fankiđoe je napisao/la:I ja isto mislim. Dogodine će se zvati isto kao i ove, Vodafone McLaren Mercedes, dok su se BGP i FI 2009. službeno zvali Brawn GP F1 Team, odnosno Force India F1 Team - Mercedes se nije spominjao u naslovu.
Vjerojatno neće biti ništa ni od drastične promjene boje, a mislim da narančasta nikako ne dolazi u obzir (zbog Vodafona)
Ja mislim da će Mercedesov znak i dalje biti prisutan. Onog dana kada su McLaren i Mercedes potpisali ugovor o dobavljanju motora do
2015.g objavljeno je da se boje ni išta drugo neće mijenjati. E, a sad mene tu zanima druga stvar... Jasno mi je da će McLaren koristiti
Mercedesove motore najmanje do 2015.g; isto tako mi je jasno da će McLaren otkupiti onih 40% dionica koje sada drži Mercedes. Ali nije mi
jasno kakvi će odnosi na relaciji McLaren-Mercedes biti u nadolazećim sezonama. Do sad je Mercedes dobavljao motore, ali je i razvijao KERS,
a vrlo vjerojatno je sudjelovao u cijelokupnom razvoju bolida. Neznam kakva se situacija može očekivati u budućnosti, jer Haug seli u
Mercedesovu garažu/pit-wall. Hoće li McLaren od Mercedesa dobivati samo motore pa će suradnja biti slična ili identična kao što je
to bila ona od Force Indije i Brawn GP-a ? Ili će suradnja ostati nepromijenjena ??