iole objektivnom promatraču je stvar sasvim jasna..............

neki su tu pokušali komparirati schumacherom odlazak i kimijev odlazak.......uopće ne znam kako nekome zdrave pameti tako nešto može pasti na tu istu pamet........pa tu NEMA JEDNE iste poveznice, osim kaj su obojica otišli iz ferrarija i kaj se obojici LM donekle zahvalilo.......aj to su dvije.......sve ostalo su dva svemira...........

schumacher je otišao nakon što je napravio nešto što nikad nitko u povijesti nije, kimi je otišao cuclajući sladoled dok momčad pokušava otkriti u čemu je problem...........zato je otišao kimi raikkonen, jer više voli sladoled
luka_kimi
Moderator
Moderator

sunseeker je napisao/la:u trenutku kad je kimi otišao iz f1 bio je tek blijeda preslika onog čovjeka koji je 2005. bio izvesti neke nevjerojatne bravure, također je upravo ta 2005. godina kada si je stvorio reputaciju najbržeg na gridu.....sve nakon toga je silazna putanja.......naslov prvaka sam po sebi ništa ne znači......osvojio ga je i button, pa ga to ne čini boljim vozačem...........ne želim sada tu elaborirati pad kimija raikkonena, ali svakom iole objektivnom promatraču je stvar sasvim jasna..............

neki su tu pokušali komparirati schumacherom odlazak i kimijev odlazak.......uopće ne znam kako nekome zdrave pameti tako nešto može pasti na tu istu pamet........pa tu NEMA JEDNE iste poveznice, osim kaj su obojica otišli iz ferrarija i kaj se obojici LM donekle zahvalilo.......aj to su dvije.......sve ostalo su dva svemira...........

schumacher je otišao nakon što je napravio nešto što nikad nitko u povijesti nije, kimi je otišao cuclajući sladoled dok momčad pokušava otkriti u čemu je problem...........zato je otišao kimi raikkonen, jer više voli sladoled
Ja ne mogu vjerovat koje ti gluposti pričaš... Stvarno ne mogu vjerovati.

Naslov prvaka ništa ne znači. Pa recimo da ću upotrijebiti tvoje riječi: neki su tu pokušali komparirati Kimijev naslov i Buttonov naslov. Zamolio bih te da pogledaš u kojoj je konkurenciji naslov osvojio Kimi, a u kojoj Button. Kimi se borio protiv Alonsa i Hamiltona koji su imali jednak, ako ne i bolji bolid od njega (po kiši sigurno, a bilo je dosta kišnih utrka), dok se Button borio protiv plačka i zvijezde u usponu koja nažalost nije imala dovoljno dobar bolid u prvoj polovici sezone da bi se priključio borbi za naslov. Tada je bilo kasno.

Ako ti misliš da je Raikkonen od 2005. u silaznoj putanji, onda ja ne znam koju si ti to sezonu gledao (konkretno mislim na ovu 2009.)

Cuclao je sladoled... :badgrin: :badgrin: :badgrin: Ajme šta se ja uopće raspravljam... :roll:

Još jedna stvar. Kolega Bernardinac je dobro usporedio njihova dva odlaska, ali zbog tvojih riječi. Nazvao si Kimija p*č*om zato što je otišao, mogao je još voziti. Da se razumijemo ja navijam za Schumachera ove sezone jednako onako kao što sam navijao za Kimija,
ali jedna me stvar smeta. Schumacher je heroj zato što je otišao, a OČITO JE MOGAO VOZITI, što najbolje vidimo na primjeru ove sezone, dok je Kimi p*č*ka zato što je također, kao i MIchael, mogao voziti, a nije. :roll:

Nemoj imati dvostruka mjerila samo zato što ti je netko antipatičan, kao što je to ovdje slučaj. To ti je moj savjet, sad, poslušaj ga, nemoj, apsolutno me boli đon. 8)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Šumy ima i potporu supruge.... :biggrin:

http://www.24sata.hr/sport/zena-corinne ... se/151752/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Sljedeći koji zaspama temu i krene u neku glupu dugotrajnu i besmislenu raspravu o Kimiju ili bilo kome tko nije Michael Schumacher dobit će pusu od mene i poklon od moderatorskog tima!! :)
A vi si zamislite kakav bi to mogao poklon biti!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi, Schumacher je otišao sa 37 godina. ;)
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:luka_kimi, Schumacher je otišao sa 37 godina. ;)
Ali može voziti i dalje, zar ne?

To najbolje vidimo na primjeru ove godine, kada se vraća sa 41 godinom. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Ali može voziti i dalje, zar ne?

Imaj malo respekta. ;) Schumacher je 15 godina vozio bolide formule 1, a Kimi tek 8. ;)
Suvišno je nešto dalje komentirati.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Ali može voziti i dalje, zar ne?

Imaj malo respekta. ;) Schumacher je 15 godina vozio bolide formule 1, a Kimi tek 8. ;)
Suvišno je nešto dalje komentirati.
Kako ne bih imao respekta?

Ali opet, sasvim je glupo uspoređivati Kimijev i Michaelov karakter. Michael je lud za F1, dok Kimi misli i zna da ima i drugih stvari koje može raditi u životu. ;) I kako si ti rekao, suvišno je dalje komentirati. :|
slika
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

luka_kimi je napisao/la: Ali opet, sasvim je glupo uspoređivati Kimijev i Michaelov karakter. Michael je lud za F1, dok Kimi misli i zna da ima i drugih stvari koje može raditi u životu. ;) I kako si ti rekao, suvišno je dalje komentirati. :|
Rekao bih da je Michael lud za uspjehom... mnogi njegovi potezi su bili pljuska u lice F1 kakvu ista rijetko rijetko dobije.
dribler
Navijam za: Mercedes GP

Post Postao/la dribler »

Piero Ferrari: MS is not a traitor!

http://totalf1.com/full_story/view/3278 ... o_Ferrari/" onclick="window.open(this.href);return false;
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

zvjerko je napisao/la:@ Pospani - Ako sagledaš u crno-bijelom svijetlu ova dva quotana moja posta onda si u pravu ali ja crno bijelu kombinaciju podnosim samo na ciljnoj zastavi. Okolnosti mijenjaju sliku npr tek kad je LDM počeo gurati ideju o tri bolida dalo se naslutiti da je Michaelov povratak moguć no nekako je zašutio sa tom idejom kad je objavljen dolazak Alonsa u Ferrari... Ross Brawn mu je ponudio bolid... zašto netko drugi to nije učinio - neznam, mogu samo nagađati da je u pitanju nevjerica glede povratka ili da si ga nemogu priuštiti. Da mu je neki od novih timova ponudio ugovor, neznam dali bi prihvatio čak ne vjerujem zato što mislim da je ipak prestar za ponovni uspon sa dna prema vrhu, ne u smislu da nije sposoban već da nema vremena i ne želi ga uludo trošiti. Dakle, dva tima su izrazila želju za povratkom, jedan je renomirani (najbolja opklada po Fernandovim riječima) i drugi koji ima sve preduvjete da ono prošle sezone nebude slučajan pogodak. Jeli trebao odbiti i tražiti mjesto u nižerazrednom timu? Ne bih rekao!
Osim toga, jel tako malo cijeniš vozača za kojeg navijaš (tako si deklarirao) i tim u kojem vozi (za koji ja navijam) da misliš kako će ih Michael pregaziti?
Svakako je da je prestar za novi uspon - početi od nule. To nikada ne bi dolazilo u opciju.

Njemu je netko iz Suttgarta ponudio ono što iz Marrenalla nisu mogli bez obzira na Fernanda. Čak, štoviše.... mislim da Michaela Ferrari više nije toliko motivirao ( ovo se može pisati i pod navodnicima - "motiviran" = plaćen, ali to ne koristim u ovome svome mišljenju ).

Ne, Ferrari ga uistinu nije zanimao, kao ovo sa Rossom i Mercedesom. To mu je nešto novo. I reći ću ipak ovo; ipak dobro plaćeno..... Hm....

Ne stoji tvoj zapis.... da je trebao tražiti mjesto u novom timu odbivši Ferrari ili Mercedes.... on to nikada ne bi napravio - to čak ne želi niti njegov braco Ralf....

Poklopilo se.... Mercedes - Ross - riješili se Jensona i Rubensa ( ma Rubinho se spasio i utekao - kada je insiderski skužio da se Nijemac vraća - da mu ponovno služi??!! - pa nije brazilski vozač sa uma sišao )... prije svega Jensona.... i recesija je, mislim... ono recesija je svjetska u prolazu... ali gospodin Schumacher može se "nagovoriti", budući da su se sve karte posložile - on se vraća.

Ja nigdje ne podcjenjujem mlade i dokazane talente formule 1 - citiraj me ako jesam. Dapače, počinjem već sada davati pluseve Lewisu ( za mene je Lewis antipatičan )..... jer Michael ne zna što mali može na stazi..... Moje mišljenje je da će Lewis imati najbolji paket uz Mercedes GP i da će parirati Michaelu po svemu, jer je vrlo sličan njegovu "odvratnu" karakteru.

Naravno, navijam za Fernanda Alonsa. Ako netko sumnja u to, neka provjeri.......... :biggrin:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Odgovori